Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Ψηφιακή Created, η εικόνα αυτή λέγεται ότι είναι Michael Jackson την τελική πρόβα το βράδυ πριν πεθάνει.

Αυτή η εικόνα έχει πυροδότησε πολλές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων. Αυτό που σε πρώτη φαίνεται να είναι το «μόνο» στην ύπαρξη εικόνας που διατίθενται Michael Jackson σε πρόβες για την περιοδεία Συναυλία το βράδυ πριν πεθάνει, τώρα φαίνεται να είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Πολλοί χρήστες σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν τονίσει στο παρελθόν ότι η δυνατότητα αυτή η εικόνα μπορεί να ήταν "photoshopped».

Με αυτές τις υποψίες επεσήμανε, εμείς εδώ στο MJHD που αποφάσισε να λάβει ένα βήμα περαιτέρω και να έχει την εικόνα που αναλύθηκαν από επαγγελματία φωτογράφο.

Τα επαγγελματικά με τη φωτογραφία που ανέλυσε αυτή την εικόνα με το μικροσκόπιο, αλλά και με τη χρήση ψηφιακής επεξεργασίας του λογισμικού, δυστυχώς, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ωστόσο τα πορίσματά τους δεν είναι-το λιγότερο-ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές.

Πρώτον, το πιο προφανές πρόβλημα με αυτή την φωτογραφία είναι το γεγονός ότι το κάτω μέρος του «S» που λείπει από τη μεταξύ MJ πόδια. Κάποιοι είπαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η γωνία του, όπου βρίσκεται και η ράμπα.

Η δική μας εμπειρογνωμόνων διαφωνεί.

Θα αναλυθεί το πλάτος της κορυφής της «S» και είπε ότι εάν δεν υπάρχει αμφιβολία, πρέπει τουλάχιστον να δούμε κάποιο μέρος της καμπύλης του πυθμένα της "S" ανάμεσα στα πόδια του. Δεύτερον, θα πρέπει επίσης να είναι κάποιο είδος ή ικριώματα φωτισμού ανάμεσα στα πόδια του, αλλά είναι εντελώς μαύρο ματ στη στενή επιθεώρηση.

Secondl, άρχισε να εξετάζει το υπόβαθρο ως σύνολο, και διαπιστώθηκε ότι είναι πλήρως ψηφιακές, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες. Είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία που λείπουν από το φως και σκοτάδι. Οι σκιές, δεν είναι αρκετά σκοτεινή και δεν υπάρχει έκλαμψη τα φώτα στο δάπεδο του σκαλωσιά, ή το ίδιο το μέταλλο σκαλωσιά. Το μόνο "φωτισμού" σήμερα είναι η κυανωπό 'lensflare' ότι φαίνεται, ωστόσο μας εμπειρογνωμόνων συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα απλό στοιχείο που μπορεί να προστεθεί με Photoshop.

Επίσης, το φως στο κάτω μέρος αριστερά τα νέα στοιχεία του shot είναι πολύ τετηγμένα, η οποία προφανώς, είναι επίσης ένα παραμύθι πω σημάδι της ψηφιακής εργασίας.

Όταν μας έδειξε ο εμπειρογνώμονας "υλικό" του Μιχαήλ επιδόσεις "Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς», φορούσαν τα ίδια ρούχα, αλλά με ΟΧΙ "THIS IS IT 'υπόβαθρο, συμφώνησε ότι η ματιά του, σαν εικόνα έχει λαμβάνονται από αυτή τη στιγμή (που θα ήταν τα χρόνια πριν κρίνουμε από την hairstyle) και διατίθεται ως ένα στρώμα πάνω από αυτό το προ-σχεδιαστεί φόντο.

Το άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι Michael Jackson ήταν πρόβα για τη συναυλία στο Λος Άντζελες Δέσιμο Center. Οι συναυλίες αυτές ποτέ δεν πρόκειται να διεξαχθεί εδώ. Γιατί τότε, θα πρέπει να υπάρχουν κανενός είδους υπόβαθρο σε όλους, θεωρώντας ότι μόνο πρόβες; Μήπως δεν είναι ένα ακριβό και σημαντικό υπόβαθρο που απαιτείται για να είναι στην O2 Arena του Λονδίνου;

Πάρτε μια δεύτερη ματιά στο υλικό εδώ, και συνθέτουν το δικό σας μυαλό.

Έχει επισημανθεί από πολλούς Michael Jackson Ανεμιστήρες στο site ότι αυτή η συγκεκριμένη ρουτίνα είναι το ίδιο με μια ρουτίνα Michael έκανε σε μια από τις περιηγήσεις χρόνια πριν. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, ότι αυτή η πρόβα και το βίντεο είναι από την ίδια περιοδεία ... πριν από χρόνια. Γιατί τότε είναι η Media 'πώληση' αυτό για μας, όπως το βίντεο από τις 23 Ιουνίου 2009;

Πιστεύουμε ότι για το "Death" του Michael Jackson να believeable, είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας να ξεγελαστούν σκέψης σε ότι ήταν πρόβα μέχρι αργά τη νύχτα 12 ώρες πριν από τον θάνατό του. Κάποιος θέλει να μας ότι αυτό είναι όπου ήταν και αυτό είναι τι κάνει. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η εικόνα αυτή θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή .... Η οποία θέτει το ερώτημα ... Michael Jackson, αν δεν ήταν πρόβα το βράδυ πριν πεθάνει στο LA όπως έχουμε όλοι πει τότε ... όπου ήταν;

  1. JC.LOVES.MJ Said,

    OMG! i soooo ξερα! το ψεύτικο! όπως γνωρίζω ότι MJ είναι ζωντανή και υπάρχουν πολλά σημεία που δείχνουν ότι φαλκιδεύεται το θάνατό του, αλλά τι γίνεται με τα πράγματα που κάνει το θάνατό του φαίνεται πραγματικά;
    όπως:

    - Το μνημείο, Soo πολλά χρήματα δαπανήθηκαν
    - Πώς πάθος ότι είναι περίπου Latoya περίπου MJ είναι "δολοφόνησαν"
    - Τα νομικά θέματα
    -το γεγονός ότι alotta ίδιοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί πάνω από το θάνατό του, όπως το i dont MJ πιστεύω ότι θα ήθελε.

    IVE sorta φύγει κενή αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν πράγματα alotta, όποιος συμφωνήσει μαζί μου ή σκέφτονται διαφορετικά, id ήθελα να μάθω ur γνώμη

  2. dianafan Said,

    Canyou ζητήσει από την κάμερα εμπειρογνωμόνων για να πάρετε μια πλήρη αντιμετωπίζουν pic της MJ πρόβα και να το συγκρίνουν ότι O2 pics των "πραγματικών" και "imposter".

    Συμφωνώ με το ερώτημα γιατί είχαν πρόβα στο Staples, MJ, επειδή έπρεπε να έρχεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο 8 εβδομάδες πριν αρχίσει συναυλίες (Latoya), αλλά δικαιολογίες δεν γίνεται να έρθουν - χοιροειδή γρίπης, κλπ. Δεν έρχεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο να προβάρω την απόδρασή του σχεδίου, επειδή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει εδώ, θα μας Βρετανοί έχουν βρει τον σε μισή ώρα κορυφές!

  3. dianafan Said,

    Δεν γνωρίζω πολλά για την τεχνολογία - αλλά μόνο εξετάζοντας προσεκτικά τις ακόμη για την πρόβα, MJs παντελόνι φαίνονται κάπως βλέπε μέσω - στο κάτω μέρος όπου το αγγείο είναι.

    Επίσης, - το άτομο που αναγράφεται στην πρόβα σχεδόν βέβαιο ότι ζυγίζει πάνω από 8 πέτρα, για να μοιάζουν ότι θα πρέπει να φορούν padding.

  4. SITA Said,

    αυτορρύθμισης με τη θανάτωση των ναρκωτικών / παυσίπονα σκοτώνει την πλήρη χρημάτων ιστορία. ένα αστέρι σκοτώνει τον εαυτό του μόνο και beeing βαριέται και ούτω καθεξής.
    τίποτα δεν είναι το ενδιαφέρον ..

    αλλά: beeing σκοτώθηκαν μέσω δολοφονία θεωρίες γίνεται η επιστροφή χρημάτων, ακόμη και από τις ασφάλειες ζωής για την οικογένεια και την πλήρη παραγωγική εταιρεία.

    complexe dont πιστεύω πάρα πολύ, πιστεύω μόνο στην κατεύθυνση: από το ποιος κάνει το κέρδος;

  5. He.is.alive Said,

    Έχω αυτή τη θεωρία στην προσφορά: Η πραγματική Michael Jackson δεν έδειξαν μέχρι εκείνη την πρόβα το βράδυ πριν τον "θάνατο" στο Staples Center, αλλά έστειλε ένα από τα δίκλινα αντί. Δεδομένου ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι το πραγματικό του Michael Jackson παρακολούθησαν την πρόβα σε όλα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η πραγματική Michael Jackson off για να γίνει κάποιο αεροπλάνο και αριστερά forevermore αντίο, κατά πάσα πιθανότητα.

    Εν τω μεταξύ, πίσω στο αρχοντικό, το δόλωμα lookalike είχε readied και προετοιμάζονται για την "καρδιακή ανακοπή" δείχνουν και η μπάλα άρχισε το τροχαίο, ενώ το σύνολο των Michael Jackson ήταν σε ένα αεροπλάνο όπου και αυτό να εξηγεί γιατί το ασθενοφόρο "ασθενή" η φωτογραφία δεν μοιάζουν και δεν μπορούν να Michael Jackson, δεξιά στην κάτω για να continunally άλλες ύποπτες και αμφισβητήσιμες quirks βρεθώ από όλες τις κατευθύνσεις, από τα οποία τίποτα δεν μπορεί να προσθέσει μέχρι το στάδιο, επειδή ήταν διαφορετικά από την αρχή, δηλαδή.: η REAL Michael Jackson είχε προ πολλού, αλλά πίσω στο LA το "Michael Jackson πέθανε από καρδιακή ανακοπή" Δείτε με το δόλωμα, στη συνέχεια, όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά ΧΩΡΙΣ "πρόβα" και για το λόγο αυτό, είμαστε φθάνουν στο "τίποτα δεν προσθέτει τη" θεωρία και είναι συνεχώς που εξυπηρετούνται με τις περισσότερες αναδυόμενες questionables και υποψίες που απορρέουν από την αρχή όλης αυτής της ιστορίας.

    Αυτό με λίγα λόγια από τη δική μου άποψη.

  6. twan75 Said,

    - Το υλικό της rehearsels είναι αρκετά πρόσφατη. Ο λόγος που γνωρίζω είναι ότι Τιμόρ Steffens (το οποίο είναι ένα από τα επιλεγμένα φόντο χορευτές) κλείσετε είναι ορατή. Συμμετείχε στην Ολλανδία σε μια επίδειξη "Έτσι νομίζετε ότι μπορείτε να χορού» και είναι 22 ετών. Ήταν επίσης παρών στο μνημόσυνο, όπως και τα άλλα φόντο χορευτές εμφανίζονται στον rehearsel-πλάνα. Έτσι μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι αυτό το βίντεο είναι από μία πρόσφατη ημερομηνία (και αρκετά χρόνια δεν παλαιά)

  7. SITA Said,

    όλοι ανάγκη (επιμ.) χρήματα. michael επίσης.
    πολλοί εμπειρογνώμονες είχαν πολλές αμφιβολίες
    mj ότι ήταν σε θέση να κάνει 10 συναυλίες, ή ακόμη και 50.
    πολλούς φίλους παρατηρήσει την κατάχρηση των ναρκωτικών / παυσίπονα
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Πιστεύω: mj δεν ήταν σε καλή σύνταγμα.
    έτσι (οικογένεια και εταιρεία παραγωγής) παρουσιάζονται mj μας ένα διπλό, υποδυομένος να μας κάνει όλους
    αισθάνονται ότι είναι καλά και θα μας όλα τα φλας.
    τελικά ήταν ταλαιπωρία.

    να κρύψει αυτό που μας παρουσίασε
    ένα καλά επιδόσεις michael. photshopped μία έκδοση αυτού είναι ότι τα γυρίσματα,
    καλά κάνει η o2 mj σε συνέντευξη Τύπου.
    michael έτσι είναι ο βασιλιάς, και θα είναι στο μέλλον. Αναμφίβολα δεν επιτρέπεται
    από την εταιρεία παραγωγής, από την οικογένεια.

    υπάρχει "πρέπει" να είναι κάποιος που τον δολοφόνησε ..
    έτσι η ιστορία παραμένει ενδιαφέρουσα για τον υπόλοιπο κόσμο. thats
    οικόπεδο τους. κάνουν τα χρήματά τους οικόπεδο.

  8. idontknow Said,

    Να θυμάστε ότι Perez Hilton πρώτα αναφερθεί το θάνατό του στις 25 Ιούνη ως διαφημιστικό κόλπο; Πήρε το άρθρο λεπτά αργότερα, αλλά το screencaps-είναι ακόμα εκεί .... Perez Hilton δεν είναι μια αξιόπιστη πηγή βέβαια, αλλά σίγουρος ότι είχε τις αμφιβολίες του κατά την πρώτη.
    Και από πότε είναι ο θεός του TMZ όλα πηγές ειδήσεων τώρα;

  9. MissC Said,

    Αν το βίντεο είναι πρόσφατο, τότε δεν υπάρχει τρόπος η εικόνα είναι photoshoped. ή μήπως είναι, αλλά πώς μπορεί να εξηγηθεί ότι το ντυμένο με τα ίδια ρούχα;. Έτσι, δημιουργεί σύγχυση.

  10. SITA Said,

    έχω να προσθέσω:
    ακόμη και "Debbie Rowe εγχυθεί Jackson με τα ναρκωτικά"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    οι άνθρωποι γνώριζαν την aroud mj probs! το κοινό ήταν αφελείς. μερικές φορές με mj-doubles/impersonators!!

  11. Funkey Said,

    Πρέπει να πω ότι δεν ήταν ποτέ οπαδός της MJ, αλλά από τότε που άκουσα από το θάνατό του είπα στον εαυτό μου δεν τον τρόπο, μόλις ένα άλλο κόλπο και εγώ περίμενα και εγώ περίμενα ακριβώς όπως όλοι μας και από τότε έχω google, youtube , δάχτυλά μου για το θάνατο σε όλα όσα θα μπορούσε να βρει σε MJ. Εγώ συμφωνώ ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που πρέπει απαντά, αλλά η ερώτησή μου είναι τι θα σφράγιζε την αντιμετώπιση MJ ότι έχει περάσει την εξέταση που μπορεί να εντοπίσει σε όλα να είναι ψευδείς και αν MJ είναι να αυξηθεί από τους νεκρούς θα πιστεύουμε ότι για να να MJ;

  12. Smiile1929 Said,

    Έχει κανείς Έχετε Tha Link όπου Michael της Doing Tha Ίδια ρουτίνας ..??.. Δεν μπορώ να βρω αυτό.

  13. Μάρθα Said,

    Συμφωνώ απόλυτα με twan75 ότι όντως είναι ένα πρόσφατο υλικό αιτία μπορούμε να δούμε την ίδια ξανθιά κοπέλα κιθαρίστας στο μνημόσυνο και ότι προσβλέπει αμετάβλητο για μένα. αλλά dont ξέρτε για σίγουρος ότι ήταν όντως ο πραγματικός MJ. μου φαίνεται ότι ήταν, αλλά ποιος ξέρει;

  14. Smiile1929 Said,

    Για να IDon'tKnow ..

    Έχω Heard Tha TMZ Has A Insider Σε Tha Jackson Οικογένεια & Thats πώς θα μάθετε για Michael .. Δεν ξέρω αν η πραγματική της Buh Thats What I Heard.

  15. Κοπεγχάγη Said,

    Και εγώ νόμιζα ότι MJ φαινόταν πολύ νεότερος, όπως και αν η εικόνα είχε φαλκιδεύεται αλλά τότε σκέφτηκα ότι αυτή μπορεί να επανέλθει την εικόνα σαν κοίταξε πριν από χρόνια. MJ φαινόταν ψεύτικο στη συνέντευξη Τύπου με πολύ σκούρα γυαλιά ηλίου που φορούσε επίσης κατά τη διάρκεια των οντισιόν. Θέλω να πω γιατί φορούν σκούρα γυαλιά ηλίου, εντός και κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν όπου θα πρέπει να είναι σε θέση να δείτε όλες τις λεπτομέρειες; MJ ήταν τελειομανής και δεν είχε εξετάσει το συμπυκνωμένο σε οντισιόν - ήταν απασχολημένος τσίχλες ... Ένα από τα πολύ έξυπνη χορευτές στη Δανία πήγε στο rehersel, αλλά δεν επελέγη επειδή ήταν πολύ ψηλός. Κατάφερε να πω γεια σε MJ - δεν ξέρω αν σκέφτηκε αν έχει το δικαίωμα ή δεν MJ. Είπε στον Τύπο ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος που είχε MJ κόπο να πω γεια σε όλα τα προηγούμενα. Ποιος είπε ότι MJ περάσει το ασφαλιστικό δοκιμή;

  16. idontknow Said,

    Δεν νομίζω ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από εδώ και πολύ καιρό - και οι δύο τους είναι πολύ πρόσφατη.

    Η εικόνα αυτή θα μπορούσε να photoshopped για κάποιο λόγο, όμως. Κάποιος είπε ότι θα μπορούσε να είναι η "είσοδος" για το αν και χορευτές.

  17. twan75 Said,

    Παρακαλούμε δείτε το βίντεο και παύσης σε 1,37, στη δεξιά πλευρά του Μιχαήλ, υπάρχει Τιμόρ (με το καπέλο). Μετά την παύση αυτή, πηγαίνετε στο http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen και μπορείτε να δείτε ακριβώς το ίδιο τύπο. Αν και στην ολλανδική γλώσσα είναι telss την ιστορία του την επιλογή foir η περιοδεία, η οποία του δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το Μιχάλη για δύο χρόνια (τόσο ξεκάθαρα μια παγκόσμια περιοδεία αναμένει μετά τις 50 δείχνει στο Λονδίνο) Διαφορετικά ματιά στο YouTube για "Τιμόρ Steffens λοιπόν μπορείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να χορού "Ελπίδα θα είναι αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα βίντεο του rehearsels είναι από μία πρόσφατη ημερομηνία (η rehearsels για" Αυτό είναι "ξεκίνησε τέλη Μαΐου BTW)

  18. littlesuemj Said,

    Γεια σου έκανε κανείς δείτε την documentry στο κανάλι 4 lastnight michael jackson τι πραγματικά συνέβη; IFSO παρακαλώ δώστε μου τις σκέψεις σας cheers.

  19. jackoisalive21 Said,

    Ναι, είπα ότι θα μπορούσε να είναι η είσοδος για την έναρξη της παράστασης εννοώ ότι θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την έναρξη της παράστασης για ένα διαφορετικό τραγούδι MJ didn't αλλαγή και για τα άλλα τραγούδια γιατί ο κοστούμια wernt έτοιμος ή κάτι τέτοιο.

    Πιστεύω το βίντεο είναι πρόσφατο και πιστεύω ότι είναι ζωντανός, αλλά i dont ξέρει τι να πει για τη φωτογραφία. συμφωνήσει κανείς;

  20. JC.LOVES.MJ Said,

    jackoisalive21: Συμφωνώ απόλυτα και εγώ είναι εντελώς σύγχυση σχετικά με τη φωτογραφία.
    αλλά παραμένει ένα πολύ μικρό μέρος του εαυτού μου νομίζει ότι είναι νεκρός. σήμερα την 13η, την ημέρα της πρώτης συναυλίας, ο καθένας τρέχει για KNO wats;

  21. SITA Said,

    ίσως το μόνο που προσπάθησαν να
    υπογραμμίσω με photoshopped έκδοση
    από αυτή την εικόνα, ότι είναι μια εικόνα της
    το βιοτικό michael.
    σε περίπτωση που wouldN't έχουν διαβάσει τα γράμματα
    "Αυτή είναι ότι" θα είχαμε αμφιβολία από την αρχή.

    αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πολύ εύκολο για AEG: σε ό, τι
    όπως θυμάμαι ότι πρέπει να διαθέτει βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφία
    λήψεις για περισσότερες από 2 ώρες παιχνιδιού. καταγραφή αυτών θα πρέπει να έχουν
    γίνει την ημέρα / εβδομάδα πριν. γιατί dont θέση σου απλά
    περισσότερα πράγματα από αυτό;

  22. mysterylady Said,

    Ok, πρώτη εκτός δεν είμαι τόσο σίγουρος για το σύνολο MJ φάρσα θεωρία συνομωσίας, αλλά ήρθα σε όλη απόψε κάτι πολύ ενδιαφέρον και νόμιζα ότι θα πρέπει να μοιραστώ με όλους σας.
    I διήρκεσε σε όλη την Ελίζαμπεθ Τέιλορ κελάδημα του προφίλ απόψε. Θυμήθηκα ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης σε όλο τον ενημερώσεις MJ θανάτου. Έχει ακόμη και δημοσιεύτηκε αυτή δεν θα συμμετέχουν Mike μνημόσυνο της υπηρεσίας μέσω κελάδημα. I αμέσως ότι ήταν περίεργο για κάποιον που το καθεστώς, λόγω της ηλικίας της και το ιστορικό τσιτσιρίζω. Αλλά αυτό που πραγματικά έχεις το tweets μου ήταν έξι ημέρες πριν από το θάνατο του MJ
    "Κάποιος με νοιάζει για πολύ έστειλε το ακόλουθο σημείωμα με τα λουλούδια μου και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Φίλτατος Elizabeth, Μπορείτε να λάμψει ο ήλιος, τα σύννεφα κίνηση και τον κόσμο γύρο. Έτσι, πολλοί άνθρωποι αγάπη σας και έτσι κάνουμε Ι. Love Always ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    Είναι αρκετά εμφανές ότι η αναφορά σε Mike σε αυτές τις δύο τελευταίες tweets αλλά αυτό είναι όπου παίρνει περίεργη. Τρεις μέρες αργότερα η ίδια να της tweeting δεν εκτός από Δρ Arnold Klein!! Αυτό που καθιστά ακόμη ξένος είναι Dr.Klein δεν έχει υπόψη κελάδημα!

    Ποτέ δεν θα είναι σε θέση να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο, τον Δρ Αρνολντ Klein αρκετό για την εκπληκτική επεξεργασία από Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Αγαπητέ Άρνι, τι ήσουν μέχρι αφού έχετε πίσω; Twitter μου πίσω. Όλα αγάπη μου, Ελισάβετ

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Επιστροφή? Όταν έκανε το DR.go και να επανέλθουμε στην ώρα τους, τρεις ημέρες πριν από το θάνατο του MJ;; Για άλλη μια φορά ότι δεν tweeting Dr.Klein άμεσα, έχει στείλει μια ενημέρωση!

    Στη συνέχεια να κάνει ακόμα πιο ύποπτες tweeting αρχίζει μία ημέρα μετά την αγαπημένη του φίλου θανάτου! Αυτή είναι η ίδια γυναίκα που ισχυρίζεται Mike ήταν ο καλύτερος φίλος που αγαπούσα και με όλα την καρδιά της, αλλά το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε μετά την φύγει είναι τσιτσιρίζω ενημερώσεις και όχι μνημείο που παρακολουθεί την υπηρεσία, ισχυριζόμενοι ότι ήταν υπερβολικά ασυνάρτητο! Αλλά ακόμη ότι δεν αρκεί για να ασυνάρτητο τσιτσιρίζω πολλαπλές ενημερώσεις για το πώς θα χάσει ο Mike και τον τρόπο με τον κόσμο της δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς αυτόν!

    Δεν ξέρω τι γίνεται! Είτε όλα αυτά τα άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είναι τόσο κοντά στο Mike ήταν στην πραγματικότητα μπροστά σε όλο το μήκος, ως εκ τούτου, μπορεί να έχουν δολοφονηθεί, ή μπορεί να είναι πολύ καλά στη ζωή τους. Αλλά εγώ απλά δεν πιστεύω ότι θα έκανε ο Mike με τους οπαδούς του και, κυρίως, τα παιδιά του.
    Αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να πραγματικά να δώσουν προσοχή στη Λιζ Τέιλορ tweets της, έχει στείλει κάποιο είδος μηνύματος. Και είναι πέρα από την tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ Said,

    πώς θα το μάθουμε ποτέ την αλήθεια, όποιος HAV καμία ιδέα;

  24. Sosh Said,

    Συμφωνώ με Σίτα και αυτό που ανέφερα σχετικά με το φόρουμ επίσης.

    AEG ισχυρίζεται ότι έχει περίπου hundres συν ώρες video. Το μόνο πράγμα που είναι αυτή τη σύντομη απελευθέρωση του κλιπ σχετική άγνωστη και δεν το δημοφιλές τραγούδι από MJ.

    Αν ήμουν AEG, θα κυκλοφορήσει ένα μέρος του Billy Jean για παράδειγμα (δεν γνωρίζουμε, αλλά μάλλον είναι προς το δείτε).

    Ή μήπως θα wan't να προβεί σε δήλωση με το κείμενο του τραγουδιού που χρησιμοποιούνται;

  25. Sosh Said,

    Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν MJs στενή φίλους όπως Dianna Ross και Λιζ Τέιλορ ήταν σε ιδιωτική / οικογενειακή μνημόσυνο;

    Αν δεν ήταν, αυτό μπορεί να προσθέσει περισσότερο στην Theorie ο νεκρός είναι φαλκιδεύεται.

  26. JC.LOVES.MJ Said,

    @ Sosh:
    nopes που werent, δεν είχε πολλά άλλα άτομα, και εννοώ πολύ!

  27. SITA Said,

    η γερμανική εφημερίδα "FOCUS" τίτλους αυτή την εικόνα: 2 ημέρες πριν από την κατάρτιση πεθαίνουν michael έκανε ..

    ρίξτε μια ματιά σε αυτό:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    αυτό είναι, επίσης, από συνδετήρες κέντρο;

  28. βαρυεστημένος Said,

    Η προσοχή των συμπολιτών Hoax πιστών!

    Έχω μια θεωρία, και είναι μια πολύ καλή θα έλεγα εγώ. Ξεκίνησα γράφοντας για αυτό εδώ το βράδυ και τότε ξαφνικά θα διαγράφονται από το σχόλιο κουτί! Είμαι πληκτρολογώντας ξανά αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Πίστεψέ με δεν είστε θα ήθελα να χάσω αυτό που έχω να πω ... Τα λέμε & θυμόμαστε - πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ, λόγω EVERYTHING!

  29. Wendy Darling Said,

    Mystery Lady, Σας ευχαριστώ για την απόσπαση! Ακούω κάτι για αυτόν που αγαπάει Miguel Angel έργα τέχνης. Αυτό αποδεικνύει ότι η στενότερη φίλους έχουν απίστευτες συλλογές έργων τέχνης, άραγε υπερβολικά Michael; Αναρωτιέμαι αν αγαπάει vanguardist Michael ζωγράφων ή γαλλική ζωγραφική, όπως και η fauvist Matisse ή άλλους, αλλά προφανώς είναι μέρος της ιδιωτικής ζωής. Είμαι Ιστορικός Τέχνης και θα ήθελα να μάθω αν Michael ενδιαφερόταν να επισκέπτονται μουσεία τέχνης στην Ευρώπη! Θα ήταν τόσο διακινούνται σε μένα το ίδιο όμορφη πλοίαρχος έργα τέχνης και φανταστείτε αν έχουν δει το ίδιο όμορφα πράγματα και πώς θα μπορούσε να αισθάνονται μπροστά τους. (sorry for my bad english)

  30. Sara Said,

    Η εικόνα είναι χωρίς αμφιβολία ψεύτικο.
    Κοιτάξτε τη δεξιά πλευρά, μπορείτε να δείτε ένα χέρι!
    Και είναι ότι το κεφάλι βλέπω στο κάτω μέρος;
    Επίσης, αν δείτε προσεκτικά το φως υποστήριγμά στο κάτω αριστερή γωνία και στη συνέχεια σε michael, μοιάζει κατά πολύ το πλαίσιο των ....

  31. Wendy Darling Said,

    Ναι, είναι πραγματικά περίεργο. Δεν νομίζω ότι έχουμε να δείτε μια μυστηριώδης μήνυμα, αλλά γιατί Λιζ Τέιλορ ονειδίζω αυτό, δεν είναι ένα σημείωμα από ανεμιστήρα προέρχεται από κάποιον που όντως κοντά σε αυτήν. Διάβασα κάπου ότι ήταν η ίδια η προετοιμασία για το Λονδίνο και να ταξιδεύουν με το Μιχαήλ, είναι αλήθεια;

  32. Ολλανδικά Said,

    @ SITA: φαίνεται να είναι έτσι. Ίδια χορευτές στο παρασκήνιο anyways, όπως και σε άλλες εικόνες / κλιπ.

    Κάτι αυτό που παρατήρησα (αλλά ίσως αλήθεια MJ diehard φίλαθλοι μπορεί να ρίξει περισσότερο φως σε ότι οριστικό): MJ φοράει τα ακουστικά μικρόφωνο από την αριστερή πλευρά στην πρόσφατη πρόβα κλιπ και εικόνες, ενώ θυμάμαι σε άλλο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις που θα φοράει από το δικαίωμα. Τώρα, γνωρίζω αρκετά προσωπικά μουσικοί (σε τοπικό επίπεδο, αλλά και διεθνώς γνωστός) και, όπως και πολλοί αθλητές, όλοι τους είναι πολύ ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη ρουτίνα. Θα έπαιρνα ποτέ δεν διακοπή ρουτίνας που είχαν για χρόνια ... δεν ΧΩΡΙΣ έχοντας έναν πολύ καλό λόγο να το κάνει. Ίσως κάτι πολύ ασήμαντο, αλλά ίσως κάποιος ξέρει περισσότερα για αυτό;

  33. CuteAngel Said,

    Ουάου, πολύ συναρπαστικό πληροφορίες! Η πλοκή πυκνώνει!

  34. souza81 Said,

    Πω πω, δεν ξέρω τι να πω. Είτε πρόκειται για μια πραγματικά καλή φάρσα, ή MJ είναι δολοφονήθηκε και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα πια. Και γιατί δεν υπάρχει (πραγματικά) νέα τοποθεσία ή πρόγραμμα δίνοντας προσοχή σε αυτά τα περίεργα πράγματα και τα ζητήματα; Δεν πιστεύουμε συνήθως αυτού του είδους οι θεωρίες, αλλά αυτή η ιστορία να είναι ξένος και άγνωστος!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Πρώτα από όλα θα ήθελα να επισημάνω ότι ο λόγος Η Photo προσβλέπει Photoshopped διότι περισσότερο από πιθανό είναι, αλλά μόνο και μόνο επειδή αν δεν Κοίτα Δικαίωμα τότε Wont φαίνομαι καλά και αυτό ήταν ίσως να είναι ένα πόστερ, Και Γιατί θες μία αφίσα για σας τείχους που μοιάζει Ολοκλήρωση σκατά; Photoshopping εικόνες είναι απαραίτητες για να καταστεί η Photo Κοίτα Καλύτερη. Im ελεύθερος Φωτογράφος, το ξέρω.

    Το βίντεο πρέπει να Πρόσφατες Επειδή Το κορίτσι Παίζοντας κιθάρα τραγουδούσε Κατά το μνημείο, οπότε αν Το βίντεο ήταν από χρόνια πριν, Πώς είναι ακόμη χαμηλή; Έλα Άνθρωποι Αν σας Αλήθεια Έρευνα όλα αυτά, θα το γνωρίζουμε.

    Ποια είναι κατά τη γνώμη μου, Δεδομένου ότι ο εορτασμός θα ήταν Σχετικά με Θρίλερ, και επειδή του αρέσει να παίξετε Ανέκδοτα για τους ανθρώπους και ότι ήθελε να το καθιστούν την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ανθρωπότητας.

    Ο φαλκιδεύεται το θάνατό του, επειδή δεν μας αφήνει της, όχι γιατί δεν ήθελε να το σκάσω, Εκείνος δεν θα μπορούσε ποτέ να το σκάσω από τα προβλήματά του, ο επέζησε του Παιδιού Θέματα ενόχληση, και δεν το 'σκασε από αυτές. Ήθελε να Put On The Greatest Show Ever Τι καλύτερο τρόπο από ό, τι Faking θανάτου και στη συνέχεια, κατά τις Μνημόσυνο Τουριστικά Start, ο μετάβαση Out Of Μέχρι το κάτω μέρος του δαπέδου όπως και σε πρόσφατες συναυλίες και εκπλήξεις Ο Κόσμος Όπως ποτέ δεν.

    Δήλωσε ότι Εμείς δεν θεωρείται Τίποτα δεν Όμως, ναι, ποιο πιστεύετε ότι σημαίνει αυτό; Πλέον θα Ποτέ μην αυτοκτονούν ή να λάβει τα Ναρκωτικά και το αν αυτός ήταν Λαμβάνοντας Ναρκωτικά, Γιατί Είχε επιμέλεια των παιδιών, περισσότερο από πιθανό ότι θα έχουν ληφθεί από αυτόν.

    Το Μνημείο Διότι Fake, Το φέρετρο εμφανίζει μικρότερες από του, άτομα Didn't Παραγωγή Tears λίγο κλάμα θορύβους. Το Μνημείο ήταν να Γιορτάστε Ζωή, μνημείων Dont πρέπει πάντα να Σχετικά με Θάνατος.

    Οι πρόβες Plus Στο βίντεο Όταν Ο διευθυντής Λέει Κρατήστε Για Χειροκροτήματα, Συγκρίνετε Η Φωνή Για Kenny Ortega, Αυτός είναι.

    Michael Jackson θα είναι το μοναδικό στην Ιστορία ο οποίος θα μπορούσε να Τραβήξτε Κάτι Απενεργοποιημ Η τεράστια αυτή. Θα ήθελα απλά να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν πρέπει να ακούσετε το Media, τρέφονται Μπορείτε Μαλακίες. Και αν έχω δίκιο, τότε τα ΜΜΕ θα παρουσιαστεί ως η μεγαλύτερη στην ιστορία και Πρωταπριλιά Εάν τα λεγόμενα του Ανεμιστήρες αγοράζουν αυτό που λέμε, τότε Arent True Ανεμιστήρες. Και Εάν αγοράσετε τόνους Michael Jackson σκατά μετά Υποτίθεται Πυκνωτής, τότε πραγματικά δεν σας Α Michael Jackson Fan, σας ανεμιστήρα Αν αγαπάτε τη μουσική και τη φροντίδα γι 'αυτόν, ως άτομο Ναι. You Dont ανάγκη αγοράς τόνους Memorbilia να αποδείξει σας ανεμιστήρα.

    Πλέον, μόνο και μόνο επειδή ήταν στο χρέος, Doesn't Μέση Ο Doesn't έχουν χρήματα. This Is Michael Jackson μιλούσαν για, Κανείς δεν διακοπεί Αγοράζοντας μουσική του. Είναι ο πιο διάσημος Μεμονωμένα στην ιστορία. Είχε τόνους φίλοι, Η Didn't Up Παρουσίαση του Memorial Και τόνους Doesn't άνθρωποι που έχουν κάποια σχέση με Michael Jackson. Ως εκ τούτου, ένα τεράστιο Δείτε πρόκειται να συμβεί. Απλά Watch Και Εάν Im Λάθος, τότε Μάιο Michael Jackson είναι ευτυχισμένος στον παράδεισο. Έχω περισσότερα να πει, όμως, Im Τερματισμός Αυτή Για Δικαίωμα Τώρα, αν θες να μου μιλήσεις Περαιτέρω My Yahoo Είναι Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. κυρία πριγκίπισσα Said,

    να mysterylady, δι έχετε την ακριβή ημερομηνία κατά την Liz Taylor απάντηση;

  37. wishful09 Said,

    mysterylady, να μας κρατά μαζί της tweets ενημέρωση, σας παρακαλώ. Πολύ ενδιαφέρουσα.

  38. supermom75 Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    ok εξετάσουμε αυτό το βίντεο της οντισιόν για τη δοκιμή μπορεί να σας ταιριάζει dncers τους στην φωτογραφία και το βίντεο πρόβα i μόνο να βρώ μία που εξετάζει η ίδια να μου πει και δεν Liz και diana δεν ήταν εκεί στο μνημόσυνο

  39. MrsBenjamin Said,

    DR. Arnold KLEIN έχει Twitter ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl Said,

    Βρήκα το βίντεο από την ιστορία και την περιήγηση, όπως μπορείτε να δείτε την χορογραφία και πανσπερμία που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα τους dont τραγούδι για μας είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που εμφανίζεται στην τελευταία πρόβα MJ δήθεν από 23/06
    Δείτε το 2:22 - 3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσε να σκεφτεί, χρησιμοποιώντας τον ίδιο χορό ρουτίνας σε σχέση με την προηγούμενη περιοδεία όταν είχε ανακοινώσει ότι ο ταξιδιωτικός επιστροφή θα ήταν το καλύτερο και ποτέ γεμάτη νέα πράγματα ... Το βρετανικό Τύπο θα έχει καρφωμένα τον!!
    Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τι νομίζετε.

  41. Sosh Said,

    Wow! που μοιάζει πραγματικά θα ήταν μια μεγάλη συναυλία. Δεν μπορούν να περιμένουν για την απαλλαγή της AEG ένα DVD από την πρόβα.

    Όπως συγκρίνω αυτή την εικόνα για τις λεγόμενες πρόβα video clip, νομίζω ότι το κλιπ δεν είναι-από την τελική πρόβα. Το φόντο είναι πολύ πιο livving σε αυτό το πλάνο. Δεν είναι σαφές το πλαίσιο.

    Αλλά αυτό πάλι, ίσως κυκλοφορήσει το κλιπ έχει ολοκληρωθεί μόνο όταν ο Dome Έργου συμπεριλαμβάνεται.

  42. Dweeby Guy Said,

    Δεν πιστεύω ότι το υλικό από τις πρόβες ήταν από χρόνια πριν, όπως και twan75 είπε. Ο κιθαρίστας Orianthi δεν θα μπορούσε να έχει τα προσόντα για να παίξει για την συναυλία και αν αυτό ήταν πριν από χρόνια, έχει μόνο στις αρχές του 20 η του. Πιστεύω, ωστόσο, η εικόνα ήταν photoshoped, για ποιο λόγο; Δεν έχω καμία ένδειξη.

  43. He.is.alive Said,

    Elizabeth Taylor is twitting to throw off the public – hello ? She is MJ's most intimate, trusted friend who was a no show at the “memorial” why ??? of all people would Ms. Taylor be a no show ?????? I consider it higly likely that all of his inner circle confidantes: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller AND Oprah too are in on this ! That none of them showed up at the memorial and are now deadstoned silent is sending a message ?

    People, People: get real and get onto the tricks these people are using floating “info” as public as twitter all designed to DISTRACT the public from factfinding and figuring out what really happened ..

    That MJ staged his death and escaped continues to gain serious traction on the internet, more and more people are onto to it and are digging for information and posting blogs, questions, “what if's” everywhere .. where there is smoke there is fire, the flames are getting higher and higher ….

    We live in an age of the highest ever technology and everyting can be forged to perfection: like video footage, photos, sung lyrics “pain” vs. “painS”, there is no limit ! I am beginning to believe that Michael Jackson used this technology to his full advantage so as to create mass confusion ! Back in 1977 when Elvis disappeared, this was not possible and people had to use other means to discover the real truth, but they DID.. and the real truth about Michael Jackson's fake death and successful escape WILL likewise be all uncovered some day, some day soon if you ask me ..

    The questions about his staged death far outweigh the reality of his having died for real …

    Michael LIVES !

  44. Little Susie 01 Said,

    these picures seem extremely strange.. the other pictures has THIS IS IT in the back round.

  45. Sarah. Said,

    sita, i am not sure about that. it's possible, because the dancers seem to be the same. but michael looks a bit different in this picture than in the rehearsal video i think.

    “AEG claims to have about hundres plus hours of video footage. The only thing they release is this short clip of a relative unknown and not as popular song from MJ.”
    It is often said that there are many hours of footage, but only this short clip is released. This is what makes me think that there's something wrong. But i have to say i am from germany and my mum told me today that she heard in some news that they want to make a dvd with all his rehearsal stuff from LA, which should be released in december. It was said that he also sang some completely new songs and you could listen to them on this dvd… I don't know where she heard it, but i do not believe that this dvd will be released… Because if they have so many stuff, why do they only show us this short clip and not some seconds of another song? it's so strange…

  46. MrsBenjamin Said,

    I also found this website
    http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s3i55169

  47. MrsBenjamin Said,

    Also MJ kept a hoax death diary…..
    OP WARBLER Michael Jackson kept an astonishing “death-hoax diary” explaining how he would fake his death of a heart attack and telling when he would come out of hiding, a family friend who claims to have found the journal “among Michael's personal effects” tells derekclontz.com exclusively.
    ALIVE – OR NOT? Μπορείτε να το κρίνουμε.

    ALIVE – OR NOT? Μπορείτε να το κρίνουμε.

    “There's too much pressure, pressure, pressure … pressure everywhere I turn …” a diary entry dated Nov. 17, 2008 is alleged to say in part.

    “I don't know who I am, not anmore (sp). Maybe I'm just a father to my children. Maybe I'm washed up.

    “The drugs are (illegible) a toll … (illegible) … I'm not addict. But I can't stop …

    "Αν Elvis ... (δυσανάγνωστο) ... για να μπορεί Ι.

    "Θα πάρω μια" καρδιακή προσβολή "από τα ναρκωτικά όπως το έκανε (Ναι, καλά!)

    "Θα επανέλθω, αλλά μόνο όταν είμαι έτοιμος. Μεγαλύτερο από το «69 Elvis.

    "Ίσως τα Χριστούγεννα 2009. Ή ίσως το νέο έτος είναι καλύτερη.

    "Α-πίσω από-νεκρός περιοδεία, μια πραγματική Θρίλερ. Αλλά θα πρέπει να επαναπαύονται. Είμαι κουρασμένος. Δεν είμαι (σκέψης) σαφώς.

    "Είναι τα ναρκωτικά.

    "Πολλοί οπαδοί ακόμη αγάπη μου. (Μερικές) άτομα το μίσος μου. Thing (sp) will be different (after this) …”

    Jackson insiders declined to comment – officially – on the report. But as one privately put it, “We love Michael no matter what.”

    The friend who leaked portions of the diary also was tight lipped, saying only, “There are over 60 pages (of it) that I will release to the family through my lawyer and they can do what they want with it. It doesn't belong to me. It belongs to Michael and his loved ones.”

    Other sources confirm that Jackson, 50, had spoken of a death hoax “on several occasions” in 2008 and also in 2009, although the reported discovery of the diary that outlines his plans seemed to come as a surprise to everyone contacted by derekclontz.com.

    A paint-by-numbers account of a death hoax, in the superstar's own handwriting, could lead to serious legal problems, say legal observers, especially if the journal is perceived by insurance companies and the authorities to be a blueprint for fraud.

    “I hope to God the diary is legit,” said a Jackson confidante who requested anonymity. “If Michael really is alive, if he orchestrated all this, if he faked his own death, then nobody will be happier than me. As for fraud – nope, no way.

    “Michael wouldn't commit fraud. He's not trying to collect insurance. He's protecting himself. He's doing this for his children. I'll guarantee it.”

    News of Jackson's “death” on June 25 stunned the world. In fact, within hours of the ann0uncement by authorities, fans had already begun to speculate that he was still alive and had gone into hiding. Subsequent reports suggested that he was, indeed, perpetrating a hoax to escape the pressures of life in the public eye.

    Scooping the world, derekclontz.com reported Jackson had been spirited to Asheville, North Carolina and then to Eastern Europe, where it is thought that he might be holed up in Hungary, or even in Russia, where hundreds of people claim to have spotted him in Moscow.

    ιστοσελίδα είναι εδώ
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  48. MrsBenjamin Said,

    "ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΘΑΝΑΤΟΥ HOAX REVEALED ... και ξέρουμε πού είναι κρυμμένος"

    Σε αυτή την ιστοσελίδα
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  49. phoenix180 Said,

    Πρέπει να πω .. Ειλικρινά πιστεύω ότι πραγματικά έχει πεθάνει Μιχαήλ. Πήγα μπροστά και πίσω, ιδίως από τότε που είχε ανακαλύψει αυτό το θαυμάσιο χώρο, αλλά πραγματικά δεν αθροίζονται. Καθένας έχει αναρωτήθηκε γιατί στην ευχή θα το ασθενοφόρο λαμβάνουν πολύ καιρό για να βγούμε από το δρόμο; Λοιπόν, επειδή γνώριζε ότι Μάικλ είχε πεθάνει. Γιατί να βιαστούμε, όταν γνωρίζουμε ότι ο ασθενής έχει πεθάνει. Η EMTs ήθελε να το ονομάσει τότε Δρ Murray αλλά δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Θέλω να πω μετά από 30 λεπτά, ο Michael δεν θα είχε επιβιώσει σε πλήρη καρδιακή ανακοπή .. έχετε 3 λεπτά για να επιβιώσει μία καρδιακή ανακοπή. Όσον αφορά τη σύγχυση σχετικά με το εν λόγω όργανο θα ταφεί-η οικογένεια είναι έξυπνο να συγχέουμε όλους. Αγαπάμε Μιχαήλ και πεθαίνουν σκληρά οπαδούς όσο και τα μέσα ενημέρωσης θα πλήθους γύρω από την ταφή του site, προσπαθώντας να τραβήξετε μια φωτογραφία. Μερικά μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουμε να vandalize αυτό. Βεβαίως υπάρχουν πολλές άλλες αντιφάσεις, αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια λογική εξήγηση για όλα. Μέχρι τότε!

  50. Mijac Said,

    Αυτή η πρόβα είναι πραγματική, θα εξετάσει τους χορευτές, είναι νέα παιδιά, επίσης, την κιθαρίστας (το όνομά της είναι ORIANTHI) και επίσης MJ ρούχα της είναι από το ταξίδι του στο Λονδίνο, όταν πήγε να δει το μιούζικαλ "OLIVER" που φορούσε το ίδιο πουκάμισο και το ίδιο σακάκι.

    Κοίτα αυτό:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  51. phoenix180 Said,

    Pardon .. Ξέχασα να προσθέσω κάτι: σας ευχαριστώ για αυτό το site. Θα παρέχει ένα μεγάλο ποσό, χωρίς ελπίδα να προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε την αλήθεια. Ακόμη κι αν νιώθω σαν να έχει μετακυλιστεί, τουλάχιστον θα μπορεί να κρατήσει το μυαλό μου επίσης να παραμείνει ανοικτή και γνωρίζει τις ανοησίες που spewed στην τηλεόραση και για διάφορες άλλες ιστοσελίδες.

  52. MissC Said,

    Πού είναι;! Κανείς δεν ξέρει πού είναι το σώμα, ορισμένες εφημερίδες είπε ότι ήδη έχουν ταφεί, τότε κάποιοι λένε ότι ήταν για τα ναρκωτικά, τώρα λέει ότι η Latoya ήταν δολοφονία. Αυτό είναι ένα πλήρες χάος, είτε είναι διαπίστωση όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να τηρεί ή δεν ξέρω. Από όλα τα μέλη της οικογένειάς του ο μόνος που μιλά μέχρι Latoya και ότι είναι περίεργο. Τώρα, αυτή η φωτογραφία μπορεί να είναι photoshoped, είναι όλα χάλια. Καθημερινή βρήκα περισσότερους λόγους να υποπτεύεται αυτό, διότι τίποτα δεν λέει η οικογένειά του έχει νόημα! Μια μέρα είχε μια καρδιακή προσβολή, τότε θα ήταν η δολοφονία του, και τις προάλλες, ήταν για τα ναρκωτικά. Χριστέ μου, δεν μπορώ να κοιμηθούν, ακόμη και να σκεφτόμαστε όλα αυτά. Είμαι σοβαρά θα τρελό.

  53. Usagi Said,

    Η εικόνα και το βίντεο είναι και οι δύο πρόσφατες και σίγουρα δεν ψεύτικο. Υπάρχει μια τεράστια οθόνη πίσω από το Μιχαήλ και χορευτές (μόλις δούμε το βίντεο, η οθόνη δείχνει κάτι σχετικά με αυτό το πρώτο μέρος του βίντεο). Μπορείτε επίσης να δείτε την αυλαία στο βίντεο που είναι ακριβώς το ίδιο για τη θέση Αυτό είναι εικόνα και ο λόγος για τον οποίο ένα μέρος των προβλεπόμενων "This Is It" την εικόνα στην οθόνη λείπει.
    Λυπούμαστε, αλλά πιστεύω ότι του Michael είμαστε κοιτάζοντας .. δεν σημαίνει ότι αν η νεκρή.

  54. δυναμίτης Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daugther-he-was-dyingapos-news.html

  55. δυναμίτης Said,

    michael είχε υποθέσει 2 είπαν paris ένα μήνα πριν πεθάνει ότι πέθαινε,
    σύνδεσμος dosent φαίνεται να υπάρχει πια, αναρωτιέμαι αν ήταν αλήθεια ή απλώς περισσότερο μαλακίες

  56. δυναμίτης Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daughter-he-was-dyingapos-news.html

  57. δυναμίτης Said,

    Ενδιαφέρουσες http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

  58. Priya78 Said,

    Για να mysterylady: Re: τη δήλωσή σας "Αυτό που καθιστά ακόμη ξένος είναι Dr.Klein δεν έχει υπόψη κελάδημα!"

    Άρνι Klein πράγματι έχουν τιτιβίζω λογαρ: http://twitter.com/awkmd

  59. Ghost DSC Said,

    Τα πάντα φαίνεται ότι έχει ένα πρόγραμμα, ένα τέλειο πλαίσιο, τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε it.This εικόνα θα πρέπει να ανήκουν στην τελική πρόβα του Μιχαήλ, UK Τύπο είπε 2 ημέρες προβάλλοντας έφυγε, εγώ θεωρώ ότι καλύτερο έχει μερικές ημέρες, αλλά δεν τόσο χρόνο. Είναι ανάγκη ανάπαυσης, αλλά δεν είναι δια βίου και ανάπαυσης ... Αν δείτε το βίντεο, στο τέλος πραγματικά Μάικλ είναι χαμογελαστά ... αν ήθελα να πω "ΟΚ, αυτό είναι αυτό". Αυτό ακριβώς είναι ένα πλαίσιο μέσα ενημέρωσης θέλουν να μας δείξει, έχουμε να επικεντρωθούν καλύτερα σε σημεία, όπως και αυτό και μόνο από Michael μάτια μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι παλιά o νέος one.Eyes είναι ο καθρέφτης του προσώπου, ξέρεις πραγματικά Michael Jackson; Εσείς;

  60. Samantha Said,

    JC.LOVES.MJ
    12 άτομα αυτοκτόνησε ... Media θα μπορούσε να του πει αυτό; Μην πιστεύετε αυτά.

  61. Samantha Said,

    OMG, έχει τον 13ο και τον ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!
    Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε κάποια επιστροφή του σε συναυλία. Αν δεν του δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ζωή, ή τα γενέθλιά του που θα επανέλθω, ή στο Jackson 5 Reuinion.

    Σταυροί δάχτυλα awww * *

  62. dorleac Said,

    Βρισκόμαστε μόλις GENIOUS hahahaha
    PICS Ιούνιος 24 πλαστά επίσης! (pics june24 είναι από το 2003)

    έχουν και MSN;

  63. EverNorton Said,

    Σταματήσει αυτό το ανόητο expeculation ... Η rehearsel βίντεο είναι πραγματικό και πρόσφατα ... Γιατί να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα δικαιολογίες ότι είναι μια φάρσα;;; Έχετε λάβει μια ματιά στο χορευτές;; αυτά είναι τα ίδια που κέρδισε την οντισιόν πριν από δύο μήνες και ήταν όλα aproved από michael .. Ένα βίντεο από το YouTube για οντισιόν είναι .. Μπορείτε να το δείτε .. Η φωτογραφία μπορεί να είναι ψεύτικο, αλλά το βίντεο είναι πρόσφατη και πραγματικά .. Σχετικά με τα coreography .. έχει δει κανείς το Billie Jean coreography αφού το Bad Tour;; ήταν πάντα το ίδιο .. Ο βόλτες με κοστούμι σε περίπτωση .. λαμβάνει από το παλτό, τα γάντια και το καπέλο .. Και τα Beat είναι coreography όπως ήταν πάντα το ίδιο και εγώ .. Μόνο κάποιος REALLY BLIND couldnt συνειδητοποιήσει αυτό ...

  64. Nickname1984 Said,

    Το πλαίσιο για την ψηφιακή εικόνα φαίνεται, γιατί είναι ψηφιακή! Είναι στην πραγματικότητα μια γιγαντιαία οθόνη. Η οθόνη είναι εύκολο να δημιουργήσει ή να τα μεταφέρει στο Λονδίνο και εγώ.

  65. MyBelovedMJ Said,

    Φαίνεται σέξι . Όπως πάντα

  66. MyBelovedMJ Said,

    Είναι δική μας Μιχαήλ, κατά την εν λόγω βίντεο. Μπορώ να reganize ένας από τους χορευτές, από την orher rehearsel Βίντεο. ΚΑΙ ΘΑ EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F *** ING DRUGS.; Im τόσο κουραστεί να ακούω για αυτό. ITS δεν είναι αλήθεια. Λυπούμαστε για κεφαλαιοποίησης, αλλά μόνο pisses me off. Σχετικά με αυτό είναι η ημέρα για την πρώτη συναυλία. Λοιπόν πρέπει να περιμένουμε να δούμε ans τα γενέθλιά του, όπου θα υπάρχει μια συναυλία συνεχίζεται. Θα μας βάλει κάποια κάπως surprice νομίζω. Εκτός από το "όμοιος με ζωντανό" "Ολόγραμμα" του Μιχαήλ στη σκηνή. Θα δούμε

  67. serpentina Said,

    Σχετικά με το βίντεο - εγώ πολύ καλά, πιστεύω ότι είναι πρόσφατη. MJ τρεχουσών κιθαρίστα, τον υπέροχο Orianthi Panagaris, έχει αντικατασταθεί Jennifer σανιδώνω μόνο κατά το τελευταίο έτος, ή (τουλάχιστον για τις γνώσεις μου). Αυτό το υλικό πρέπει να είναι πρόσφατα (τελευταίους 6 μήνες περίπου).

    Είτε πρόκειται για την πραγματική εκτέλεση MJ είναι το πραγματικό ερώτημα ....

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  68. HomicidalClown Said,

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  69. dorleac Said,

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  70. saeed1237 Said,

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  71. wozniack Said,

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  72. svangel Said,

    Πιστεύω ότι η πρόβα είναι πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να επιμείνουμε σε μια ιστορία ... αυτό είναι Micheál jackson μιλάμε ... wud αυτός δεν περιλαμβάνει τόσα πολλά άτομα σε θάνατο φάρσα ... cuz κάποιος αναμασημένη τροφή κρακ και δευτερογενή την αλήθεια ... εγώ πιστεύω ότι Νόμιζα είναι ζωντανή .. εδώ είναι ένα σημείο και για όλα ... και όλες τις προηγουμένως είδε ένα pic του imposter μιλώντας κατά την έναρξη του σε περιοδεία (i donno τον τρόπο σκέψης του imposter μπορεί ακριβώς ήχο σαν αυτόν) και δούμε την εικόνα του imposters το χέρι και στην πρόβα βίντεο .. φαίνεται το ίδιο .. ίδιο είτε σήματα ... 2 ... συνέβησαν τα πράγματα δεν υπήρχε mj για την περιοδεία ... ή ότι ήταν σε όλο το μήκος του και μας είναι παρανοϊκό

  73. mysterylady Said,

    Για να Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 κυρία πριγκίπισσα Wendy Darling

    Παρακαλώ ακολουθήστε forum μου θέση σχετικά με τον ρόλο της Ελίζαμπεθ στο θάνατο του Michael Jackson και όλες τις απαντήσεις σας θα πρέπει να απαντά! Επίσης, πήρε το θάρρος της απόσπασης φόρουμ όπως πάντα, από ένα σχόλιο εδώ! Αλλά είναι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει κυρίες και κύριοι!

  74. loveandpeace Said,

    Ένα πράγμα, δεν ήχο σαν αυτόν ακριβώς! Είναι στην πραγματικότητα τίποτα δεν ακούγεται σαν αυτόν, μέχρι να αρχίσει να λέει σ 'αγαπώ στο τέλος.

    Σήμερα παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο της Wendy Williams Show, και μίλησε για τον Μάικλ Τζάκσον. Κάποιος στο ακροατήριο ρώτησε "πώς LaToya γνωρίζουν τη δολοφονία, που είναι ένα μέντιουμ;" TRUE. Τότε Wendy λέει, "Νομίζω LaToya της περίπου έτοιμος να κάνω τούμπανο, ό, τι οι κόκκοι μπορεί να είναι!"

  75. δυναμίτης Said,

    Svangel Συμφωνώ βάζουν ήχου το ίδιο και όταν μιλάει για το πόσο αγαπάει τη οπαδούς που μοιάζει κάπως σαν συναισθηματική γνώριζε wouldnt θα τον δω και πάλι, οπότε ίσως ήταν τον afterall IDK, ακόμη και ο άντρας παρουσιαστής είπε ότι έχεις συναισθηματική και αναζητούσε σε αυτόν για την υποστήριξη

  76. δυναμίτης Said,

    I Svangel συμφωνούν και οι δύο τον ίδιο ήχο και όταν μιλάει για το πόσο αγαπάει τη οπαδούς που μοιάζει κάπως σαν συναισθηματική γνώριζε wouldnt θα τον δω και πάλι, οπότε ίσως ήταν τον afterall IDK, ακόμη και ο άντρας παρουσιαστής είπε ότι έχεις συναισθηματική και αναζητούσε σε αυτόν για την υποστήριξη

  77. δυναμίτης Said,

    Και συμφωνώ πρόβα το βίντεο είναι πραγματικά

  78. lucaslight Said,

    Αυτό δεν είναι FAKE!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  79. dianafan Said,

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  80. λουλούδι Said,

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  81. anka Said,

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  82. δυναμίτης Said,

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  83. anka Said,

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  84. artisticflare Said,

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

  85. mjfan Said,

    While he did this exact choreography on earlier tours, he never wore THIS outfit for it. So I find it a little hard to believe that this is old footage.

    Also, his last tour was over ten years ago. While I think his face looks a little different on stage than in other footage released of him sitting and watching others rehearse and chewing gum, this face is “new enough” that it can't possibly be from an old tour.

    As for the hair, it's a wig. So what he performs in and what he wears ordinarily have nothing to do with anything.

    I think it's a bit of a stretch personally.

  86. mjfan Said,

    @#22, I too thought that Liz was talking about MJ in that post about the flowers and note. I think it's very odd personally that she won't reference his name there, but she'll reference it after he's died.

    I also find it VERY weird that she wouldn't go to the memorial. Supposedly according to her her feelings for MJ were private and MJ wouldn't want her to go to a public memorial. HUH?

  87. mjfan Said,

    #35 yeah cause nobody can buy lots of MJ CDs and be a real fan. *eye roll* Maybe some people just want the CDs they didn't have, it's not a “prove you're a real fan” thing.

  88. shell12 Said,

    MICHAEL IS DEAD PEOPLE LET IT GO AND MOVE ON.i SAE mICHAEL AT THE THIS IS PRESS CONFERECE AND IT WAS HIM JUST AS PLAIN AS DAY.iF YOU CALL YOURSELF A MICHAEL JACKSON FAN YOU'LL KNOW HIM WHEN YOU SEE OR HERE HIM,AND THAT WAS MICHAEL.

  89. wozniack Said,

    Okay, I know I shouldn't buy into this, but this really bothers me: http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    There are two youtube videos of a psychic communicating with Michael, and is relaying his message.

    I found it in these comments: http://parabook.wordpress.com/2009/07/09/michael-jackson-death-hoax-evidence-mounts/

    Also, what do you think of this? Someone who commented said he “appeared” to her several times. I don't know what to think anymore.

  90. alive Said,

    i'm pretty sure you are right about mikes headset mic. i always saw him wear it on the right. strange it's on the left anyone else out there ever see him use it on the left?

  91. alive Said,

    do you think that professional photographer could examine the death photo too and see if he can find anyhting that may have been faked in it?

  92. svangel Said,

    @ SHELL 12…THIS IS THE MICHAEL JACKSON DEATH HOAX SITE NOT THE HE IS DEAD SITE. AND ON THE FACT THAT U SAW HIM AND THINK ITS HIM…I CONGRATS U ON GETTING THE OPPORTUNITY TO SEE SUCH A LEGEND,,,BUT UM.. U DO KNOW THAT A DECOY IS SUPPOSE TO LOOK EXACTLY LIKE THE REAL PERSON RIGHT… AND UNLESS HE KILLED HIMSELF THERE IS KNOW WAY HE CUD DIE EXACTLY HOW HE WANTED( REFERING TO THE LISA MARIE BLOG)

  93. stephykat Said,

    well, all I can say is..I do believe he's alive and reading and beginning to see who really believes in him and his art..at the end..I can spend many days thinking about him since I felt his presence and still do, but I can't prove anything. I just hope he's better than before and continues with his messages to the world.

  94. δυναμίτης Said,

    Amen to that stephyKat

  95. emo_pinkt Said,

    I do not think that the video is Fake. IF YOU WATCH tmz's videos of MJ coming out of the DR's office. You notice him with straight hair..That is until June. Then his hair is curly. That is definately Michael.

  96. melluvsmike25 Said,

    Well, I've been reading all of your posts for quite some time now, now finally I have joined the group. A lot of you have pointed out several interesting ideas about MJ not being dead. Μπράβο παιδιά! I think after we find out the truth, we should all thing about taking up detective work. I've been setting here reading all the responses, but now I've got to add something.

    First off….when that picture that you guys keep referring to came out, it had no “This Is It” behind it. Am I the only one that saw that? I saw it a while back, I would guess at least a week ago, with nothing behind him but those metal things. No words. But what does that mean? Not being sarcastic, just wondering what does it mean if someone did photoshop in the words?

    Also, the deal with the added “s” at the memorial. I have listened to my own cd and all that youtube how to offer on “Will you be there”, and on the original and all others, the s is not there. He only says it on the memorial. Unless there is another recording of that song that is not on youtube or the original cd, it certainly makes me wonder.

  97. melluvsmike25 Said,

    Also, I would like to add that I've noticed several people referring to the ambulance pic. My son, who has been learning detective work since he was 11, and he's 17 now, and I both, think that there is no way that that picture could have been taken from that window in the back of that ambulance. Let's just say that someone had a super dupper camera that can take pictures through a tinted window. And even though, no press was supposed to have been around, the angle is wrong. Picture someone in an ambulance. Here is the one of him in the ambulance.

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    Now here is the ambulance

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

    Ακόμα και αν μπορείτε να την κλίση προς την πλευρά της ότι το παράθυρο, δεν υπάρχει τρόπος που θα πάρετε ότι πολλά από το πρόσωπό του στο pic. Εσείς θα πρέπει να έχουν το ασθενοφόρο. Mostly you would have gotten a shot of the top of his head with a little of the side of his face. So, let's assume that one of the ambulance drivers took a bribe and let them in. It seems awfully strange that no one else was bought off also. Not at the hospital, the coroners office, the funeral home. Nobody but that ambulance driver? Seems strange to me. I think that pic was staged a long time ago.

  98. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Pretty Sure Ambulance Drivers, Can Drive Better Than That, Plus They Cant Possibly Be Driving That Slow With Michael Jackson Dieing Inside. I Think The Whole Video Was Staged, Plus If He Was Already Dead, Ive Seen Ambulances Drive Faster Than That With Dead People Inside. Watch The Video Closer And Listen To The Audio Better. It Doesnt Make Any Sense

  99. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    I Would Also Like To Point Out The Part Where Jennifer Hudson Is Singing At The Memorial And Then Michael Jackson Says That Poem Or Whatever, If Seen The Concerts Where He Says The Same Thing And At The Memorial He Sounds Like He Is There And His VOice Is Very Emotional. Heres The Links To SHow You The Differences.

    Michaels Concert
    http://www.youtube.com/watch?v=XRG08RkZWTs

    Michael's Memorial
    http://www.youtube.com/watch?v=m5SUjWtpgc8

    I Really Think Alot Of Us Could Be Detectives LOL. We Have Shown More Evidence Then The Media Has, Because They Make More Money On The Lies Than On The Truth. We Arent Getting Paid So We Are Taking Our Time And Finding The Truth Faster Than They Could Possibly Do So.

    This Site Is Also Becoming Huge And I Wouldn't Be Surprised If This Site Ends Up On The News Or Newspapers Or Whatever, Because You Know Some Media Or Paparazzi Has To Eventually Come Across This Website.

    Oh And I Dont Know If Yall Noticed But Almost Everyone At The Memorial Was Looking Up At The Ceiling Alot, Maybe To Look As If They Are Looking To The Heavens, But Its Being Done Quite A Bit.

  100. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    I Think Some Of These Psychics Might Be On Some Crack, Or Need To Be In An Insane Asylum. She Is Like Some CrazyNess. Going Back And Forths About His Music Being In Her Head, She Is Just Alot Of Confusion, None Of This Video Made Any Sense And She Just Confused The Crap Out Of Me.

  101. Tiffany Said,

    Πιστεύω πραγματικά ότι το πρόσωπο που είναι ένα άλλο πρόβα imposter. Δεν κυκλοφορούν όπως και ο Μιχάλης δεν είναι τόσο καλή, όπως αυτός, και ο Michael δεν ανακινούμε 2 χέρια, Νόμιζα ότι ήταν μόλις 1; Αυτός φαίνεται να είναι υπερβολικά ψηλός Μιχαήλ, κατά τη γνώμη μου ... Όταν δει αυτό, απλώς δεν έχετε ένα Michael vibe! Θα μπορεί να είναι λάθος, αλλά νιώθω σαν να πρόκειται για νέα footag με imposter κάνει ένα αντίγραφο του Μιχαήλ γάτα έκδοση της παλαιάς πρόβα. Και επιτρέψτε μου να αναφέρω, ότι Michael έχει φορώντας περούκες για τα τελευταία δύο χρόνια, που καλύπτουν τα αυτιά του ... επειδή είχε να cartilige αφαιρεθεί σύνορα του αυτιά και εισάγεται στην άκρη της μύτης του για την ανοικοδόμησή του και πάλι, λόγω την άκρη κατάρρευση των cartilige .. τον πλαστικό χειρουργό πρότειναν να ξαναχτίσουν την άκρη, διότι άρχισε να εξετάσουμε πολύ λεπτός και unnatrual. Ok τώρα που γνωρίζουμε για το λόγο για τον οποίο έχει Michael κρύβονται αυτιά του το τελευταίο διάστημα .. Τώρα βλέπουμε τα αυτιά εκτεθεί; Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα εντελώς imposter κάνει φρικτή απόδοση ενός Michaek Jackson χορού.

  102. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Έχω να πω κάτι, να θυμάστε το τραγούδι του ξένος στη Μόσχα; στη Μόσχα, οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι τον είδα εκεί μετά τον θάνατό του. im πολύ σίγουρος ότι το έχει αυτό το σχεδιασμό για πάντα. Είναι πιο λογικό ότι βρίσκεται στη ζωή από ό, τι έχει πεθάνει, αν ήταν πραγματικά νεκρός, θα δείτε ένα σώμα και wouldnt έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο isn't νεκρός.

  103. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    If Michael Jackson Is Alive And Came Across This Site, I Think He Would Be Very Happy With Us. Plus We Have To Be Positive, Since He Stated In His Diary He WIll Comeback Only When He Is Ready, So Be Positive And Ask Him To Please Come Back And Give Us A Great Comeback Tour.

  104. Tiffany Said,

    And another thing, that hairstyle of the guy dancing at rehearsal is so 90's for Michael. Michael changed his hairstyle a long time ago, and he hasn't had it curly in years, let alone a poinytail that exposed his ears. That looks more like real hair than a wig if you ask me. hmmm makes you wonder if that really is MJ standing up there or not.

  105. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Oh And Michael If Your On This Website And Sitting Back And Reading All The Comments. We Love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  106. loveandpeace Said,

    It's already been said many times that it was taken on the right side of the ambulance through a small, yes tinted, window. There's even a reflection. There wouldn't be a reflection if they were in the ambulance with him. I wish hollywood.tv would of kept the camera rolling following the ambulance. Wonder if they stopped to get food on the way. Also, someone usually goes with the person. Dr.Murray should of went with them.

  107. ILuvMJ Said,

    Hmmm…where to begin….WELLL, as much as I would love to hear that MJ is still alive, I cant wrap my finger around how he can possibly make this work; someone is bound to slip up and blow his cover. MJ believed in conspiracy theories so I could see him BEING a conspirator and attempting to pull this off but would it be successful? And for those that think that he will “comeback” and have some back from the dead tour, KEEEP DREAMMMINN Even if he did fake his death he wouldnt comeback from it lol…for what?? Everybody knows he wanted to escape, be free, and do the things that all of US do. Even Marlon said it at the memorial.
    Is it just me or did his speech sound insincere? especially at the end when he brought up his twin?

    In regards to post 99, I think everybody was looking up at the megatron screens. They had shown them before the memorial had started and they are really high up in the middle of the building.

    The ambulance picture I believe is legit, If you look carefully youll see a reflection of a red car and youll see the same red car parked in the road just watch the two videos that melluvsmike25 posted or post #97.

    The memorial was extremelly emotional for me to watch I cried the whole way through it, but the MOSTT emotional part was when MJ started reciting the poem…his voice sounded real, not prerecorded, it had a very clear and distinct sound.

    There are soooo many questionable things going on here, but I seem to find a somewhat reasonable explaination for almost all of them. For example, WHY IS NOBODY SHOWING EMOTION?????? I never even met him and I was cryin like I lost my first love!! And I thought, well maybe they are all cried out, or maybe they resent him for refusing to let them help him. I just seems like EVERYBODY around him is fake. Man I could go on, but Ill stop there for now….Share your feedback with me.

  108. δυναμίτης Said,

    Tiffany i agree with you the hair looks real, if it was fake wouldnt the wind machine knock it off or when he put his head back, he looks like mj to me

  109. δυναμίτης Said,

    It is possible the ambulance picture is real my dads car has black tinted windows and on sunny days you can see through the tint into the car, depends on what kind of tint it is, you can get light and really dark tint, but i dont think he would have got that good of a picture

  110. stephykat Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=oz-G7RsZFL4..this seems to have happened late feb/march 2009..he seems ok with the press..a little ironic like oh are you really interested in my music?aha..and frankly seemed really relaxed and I love that normal manner he's dressed in..plus check him out with Ed Hardy, I really think he was creative, normal and was ready for a show and yes he did look older. I hope he is alive and reading but if not, I do hope he left a ton of music behind.I bet he had a lot of fun during his seclusion and did have many cool friend, I would've loved to have met him to share many musical projects and new sampler rhythms..at your feet as always..

  111. anka Said,

    about the photo taken from the ambulance.Guys take a look at the video, and will see in the right side of the ambulance a window, thru that window was taken than picture, pay attention at this think, and all the mistery wil disapear.I have no doubt, just look …

  112. melluvsmike25 Said,

    Yes, I see the tinted window in the front of the ambulance guys….but don't they put you in an ambulance feet first? So, if they took that shot through that window, wouldn't they have gotten his feet? Any body know about ambulances? I thought they put you in feet first.

  113. melluvsmike25 Said,

    I've been trying to find what is the procedure for when they put you in an ambulance. Feet or head first. Does anybody know the correct way?

    What I am saying is that if they took the picture of him through that back window, they couldn't have got that shot. If they took it through the front window on the right side of the ambulance, wouldn't they have gotten his feet?

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

  114. melluvsmike25 Said,

    Also, I've noticed in another post that someone said something about MJ having to wait for a tour bus to move out of the way. All I see is an firetruck. So, are they saying that MJ was in that firetruck. I don't think that's possible.

  115. MyBelovedMJ Said,

    Trust me on this one. The rehearsel Video where they are doin “They don`t really care about us” . That is Michael, look at his eyes. Trust me thats him

  116. δυναμίτης Said,

    @melluvmike25 I was wondering the same thing, shouldnt they have got his feet?

  117. Ninanina Said,

    OMG – this pic is NOT photoshopped.
    You only see, what you wish to see…
    Have a look at the video AGAIN, and you'll see, that there's a movie going on in the background (soldiers), shown on a HUGE screen.
    This screen shows various pics or movies for the different songs.

    I can't believe you didn't show the fullsized pic to the professional…

  118. KARENM14 Said,

    IF YOU LOOK AT THE PICTURE OF HIS EAR ONLY AND THE PICTURE OF THE AMBULANCE PHOTO THEY ARE DIFFERENT FROM ANKA SAYS AT 6:50P.M. ABOVE IF YOU SAVE BOTH OF THEM THAN TURN THE AMBULANCE PHOTO AND ZOOM IN YOU WILL SEE AND ALSO ON THE REHEARSAL PHOTO OF HIM UP ABOVE CHEWING GUM WHEN THE MUSIC STARTS HE OPENS HIS MOUTH HE HAS NO TOP TEETH SINCE WHEN DID MICHAEL LOSE HIS TEETH

  119. KARENM14 Said,

    WHAT DO YOU THINK?

  120. MrsBenjamin Said,

    I just looked it up…it say Feet first

  121. HomicidalClown Said,

    To dorleac:

    The only thing about the pictures that look fake is the background (because it is) and possibly the lights (not necessarily fake, and if it is could've been added to see how it would all look).

  122. wozniack Said,

    I was in an ambulance 5 years ago, and my feet faced the door once I was in. That's how I always thought it worked.

  123. anka Said,

    I agree with you MyBelovedMj is Michael, I have no doubt, 100% is him.
    About the procedure regarding how they must put a pacient with feet or head first in ambulance, I have no idea.

  124. Goldie Said,

    i really love this site so much all of my friends think im crazy and they all say that michael is “Dead and gone” … But i dont believe in that i belive he is dead and michael has been on this website

    dont you Guys thinks ist weird that “Supermom75″ havent wrote anything since somebody asked her if she was the real michael jackson because the person knew A LOT of michael ??

  125. melluvsmike25 Said,

    dynamite

    I thought so too.

    MrsBenjamin
    Where did you find that? I looked all over the net for it and couldn't find it.
    wozniack
    You said you went in head first huh? Είσαι σίγουρος;

    If anyone knows anybody that had rode in an ambulance or knows anybody that drives an ambulance, please ask around. Because if it's feet first, this picture was fake and taken at another time. Please other's investigate this.

  126. melluvsmike25 Said,

    Hey ADMIN maybe you could find out!!!!!!!!

  127. melluvsmike25 Said,

    Δεν πειράζει. I just found out through my ex-hubby, and finally found it on the net. They put you in head first.

    So, this means that the ambulance pic could be him. It still doesn't look like his nose though. Now I'm depressed.

  128. lillina Said,

    ok και πραγματικά μου πέρασε από
    maybe this picture is a fake and aeg created only for the fans,maybe not…but the fact that u analyze everything about him it's so bad!
    You are always the same?? I don't think so…
    Some times I have curly hairs sometimes no,and i can look different from the other days…and sure this could happen even to Mr Jackson, but that doesn't prove for sure that he was not him

  129. MyBelovedMJ Said,

    Goldie: I don`t think Michael is the person with the name: Supermom75. Ehh nope, and for one reason. Michael woulden`t write anything inhere himself, Im sure he has been reading our posts, but i don`t think he would write anything.

  130. MyBelovedMJ Said,

    They are always outting you in an ambulance with your feet first. Not yout head. So Michael is placed wrong in that ambulance

  131. KARENM14 Said,

    THE AMBULANCE PHOTO CAN NOT BE HIM. IF YOU LOOK AT HIS EAR. IT IS NOT HIM. THERE IS A PICTURE ON THE INTERNET ABOUT HIS MANGLED EAR IT WAS TAKEN ON JUNE 10, 2009 AND IF YOU COPY AND TURN THE AMBULANCE PHOTO THE EAR IS NORMAL. TAKE A LOOK

  132. ejay5131 Said,

    Okay, I'm not saying this photo is or isn'ta fake BUT, if you watch the rehearsal footage that AEG has released you can clearly see the balding white guy in the bottom right of this picture, in the rehearsal video at the same spot.@1minuute 17 seconds.
    http://www.youtube.com/watch?v=XEA25qJQlw0

  133. emmie Said,

    i think that the person in the ambulance is E'casanova… if you look on his myspace there is a picture of him with no makeup on and his eyes are closed and it kinddalooks like him,the eyebrows are the same aswell have a look and see…

  134. emmie Said,

    i really hope michael is alivebecause if he is dead i will feel so bad that i ever doubted hi

  135. emmie Said,

    it is goin to be easy to get a picture from the tinted winsow, i mean u can see the light coming from in side the ambulance and with the cameras the papz have which are used to catch good pictures,but it still is quiet weird how there is only 1 picture when there was more then 1 paparatzi there….
    also how come there was another ambulance going in2 the house as 1 was leaving ???

  136. Mojofi Said,

    ***—-MyBelovedMJ—-***

    Έι i turly belive MIKE IS REALLY HERE and writing here and reading here with all of us .

    I know how much Mike loves us and always wants to know what we the fans think of him and am sure he will see how we feel about anything to do with him and i know he is more closer to us then peopel think.

    I feel he is a VERY HUMBEL man so he is sure going to say something here with us.
    He can even confuse us just for the fun of it .

    We know he like to play pranks on people so anything can happen you know. I know he is here but am not going to point so pls don't ask hehe .

    Well that is if he is not REALLY dead.

  137. Mojofi Said,

    ***SITA***

    Ok i have read this post very weel now and i must say if teh family should go for insurance then it REALLY means Mike is TRULY DEAD .

    I know for a fact that if anyone claims inscurance for the dead and if it not true that the person is dead they can be SUED.

    That ia the only way Mike could get into trable if he has faked his death.

  138. Mojofi Said,

    ***—^—MyBelovedMJ—^—***

    Yes that is really Mike in the Video.
    He is always handsome and smiling and his eyes are uniqe .
    Am too much in love with him hehehe .

  139. popcornscrunchy Said,

    Does anyone think that the performers dont seem to be in synch with each other Orianthi on guitar looks bored if MJ was dancing in front of me and I was blasting my guitar I would have had a bit of expression going on in my face and the dancers as well it looks strange they dont seem to be performing together. Its like MJ did his bit they did their bit and they were superimposed somehow together . I dont know it looked like that for me from the start, something is not right about this last footage. The pic could have been done for publicity promos etc but the footage……

  140. Chubby Bobby Said,

    As from what I know, nothing is coincidental with MJ, neither are his white socks, tape or gloves, which he wears so it's possible for the audience to spot him even from a far.. From other entertainers I know, rehearsal often takes place in the same outfit as you will wear at the concert, just to make sure everything is in the right place, it fits and it's possible to move around in.. I don't see anything in this rehearsal outfit that would make it possible for me to recognize MJ on stage from a far distance…??? Just a thought..!!

  141. TruthSeeker01 Said,

    Γεια σε όλους.
    I only just found this site a few days ago through a youtube comment, and i have to say that you have found out some really interesting things and your doing a really good job. I just flicked through the articles on the home page when i saw this one and remembered that the same routine he does 'two days before his death' is very similar to the one he did on his history tour. Not sure if anyone else pointed this out already but heres the link anyway.

    http://www.youtube.com/watch?v=yHr75yoxYCA

    At 2:30 he does the same routine until the end as the one released as rehearsals for the upcoming 'This is it' tour. Obviously he isn't wearing the same clothes and neither are the dancers, but ironicly his hair is the same curly style.
    Dunno, just a thought, but it could just be old rehearsals for the history tour they released, to make it seem like he really was rehearsing for the 'This is it' tour.
    Sorry if this was already mentioned.

  142. atomvseve Said,

    Notice at 1:14 in the video he says, “They dipped me in fire, I'm here to remind you.”

    Those words are not anywhere in the actual song.

    Makes me wonder.

  143. nora Said,

    The rehearsal definitely was the actual rehearsal done by MJ and the back up dancers for that 02 arena this is it tour was real!, AEG are planning to sell the video as a final video of Michael Jackson. So cannot be AEG wanted to published a fake album to Michael Jackson fans as this involved a very big criminal I think – once this hoax story have ended so impersonator performing on that so last rehearsal was not true.

    By the way with all this diary and hiding story review – I just wonder how the media getting nuts on searching Michael Jackson news and location – he he – it could be some of them need to go for rehab – or buried their camera at Memphis at Graceland . Bravo it's a good lesson for them but I just hope this is one for all – as a devoted fan I just do not want to be hurt for a 2nd time.

  144. nora Said,

    sorry Mrs Benjamin i think I already got the clue here, by the way just wanna confirm with you, did you have any idea that Michael Jackson have confirm in to Islam?, hopefully you can find the official news. I know it's so difficult to find a real one but wonder if you have any idea as the memorial doesn't show anything. The hoax story it's ok fans will accept and forgiven but if really he have converted be brave enough to said it out – I'm very sure most of us are educated and respect what he believed but if pertaining of GOD – do not hide from his will – as God (or Allah) was the king among the King – I am not try to be religious here but I just want to know if you have any related news which I can trust so that I can pray for the health of Michael Jackson in my prayer!.

  145. blu Said,

    Γεια σου ρε παιδιά,
    I have been a fan of Michael Jackson for over forty years. I think that I know as much as anyone can know about Michael without being in his circle. I would like to say that Michael wouldn't do this, but I just don't know. For years I was hoping that he would just go somewhere so that no one would find him and keep the media dogs out of his face. I don't know if Michael is dead or alive. None of us can really be sure. I hope that he is alive somewhere enjoying the rest of his life.

  146. elizabethvitale Said,

    All I can say about this post is it definately is Michael. I knew some of the guitarists and other musical players in Michael's life in the early to mid 90's since I lived in Hollywood til 1995. I hadn't thought of this being an old shot, but I did question his look being repititious with the time I was in Hollywood and not present time. I think there is a lot more to the story of Michael's stated death than the public is going to be told. The public is fed what the public is wanted to read,hear and see. Most people would take the first glimpse as true. People to know Michael would notice other issues in contradiction even if Michael stated such himself. I know the business well and have caught a few thoughts don't fit in with the time frame or his actions during his life.

  147. Layleen Said,

    That is so true, omg for a minute they were going to fool me. His hips and thighs (probably spelled it wrong lol) look very different from the video, if anyone has any doubts watch the video and analiyse the picture. The video of him was made weekes before his death so how can this picture be taken the day before his death and why would he be wearing the same out throught the whole thing? NOT HEALTHY lol.

    But then there is another post on here where it was said that the video of Michael rehersing was taken from years ago which is impossible because the dancers were selected this years and not a couple of years back because they all attended the memorial service.

  148. I_luv_MJ98 Said,

    If you think about why would he tape a simple rehearsal if he ofcourse had no plans of ehum……faking a death! most celebs don't take pictures or tape their rehearsals because they're just rehearsals. no big deal right? unless…. u get the picture right?

  149. Speeddemon777 Said,

    okay something else that i noticed from this video, it may have already been posted, but why are the Pics from the last rehersal different from the stage in the vid where is the sign in the back that says “This is It”? you don't see it once in the video. Maybe it's just me though.

  150. Aha Said,

    Yeah, that so-called last rehearsal is quite mysterious. Michael looks younger here. And I've seen the same dance routine in 1996. Michael had long curly hair that time much like the one at the last rehearsal.

  151. missp09 Said,

    another point about this photoshoped pic is that you can see light hitting MJ on his face from where hes pointing but you dont see any shadows on the stage in any direction, given there are so many lights above. weird. thought I'd point that out.

  152. missp09 Said,

    and is there no way to talk to the dancers or the guitarist to see when this happened?

  153. lilliadebe Said,

    well, the pic may be photoshoped but the vids of the last rehearsals are definitly real guys…
    About the curly hair, there are some recent pics were his hairdo is like that… like the old style… ( fans were happy : ” curls are back !!” )
    You can observe too that his hair in the ambulance are curly too…
    Another point that make the rehearsal vid real are the dancers and the guitarist… you can recognize some of the dancers from the casting for This is it tour and the guitarist was supposed to be the new one too , instead of Jennifer…
    So, of course, this is a very recent video..

  154. Eliana25 Said,

    Hi you´re right in some things but, yes i know something is not ok in this photos yeah its true, but think about it: the blonde girl with the guitar, she was also in the memorial with sunglases ( sorry my english ) the point is, she´s the same person so the video of the rehearsal is recent.

  155. Eliana25 Said,

    Also, he always do the same coreography for each song, so why don´t do it for this is it tour if he will sing the best songs with the best coreographys?? it´s ok he did it before. I really hope he reappear soon because the pain and sadness are hard…..MICHAEL I REALLY LOVE YOU SOME MUCH !!!

Προσθήκη σχολίου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές