ไมเคิล Jackson เล่นตลกตาย

เป็นพระราชาของป๊อปจริงๆตาย?

ในสัปดาห์ตั้งแต่ Jackson ของไมเคิลตายนั้นได้รับการไม่รู้จักจบจำนวนชี้ความคิดเห็นต่อการที่ 'สาเหตุที่' สาเหตุที่ไมเคิล Jackson ของตายไม่ใช่เล่นตลกเพราะว่าเขาจะ 'ไม่บาดเจ็บของเขาเด็ก' และเนื่องจากเขา 'รักพวกเขาเกินไปมาก '. เราต้องการจะกล่าวว่าเราเต็มเปาตกลงกับงบเหล่านี้และเชื่อว่านี่คือเหตุผลที่แน่นอนของไมเคิล Jackson ตายเป็นเล่นตลก. โปรดให้ฉันเพื่ออธิบาย.

วันแห่งความตายของไมเคิล Jackson, 25 มิถุนายนเราบอกเกือบจะทันทีที่เขาตายเนื่องจากใจจับกุม. เมื่อวันที่เขาตายก้าวหน้าต่อไปนี้เราแล้วให้ข้อมูลที่เขาหัวใจวายได้ที่เกิดจากการใช้ยาเสพติดมากเกินไป. แต่ผลลัพธ์ของการสองสามอาจ autopsies ของไมเคิล Jackson ของร่างกายยังมีการเผยแพร่เป็นพิษวิทยารายงานจากแรกศพเราเท่านั้นสามารถ asses ข้อมูลที่เราได้รับแจ้งโดย unrelieable แหล่งที่มาของสื่อและเว็บไซต์ดังกล่าวเป็น TMZ.

แต่ผมจะยังต้องการสำรวจเหตุผลฉันศรัทธาของเขามีเด็กจำนวนหนึ่งเหตุผลที่เขายังคงชีวิต.

หากไมเคิล Jackson แน่นอนได้ใช้เวลาค็อกเทลของยาในแต่ละวันซึ่งเป็นสิ่งที่เกิดขึ้นในหัวใจของเขาโจมตีวิธีอาจเขาได้กระทำนี้เป็นพ่อ? ข้าพเจ้าเข้าใจดีว่าการ addicition เป็นสิ่งที่ยากที่จะชนะและจัดการกับอย่างไรก็ตามนอกเหนือจากเหตุการณ์ไม่กี่ผู้เยาว์, ไมเคิล Jackson เป็นรายงานเพื่อได้รับที่ยอดเยี่ยมบิดาของเขาให้เด็กมากมายของเขาและเวลาทั้งหมดในสิ่งที่พวกเขาอาจเคยต้องการ. หากงบ 'พระองค์จะไม่บาดเจ็บของเขาเด็ก' อยู่ในข้อเท็จจริงจริงที่ฉันว่ามีทำไมพระองค์จะเคยมี comprimised เขาสุขภาพในดังกล่าวด้วยวิธีการที่พวกเขาจะออกจากความเสี่ยงที่ไม่มีบิดาโดยเฉพาะอย่างยิ่งที่ดังกล่าวหนุ่มอายุ?

สองจะได้รับการรายงานว่า moments หลังจากไมเคิล Jackson คือประกาศตายที่ UCLA ศูนย์การแพทย์, แคเธอรีน Jackson เอาเด็กเพื่อดูพ่อของพวกเขา. (แม้ว่าจะไม่มีภาพถ่ายหลักฐานที่สนับสนุนการอ้างนี้และแคเธอรีน Jackson ไม่ได้เห็นกับเด็กที่โรงพยาบาลที่ทั้งหมด.) เรายังบอกว่าที่ส่วนตัวครอบครัวที่ระลึกก่อนสาธารณะอนุสรณ์ที่ศูนย์ Staples, ไมเคิล Jackson ของลูกสาว, ปารีส, วางสร้อยคอของครึ่งหัวใจรอบคอบรรพบุรุษของเธอในขณะที่เธอ wore อื่นๆครึ่ง.

หากไมเคิล Jackson นั้นแน่นอนเป็นตายแล้วว่าสามารถครอบครัวของเขาเรื่องของเขาเด็กที่เกี่ยวกับบาดแผลประสบการณ์พบบรรพบุรุษของพวกเขาอสุภไม่แต่เมื่อสองครั้ง? ที่สองครั้งที่เด็กจะเห็นร่างกายของเขาเขาจะได้ตายไปแล้วกว่าสองสัปดาห์. บุคคล, ฉันไม่คิดว่านี่คือสิ่งที่เป็นพ่อเด็กที่รักของเขายกใหญ่จะ appreciated หรือที่เคย consented เพื่อ.

เรายังบอกว่าเหตุผลที่ไมเคิลของกรัณฑ์ไม่ได้เปิดโลงที่สาธารณะ Memorial เป็นเพราะเขาฟกช้ำดำเขียวและใบหน้าคือความเสียหายและการทำให้กลับมีชีวิตระหว่าง CPR. การเก็บรักษาในที่นี้คือเหตุผลมั่นเหมาะห้าแต้มใหม่หาก มี จริงทำไมคุณที่อยู่ในแผ่นดินจะเอามนุษย์ของเด็กเพื่อดูเขาอีกครั้ง? แสดงความตายของเขาเด็กพ่อกับ bashed ขึ้นหน้าไม่ครั้งแต่สองครั้ง? ฉันไม่คิดอย่างนั้น ... .. เขารักพวกเขามากเกินไป ที่จะนำสิ่งที่พวกเขาผ่านเป็นเกี่ยวกับบาดแผลเป็นที่. แท้จริงฉันเชื่อว่าเด็กๆที่จะมีสิ่งที่ต้องการเพื่อยืนยงที่จะไม่ต้องสงสัยจะแผลเป็นสำหรับชีวิต.

สุดท้ายเหตุผลฉันมีการสำรองข้อมูลของฉันทฤษฎีคือวิธีการที่เด็กปรากฏดังนั้น unbelieveably สงบระหว่างสาธารณะ Memorial. ประทานโทษสำหรับคำพูดดังนั้นแต่ฉันต้องการแม้แต่ไปดังนั้นไกลตามที่กล่าวว่าการไมเคิล II การอาวุโสที่สุดแม้ดูเหมือนเบื่อครั้ง. ฉันทราบว่าคนจำนวนมากจะกล่าวว่าทุกคนเกี่ยวกับสิ่งที่แตกต่างกันและบางทีพวกเขาเพียงในความสะดุ้งตกใจ (แม้ว่าฉันจะไม่พิจารณาการกล่าวโทษพวกเขาพวกเขาต้องการมีเพียงเพื่อยืนยงเห็นของพ่อของพวกเขาศพสำหรับครั้งที่สอง.) แต่ถ้าคนพยายามที่จะกล่าวว่า สาม เด็กกำลังติดต่อกับพ่อของพวกเขาเป็นความตายในเดียวกันสงบและวิธีการเก็บรวบรวม (นอกเหนือจากการให้พูดปารีสที่ลำบากมาก rehearsed และวางแผนและยังได้สมบูรณ์ 'อัสสุ-น้อย') แล้วเราได้กล่าวว่าเป็นขบขันอ้าง. แสดงให้ฉันเห็นเด็กๆที่เงียบสงบ, ประกอบด้วยและ 'เบื่อ' ระหว่างพ่อของพวกเขาโดยไม่มีของที่ระลึกหรือน้ำตา sobs กับกรัณฑ์ด้านหน้าของพวกเขาซึ่งสมมุติถือร่างกายของพ่อ ... ฉันสงสัยใดๆที่คุณต้องการค้นหา.

ไมเคิล Jackson ของเด็กที่เขา Memorial

ฉันเชื่อว่าเถรตรงเพียงวิธีเดียวที่ไมเคิล Jackson ของเด็กอาจมีทำให้มันที่ผ่านอนุสาวรีย์ดังนั้นง่ายดายและ 'ไม่มีอารมณ์' เป็นจีรังสอง 'viewings' ของบิดาของศพจะถ้าพ่อของพวกเขาไม่ได้แม้แต่ตายเพื่อเริ่มต้นกับ. พวกเขารู้พ่อของพวกเขามีมากชีวิตที่ดีและพวกเขาได้เห็นเขาชีวิตของเขาตั้งแต่ 'ความตาย' และพวกเขารู้ว่าพวกเขาจะถูกกับเขาอีกครั้งเร็วๆนี้.

วิธีเขาสามารถทำเช่นนี้เพื่อเด็กๆของเขา? เรากำลังพูดถึงคนที่ไม่เห็นอะไรอย่างผิดปกติกับ dangling ทารกของเขาออกจากโรงแรมห้องหน้าต่างสี่เรื่องราวเหนือพื้น. 'แฟนของฉันต้องการเห็นทารกดังนั้นฉันเห็นพวกเขา', ไมเคิล Jackson กล่าวเมื่อสอบสวนเกี่ยวกับเหตุการณ์ที่เกิดขึ้น. หากไมเคิลแท้จริงไม่เห็นวิธีนี้อาจเกิดขึ้นอาจเป็นปัญหาจากนั้นก็จะไม่ให้มันอาจรู้สึกว่าเขาคิดว่าไม่มีปัญหาเกี่ยวกับการโลกศรัทธาเขาตายในขณะที่เขาจะไปที่อยู่ที่ยาวนานและผ่อนคลายชีวิตที่อื่นๆ ?

จับตาดูเด็กเหล่านี้เหนือถัดไป 2,4 และ 6 เดือน. รับประกันพวกเขาจะถูกส่งไปยัง 'โรงเรียนประจำ' หรือการอาศัยในต่างประเทศเพื่อ 'ได้รับการออกจากไฟฉายสว่างจ้า' หรือบางเช่นแก้ตัว. เราทุกคนต่างรู้จักพวกเขาจะถูกกับพ่อของพวกเขาอีกครั้งเร็วๆนี้ ... เขาเพื่อพวกเขาชอบมากและเขาจะไม่ทำอะไรเพื่อเจ็บพวกเขา.

 1. jackoisalive21 กล่าว,

  ตกลง, 110% ตกลง. esp สุดท้ายบิตฉันกล่าวว่าในวันสุดท้ายหลังจากที่โพสต์ที่เป็นสื่อ jacksons กระทำพูดถึง 'ความตาย' ที่เด็กจะเลศนัยหายสื่อและหากพวกเขาจะได้รับ sus เพิ่งกลับมาให้พวกเขาอีกครั้ง unsus.

  เครื่องหมายของฉันคำ. ความหวังของคุณยินดีไมเคิลฉันตกลงกับสิ่งที่คุณกำลังทำและที่ฉันรักคุณ.

 2. ไดนาไมต์ กล่าว,

  ฉันยอมรับด้วยทุกสิ่งที่คุณเพิ่งกล่าว ไม่มีของครอบครัวกระตูบใดน้ำตาดังนั้นสิ่งที่เคย
  ฉันรู้สึกไม่สบายใจ watchin อนุสรณ์ที่มันเพียง didn't ดูเหมือนสิทธิที่จะฉันและปัจจุบันศพผลลัพธ์การวางกลับ 2 สัปดาห์ WTF, บางอย่างแน่นอนขึ้นความจริงมาและจะไม่เร็วก็ช้า

 3. ไดนาไมต์ กล่าว,

  ฮ่าๆ typo ฉันหมายความว่าความจริงจะออกมาไม่เร็วก็ช้าฉันยังได้ยินคนที่แต่งตัวประหลาดแพทย์ได้เอาปิดที่อื่นๆอีก hmmmmmm

 4. jackoisalive21 กล่าว,

  ยังแค่ต้องการกล่าวสู่ขวัญผู้ดูแลระบบ, ดีใจที่ได้พบคุณกลับรักษาที่ใหญ่ทำงานกับเว็บไซต์นี้และหวังว่าจะเพิ่มเติมดูการโพสต์ในไม่ช้า.

 5. Anxelica กล่าว,

  ขอแสดงความยินดีสำหรับหน้านี้. ฉันเต็มเปาตกลงกับบทความนี้. เด็กๆได้เงียบฉี่และเมื่อปารีสพูดคุยกันลำบาก rehearsed.

 6. lillina กล่าว,

  ahahahah
  ที่ไม่พิสูจน์!!!
  ทุกคนสามารถตอบสนองต่อการตายมากในวิธีต่างๆ ...
  ตรวจสอบว่าส่วนมากของเราร้องไห้แต่ฉันสามารถบอกยูที่บางเพื่อนของฉันไม่ต้องการที่กระทำของพวกเขาและพวกเขาให้อารมณ์ภายใน .. แต่ฉันสามารถบอกพวกเขาประสบยกใหญ่!

 7. AliaX กล่าว,

  ปารีสเป็นอย่างดี actress. เธอ
  ครองสาธารณะ
  ดีมากที่ 12. อันนี้ไม่ออกจากสามัญ. พ่อของเธอเป็นบรรลุศิลปินเมื่อเขาได้ในครึ่งหนึ่งของเธออายุ. ดรุณีเล่นบทบาทที่สำคัญในการนี้ร่าง.

 8. Smiile1929 กล่าว,

  ฉันตกลงกับทุกยูกล่าวผู้ดูแล .. ฉันหมายความว่าท่าสามเด็ก Wher ดังนั้นใกล้มีพ่อ .. พระองค์ทรงเป็นจำนวนมากที่ใช้เวลากับพวกเขาและมี Abit ประหลาดวิธี Latoya หรือสมาชิกในครอบครัวท่าจงกล่าวเถิดท่าปารีสถูกกึกก้องมีมากและเนื้อหาและเมื่อยูดูของเธอที่ท่า Memorial Shes ดูดี .. = S.
  ฉันหมายความว่าฉันแน่ใจว่าคุณจริงๆปิดกับมารดา .. แม่หรือพ่อและยูใช้จำนวนมาก Bonding เวลาร่วมกันแล้วมารดาผ่านของคุณไม่อยู่ .. ยูหาก Oviously ความรู้สึกจริงๆบาดเจ็บและอารมณ์เสียยูรู้จักและเมื่อฉันฝันเห็นบรรดาเด็กๆที่พวกเขาท่า Memorial เพียงดูเหมือนดีแก่ฉัน .. แหมและเมื่อปารีสถูกทำสุนทรพจน์ของเธอเธอเริ่มกึกก้องแต่ยัง Janet และท่าอื่นๆเก็บบอกของเธอพูด .. ฉันหมายความว่าฉันจะไม่ฝืนฝึกสอนยังการพูดเมื่อ Shes อื้อฉาวและเนื้อหายูรู้จัก ..
  อาจเป็นเพียงแค่ความคิดเช่นนั้นข้า .. ฉันไม่รู้แต่ Jus จริงๆหรือไม่รู้สึกขวาและฉันถูกคิดท่าแน่นอนสิ่งเดียวกัน .. ให้เป็นที่ดีน้อยเดือนเมื่อ Everythings เหนือบรรดาเด็กมี Gonna หาย .. แล้วท่า Jacksons จะได้เช่นเดียวกับพวกเขาไปแล้ว "โรงเรียนประจำ" ใดๆ .. ดูเหมือนน่ารักชัดเจนนั่น Thats Gonna เกิดขึ้น .. Hmm.

 9. VanillaCream กล่าว,

  อัยยิกาตายของฉันเมื่อฉันถูกอายุ 10 ปี. ของฉันก๋งพาฉันไปที่เปิดโลง deatwatch. ฉันเห็นของฉันตายยายโดยการหายใจสีขาวผิว, ปากเปิดและชักตำแหน่งของเธอออกเป็นสีน้ำเงิน (nails และปลายนิ้ว) มือ. นรกฉันจะไม่ลืมเหล่านี้ภีมฉาก. เกี่ยวกับ 3 ปี. ฉันได้ nightmares ฉันเห็นเธอกรัณฑ์แก่ส้วมมีกลัว: ย่าใต้ของฉันเตียงโลภและเท้าของฉันดังนั้นใน. แต่ที่ทั้งหมด: ของฉันยายไม่เคยได้รับบาดเจ็บที่ทั้งหมดและฉันถูกขวัญหายกระนั้น.

  ผู้ดูแล: คุณขวาที่เด็กจะแผลเป็นสำหรับชีวิต.
  ตัวเลือกอื่นๆ: ที่เด็กได้ให้ sedativum.

  ปารีส wore ที่สร้อยที่อนุสาวรีย์นั้นสีน้ำเงินจุดของเธอในการแต่งกาย, คุณสามารถเห็นเมื่อชีส์บนเวที. ฉันสังเกตมันเพราะฉันคิดว่ามันเป็นรอยเปื้อน.

 10. VanillaCream กล่าว,

  ไมเคิลรักของเขาและเด็กจริงๆ, เถรตรงและลึก, ที่พวกเขา.

 11. MJISALIVEEE กล่าว,

  สวัสดีสนทนาใหม่ในที่นี่และเต็มเปาตกลงกับคุณ 100% คุณจะคิดครอบครัวจะถูกกึกก้องของดวงตาของพวกเขาออกโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อคุณได้ยิน mj ที่ท้ายเพลงจะยูจะมีแต่มีไม่มีการจัดเรียงเพียงปลอมอื้อฉาวโดยเฉพาะ childern พวกเขาดูเหมือนเบื่อและถูกหมากฝรั่งและไม่มีอารมณ์ที่ทั้งหมดและเมื่อ mj กล่าวอุตสาหะฉันถูกผวาฉันสามารถที่ T เชื่อว่าหลายคนเชื่อว่าสื่อและอึพวกเขาออกมาด้วย gettin เซ่อเดี๋ยวนี้ฉัน kno mj คือชีวิตที่ฉันมีความรู้สึกนี้และมีผู้ใดได้ยินของเขา unrealeased เพลงการเรียกสถานที่โดยไม่มีชื่อบริษัทที่แปลกมากของพวกเขานำมาไว้ในขณะนี้ได้ขณะนี้ทำให้มากขึ้นความรู้สึกของเขาที่เขา faked ตาย heres ลิงก์ถ้ายู havent ได้ยินมันที่ http:// www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2540324/Michael-Jackson-unreleased-song-found.html ฟังมันมีมากแปลกและเพิ่มได้ถึง hoaxing ของเขาตาย

 12. emmie กล่าว,

  ฉันเข้าใจสิ่ง ur sayin ผู้ดูแลระบบแต่อย่างยูคิด thefamily ทั้งหมดและปิดเพื่อนที่มีทราบเขาเป็นชีวิตเนื่องจากหากครอบครัวเป็นบอกว่าเปิดโลงศพคนมีจะมีเพื่อสำหรับการให้ผู้อื่นเห็น . ฉันไม่สามารถนึกทั้งหมดของพวกเขาในนั้น. เมื่อผู้ใช้ proformed เขาดูเหมือน genuinly ระทดและ cried.

  สิ่งที่คุณแคเธอรีนผอมบอกได้ที่เด็กๆแล้วเกี่ยวกับพิธีศพและทำไมพวกเขาได้เข้าร่วมหรือไม่?

  มันจะดีหากมีใครบางคนที่ pictured อาจเห็นของไมเคิลชีวิตนั้นมีจะดีหนักหลักฐาน

  แต่เป็นจริงดังนั้นจึงไม่เป็นภาพของเด็กๆ anyother กับ katherin หรือสมาชิกของ fsmily ไปที่โรงพยาบาลและคนที่มี whould มีรูปภาพกับกดเต็มเต็งคุณ wouldnt พลาด erm เว้นแต่พวกเขาได้ซ่อน.

 13. emmie กล่าว,

  @ lillina
  ใช่ทั้งหมดคนปฏิกิริยาแตกต่างกันแต่ไม่ได้ทั้งครอบครัวฉันหมายความว่ามี 2 มีบางอารมณ์ ... ฉันหมายความว่าแม้ว่า jermaine คือร้องเพลง 'ยิ้ม' จ้ะเขาดูเหมือนดังนั้นระทดแต่ไม่มีน้ำตา

 14. โคเปนเฮเกน กล่าว,

  ฉันจริงๆสับสนเกี่ยวกับสิ่งทั้งหมด. วันหนึ่งฉันศรัทธาเขาเป็นชีวิตและวันถัดไป believ ฉันเขาได้ตาย. ฉันไม่เข้าใจสิ่งที่พวกเขามองขึ้นที่ที่อนุสรณ์? พวกเขาดูที่เขา - ดูปารีส - สิ่งที่อยู่ที่เธอดูที่? หนึ่งในเว็บไซต์นี้กล่าวว่า infered ภาพมายึดของ MJ ที่ mem?? ฉันไม่เห็นพวกเขา - ที่นี่มีใครที่ได้ยินเกี่ยวกับ?

 15. dirtydiana กล่าว,

  ฉันเต็มเปาตกลงกับปฏิกิริยาที่อนุสรณ์. ฉันรู้ reacts ทุกคนตายต่างกันแต่ทุกสาม? ไม่มีของพวกเขารวมทั้งครอบครัวไม่แสดงนัยนามพุหนึ่งร่วงหล่น. คุณล้อผมหรือเปล่า? ที่เป็นกรัณฑ์นั่งขวามีกับคุณพ่อของคุณทราบว่าเป็นโกหกในที่กรัณฑ์? ฉันลำยองแน่ใจปารีสและที่เก่าแก่ที่สุดเข้าใจตาย. ฉันรู้ neices ของฉันและ nephews จะ balling สายตาของพวกเขาออกรอบรู้เดียวที่จริงแม่รู้และพวกเขาได้รับกับชีวิตเป็นโกหกในโลงตาย. ก็อาจจะเป็นโรคประสาท.

 16. Girl21GER กล่าว,

  ดูศพของพ่อดูเหมือนจริงๆแปลก ... และทำสองครั้งที่ ... ข้าพเจ้ายอมรับกับคุณไม่เด็กจะสามารถจัดการที่.

  ฉันคิดเกี่ยวกับโรงเรียนกินนอนสิ่งที่ฉันและฉันมั่นใจว่าจะเข้าสู่มุมมืดเช่น "ร่างกาย" ที่จะออกจากไฟฉายสว่างจ้า.

  แต่เปรียบเทียบกับแกล้งทำระเบียงส่วนตัวเรื่องราวของเขาตายรู้สึกผิดประเภทให้ฉัน ... สมบูรณ์เหล่านี้เป็นสิ่งที่แตกต่างกัน

 17. momsword กล่าว,

  ผู้ดูแลคุณ (และทุกคนในที่นี่) อาจพบนี้ที่น่าสนใจ:

  ฉันต้องการโพสต์หัวข้อนี้ตั้งแต่ถึงฉันจะไม่ทำให้พวกเขารู้สึกว่าทำไมมัน delaying.

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2367:michael-jackson-autopsy-results-delayed-for-2-more-weeks&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

  ไมเคิล Jackson ศพรายงานล่าช้ามากกว่า 2 สัปดาห์ ... เดี๋ยวนี้สาเหตุที่เป็นที่?

 18. wndrwmn67 กล่าว,

  ฉันถูกจริงๆหวังว่าพวกเขาจะแสดงไมเคิลของเด็กใน Dateline พิเศษด้วยและแคเธอรีนโจที่ Jackson ครอบครัวคลุกเคล้า. พวกเขาสัมภาษณ์โจและแคเธอรีน, แต่ส่วนใหญ่คือผู้ที่พูดคุยกันโจ. ที่พวกเขากระทำไปภายในและแสดงบางวิดีโอของอื่นๆ Jackson grandchildren ที่เพิ่มคือแคเธอรีนและฉันคิดว่าพวกเขาจะสั้นแสดงปารีส, การและหากผ้าห่มแม้เพียงชั่วครู่หนึ่งเพื่อแสดงว่าพวกเขามีการทำดีและ. อย่างไรก็ตามพวกเขาไม่.

 19. ไดนาไมต์ กล่าว,

  วิธีอื่นๆอีกมากมายครั้งพวกเขาอยู่ gonna วางผลลัพธ์ปิดเพียงทำให้เหนือและกระทำที่มีอยู่แล้ว

 20. jackoisalive21 กล่าว,

  ปฏิกิริยาคนตายนานาเนกจ้ะป่วยที่ให้คุณแต่ไม่หนึ่งคนในครอบครัวทั้งหมดเจ้ากรรม cried แม้ Marlon (ไม่แน่ใจว่าเป็นเขา) cried ในขณะที่ไมเคิลพูดเกี่ยวกับ ... ให้ฉันพัง!

  เมื่อเด็กๆได้ในขั้นตอนที่พวกเขายิ้มและร้องเพลงพร้อมเหมือนกับของเขาน้องๆได้. แคเธอรีนคือเพียงหนึ่งที่ดูเหมือนไกลระทด.

  ขานว่าเศร้า! ใช่แต่ฉันคิดว่าเขา dont รู้เกี่ยวกับการเล่นตลก.

  เด็กที่เบื่อและดูเหมือนเราหมากฝรั่ง (ที่ชาย) THROUGHTOUT ทั้งสิ่งฉันรู้ว่าแน่นอนฉัน WOULDNT อิดหนาระอาใจของฉันที่ FREAKING DADS อนุสรณ์.

  สนทนาและตรวจสอบว่าตัวเองไมเคิลอธิบายนี้แก่พวกเขาก่อนหน้าพวกเขาได้รับการพร้อม

 21. Synthara กล่าว,

  การใครรู้ที่ "ร่างกาย" (??) นั้นคืออะไร? อาจเล็กน้อยหยาบคายไม่ได้ฝังหลังจากเขาเกือบเดือนและฉันไม่รู้สิ่งที่ดีจริงๆเหตุผลที่ไม่ได้กระทำมันยังอาจ.

 22. ilprincipe กล่าว,

  @ # 11: ฉันได้ยินเพลง .... แต่ฉันผิด? ฉันเข้าใจเสมอ "พาฉันไปโดยที่ไม่มีชื่อ"
  ที่กึกกือ. ใครจะรู้เมื่อเพลงนี้จริงๆคือเขียนและประกอบด้วย ... อาจจะ MJ เขียนมันสองสัปดาห์ที่ผ่านมาและรวมกับครอบคลุมปรับจาก "อเมริกา" ไม่มีใครรู้ ... ...
  @ Admnin: ขอบคุณที่ให้การวิจัยและการปิดการตรวจสอบและทุกอย่างที่เกี่ยวข้องกับ MJS "ความตาย"
  @ Momsword: ฉันได้ยินเกี่ยวกับเช้านี้. ถ้าคุณเปรียบเทียบกับ MJs กรณี Anna-Nicole Smith หรือ Heath บัญชีแยกประเภท => ทั้งมียาเกินขนาดที่ยา / pills ฯลฯ
  ที่ autopsies ได้เพียงบางวันและใช้เวลาไม่เกิน 4 สัปดาห์หรือนานกว่า ...
  ฉันมากกังขา.
  การใครทราบผลการ autopsie ซึ่งทำให้สันโดษโดยครอบครัว Jackson?

 23. Nancy กล่าว,

  ฉันเต็มเปาตกลงกับสิ่งที่คุณกล่าวนี้ทฤษฎี!

 24. grecialove กล่าว,

  ฉันเห็นของฉันอัยกีตายในที่กรัณฑ์และมีรับการ 3 ปีภายหลังและฉันยังขวัญหาย, ไม่พูดถึงฉันได้เห็นอื่นๆของฉันอัยกีตายโดยรถชนเสียด้วยหัว .. และเป็นยกใหญ่ painfull .... .

  ฉันยอมรับกับบทความนี้ฉันคิดว่าเด็กๆ beins ดังนั้นเงียบนี้!! ฉันหมายความว่าพวกเขา didn't ร้องไห้ที่ .. ในทั้งกลางคืน ...
  น่าแปลกใจว่าทำไม,

 25. VanillaCream กล่าว,

  ขวา DirtyDiana: "ที่เป็นกรัณฑ์นั่งขวามีกับคุณพ่อของคุณทราบว่าเป็นโกหกในที่กรัณฑ์" - และคุณได้ยินเสียงเพลงของคุณพ่อของบรรพบุรุษได้ยินแม้แต่เสียงบอกรัก "คุณจะมี ..." (หากยังไม่เคยนี้จะได้ทันทีเมื่อฉันเริ่มร้องไห้)???
  และยังคงไม่มีอัสสุ?

 26. ไดนาไมต์ กล่าว,

  Latoya กล่าวว่าผลลัพธ์จะหยอนเพื่อทุกคนใดเธอหมายความโดยที่ idk

 27. ไดนาไมต์ กล่าว,

  เธอยังได้รับการสมมุติ 2 ได้กล่าวว่าเขาเข็มเครื่องหมายของเขาแขนและคอ, เรื่องราวที่มาจากดวงอาทิตย์ดังนั้นจึงอาจ bullshit

 28. Helia กล่าว,

  ดีฉันหนึ่งต่อไปนี้ผู้ที่กล่าวว่าเขาเป็นคนตายเนื่องจากเขาจะไม่ทำให้พวกเขาประสบบรรพบุรุษของพวกเขาโดยทำท่าตายและฉันยังทำเนื่องจากมีสิทธิ์ในข้อความนี้เป็นที่ซ้ำซาก. มันก็เหมือนกับการเป็นคนที่หมดท่าพยายามโน้มน้าวเราว่าเขาเป็นชีวิต. ฉันไม่ทราบหากคุณชมที่ระลึกที่มีความสนใจมากแต่ผ้าห่มมีน้ำตาบนใบหน้าของเขาในครึ่งหลังผมคิดของที่ระลึกและปารีสไม่เวทีเธอพูด ... เป็นเกลี้ยงจริง. และคุณเห็น Janet oder ไมเคิลของแม่???? และ Marlon Jackson??? มีผู้ที่ไม่ต้องการในร้องไห้ด้านหน้าของทั้งโลก ... ฉันสามารถจินตนาการพวกเขาทุกสิ่งที่อยู่สงบ. ฉันสามารถจินตนาการที่ไมเคิลบอกพวกเขาเมื่อเขา dies หากพวกเขาไม่ควรร้องเรียกแก่เขาทำให้เขาอยู่กับมลาอิกะฮ์.
  ขออภัยแต่เขาเป็นตาย.

  ฉีก

 29. emmie กล่าว,

  ฉันแม้แต่ cried เมื่อผมเฝ้าดูมันและเมื่อกล้องเมื่อที่ 2 กรัณฑ์ของเขาและฉันเป็นเพียง fan.i หมายความน่านของฉันเมื่อฉันตายไปที่ฉันไปโรงพยาบาลและการเห็นของเธอเธอยังคงอบอุ่นทำความเย็นและมีของเหลวมาออกจากปากฉัน couldnt หยุดอื้อฉาวและแม้แต่ที่งานศพฉันถูกกึกก้องยกใหญ่เพียงทราบว่าเธอในนั้นและ wud ฉันไม่เห็นเธออีกครั้ง. ดังนั้นวิธีที่มาครอบครัว didn't แสดงอารมณ์

 30. การทำให้มึนเมา กล่าว,

  เพิ่มเติมเพื่อคำถามได้อย่างไร
  ตามตำรวจแหล่ง, ไมเคิลกว้างขวางมีระบบรักษาความปลอดภัยในบ้านและรอบบันทึก 24 / 7 สิ่งที่เกิดขึ้น. ดังนั้นจะต้องวิดีโอวัสดุของ MJ ล่าสุดชั่วโมงก่อนที่เขาตาย. อย่างไรก็ตามการเทปเป็นสูญหาย! นอกจากนี้มีสีดำหลุมในวิดีโอเนื้อหาที่ถูกเก็บไว้ในคอมพิวเตอร์. ตำรวจจะทำทุกอย่างเพื่อหาที่อยู่วัสดุ ...

 31. Brooklyn กล่าว,

  การโคเปนเฮเกน,

  ฉันได้พบว่ายัง .... อะไรได้ทั้งหมดของพวกเขาดูขึ้นที่???

 32. Sosh กล่าว,

  มันไม่ได้เฉพาะเด็กๆที่ไม่ได้แสดงที่เศร้าโศก. นอกจากนี้เขามีพี่น้องยิ้มที่เป็นอนุสรณ์ whil ทั้งหมดยืนบนเวทีกับสุดท้ายสองเพลง. Als มองบรู๊ค Shields เมื่อ 'ลีลาศ' ในเพลง. ไม่ดูเหมือนจะเป็นระทดดังนั้นเธอในขณะที่พูด.

  แต่สิ่งที่เกี่ยวกับข่าวเล่าลือไมเคิลที่ไม่ได้ขึ้น messed แต่ดูเยี่ยงเขาหลับ. ฉันคิดว่าเด็กๆที่เห็นเวอร์ชันของร่างกาย.

 33. jackoisalive21 กล่าว,

  เวอร์ชันของร่างกาย? ใช่เพราะเมื่อคนตายมีเวอร์ชันต่างๆ, โอ๋ CMON!

  ไมเคิลมีชีวิต!
  เหล่านี้ทั้งหมดทฤษฎีทำให้ความรู้สึกที่กดมีเอียนเรามิใช่อื่นใดนอกจากอึทำขึ้น heaps ของอึเกี่ยวกับ debbie rowe และความโปรดปราน (ของแพะตัวเมีย) และอื่นๆทั้งหมดนี้ขยะ.

  ไม่มีวิธีไมเคิลตายมันเพียง doesn't เพิ่ม. รายชื่อสนทนาในการปฏิเสธไม่สนทนามองที่ข้อเท็จจริง!

 34. emo_pinkt กล่าว,

  หลังจากที่ฉันชมอนุสรณ์รำลึกฉันบอกแม่และน้องสาวของฉันที่ฉัน dont คิดว่าทุกคนที่ memroial ลำบากของแท้. พวกเขาถึงแม้ว่าผมบ้า .. ดังนั้นฉันเพิ่ง kinda ลืมเกี่ยวกับเรื่องนี้.

 35. MariannaB กล่าว,

  แหมผลลัพธ์จะยืนยันให้กับประชาชนทั่วไปที่เขาถูกฆ่าด้วยยาเกินขนาดของยา. ที่คุณหมอจะมีทนายความที่ดีที่สุดในสหรัฐอเมริกาและมันจะเกิดเหตุในที่สุด. เช่นนั้นแหละประกันสามารถอ้างสิทธิ (เหมือนเดิมไม่มีธรรมชาติตาย) เพื่อป้องการเงินทุกความคาดหวังของสิ่งแวดล้อม (ครอบครัวรวม). ดังนั้นทุกคนจะได้รับการตอบแทนปิด.

  ตัด.

  ตันตามที่ไม่รู้จักรายการได้ถูกลบออกจากบ้าน (ชื่อ "ของเล่นสำหรับเด็ก" ก่อนที่การตรวจสอบตำรวจบ้านจะมีกิโลเมตรของ unreleased เพลงวิดีโอและวัสดุพอที่จะอยู่ในนั้นตลอดกาลและการขายถาวร.

  ที่สองประจัญบานจะเริ่มต้นเหล่านี้เหลือ.

  ในขณะที่เด็กกรณีที่ได้รับการแก้ไขและสื่อสงบลงได้.

  ในหนึ่งปีทุกควรปึกแผ่นสำหรับสงบอนาคต.

  การชันสูตรศพแน่นอนจะเปิดเผยเสพติดยาเกินขนาด.
  อื่นๆไม่มีผลที่สุดเพื่อที่จะได้รับการประกันเงิน.

 36. emmie กล่าว,

  ของฉันเมื่อฉันน่าน dies เสมอดูเหมือนขึ้นที่ท้องฟ้า. หากเขาเป็นตายพวกเขาอาจดูได้ที่ชั้นฟ้าถ้าไม่ฉัน dont ไม่

 37. ilprincipe กล่าว,

  ฉันตกลงกับคุณมากที่สุด. ฉันยังเห็นของฉันรักย่าในโลง. นี้เป็นมากเกี่ยวกับบาดแผลแก่ฉัน
  btw ที่ยากเวลานี้แล้วฉันถูกโดย MJs "คุณจะมี" .... เป็นฤดูใบไม้ร่วง 1993 และเพลงนี้คือใหญ่ในเยอรมันแผนภูมิ.
  ฉันเก็บของฉันสรุป. เขาไม่จริงๆตาย. หากเขาเคยจะกลับมาในทุกวิถีทางที่เรารู้เขากระนั้นหรือ? ฉันไม่รู้ .. แต่ฉันนึกไม่.
  ดังนั้นการเรียกว่า "unreleased" เพลงอาจมีบาง clues สำหรับ insiders. ดังนั้นชมบทร้อง!
  อย่าเชื่อทุกสิ่ง TMZ, ซีเอ็นเอ็นฯลฯพยายามคุณศรัทธา.
  สีเหลืองกดไม่ใช่คำสอนของพระเยซูความ. อย่าลืมว่า

 38. barnicals07 กล่าว,

  สวัสดีนี้จะโพสต์ครั้งแรกของฉันเป็น I'ma สมาชิกใหม่. แรกขอบคุณสำหรับผู้ดูแลระบบตั้งค่า
  เป็นฟอรั่มนี้ disscussion, ทันทีที่ฉันได้ยิน
  Jackson มีตายฉันคิด automaticly 'bollocks ที่เขาของชีวิต, การดำรงชีวิตบนเกาะทั้งหมดล้านจากที่เขาขายออกทัวร์' เพื่อขอบคุณที่แจ้งให้เรา pessimists ทางออกของเราแห้วกับ likeminded คนฉันมี debates กับเพื่อนของฉันพวกเขาดูสิ่งที่พวกเขาต้องการดูฉันเห็นในสิ่งที่ฉันต้องการจะดูเกินไป. ทั้งหมดที่คุณกำลังโพสต์ (ดีส่วนใหญ่) มีจำนวนตรรกะใหญ่แก่พวกเขาดังนั้นพวกเขาฟีดของฉันประหลาด facianation. แม้ว่าฉันต้องโต้แย้งบางคุณจุดบางส่วนของพวกเขาดังนั้นห่างเรียก (ยัง plausable) เช่นกล่าวเกี่ยวกับสิ่งที่คุณมีเป็น 'เดิม' mj ผู้ตายใน 1984 และถูกแทนที่โดย lookalike แล้วบรรทุกในแบรนด์ mj ให้เงิน ... plauseable แต่ยังดังนั้นห้าแต้ม, ระลึกฉันไม่ได้เป็นผู้ mj ซึ่งครอบงำพยายามละทิ้งทั้งหมดที่คุณกำลังเรียกร้องเพราะว่าส่วนมากของพวกเขาประหนึ่งเนี้อจิคัล, นอกเหนือจากข้างต้นฉันรู้ messed ขึ้นอึเกิดขึ้นแต่ที่อ้างเป็นเพียงความบ้า. ฉันไปในแต่ละวัน beliving ว่าเขาเป็นคนตายแล้วสิ่งที่เกิดขึ้นที่ทำให้ฉันคิดว่าเขาคือชีวิตฉันตกลงกับคนอื่นที่มีการจัดเรียงของฮาร์ดดิสก์หลักฐานต้องการ. มีหลุมเกินไปที่ 'นี้เป็น' ประกาศฉันถูก fasinated ที่โพสต์แต่มีสิ่งที่คุณกำลังบอกว่าใครมี surgary พลาสติกเพื่อดูเหมือนเขาโท่สำหรับราคาเผงสิ่งที่บุคคลนั้นจะทำนี้ ? นั่งในบ้านนับล้าน dollas ดูเช่น mj? ที่ดูเหมือนไม่ extreamly ... แต่สิ่งที่ท่านได้บอกกับพวกเขามี terminally ป่วยบุคคลเพื่อรับพลาสติก surgary กรอกในฐานะของเขาร่างกาย ... พวกเขาปั๊มบุคคลนั้นกับยาเสพติดเพื่อที่ส่ง? คือการที่บุคคลคนเดียวกันเป็นหนึ่งที่นี้จะประกาศ? หรือ multipul lookalikes ... สิ่งที่คุณคิดเกี่ยวกับ ...

 39. goslinger1 กล่าว,

  ฉันยอมรับกับบทความนี้! นีสงาน!

  ฉันถูกกึกก้องของฉันออกจากการตื่นตาที่อนุสรณ์. ปรกติฉันไม่ร้องไห้มากง่ายแต่ถูกดังนั้นตื่นเต้นง่ายสำหรับฉัน. ฉันไม่สามารถช่วยได้.

  ฉันถูกผวา (และอักอ่วนที่ตนเอง) ที่ฉันถูกกว่าเพิ่มเติมเกี่ยวกับความรู้สึกของเขาเองครอบครัว! บรู๊ค Shields เป็นเฉพาะบุคคลที่มีสภาพ torn ขึ้นเป็นฉันถูก. นี้ไม่แปลกใจฉันเป็นฉันจะไม่คิดไมเคิลจะเก็บเก่าเด็กเพื่อนของเขาใน "บ่วง" สิ่งที่เขาได้หากขั้นตอนการเล่นตลก.

  เป็นของฉันเชื่อว่าไมเคิลจะไม่ปล่อยให้เด็กๆของเขา-เขาจะได้อย่างง่ายดายการปลอมแปลงตัวเองหรือมีการผ่าตัดเพื่อสร้างองค์. วิธีนี้ทำให้เขาสามารถเข้าสู่เขาเด็กเท่าที่เขาต้องการโดยจะสังเกตและที่รู้จัก. หากคุณพิจารณานี้เป็นไปได้แล้วว่าทำไมเขาจะไม่ตายเวทีของเขา? เขาจะยังคงสามารถดูครอบครัวของเขาและลูกหลานของเขาที่ว่าง.

  โดยทางเขาก็จะไม่คิดสองครั้งที่มีเกี่ยวกับการผ่าตัด. เขากระทำมันหลายๆครั้งก่อนและรัก disguises และหลอกลวงคน!

 40. jackoisalive21 กล่าว,

  เห็นพ้องกับการโพสต์ครั้งล่าสุด.

  ** ของฉันใช้กับกิจกรรม **

  25 มิถุนายนไมเคิลใหญ่ของวันที่เขา "dies" ใน LA

  แฟนในทำให้สะดุ้ง, เก็งกำไรในตาย mounts เป็นประกาศสาเหตุของความตายเป็นที่ไม่รู้จัก

  สัปดาห์ผ่านรัฐและเอกชน memorials ในวันเดียวกันไม่แสดงอารมณ์

  เพิ่มเติมสัปดาห์ผ่านเราได้รับการชันสูตรศพผลลัพธ์ ... พบสิ่งที่เราได้ทราบ .. ตายโดยให้ยาเกินขนาด

  AEG อ้างประกันเงินโลกอยู่ในทำให้สะดุ้งเพิ่มเติมเก็งกำไร rises

  Mags & สุทธิ puzzes กับไมเคิล Jackson ข่าวสำหรับเดือนมาจนกว่าจะสุดท้าย settles ลงครอบครัวเหลืออยู่ในสันติภาพ.

  เด็กหายจะอยู่กับพ่อของพวกเขาที่พวกเขาตลอดสายนี้เพื่อบอกแก่พวกเขาที่เขาคิดถึงพวกเขาและปรับ, Jacksons เมคอัพขอโทษสำหรับเด็กที่ไม่ได้รับการรอบ

  ไมเคิลมีชีวิตปกติสงบ ..

  พระองค์จะไม่ทรงรีเทิร์น!
  มันจะขึ้นเกินไป messed เชื่อถือฉัน.

  คิด?

 41. jackoisalive21 กล่าว,

  ** คำสะกดผิด **

  mags & สุทธิ buzzes ไม่ puzzes

  พ่อของพวกเขาพวกเขาตลอดสายนี้ไม่เหล่านี้

 42. sita กล่าว,

  "ฉันรักคุณใช้ ADMIN จากด้านล่างของหัวใจของฉัน" ไมเคิลจะบอกให้ท่านทราบว่า.

 43. dora5132 กล่าว,

  mariannaB ฉันเอออวยด้วยทุกสิ่งที่คุณอยู่ใน post.the เด็กจะย้ายจึงโจ Jackson ของแถลงเกี่ยวกับโลก tour.while ในทัวร์นี้จะประชาชนเอียนบาง BS เกี่ยวกับ missing.i พวกเขาจะไม่ศรัทธาสำหรับหนึ่งนาทีที่ MJ เป็น dead.why คือเขายังไม่ฝัง? เหตุผลที่เป็น tox รายงานสละนานโข? บางอย่างที่ไม่ขวา! ครอบครัวไม่ควรได้รับการอนุญาตให้ใช้ในบ้านของไมเคิลโดย LAPD.

 44. dora5132 กล่าว,

  mariannaB ฉันเอออวยด้วยทุกสิ่งที่คุณอยู่ใน post.the เด็กจะย้ายจึงโจ Jackson ของแถลงเกี่ยวกับโลก tour.while ในทัวร์นี้จะประชาชนเอียนบาง BS เกี่ยวกับ missing.i พวกเขาจะไม่ศรัทธาสำหรับหนึ่งนาทีที่ MJ เป็น dead.why คือเขายังไม่ฝัง? เหตุผลที่เป็น tox รายงานสละนานโข? บางอย่างที่ไม่ขวา! ครอบครัวไม่ควรได้รับการอนุญาตให้ใช้ในบ้านของไมเคิลโดย LAPD.

 45. การทำให้มึนเมา กล่าว,

  ที่ Jacksons เป็นศาสนา (คริสเตียน / พระยะโฮวาของฉันพยานศรัทธา-แม้ว่า Jermaine คือพี่ชายของเขาคือการแปลงสู่อิสลาม-) ดังนั้นสิ่งที่ 'ดูขึ้น' ได้จะทำอย่างไรกับ 'ขอ' strengh และพระเจ้าและที่เรียงลำดับของสิ่งที่ฉันคิดว่า. (โปรดทราบว่าทั้งหมดดังที่เรียกกัน Reverends ที่อนุสรณ์?)

 46. sita กล่าว,

  และ dont ลืม: ค้นหาของหัวใจ

 47. โคเปนเฮเกน กล่าว,

  ในภาพเดียวกัน LaToya เป็นยิ้มใต้ของเธอใหญ่หมวก ... ฉันยังสังเกตเป็นเกินไปเกือบมืดที่ mem แต่เป็นความคิดที่จะเคารพคนไว้ทุกข์แต่ผมสังเกตว่าไม่มีหลัง Jackson แซ่ถูกกึกก้องทั้ง. ฉันได้ยินสองครั้งที่มีคนโทรออกสำหรับ michael. เป็นบุคคลเดียวกัน becauce เสียงคือเดียวกัน ...? ฉันยังพบว่าเมื่อผู้คนออกมาจากภาคเอกชน mem บริการของพวกเขา bodylanguage ไม่แสดงว่าพวกเขาไว้ทุกข์. ฉันเห็นหนึ่งหญิงเพิ่มเติมที่สนใจในการแสดงอื่นหญิงในสิ่งที่เธอมีเธอ shoppingbag ... ที่มากลาง??

 48. hesalive กล่าว,

  แหมจ้ะ .. เด็กจะถูกส่งที่, สนทนา 100% positive.an ใจกลางพาหุรัดจะร่วมงานกับอีกครั้ง

 49. dita กล่าว,

  สวัสดี! เป็นครั้งแรกที่ฉันเขียนและเสมอไปที่เว็บไซต์ทุกวัน. เช่นเดียวกับหลายที่นี่ฉันเชื่อว่าชีวิตคือไมเคิลที่. ทุกอย่างมากและแปลกประหลาดจากวันมิถุนายน 25. ฉันอ่านความคิดเห็นและการง่วงนอนเห็นในระบบรักษาความปลอดภัยของบ้านของไมเคิล: อยู่ที่ไหนเทปจากการรักษาความปลอดภัยกล้อง? หากพวกเขาเป็นไปแล้วที่จริงๆมากแปลก. ฉันมีคำถาม: ทำไมตำรวจยังไม่ได้สอบถามเจ้าหน้าที่ของบ้าน? การชันสูตรศพผลลัพธ์แรกที่ออกมาวันเดียวกันและการแพทย์ว่าเขาไม่พบสิ่งใดครอบครัวขอที่สองการชันสูตรศพและที่น่ารักที่ยาวออกผล? พวกเขากล่าวร่างกายอยู่ในป่าช้าฉันเชื่อว่าการกดคืออยู่เวรนั้นไม่มีใครเห็นนี้มากรัณฑ์? ทำไมไม่ตำรวจห้ามบ้านเมื่อรถพยาบาลซ้ายบ้านของไมเคิล? ดร. Murray ได้พูดคุยกันกับตำรวจและพวกเขากล่าวว่ามันไม่ได้พิจารณาพิรุธแต่เป็นพยานนี้ตำรวจมีหลังจากเขาอีกครั้งและ dermatologist ดร. Klein. เกิดอะไรขึ้น? นั่นคือตำรวจมีแม้แต่ค้นคว้า? ทำไมต้องมีวิดีโอของยานพาหนะที่รถพยาบาลในโรงพยาบาล? ที่ร่างกายได้จากเฮลิคอปเตอร์ (ไดรฟ์ทำไมไม่?) สำนักงานการ coroner เพื่อแรกชันสูตรศพ? การชันสูตรศพทำไมไม่ได้ดำเนินการในโรงพยาบาล? เนื่องจากฉันเชื่อว่าทุกโรงพยาบาลมี coroner และตู้เย็นเพื่อให้ร่างกาย. เมื่อวานนี้ผมดูที่รูปภาพหนึ่งของไมเคิล "ตาย", ที่รูปภาพจากภายในรถพยาบาลและฉันไม่ได้บุคคลหนึ่งในใจ: E'Casanova. ใครเป็นชายผู้นี้ดูเหมือนว่าจะมีครอบคลุมของไมเคิลที่ปรากฏในพิธี? ฉันพบภาพของเขาในบางไซต์. นี้เรื่องราวของวันไมเคิลคือจริงๆจริงหรือ? ตำรวจจะไม่เป็นผู้ศรัทธาที่ไมเคิลปลอมแปลงอาจมีความตายของเขาเอง? ใครรู้แผนไมเคิลและเพื่อช่วยให้ผู้ที่? ฉันเชื่อว่าคนน้อยมากพวกเขาและมือเงินที่จะทำงานร่วมกันและ deployed. ขออภัยแต่จริงๆมากสับสนและลึกลับให้แก่ฉันและฉันเชื่อว่าหลายที่นี่. ค่อยๆเราทั้งหมดมาร่วมวาดภาพและสรุป. ขออภัยสำหรับการโพสต์ยักษ์! ฮ่าๆ!

 50. auntygrace กล่าว,

  ฉันเต็มเปาตกลงกับทฤษฎี! เมื่อฉันได้ยิน MJ ตายของฉันทันทีรู้สึกที่มีบางอย่างผิดปกติ. ฉันหมายความว่าฉันจริงๆไม่หนึ่งของเขาแฟนฉันเหมือนกับของเขาเพลงยักแต่ผมมีความรู้สึกที่เป็นสิ่งที่แปลก ... ไม่กี่วันสุดท้ายในภายหลังฉันยอมรับว่า MJ ล่วงลับไป. แล้วฉันชมอนุสรณ์และทำให้ชัดเจนสำหรับฉัน: ไมเคิล jackson ไม่ตาย! ฉันหมายความว่าคุณจะเป็นมั่นเหมาะขวาโดยบอกว่าเด็กมารยาทในแปลกวิธีทั้งหมด Jackson ครอบครัวได้. ฉันเพิ่งได้มีในด้านหน้าของทีวีกึกก้องมาก (และอีกครั้งฉันไม่ได้เป็นแฟน!) และเด็กๆของเขาได้นั่งมีถ้าพวกเขาเป็นเพียงแค่ความคิด "เมื่อทั้งหมดนี้มากกว่านั้น sooo น่าเบื่อเช่นเลขที่โรงเรียน ! ". เป็นจริงแปลก ... ฉันแม้ว่าเกี่ยวกับเล็กๆน้อยๆและฉันตกลงกับที่สุดของทฤษฎีด้านบนนี้และฉันเชื่อว่าชีวิตคือ MJ. but I also noticed, that if the memorial was just a “show”, than really a lot of people must have known that MJ is alive in order to plan all that and to make it real. I think it must be very difficult to keep such a secret… I mean sooner or later someone must lose a word and reveal everything, don't you think?! and I don't understand because MJ hasn't be buried jet. and the delay of he of the autopsy results is too very, very strange! I seems as if they aren't done with the planning yet. it's just crazy, they all want us to believe that MJ is dead, but with all their actions they just support our theories that something must be wrong. don't they realize that?!
  I mean, OK, MJ faked his death because he didn't want to be in the media anymore, because he probably knew that with the tour starting, the media would only talk about him and so on, but look at the situation now: no matter which channel I am watching at, MJ is the main topic, it's just MJ here, MJ there and every day new stories come up, all kind of stories and some of theme are really personal and so on. I think if I was MJ, I didn't want the media to talk about me like that and inventing such stupid stories about me, that I am gay and that my dad hit me so much that I became sterile. I just couldn't handle all these stories and would try to make a cut. I mean what is MJ thinking about all that?
  however, I will continue following the news and all that, because I want to know what will happen next and to which conclusion they all come. I'll wait and see…

  greetings from Germany (and therefore sorry for the possibly bad English…)
  grace

  ป.ล.. some of you were wondering what the people and especially the kids were looking up to at the memorial: I just think they looked up to heaven, symbolically for the place where their father is now.

 51. VanillaCream Said,

  Michael´s house was a crime scene, right? So the police had to save the crime scene immediately but they didn´t right? So the evidences against this Doc are not worth the paperbag of transport. Am I right?

  I don´t know the right words, hope you unterstand what i mean.

 52. charliechaplin กล่าว,

  Here's the picture of Paris wearing the necklace at the Memorial:

  http://www.ok.co.uk/celebnews/view/12159/Paris-Jackson-s-tribute-necklace/

 53. Nancy Said,

  I can't figure out how you would not cry if you know that your father is lying in his coffin over there….You immediately would start to cry when you turn around and look at his coffin because immediately will come memories in your head and there is no way to don't start to cry but THEY-THE CHILDREN didn't break off ANY TEAR!!!!!!!!!

 54. lovelidae Said,

  Admin, I believe this theory all the way. My sister is in the same age group as Prince Michael I & Paris and she would be more than capable of understanding such a complex plot. As a matter of fact she has come up with some of the same theories as you guys and has studied Michael so closely that she can go through pictures and spot the real Michael from his impersonators. So I definitely believe that the children have some clue as to what is going on. All through the memorial the children kept looking up. I think MJ was at that memorial and told them where he would be in case they needed some courage to be strong (they eldest two knew that daddy wasn't far away). All those reports about the kids seeing their father's body came from Latoya Jackson, COME ON PEOPLE SINCE WHEN HAS LATOYA JACKSON BEEN A CREDIBLE SOURCE OF MJ INFORMATION. I don't trust her as far as I can throw her, she tried to throw MJ under the proverbial bus during the child molestation trials (which I never thought he was guilty of). So, if you are reading this my dear Michael know that I love you and completely support your decision. You have left enough clues for your true fans and I know that you are alive and well. I pray that all this stuff quickly disappears from the media so that you can be reunited with the 3 loves of your life, your children. I love you and pray for you everyday. I have always appreciated your courage, love, kindness, beauty, and bravery. I love you always MJ!

 55. melia8383 กล่าว,

  ฉันคิดว่าเขายังชีวิตหวังว่า.
  แต่จะไม่ทำให้พวกเขาเนื่องจากที่ล่าช้าในการชันสูตรศพอื่น 2 สัปดาห์? ทำไม? ฉันคิดว่าคนที่มาในเว็บไซต์ของเขาบอกตาย! ให้เป็นที่เหลือ! เหล่านี้คือคนที่ต้องการวางสงสัยในใจของพวกเขาต้องการที่สองเดา yourself.Any มีชื่อเสียงอื่นๆที่จะเปิดและปิดเดาฉันหมายความ Anna Nicole ทดสอบไม่นานนี้! และฉันสงสัยเขา addicted เพื่ออะไรภายในล่าสุดปีหลักสูตร. มีหลายเรื่องที่ออกจึงมีของเขาเกี่ยวกับ "ความตาย" เป็นบ้า!
  อือแต่ฉันเชื่อว่าเมื่อศพรายงานกลับมาก็จะไปที่รายงานที่มันเป็นยายาเกินขนาดฉันสามารถเห็นมันมาฉันเชื่อว่าชีวิตของเขาแม้ว่า.

 56. Martha กล่าว,

  emo-pinkt ที่เผงสิ่งที่ฉันคิดว่าหลังจากที่เฝ้าดูมันและกล่าวว่าฉันมากสิ่งเดียวกันกับแฟนของฉัน. แต่แล้วฉันคิดว่า sth เป็นอย่างผิดปกติกับฉัน. ขณะนี้ฉันเห็นมัน wasn't เท่านั้นฉัน ...

 57. Wendy ดาร์ลิง กล่าว,

  เพียงจุดที่ทำให้ฉันเสียหวังเกี่ยวกับการเล่นตลกคือเด็กที่อนุสรณ์แต่อาจเป็นวิธีเดียวที่จะทำให้อุบาย belivable ทุกคนได้รับการแสดงเด็ก.
  ในทุกกรณีที่สื่อสาธารณะของเด็กๆของเขาเองดังนั้นการศึกษาดีและเสน่ห์ที่มีวิธีทำความสะอาดในบางภาพของเขาเป็นที่ดีพ่อ.
  ฉันไม่คิดว่าปารีสคือการเธอจริงๆย้ายเนื่องจากเธอจะได้รู้ว่าที่บิดาคือทำ somethig ยากและเธอพูดถึงความรักของเธอแก่เขา. ชีส์เฉพาะเด็ก.

 58. Lenora กล่าว,

  ทุกวันฉันที่สุดบาง MJ ที่ยังคงชีวิต. ตามที่ TMZ ศพรายงานจะล่าช้าอีกครั้งและฉันสงสัยทำไม? Is the body which was taken to hospital and than to coroner realy MJ's? I just remember that a couple years ago our media (I am from Slovenia) reported that Michael bought a golden plated casket which was delivered to Neverland- so that makes me beleive that he was planing his own dead long time ago. And there is a picture of memo on TMZ – MJ drug pictures – where some doctor uses words This is it – read it, it is interesting. Everything is so strange.
  With all respect to the Michael's cute kids, I must say they all looks like they are at the baseball game not at their father memorial. Some of Jackson family said that Michael's face was damaged because of CPR he received, and than let the kids seeing him like that. I don't belive it. Unfortunately, I don't beleive a word what latoya said. She was paid for that interwiev, and it looks like she is a money grabber too. She also accused Michael that he is a child molestor, so this don't need any comment.

 59. feyaya Said,

  i have never lost anyone very close to me, and my heart goes out to all of you who have lost a loved one. but i can say with 100% certainty that if i lost a loved one, i would lose it in general. i'm 25 but i cannot fathom seeing someone i love in a casket, let alose losing them to being with. so, how much more these 3 kids, all below the age of 12? it doesn't make any sense. even as prince was sitting there looking bored out of his mind, paris sat there with such a look of serenity; as if everything was fine and ok. i do believe michael is alive, and this is just one of the things that supports the idea.

  it is no surprise that the autopsy results have been postponed yet again. i think it's all part of the ploy; the further things are put off, the more time is bought for the hoax. either that, or time is being bought for a possible case of homicide but nonetheless, i'm not losing hope that michael is alive

 60. fm89 Said,

  I also agree with this,on top of this according to the C4 Doc what happend in the last days aired the other day, they paint the picture that he was taking drugs for long periods, and that he died when he tried to stop taking them days before comming to the uk.

  in the program it also showed him training with the Hulk (sorry i forgot his name) , however before the memorial when sky news were questioning the “Hulk” (his personal trainer who was getting him ready for the concerts, he also got him ready for the history tour) He said there was no injection marks etc and no signs of him being on drugs at all.

  so was he or was he not on drugs, i know in hollywood its very common, but as you said, he has a family etc, and im sure AEG would not be happy with him taking drugs with so much money and reputation on the line?

 61. Smiile1929 Said,

  Okay Some People May Think Mj's Dead ..
  But If U Think About Tha Whole Thing From When It Started Till Now .. Alot Of Things Don't Make Sense .. Somethings Jus Not Right About It .. Yeah I Might Be ”Loosing My Mind” But Its True Though .. At Tha Memorial Something Just Wasn't Right .. Might Be Just Me But When Your Having A Memorial For Someone .. U Feel Each Others Pain & See How Sad They Are U Know But Mj's Funeral .. It Jus Looked Completely Fake To Me .. =S .

 62. artisticflare Said,

  i just love this site, i think Michael is alive too, but how awfull to have to go this far for a bit of peace and quiet!! i mean WTF! i was shocked at first when my 23 yr old son told me at midnight Michael Jackson was dead i just couldnt belive it! i was so upset i cried for days i mean come on i am a 56 yr old fan who was 6yrs old when Michaekl was born, i was bought up on Mowtown i lived slept and ate it!! But as the weeks are going by i really do belive it is all a hoax, and i really hope Michael is not dead! I think we probably wouldnt recognise the Michael we all came to know and love, i wouldnt be suprised if he had more plastic surgery to change his face completely! I agree what you are saying about the drug overdose to get the insurance money there is no other way. But i wish they would sort the children out and get them settled with Katherine or Janet already! Now what we have to look forward to is new songs being released on Michaels Birhtday and at Christmas1!

 63. Shauna Said,

  I am about 75% sure Michael isn't dead. I agree with the statements about the children looking bored at the memorial. I think Paris was coached on what to say and do. She was fine before and after her breakdown on stage. I don't blame him at all for faking his death.I would have done it years ago. Maybe he can finally get some peace for once in his life. I love Michael and I wish him the best wherever he is.

 64. jpresley กล่าว,

  At the end of the day, only time will tell if our theories, speculations, and hopes are indeed correct. If the kids end up in 'boarding school' out of the country or just essentially vanish altogether. I also think it's going to be extremely important how all the legal stuff works out. Admin, thanks for addressing my previous query re the kids with your most recent post. Now, what's your take on Conrad Murray (sleazeball that he is) and Dr. Klein? What if they end up facing criminal charges? Also, would someone PLEASE explain (or offer a theory) on how a man who is 5′11, weighing only 112 lbs (for those reading this out of the US – sorry, I don't know the conversion of that to metric, but trust it is considered anorexic by any definition and I would hazard a guess not far from death)and injesting upwards of 50 pills a day in ADDITION to regular injections of demerol and propofol PASSED a rigorous 4 or 5 hour physical?? That simply does NOT, NOT, NOT make sense. I do think that MJ had a dependancy on prescribed meds, not even going to debate that, but COME ON! Seriously??!

 65. nina Said,

  Sorry for my English, but I am from Romania, and although I understand very well, I can 't say the same about my written English , I hope you will understand … Here is what I think about the reasons to MJ hoax deth:
  1.What he can do to return in the attention of all, globally? the concerts were not enough for the attention he need.
  2.How much longer could he hide kids? They are teenagers (2) and want a life of their own …
  3.He's Music… wonderful, brilliant … must heard it again …
  4.Debts must be paid …..
  5.50 concerts are too much even for him ..
  6.Then silence which he need and never known …
  Now evidence:
  -the discourse O2 arena: \ “This is it! This is it! Final curtain call!… I love you , I really do… \”He wanted to announce us …
  -the secret that took place in all though his whole life was in the papers ..
  -Absences memorable from his funeral ….
  -delay funeral …etc.etc … it leads to the same conclusion: he is still alive!
  But above all… :
  Michael, you always say : look with your heart … Our hearts sees, understand, accept and … loves you. THANK YOU for all your life! You need rest and you deserved.
  Take care of yourself wherever you are!
  I love you more !

  Thank you admin. For this hope…

 66. Jessie Dai Said,

  I totally agree with what you said. Your analysis is so reasonable. After seeing the memorial, I thought Paris could not tell a lie. But after looking at your words, I began to understand. It is true Prince looked quite different from others and just like he was bored of it.
  I really hope Michael is still alive!
  I love you!

 67. dani Said,

  These children in public are not his real children. How come they are all so white. I know Mike has vitiligo but that doesn't affect the genes. These children are actors and Mike left America 3 weeks ago with his real children that the world has never seen before. He would never ever show his real kids in public. NEVER. He knows that these sharks would eat them.
  And by the way the eldest boy looks exactly like me. No joke. My mother said the same!!
  มีวันที่ดี!

 68. กล่าว น้ำหอม,

  Hello from South Africa all…in response to his kids being behind the “death hoax” one question…children cant keep secrets, and if they are in it then soon or later the truth will come out…speaking of not showing emotions when my Mom died I was 16 and everyday I went to school, came back and nobody knew that I had lost my Mom, I would come home from school expecting her to be there and would sit on her bed weeping my heart out, did this everyday u until her funeral the only time I did cry publicly was when the coffin was being lowered into the ground that is when it hit me the finality of her death…..MJ loved his kids more than anything in this world, I doubt he would of let his kids onto the secret, I am not being negative here dont get me wrong, just stating the obvious, I think he would of told someone very dear to him as to what he was going to do, as he knew the media had a love/hate relationship with him, even know weeks after his “death” they cant get enough of him even if it means they are falsley giving reports, they are even digging up old news cause they dont have much to say about him right now, and wherever he is he must be sitting back and screaming with laughter knowing that the media right now is the biggest fools…..my observation he wont let LaToya into it cause she is not to be trusted, he wont let his Dad into it cause they did not have a good relationship, if he would let someone into it then it would be either Janet or his Mom, the rest of the family, I cant see him letting them into the biggest secret of his life…just an observation….AEG would be in on it knowing they will get millions off him for the rest of their lives

 69. loveandpeace กล่าว,

  Great post, i agree 100%. Those kids saw how it was in public with him. When they would go to a toystor, they would get bombarded with paparazzi outside, and then they go inside, they get bombarded with fans who want picture or autographs. Neither of them could of liked that, they had no life. They just wanted to be free, and live normal.

 70. danisnow70 Said,

  The Jacksons are headed to Jamaica! http://www.stumbleupon.com/s/#1fogaZ/www.tmz.com/2009/07/17/michael-jackson-brothers-jackson-5-jamiaca//

 71. Funkey Said,

  MJ realeased this song after his “death” i think the words the media is looping says something. Take a listen http://www.youtube.com/watch?v=JSg0bbQM7D0&feature=related

  My question with all the music kept under lock and key why this song?

 72. ภุมระ กล่าว,

  Thanks for posting this, it's been exactly my thoughts as well, that he would do this EXACTLY so he could live and raise his children in relative peace and quiet.

  That thing about his face having been 'too banged up' for an open casket is ridiculous; all funeral homes have Restorative Artists who can put even the worst car accident victims back together in a presentable way! A few bruises would be nothing to touch up.

  Also — I forget where it was, perhaps in a comment thread somewhere here, that Michael had been planning on releasing new music with other artists and also some new music under a pseudonym? It's quite possible, since it's been stated that he has “over 200 unreleased songs”, that he can continue to record and produce music, it can be released as having been recorded prior to his death, but who will know?

  Considering his MESS of a family and all he's been through, I wouldn't blame him one bit for choosing this route for he and his kids! Michael, if you're out there, bless your big ol' heart, I wish you all the best in the world.

 73. bubblesthechimp Said,

  take a look at this article:

  It's originally from E! online ” Paris Jackson Impromptu or Planned?”

  http://news.yahoo.com/s/eonline/20090709/en_top_eo/133344

 74. hesalive Said,

  take me to a place without no name..weird..maybe it doesnt mean that the place hasn't got the name,maybe the subject of the song wants to go somewhere having no name?

 75. roxy101 Said,

  เอาล่ะฉันตกลงบางส่วนกับบางนี้. I'm not entirely sure want. I'm beginning to feel that maybe I'm just in denial…
  The points you have are really good, and I agree that it is weird that they didn't show a little more emotion……as I've sat at my grandfather's memorial, front row, and cried uncontrollably….I also have attended funerals for people that I hardly even knew and still cried ….but maybe that's just me…

  Now I know we want to believe that if anyone could pull off a hoax this big, Michael could, but don't you think there would have been a slip by now?
  And even if the kids are in on it…how do you explain the legal action taking place? The court proceedings over who will attain custody over them…etc

  discussion please..

 76. BeenTown Said,

  I love your site. You theories are well thought out and well written. Everything you have just written makes perfect sense.

  It just doesn't seem like he is dead, and all I hear in the media now is how Latoya Jackson was preparing everything. It just seems very odd.

  I think if they would have let us see the body in the casket this speculation might be over (just a bit.)

  The perfect time to open the casket would have been right after all the Jackson's left the stage right after Jermaine's, Marlon's and Paris' speech.

  If they had done it this way, the kids would have already been in the back by then and so they would not have to view their father a third time in front of everyone.

  If the Jackson family could have so easily had a private viewing an hour or so right before the Staples center memorial, then they could have easily done it again.

  I keep looking at the photo of Michael in the ambulance and his nose just looks wider and his skin a bit darker.

  Something is definitely up here.

 77. roxy101 Said,

  Also ADMIN ..I'd appreciate if maybe you could touch on the E'Casanova theory yourself? It's a great theory yet, according to his myspace page, he seems to be very much alive as well as very devastated himself… so I'm confused on this whole theory

  THOUGHTS??

 78. He.is.alive Said,

  @@ Mariannna: exactly my sentiments, I so agree with all you are saying.

  As the mainstream has been doing and WILL continue to do is feed the public “information” = 'FILLER information” for the public to focus on in an attempt to “distract” from what has been and still is really going on behind the scenes.

  I cannot recall ONE single other celebrity's death and passing in the past that was/is as controversial as it is the saga of the “death” of Michael Jackson, even Elvis Presley had a “public funeral” and thus convinced the public that he was really “gone” …

  To each of those funerals, the press had a certain amount of privvy access and reported images of the event for the public to gain “closure” of.

  Why ? was that not the case with “superstar” Michael Jackson ? Surely, he is by far in and/or even above the ranks of some some of them … Does the Jackson clain REALLY they think we would swallow tha Staples Center “Memorial Service” whole ? Right along with all other “information” constantly being fed by the media ? Alas ! Some of us have a working brain above the waistline and are effectively using it !

  With Jermaine Jackson wearing a mysterious earpiece ? The “will you be there” PainS faux pas monolog ? Queen Latifah who never even met Michael Jackson and said so on David Letterman show herself ? While best friends never showed ? The list goes on and on and on … as many of discerning and suspicious bloggers have so eloquently posted, including ADMIN'S posting which poignantly outline other profound aspects of the “death and escape” of your dear Peter Pan friend.

  The more time that elapses – as Marianna said “in one year from now”. the world will be back to normal, although I have a feeling that “What about michael jackson's death” will be a never ending source for doubters and 2nd guessers to attempt uncovering what has really happened, just like it happened with Elvis.

  ** To Elvis: in case you are reading these blog entries which I am sure you are, WE DO KNOW THAT YOU ARE ALIVE, BUT UNDER FEDERAL PROTECTION MEANING YOU NEED TO REMAIN IN HIDING. EVEN SO, THOUGH YOU ARE AN OLD MAN NOW, DOESN'T MATTER, you CAN come out anytime, everyone still loves you ….

  ** To Michael Jackson:

  Michael: while you are reading the entries on this blog, I hope and pray you WILL happen upon this one especially:

  You probably don't remember this incident, but I DO quite well and so clearly still! During your Victory Tour back in 1984, you had a show at RFK Stadium in Washington, DC where I was in attendance at a 3rd row seat off the front of the stage. You wore a striped, shiney outfit and boots and, at some point, stepped OFF the stage while singing, to the disdain of security, walked a few feet into the audience. You walked far enough that you were ONLY about 2 FEET away from me when I, quite aware of your presence, noticed your absolutely beautiful hands clutching the microphone, but moreover, WE MADE EYE CONTACT and when I looked into your eyes, I remember the very powerful jolt to my heart when I saw and experienced the undeniable pain your eyes … dear God, I NEVER FORGET THAT as long as I live and it is that same “Pain” (and not PainS) you speak of in the spoken monolog part in your “Will you be there” song.

  I did hear you say “PainS” at Staples arena and I can only imagine that the Pain I saw in your eyes back at RFK in 1984 really grew, so much so, that you decided to “die” for the World to believe, but in the right now reality, you have are at your chosen place, to have escaped a world that in some part has caused you this pain, that same pain that I saw in your eyes, forever lodged in my heart. May the best part of your life now be before you, for you and your 3 brave children who best showed their love for you by their loyalty. May God be with you, whereever you are, and heal that pain … that pain I saw in your eyes 25 years ago …

 79. ishealive Said,

  Just looked up youtube again at his press conference in London in March, he kept saying “this is it the final curtain call” is this just ironic or was he planning his death all along?????????? The way he walked was a dead give away, MJ walked like a gentleman not with a swagger. The more I think about it, it looks like a hoax, to me it looks like he waited 'til he was back in the spotlight again and then died he knew people were thinking about him again and knew he'd make alot of money if he died. Some guy on Larry King said shortly after he died that Michael dying was a brilliant business move but of course he was saying that thinking MJ was dead. Joe Jackson also said MJ would be bigger in death than life. I wish someone had a picture of him or if the family made a big slip up then that would clear this up a bit.

 80. Sosh กล่าว,

  @jackoisalive21

  Don't take it to litterary. I mean some people said that Michael look like he was asleep whil others say that his face was prety messed up. Of course I know that if there is a body, there will be only one. But according the stories his children saw the 'good'version of his body. Not the messedup one as stated in the blog article

 81. closepaltomj กล่าว,

  Excellently written. I would like to sponsor this site.

 82. persia Said,

  Yes The family acted strange. I personally was balding my eyes out and I am not a member of the family and I am not even a huge fan. But here is the thing: even if he faked his death we should compare it to a witness protection program. If you have a neighbor who was being harassed or threatened and the program removes him/her out of the area or the country and we all the neighbors know about it, do we go and try to prove that so and so is alive or under protective custody!! Are we being a good friend and a neighbor or are we helping the enemy find our friend.
  From day one I had the Fake theory, but now I think if he has gone as far as to pretend being dead we should leave him alone to get on with his life. But I have been checking your website everyday and thank you for putting this together.
  Like MJ says: peace

 83. zealot Said,

  I was closely watching the video footage of MJ in the ambulance as well as the photo of him in the ambulance and I noticed some interesting things:

  1. Dr. Conrad Murray was quoted as saying that he rode in the ambulance with MJ to the hospital and was trying to resuscitate MJ by administering CPR the entire time in the ambulance.

  – However, I do not see Dr. Murray anywhere in this photo administering CPR. It doesn't even look like he is in the ambulance unless he is at the back giving MJ a foot massage or something.
  http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/218923/80678247.jpg

  2. Closely watch the video footage of the ambulance leaving MJ home. At 1:22 minutes you can see an image of (i think) one of the paramedics from the inside of the ambulance looking out the window. If Mj was in cardic arrest why is the paramedic looking outside the window and not attending to MJ.

  -I thought it could just be a reflection of a man standing behind the ambulance while observing the scene. But I asked myself, why is his reflection the only one showing up because there were a lot of people in that area including the camera man and by-standers but his image is the only one reflecting from the window.

  3. Closely look at 1:33 minutes in the video footage. This is the side window of the ambulance where the photographer suppose to have taken the last photo of MJ. The view is a bit blurry, but it appears that the paramedic man in the ambulance does not have on any gloves. I do not see the oxygen thingy that was on MJ face. Excuse me if I say that I do not even think MJ is in that ambulance. The video footage of that snap shot is not consistent with the photo image that the guy claims he took of MJ while in the ambulance. Maybe that guy photoshopped that photo? I am not a image expert so I can not tell if the photo's real or a fake. Or, the photo could have been taken at an earlier time or day?

  3. Closely look from minutes 1:42-1:47. Mj was already in the ambulance and being rushed to the hospital. The fire truck is on the road in the process of leaving the scene as well. However, you can see an unmarked ambulance entering into MJ home in the background after he is suppose to be on his way to the hospital already.

  - At first, I thought maybe they are just replaying the footage of the ambulance that was taking MJ to the hospital but I noticed that the ambulance that is suppose to be carrying MJ has the ID number 71 on it. The ambulance that is entering his home after the first one left has no ID number on it. I am not familiar with LA paramedics but I thought that all ambulance had ID numbers on them. Then, I thought maybe that ambulance had a communication problem and did not know that a ambulance had already taken MJ to the hospital. However, If MJ was already taken away in the first ambulance, then why are the security guards letting that ambulance enter into the gates? They should have said that MJ was already taken and they no longer need a ambulance, but that is not the case, they let that ambulance enter.

  - Maybe that first ambulance was a decoy or something but if MJ was really in cardic arrest could he afford the time to stage a decoy?

  Here is the link to the video footage:
  http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

 84. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  okk well i kinda agree with the disguise thingy cuz have you seen the documentary “unmasked”? Well every insider states one way or another that michael was the KING OF DISGUISES and if anyone could pull it off michael could…. HE WAS ABLE TO FOOL ANYBODY WITH HIS DISGUISES!!! so i think there is a possible chance that he could change his appearance, but then again, maybe not… who knows???

 85. A-curious-mind Said,

  I have ralised that my last post about these theories has not been posted but in anycase I have this I'd like to share. Michael seemed to really have been addictted to drugs because if you listen closely to this clip you will hear the woman telling him when he says he's not feeling well that she'll inject him with something….

  http://www.youtube.com/watch?v=yG2doMwV4jw

 86. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  THERE IS ANOTHER THING!! Well apparently michael jackson has an official youtube channel “http://www.youtube.com/user/michaeljackson”….. is this able to be confirmed or something… and also, someone clearly updates the channel regularly (check the 'last sign in')….. so whoever is responsible for updating the channel must kno michael or something…. i dunno we shoould look into it or something, lyk try to find an official facebook or myspace or something like that.. don't you think?? maybe that could let us get further with this.. cuz at the moment we only have ideas which can't YET be proven…..

 87. blanka Said,

  As I said before I'ma huge Michael Jackson Fan… and one of the things that I can't understand is if he killed himself with and overdose of propofol or demerol that cause the heart attack, and before the comeback tour he had to take physical tests and he was in great shape and healthy why the doctors didn't see he was consuming prescription drugs and he had a health problem??? is kind of confusing!! That should appear on the test right??

 88. A-curious-mind Said,

  I could be wrong but it sure sounds like that's what she told him and just look at him…he looks totally medicated….it's very sad ….

 89. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  I Stick With My Theory. He Said That We Aint Seen Nothing Yet And The Concert Was Gonna Be Like You Never Seen Before. He Is Probably Doing All This For His Comeback Tour, Hence Comeback? Plus Im Pretty Sure That Everyone Cant Hold Back Tears. I Cried More Than Anyone At That Memorial. So Im Confused. I Feel He Is Alive And I Hope He Is Fine.

 90. MrsBenjamin Said,

  I have a comment but i may be wrong…im too lazy to get that article…the article that LaToya Jackson had put out not to long ago claiming that her MJ was murdered…well..about that necklaces…she stated something that Paris had a blue necklaces…and she gave her dad the other half..PLEASE PLEASE correct me if i am wrong about this one…but i believe it was said that the necklaces Paris had is a necklaces that CHANGES color from body temperature or something?..sorry im not good at explaining things…but she said the other half( which MJ had) turned purple because he was so cold…but Latoya said his body was warm when she was there with the kids when she first went in the room??….PLEASE COMMENT ON THIS…..Im so -thumbs down- at explain thins…sorry!!

 91. LadyV Said,

  I saw Paris' speech after I was told it was totally real, so I watched it thinking it was real but it just looked fake to me. I don't doubt Paris meant what she said but the cry at the end looks staged.

 92. MrsBenjamin Said,

  and anyone knows where “supermom” went?? just curious

 93. charliechaplin กล่าว,

  I agree with jackoisalive21.

  We can't out fingers on it, but our instinct is telling us the MJ is alive. We may not be able to prove it, not now or perhaps in the future, but we know that he is out there safe & starting to enjoy the normal life that he has always wanted.

  For that, I wouldn't wish for MJ to come back into the limelight again and be lambasted again as before. He deserves to be happy having made all of us happy ever since the start of his career at the age of 5.

  If 'dying' is his way of retiring at 50, then we might as well support him on that decision. Like I said, we may never have a proof that he is alive but our hearts tell us that he is.

  For me, out way of supporting him is defending him as much as we can from those who still stain his persona even after his death by calling him a pedophile or molester or a freak.

  Let's show our support by stating from which countries we each belong so that MJ's detractors will be fully aware that he did not belong to his home country alone but to the entire WORLD. And so, if anyone messes up with MJ's image again after death, they will have to face the anger of his supporters WORLDWIDE.

 94. charliechaplin กล่าว,

  CORRECTION ON TYPO ERRORS:

  We can't out fingers on it, but our instinct is telling us the MJ is alive.

  SHOULD BE:

  We can't PUT our fingers on it….

  AND

  For me, out way of supporting him is defending him as much as we can from those who still stain his persona even after his death by calling him a pedophile or molester or a freak.

  SHOULD BE:

  For me, our way of supporting him…

 95. Jori Said,

  Thanks so much for all of the hard work and thought that has gone into compiling this information so comprehensively and so quickly. I've had my doubts as well, and a number of the issues that have been raised have piqued my curiosity as well.

  I read just today that Janet has split with her longtime beau Jermaine Dupri. How timely.

  I do not believe that Michael is gone. He's pulled a fast one on those greedy hounds at AEG Live, all the while bolstering his bank account, clearing his reputation, and becoming front page news once again.

  Bloodsucking parasites apparently mistook Michael's gentleness and quiet demeanor for weakness. Big mistake. Michael has always been an astute and formidable business man. This was probably the wisest move he's made yet. Hats off.

  Wherever Michael is I hope he's enjoying the peace and quiet that total anonymity provides. I imagine he's off someplace at the end of the earth, deep in the bush or the mountains of Nepal where no one has ever heard of Michael Jackson…Delicious!

 96. wildchild Said,

  jackoisalive21, I agree with you. I don't think he will return either. I already wrote that on a another post. Imagine what would happen, if he just came back. Not everybody would be as happy as most of us here.

  Thought of another thing. i heard that his kids never had seen him perform, not even at a rehearsal, becasue he wanted to save that for the This Is It shows. Surprise them. Maybe that's just another thing to increase the credibility on this death. But if it's true it's kind of sad. They probably will never see him perform either way now. Not in this life..

  คุณคิดว่า?

 97. navyblue62643 Said,

  while watching a youtube video of the memorial service for Michael an ad flashed on screen for an underwater memorial park near Key Biscayne, FL 3.5 miles off the coast Is it possible the body has been cremated and placed here. The name of this underwater cemetary is “Neptune Memorial Reef” Also while watching the memorial I observed quite a few people looking upward. Could they have been looking at someone”MJ” standing in one of the boxes ready to trip the sign”I am Alive and Here forever” at the end of Rev. Smith's speech. I also looked at the photo of the open casket and is sure looke Michael bending down and kissing the dead person while Al and Jesse look on. The hand on the body sure looks alot like Michael's.

 98. taylor Said,

  i must admit that during his memorial service i was moved, and especially when paris said “that ever since i was born daddy has been the best daddy and i love him so much”. and then i thought she just spoke in the present tense.

  it is almost automatic how when a person dies that we start to refer to them in the past tense. i am not saying that her tears were faked…i cried everyday that my parents were gone on their 10 day vacation when I was around her age.

  i carefully watched how they especially paris sang all of the songs and clapped her hands and enjoyed the tribute put on in her father's honor.

  i was moved when people spoke of all of the good that michael had done for the world. in my heart i believe that michael jackson is still alive.

  i can not imagine his family completely disrespecting his wishes like that…they would still cover the children, and why on earth would mj want his mother to raise his children if he had such a problem with jehovah's witnesses.

  i was watching entertainment tonight and for the first time mrs. katherine jackson is not going to home school michael's children they will be attending a private school…mrs. jackson has home schooled everyone else.

  another thing about this photo leaked to the press that the children were going to the kingdom hall. being raised as a jehovah's witness i find their dress too casual, and if mrs. jackson is as active as they claim…the boys would have been in shirt and ties and paris would be in a dress, and you usually don't hold a book upside down and backwards…this was done so that people could see that those were jehovah's witness song books…

  which they have changed and gone to paper backs those look hard bound…older models.
  i still believe that michael jackson is alive and well.

  final thought mj is enjoys illusions. He has raised the bar so high within the music indy…what could be bigger than coming back from the dead…NOTHING!!!

 99. lets talk Said,

  I think Prince 1 looks bored, or like “I hate i have to do this”. he could have told them I will be away for a while, but just do this for me. If Michael did this I still am not mad at him, sometimes you have to do what you have to do.

 100. lets talk Said,

  I wonder why is Michael was such a drug addict. Why did'nt anyone threaten to expose him to child protective services, with all of the scandalous people around him, it would have been a easy way for someone to blackmail him, even his family, that would have been a great motivating factor for him to quit using drugs.

 101. MyBelovedMJ Said,

  He LOVE disguises. That is correct, and i don`t care if he should ever return. I just want for him to be in peace, and have the life he so ever longed for. That is all that matters to me.

 102. Samantha กล่าว,

  I Agree on this, but i don't agree that he will come back, the world will hate him for what he did. And already 12 people commited suicide, or the media is making up lies like they always do.

  But who knows, i wont hate him
  I love you michael, where ever you are <3

 103. KARENM14 Said,

  OK WE ALREADY KNOW THE AMBULANCE PHOTO IS NOT HIM. ON THE INTERNET IF YOU LOOK UP PICTURES FOR MICHAEL JACKSON'S EAR IT HAS A CLOSE UP OF HIS EAR AND THEN WITH A NORMAL SHOT OF HIM WITH ONE OF HIS KID'S BEHIND HIM. TAKEN JUNE 10, 2009 FIFTEEN DAYS PRIOR THEN IF YOU COPY THE AMBULANCE PHOTO AND TURN THE PICTURE OF HIM YOU SEE HIS EAR IS NORMAL. THE AMBULANCE PEOPLE HAVE OLD PATCHES ON THEIR SHIRTS NOT THE NEW ONE'S LIKE SOMEONE PREVIOUSLY SAID THEN MY QUESTION IS WHEN WAS THIS PICTURE TAKEN? AND IF IT JUNE 25 WHO IS IT CUZ IT'S NOT MICHAEL? AND HE'S NOT DEAD. AND I THINK HE WILL RETURN THAT'S MY OPINION I DON'T THINK HE WANTED TO DO THIS LIKE THE ELVIS STORY. HE'S ALWAYS DOING SOMETHING DIFFERENT EVERYBODY KNOWS THAT. NOW I DON'T KNOW IF THE DIARY IS TRUE ABOUT HIM RESTING AND COMING BACK ON THESE DATES CHRISTMAS OR NEW YEARS BUT HE ALSO SAID IT WOULD BE BIGGER THAN ELVIS'S COMEBACK SPECIAL IN 1969. HE ALSO SAID SOMEWHERE THAT HE STILL HAD ALOT OF STUFF HE STILL WANTED TO DO. I THINK HE'S TRYING TO PROVE A POINT HERE THAT ALL THESE YEARS THE MEDIA AND NEWSPAPERS HAVE RAN HIS NAME THROUGH THE MUD. AND SOME BELIEVED. AS FOR ME NOT A CHANCE. UNLESS I HERE IT FROM HIS OWN MOUTH OR SEE IT WITH MY OWN EYES NONE OF IT IS TRUE. SO HIM REAPPEARING WOULD SAY TO US IS THAT THE MEDIA LYED TO US. NOW I'M SEEING HIM HE'S NOT DEAD. THEN THEY HAVE LYED TO US THIS WHOLE TIME ABOUT ALL THE ACCUSATIONS ABOUT HIM. DON'T BELIEVE EVERYTHING IN THE NEWS WHEN IT COMES TO CELEBRITIES. GO WITHIN YOUR OWN HEART. AS MICHAEL HAS A BIG ONE. WHEN GOD MADE HIM HE DEFINATELY BROKE THE MOLD. NO ONE WILL HOLD A CANDLE TO HIM. AND IF HE DID RETURN I WOULD NOT BE MAD AT HIM AND I DON'T THINK ALOT OF FANS WOULD EITHER I WOULD JUST SAY WELCOME BACK WE ALL LOVE YOU VERY MUCH AND I SEE YOU PROVED YOU'RE POINT.

 104. KARENM14 Said,

  ALSO HAVE YOU NOTICED THAT WHEN THE FIRE IS DYING DOWN IN THE MEDIA. THEY SEEM TO BRING SOMETHING ELSE OUT TO KEEP THE FLAMES FROM GOING OUT. THEY WANT TO KEEP THE STORY HOT. ANY COMMENTS.

 105. svangel Said,

  ADMIN I NEED TO ASK U SOMTHING… IS THERE A POSIBLITY THAT THE * KIDS* HE SHOWED WERE DECOYS…NOONE EVER SAW THEM AND ITS ONLY DAYS BEFORE HE DIES HE SHOWED THE PICS OF THERE FACES… HU SAYS THAT CHRISTMAS PIC WITH THEM HAVE TO BE GENUINE… CUD BE DECOYS OR OTHER CHILDREN FROM NEVR LAND RANCH

 106. svangel Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M&NR=1
  CHECK THIS OUT

 107. JC.LOVES.MJ Said,

  jackoisalive:

  i agree, and as much i believe that he is alive, he just isnt the kind of person to make his fans upset, wat about the costs of the memorial and all that stuff, like isnt he just making things worse for himself in a way? please make me understandd;

 108. itsme Said,

  The reason why she look up is because there is a big screen in that hall…so she is looking at herself at that moment.

 109. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  OHH AND ONE MORE THING
  ==== PLEASE READ ========
  Ok everyone remebers Macaulay Culkin right?? (the kid from home alone)…. he was really really good friends with michael and he even stood up 4 michael with the child molestation trials…… but macauley hasn't once spoken up about Michael's “death”….. weird ryt??

 110. momsword Said,

  speaking of his kids, has anyone seen these photos??? his kids are beautiful…. such a sweet and caring dad:

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:michael-jacksons-life-as-a-dad-photos&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 111. Andrea Said,

  Please does anyone know where the body is?? I heard the so called 'body' of MJ is STILL missing?? Please does anyone know anything about this??? Why does no one seem upset that his body is missing for so long?? It just isn't right!!!!
  About the kids Katherine and Janet will maybe get them. Rebbie Jackson is a lovely mother and she could look after them as well?? 'Rebbie' is cool!! Joe Jackson wants to turn the kids into the “Jackson 3″ not sure that will happen? they will probably go to 'boarding school' abroad. Doubt 'Debbie' or the 'Nanny' or 'Diana Ross' will get the kids. 'Kate' (Katherine), Janet and Rebbie are the best bet!! Joe Jackson really should not get the kids as Michael would be upset if Joe got them!! Oh dear who would want Joe Jackson as a Dad? I would rather have Michael Jackson as a Dad as he is/was much kinder!!!!

 112. Mjisalive1 Said,

  Michael…pls come bck…we miss you a lot….music is incomplete without you..

  we want our gem back…we know tht ur alive….somewhere…

  I guess Michael will come back with a bang!

 113. Mjisalive1 Said,

  @ ADMIN- thank you so much…ur website always makes my thoughts alive that maybe MJ is alive yet.Your theories are well written and clarifying.
  Please keep up to the good work….

  I guess you'll keep opening our eyes wide…[:)]
  But whatever, I really really want to thank you from the bottom of my heart…

  God bless you.

 114. zealot Said,

  re: paris Jackson mood ring/necklace-

  I believe that paris jackson put the mood ring/necklace on “MJ” at the private memorial which could explain why the color was purple. His “body” was cold by then. However, I remember someone saying that his body was already cold b/f paramedics came to his house. wtf? I forgot the source of info but I think it could have came from the 911 call or something. If that is the case, then Latoya claims of his body being warm at the hospital is inconsistent.

  re: MJ passing physical exam-

  If MJ did have any type of medical illness, he could have paid a doctor to say that he passed it. Although it may seem unethical, for the right price I probably would have said that he passed it with flying colors. Sure, the doctor(s) could risk losing his/her license but the money made from that transaction could surpass the average lifetime earnings for any medical doctor. I think Dr. Arnold Klein knows way more than what he is telling. I find it strange that MJ was going to Dr. Arnold's office like 3 time a week throughout this year. On some days, he would leave Dr. Arnold's office carrying a bag that says skin cancer treatment or something (MJJ Pictures, 2009).

  When Dr. Arnold was on CNN, Larry King said that MJ's entire body was as white as a lily flower. Then, Dr. Arnold' s face became full of confusion, shock, or fear. I thought something was sus. about that.

  I'm still trying to figure out how MJ was bald headed unless he shaved his head within a week or so prior to his alleged death. A wig can be easily spotted and sometime he did wear them, but other times he had to have been wearing weave extensions because I could see his scalp in his hair. In order to wear weave extensions, you have to hair a nice length of hair to attach the weave piece to so being bald just doesn't make sense.

 115. อาโลกนะ กล่าว,

  To Nr. 111 Andrea:
  Quote: “Please does anyone know where the body is?? I heard the so called 'body' of MJ is STILL missing??”

  Hello Andrea,
  I don't have any inside information but I would assume that Michael's body would be in a safe place, which is unknown to the public. If you read up on James Brown for example, it seems that he was buried 2 months after his death. This suggests that it is possible for a burial to be delayed for such a length of time.

  -----

  IN THE BEGINNING, after I heard the news I was not doubting that Michael was dead. I didn't want to believe it but I accepted it. Then a couple of days later I noticed that the stories did not add up. I started looking online on June 28th and have been reading here ever since. I was not going to post but I feel it would be better to say something because thinking about this in the quiet of my room isn't helping much.

  I WAS CONVINCED that he is alive.

  A FEW DAYS AGO however I got doubtful again and now I am unsure. I would say that the reasons speaking for and against his death now weigh up about equally.

  I THINK THAT careful reflection is needed when certain claims are made. Yes, there are many irregularities, changing stories and confusing points. On the other hand, claiming that an 11-year old girl is acting at her father's memorial, that the police is involved, as well as the hospitals, ambulance staff, all the entertainers who were close to him, his family and even the government is inappropriate and far-fetched, in my opinion.

  WE SHOULD BE careful not to confuse facts. It would be naive to provide only one answer to an unanswered question. If a question is unanswered that doesn't automatically mean that Michael is alive, or dead.

  FOR EXAMPLE: Paris' necklace
  She could have given her father half of that necklace. She could be wearing the other half beneath her sweater.
  Or she could have damaged the chain and it has to be repaired. Maybe she keeps it in her desk or in a special drawer.

  THE TRUTH IS, we don't know anything for sure.

  I WOULD LOVE it if Michael was here with us. He was a wonderful human being who did so much for this world. He really tried to make it a better place. Sadly many people did not appreciate that fact. Many people did not understand him. They got interested in silly facts like monkeys, facial surgeries and hyperberic chambers.

  In my opinion he wouldn't have needed those surgeries because he was BEAUTIFUL, inside and outside. But he was a very intelligent man and ultimately it was his choice.

  I AM SORRY that Michael seemed to have people around him who gave him bad advice. Who knows where their interests lay. We cannot trust everyone who is now coming out claiming to be Michael's best and long-time friend.

  THE MEDIA RIDICULED him and many people caught on. It is only now that a lot of people are realising what a wonderful person he actually was. But if that is his legacy, so be it.

  WE CAN HONOR MICHAEL'S MEMORY by becoming better, kinder and more patient people. If we all put our energy into becoming better people, then this world WILL become a better place. Have you seen the film “Pay it forward”? If not, you should.

  TO THOSE OF YOU WHO HAVE READ THIS FAR:
  ขอบคุณ. And congratulations.

 116. อาโลกนะ กล่าว,

  I HAVE ONE QUESTION THOUGH… There was a poster on here called “IKNOWITALL”. I haven't seen him or her on here for days. Where is he/she?

 117. Subliminal Said,

  Kids get over deaths quickly, the memorial was ages after his death.

  This whole 'because he wouldn't hurt his kids' theory is seriously laughable.

 118. Samantha กล่าว,

  Those children were his children.
  And i don't understand why Debbie is after the Children now, its kind of making me feel he really is gone. But i look at this site everyday and it makes me beleive his alive, I don't want him to do some comeback, i just want to know for sure his alive and happy somewhere which he deserves.

 119. Samantha กล่าว,

  แหม! i kind of get it now… Well in my opinion They want Katherine to have Custody of the 3 Children so that They can send them back to Michael, you know what i mean?.. so Debbie Rowe dosen't have because his still alive (hopefully).
  Well that's what i thinkk…

 120. Samantha กล่าว,

  Does anyone know if People won or payed tickets for the Memorial? Because if they payed, i bet people will be pretty angry to waste it on somthing that wasn't even true. If his alive!!
  <3

 121. Samantha กล่าว,

  & i'm now never going to listen to the media, i now know that Part of this Hoax is to prove to never listen to the Media. Trueeeeee!

 122. Samantha กล่าว,

  ok! last thing ahah.

  There was never a tear actually shed……..Paris is more interested in her pocketbook till Aunty Janet nudges her and she goes into acting like shes sad. The pre Family memorial was not a private memorial at all……it was a practice session to make sure Paris had how to fake cry down……you never see a tear from anyone…….Jermaine did his best but nope.

 123. Samantha กล่าว,

  and i saw when i was watching at the memorial people yelling out “I LOVE YOUU JANETTTT” its like its not a music concert? I know they were fans of her, i know i am but it's a memorial people be quiett! And i saw Prince was laughing on stage. Hmmm….

  ok! enough from me.

  Thanks Admins! I love you're work.

 124. YouRockMyWorld Said,

  dani,

  I'm totally with you on this. I also think that these 3 kids that are shown to public are not MJ' real kids. Because if Mike would really want to protect his real kids and make sure that noone would ever see them – he could really do it…

  Think about this…

  At the beggining he put some masks and scarfs on their faces to “protect” them from paparazzi… It was done to show off that he is relly concern about them being in public…AND on the other hand – to drag the attention to them….
  Cause please!!! – are the half transparent scarf is so protective????

  And some time before the hoax there were pics of th fake kids all over the Internet without masks….Why??? So the world will concentrate on the them and leave Mike and the real kids alone…

 125. อาโลกนะ กล่าว,

  I just read this interesting article about AUTOPSIES: http://health.howstuffworks.com/autopsy.htm

  The article contains some information, which some readers may find disturbing but there are NO disturbing pictures. It just gives you the facts.

  It seems that DNA testing is not done often.

  “We can't do DNA on every case and match up every little thing. Even though it happens on TV, it's not within our capabilities. Very often it's not within the lab's capabilities. Sometimes there are financial constraints on what we can do.”

  Of course in this case it could be different. The truth is we don't know whether it was done in this case and what the result was.

 126. Seekeroftruth Said,

  No… kids do not get over deaths quickly, especially
  a parent's death. I know this to be true first hand.
  My own father transitioned from this life when I was only eight years old. You never get over something like that. My neice's dog got hit by a car and the dog died. Here we are, a couple of years later and it still affects her today.
  My father's passing made me grow up. I would see and hear my mother crying very often. There is nothing quick when it comes to “death”.

 127. Seekeroftruth Said,

  For people who believe MJ is truly gone…why are you here? This website is entitled “Michael Jackson Hoax Death”, right? You must have some doubts or you would not be here. People and the government stage “deaths” more than you realize.

 128. JC.LOVES.MJ Said,

  oh my god, i love the new look !
  and i LOVE MJ !
  hes aliveee, trust me.
  i know these things

 129. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  kool… im luving the new look of the site.. its good that now there is a reply button… keep it up!!

 130. calmz74 Said,

  I agree with everyones comments and i,m confused just as much as anyone else is.I believe that he is alive and somewhere safe and somewhere where nobody will bother him especially the crappy media.BUT look at what happenned to Heath Ledger???? Only 28 not a long time of prescription of drug usuage and the one time he took more than his body could cope it destroyed him….The other side that makes me believe mj is alive is because the way the family have dealt with all this…Jamaine the brother seems to be the main spokesperson for the family .He has done a few interviews (you can see them on you tube) he seems to be the strongest and always keeping it together very well and on each interview always saying the same story word for word its like its been roled played incase he leaks or makes a mistake.The other reason i believe he is alive is we have only seen the same footage on tv and read in the papers over and over but no proof of anything???? Like when he was rushed to hospital who was the doctor that treated him and pronounced him dead? what about the people in the hospital? the staff? knowing there was such an icon in the hospital nobody rushed to take a photo or speak about it on the news? When princess diana died the doctor made a statement and he pronounced her dead on tv…he explianed what they done couldnt save her…etc etc
  I could go on and on i believe he would never resurface he planned this very well and after all this settles he would reunite the kids with him at a place unknow if you listen to his new song it even tells us BRING ME TO A PLACE UNKNOWN…….??????

 131. jackoisalive21 Said,

  PARIS,PRINCE & BLANKET ARE MICHAEL'S KIDS!

  i find it strange that MJ showed their faces before he disappeared too but i think it was part of the plan. Im 100% they arnt random kids who the public thinks are his i am sure that the kids shown are actually his.

  michael could only go so far to protect them from the public who couldnt hind them forever and apparently the kids hated the masks michael made them wear (N).

  michael is alive.

 132. Wendy Darling Said,

  @ Momsword,
  thank you for the pictures. Beautiful family, the children are really lucky to have such daddy. so sweet.

 133. nina Said,

  what ???? tell us more !!!
  please….

 134. dane86 กล่าว,

  วุ้ย! this site really looks great now ADMIN!

  @ADMIN
  I still believe he's alive,..I hope more articles and reliable evidences will be posted in this site. I'm always checking this out everyday, through my laptop or my phone and I noticed that it's taking a long time for a new article to be posted in this site, I hope more clues and proofs will be revealed…

  again, this site is really great and so are the people who still believe that he's alive,happy and safe…

  Michael, wherever you are, I hope you're always happy and fine^^

 135. MJthebest Said,

  how on earth could any member in the family would take a photo during his lifeless and breathless body lying on the hospital during that sadness emotional moment? . Press are not allowed to get in on that private moment. if ever he hoax death which i hope coz i miss him so much singing. wherever he is now hope he finally found happiness and peace

 136. Seekeroftruth Said,

  dane86 that is why I trust this website because they don't post just anything.

 137. mjfan Said,

  To the person way up in the comments who thinks it is unlikely someone would have had plastic surgery to look like MJ to give the O2 announcement, Navi, one of MJ's official body doubles HAD plastic surgery for that purpose. THat is a fact. Many other MJ impersonators have also had plastic surgery to look more like MJ. So the idea that another one could have done it is not far-fetched at all.

  I'm from the “I believe MJ is dead, but find all this interesting” contingent. THough I DO believe the O2 announcement was done by an imposter. That wasn't his voice/accent or walk, or mannerisms, or etc. PLUS, he was in an awful hurry to get out of there. That's not MJ. MJ LOVED his fans. He would have stayed longer. He would have said more. This just wasn't very convincing.

 138. MyBelovedMJ Said,

  To JC.LOVES.MJ.
  If you know things, then you should tell us. Just dont say it to get attention. Some of us, love Michael more than you would know. And i think that we deserve to know the tuth. If you know something, please tell us. This is killing me.

 139. sita Said,

  starting with an investigation will every time start with the verifycation of the dead one.
  the complete lapd is goint to cheat us?? u all think that? easy going for them to start a dna test. the have the dna result of former years. no easy going for them.
  think over it, cool down and LOOK WITH YOUR HEART

 140. IloveMJ Said,

  He is not dead well time wil tell

 141. louisa Said,

  REGARDEZ

  http://www.dailymotion.com/video/x312bq_navi-sosie-de-michael-jackson_music

 142. dani Said,

  สวัสดี guys!
  I just heard this new song “A place without no name”.
  I am sure he is singing about Liz Taylor. I believe it was her idea to fake his death or to finally do it. I believe Mike wanted to do it a long time ago but it just never was the right time. Even this great website here says that Mrs. Taylor is one of the key figures. He loves her very much and she was or still is a dear friend to him. So I believe that Mike wanted to thank her through this song and he also wanted to inform his fans. He is somewhere maybe in the Middle East in a place that nobody knows util his hype around him calms down.
  Maybe later he is going to find a new place to live and we will be informed later through a “new song”.
  Bye

 143. svangel Said,

  can someone tell me why on e new prince michael hair was black and not blonde…or did they mix it up with blanket…cuz enews showed a pic of michael playing wiht prince michael and the baby had black hair….

 144. jpresley กล่าว,

  Dane86, I agree, seems like it takes forever for comments to post?! How cool is it that all of us are here, from all over the world? US, Europe, South Africa, Phillipines, etc. Michael brought us all together. After all, he wanted to “heal the world, make it a better place”. I hope wherever he is that he knew that impact of his presence and his music. We are all one because of him. ความสงบ.

 145. jpresley กล่าว,

  I love you Michael.

 146. emmie Said,

  the more i stay away from this web site the more i think he is dead but when i come back i think he is alive.. today i wen to the 02 arena and there was people there sitting around a tree crying. there was canddles and teddys and pictures and the hole wall was signed from so manny people.and i started thinking mayb he is dead.
  i just dont no anymore and it is so fustrating…

  i heard that paris sang in a public jehovahwittness place is it tru?

 147. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  ===Another thing that is worth noting====
  Well his staff said he was worried about the London concerts. “He wasn't eating, he wasn't sleeping and, when he did sleep, he had nightmares that he was going to be murdered,” they mentioned he thought he'd die before doing the London concerts.
  This seems like Michael was smart enough to make them think he was going to die soon and btw there is no that Michael could have known that unless the “death” was planned!!! RIGHT???

 148. she_can Said,

  I wonder what Liza Minnelli is implying

  “All of us who knew him well really know what he was like. [...] I'm sure when the autopsy comes, all hell's going to break loose. So, thank God we're celebrating him now”

  source: http://nymag.com/daily/entertainment/2009/06/liza_foreshadows_michael_jacks.html

  ใดๆที่คิด?

 149. Ninanina Said,

  I was 11 when my mother died.
  At her memorial, I played with my best friend and giggled about the pastor – and I didn't cry one tear. Only the music at the end of the ceremony made me feel the sadness again in this very strange place.
  By the way: look at Blanket's face after Paris' speech…

 150. atchou45 Said,

  i read that micheal jackson have cancer and is terminal 6 mouth to live ok but my cousin is dieying of cancer it been one month that she cannot talk or sing in bed all the time so if it true his was diying he s in great shaps dansing sing eating gum making hi 5 wow that guy is very strong so i do t believe that he was that sick because cancer eat you fast and make you very hill with the drug that they gave you so i believe he s alive that mj is very intellegient i do t feel is dead so thing not right excuser mon anglais je suis de quebec merci

 151. lovelidae Said,

  How close are you to MJ?

 152. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  Thats The Only Thing That Matters To Me As Well. Disguises Was His Passion. if He Does Return, Its Gonna Be The Biggest Thing In History.

 153. acullen21 Said,

  Dead or alive…The Michael Jackson we've all known as the King of Pop is dead and forever gone. Now Michael Jackson the man apart from the music maybe alive somewhere and I hope hes happy and at peace thats all that matters in the long run.

 154. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  The World Would Not Hate Him. People Miss Michael More Than Anything In This World Right Now. He Was What Held The World Together, Wether People Wanna Believe It Or Not. Everyone Would Understand. Plus If 12 People COmmited Suicide, Why Didnt They Say The Individuals Names? Plus 12 people Were The Dancers That Won The Contest To Be Backup Dancers. Odd Thing Ya Know. If 12 People Committed Suicide, Im Pretty Sure, They Would Tell Us The Names ANd Show Us Photos Of These Individuals. Dont Listen To The Media. Michael Jackson Even Told Us That.

 155. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  I Completely Agree, With Everything You Stated. Michael Jackson Will Be Back And The Comeback Will Be The Biggest Thing In History. He Wanted To Direct Movies, He Wanted To Play In Movies. He Wanted To Sing With His Kids. Media Is Full Of Shit, Thats Why I Research On My Own.

 156. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  I Agree. There Has To Be A Reason Behind That.

 157. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  Yes Those Children Is His. We Saw Them In The Bashir Report, They Are His, They Had Their Masks Off Before He Died As Well. They Were Getting Older, So They Gonna Do What They Wanna Do ANd Im Pretty Sure They Didnt Wanna Wear Those Masks Anymore.

 158. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  Thanks For The Link.

 159. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  Michael Jackson Had Alot Of Money. Just Because He Was In Debt Didnt Mean He Didnt Have Money. Im Pretty Sure He Would Do This For A Reason. Although He Hurt His Fans, His True Friends WOuld Forgive him And Understand And He Would Let Us Know Why He Did It. Alot Of People Could Be Behind This. No He Is Not Making Things Worse, He Will Let Us Know Why He Did It.

 160. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  Alot Of His So Called Best Friends Werent There. It Didnt Make Any Sense.

 161. MJSmile4Us Said,

  สวัสดี! I am new here but have been kwwping up with all of the posts ever since MJ'S tragic news broke out.

  THe more I read the more confused I get about the truth behind Michael Jackson's death. I really wish he was faking hid death – it's such a shame how the media showered him with so much praise and loving words after his death b4 the whole despicable rumours started circulating again (eg his sexuality and plastic surgery issues, MJ did not suffer from vitiligo but bleached his skin etc..).

  like many of you here, I couldn't eat or sleep properly when i first heard the news. When I talked to my family and friends about his death and the possibility of his death being staged, they all looked at me as if I was out of my mind. I felt like I was talking to a brick wall.

  When I watched the memorial service again, I still felt there was something weird and I still stand by ny initial belief that the emotions expressed by the Jackson family and especially Paris was not genuine. I also read an article online that infact Michael's daughter was forced to make a public speech despite her hysterical reaction to the idea. Or maybe it's just another hearsay – it was a planned act for Paris to fool us into thinking that Michael has indeed passed away..

  On the other hand, it seem very doubtful for the Jackson family and Michael to fool the police, coroner department, the hospitals and the celebrities who attended his public memorial services..there are too many people involved here. wasn't the police who raided his Neverland ranch back in 2003 during his trial and publicly humiliated him by cuffing him for the whole world to see, not to mention such a despicable treatment it gave to poor dear Michael? In my opinion, the police wanted to to destroy him and I doubt that they would support Michael's hoax death play..

  Also when an autopsy is carried out on a deceased, DNA test to identify the body is one of the first things the coroners do. If Michael did pay them off to report that the body is him when it isn't , wouldn't their jobs be on the line. Some may argue that they would be far better off woth how much Michael could afford to pay, but wouldn't they face jail time if the truth gets revealed?

  When Janet Jackson spoke at the BET awards shortly afte his death, she seemed so emotional and appeared to be fighting back tears. In fact, seh seemed the only family member of MJ's that showed genuine emotion. It was so obvious Marlon Jackson was faking his crying. If ur so emotional there bound to be SOME tears at least. I cried more than the Jackson family combined during the memorial service! I mayb wrong coz I don't know Jackson clan personally but it coudl be possible that they are that much cruel and ccouldn't care less that their brother and son has just passed away – look at the Jackson brothers for example (they couldn't waste another minute b4 taking off to Jamaica for a concert). LaToya Jackson just realeased her song dedicated to Micahel (what a load of rubbish!).

  what do u guys think?

  I love you wherever ur Michael – just aches so bad to think that u had to go to this kind of extreme to get a bit of peace and quite..damn those paparazzis!!

 162. thelostchildren กล่าว,

  I really do not support this view. if so, please explain the home videos. they were already released back in 2001. we aren't sure what their roles in this matter are, but it is safe to say those are his biological kids.

  btw dr arnold klein's self-proclaimed former lover spoke out saying he was told by dr klein that dear Michael Jackson was physically abused by his father, kicking him in sensitive areas and leaving him infertile. cannot believe there are such blood-sucking money-prioritising-and-sucking leeches around.
  wait, the media.

 163. thelostchildren กล่าว,

  ages? it's a few weeks. even if the fastest-planned memorial were to be organised, do you expect it to be a few days after to keep that trauma of losing your father 'raw' and 'fresh'?
  death is where someone is gone and you have no idea where the person is, what's the status of the person, how're they doing etc. all the more excruciating is when you love the person, you want to know how they are. when they're dead, that curiosity is never gonna be fulfilled, leaving a permanent gap in you.
  people who have not even met the person, or the deceased might have been before their time, but someone people can still be affected and struck by it. death is never gotten over quickly, even with kids (who by the way might be the most affected; this is a defining moment in their lives. your life being shaped by death of a loved one? ouch.); in fact it'll never be over.
  even if you do not endorse this theory, or others, have the respect for others' work.

 164. ไดนาไมต์ กล่าว,

  Exactly why are they here if they think he's dead, did they just happen to come across this site by accident

 165. ไดนาไมต์ กล่าว,

  Loving the new look but im finding it hard to post in forums using my mobile, does anyone know how to?

 166. charliechaplin กล่าว,

  Here's a nice article about MJ. Left me teary-eyed:

  http://ebmpublishing.com/articles/09july/jackson.html

 167. thelostchildren กล่าว,

  cannot. agree. more. hope, and some parts of objectivity and observation on the provided information, has relished in me the possibility he might still be alive. supposed 'reality' (ie do you REALLY think such a large-scale affair can be convincingly pulled off) and on my part a lil of skeptism has always drawn me back. I'm 50/50 on this, but 100% hoping he is alive.
  however, we need to distinguish facts from fictitious factuality, if not won't we be like the blasted media who draws reports from 'undisclosed'/'related to the'/'long-lost' family/friend/employee sources and reportedly/supposedly/apparently hands us the infomation that we are supposed to take according to their supposed authority? what will separate us, and hence make our case as convincing as it is, from the media is that we separate hypothesises and assumptions that can be decevingly convincing from the hard cold truth. let's do this for truth's sake.
  whereever he is, he is def gone for the moment; let's continue his life by living it, the exemplary way he did (X

 168. charliechaplin กล่าว,

  Here's a nice blog about MJ.

  http://ebmpublishing.com/articles/09july/jackson.html

  Left me teary-eyed.

 169. sutranovia Said,

  MJ knows what to do to get people to belive he is gone and that thru media ma nipulation. who knows what this man has gone thru and is going thru maybe he was threaten to point where he had to do this hoax for his own good and the good of his family. maybe its a big joke like the old war of the world.,or MJ wants to see how this situation can be played out by introduceing bits and pieces of fact and fiction and making it into its own big reality of media truth.

 170. JC.LOVES.MJ Said,

  well my cousin who lives in Cali, is a pilot, and he said down at the offices, people have been saying MJ booked his private or one of the companies jets a week before, so he can be flown outta the country 2 days after his death. The plane was indeed used. I dont think anyone else but MJ is gonna use it. I have my doubts over iy, but then again we are talking about THE Michael Jackson, he has a history of doing such things. Wat are peoples thoughts on this?

 171. Samantha กล่าว,

  As they say, “good things come for those who wait”.

 172. JC.LOVES.MJ Said,

  LOL. dont worry i know how you feel, and trust me, if i did kno more, this is the first place id tell. I love MJ sooo muchh, i cried soo much, i swear on the sun and moon that i havent listened to a full song by anyone else since the day he died. so dw, if i do find anything out, i would tell you all. And its killing me too. We all deserve to know the truthh

 173. MJSmile4Us Said,

  I think one of the main reasons for many of us to believe that Michael Jackson is still alive is that his body was never shown. I know that he is a high profile celebrity (but to me he semed like a regular guy who was mistreated and misunderstood – he was so caring and not obnoxious like so many so-called celebrities today) and maybe that's one of the reasons why the Jackson family kept the whereabouts of the body a big secret. Or maybe there is no body coz MJ is alive somewhere?
  James Brown's body was opened for display and the photo of his body at his memorial service was shown for the world to see, allowing his fans to get some closure. But I really hope there is no body and that MJ is alive somewhere!!

  I just read online on yahoo news that LAPD will not consider MJ's death (if it is true) as a homicide. This made me think twice about its involvement in MJ's death unlike my last post. Or maybe AEG paid the LAPD and the police officers prinarily involved in the case to keep quiet coz they were guilty of killing MJ and making it look like an accidental drug overdose or even suicidal?? Is it possible that AEG was planning to kill MJ (if he is dead of course) for insurance media from the very beginning by paying the doctors who passed MJ's medical tests. I mean how could Michael have passed the tests “with flying colours” and end up dead showrtly after the last rehearsal during which all of his backup dancers thought he danced better than most 20 year olds???

  I think it's not impossible to pay the judge or those involved with the juridical system. I can't remember which state in the US but there was this judge who put minors who committed small crimes (meaning no murder or other serious ones – of course every crime is bad and should be punished) like stealing a bike were sentenced to some months in juvenile prison for money.

  It still bugs me that Michael Jackson's best friends (Dame Elizabeth Taylor, Mac and Liza Minnelli) did not attend his meemorial service. Some articles state that it may be because of Katherine Jackson – MJ's mother was the one who decided everything from what songs to be sung to who whould be invited to attend. It's claimed that she did not approve who MJ hung out with. From looking at the guest list I believe that MJ might still be alive coz why on earth would u ever invite the first-class loser Corey Feldman to MJ's memorial service? After MJ was acquitted of all charges during his 2003 trial, he had to deal with yet another drama from the media coz Feldman started claiming that MJ used to act inappropriately around him when he was a teenager. And why was Queen Latifah invited, someone that MJ never spoke to in his life? This also got me thinking that Joe may have caused this – he wanted a controversial memorial service by inviting these people? Or maybe as some of u guys pointed out it was because MJ's best friends knew about Michael's 'death' plan from he very beginning?

  The main reason for the delay in the autopsy report is because the coroners want to make sure they haven'e missed anything, that it is easy for the minute quantity of chemicals in MJ's 'body' to be undetected. But Anna Nicole Smith's autopsy result managed to be released wks after her death?

  Also I think it's another hearsay that MJ was seen crossing the border towards Mexico (I think it was), provided by those who are trying to cash in – no surprise there.

  Ian Halperin is another vulture who's trying to cash in by stating a whole lot of ridiculous stuffs about MJ. I will never read and certainly NOT buy his crappy book even if they are the last books left on earth!!!

 174. she_can Said,

  Concerning the autopsies and the fact that there are several medical people implicated in a possible hoax death, my understanding is that there are no need to make DNA testing during autopsy if not necessary. In other words, several people brought him in the hospital screaming that it is MJ and that they have to save him + the family arrived = the coroner didn't need to find the identity of the body. DNA testing is used in sexual crimes, confirm paternity etc…Maybe they will have to perform one to prove that MJ is the biological father of the kids…

  http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

  Another interesting point, in the following interview about the toxicology results: if it's confirmed as a death by overdose of several pills = doctor will not be held responsible (since MJ had several doctors, they could not know all the prescriptions he has been given) and AEG can get their payout from the Lloyd's insurance company.

  http://www.youtube.com/watch?v=eJdPlYN22Z0&feature=channel

 175. she_can Said,

  concerning MJ's friends not attending his memorial

  http://www.express.co.uk/posts/view/114840/Best-friends-are-snubbed

 176. MJSmile4Us Said,

  I read that Michael's kids will no longer be home schooled but will attend private school soon – something Katherine Jackson never did for her children when they were starting out as the Jackson 5. Wouldn't this be against what Michael believed – he tried so hard to shield his kids from the media by covering them up with masks and home schooling them? But then again he revealed their faces shortly b4 his 'death'. BUt I found out that as soon as he realized they were being photographed, he quickly covered them up again with masks. But I am sure he knew that there is no way he wouldn't be followed wherever he went. Anyways, if MJ was alive, wouldn't he be opposed to his mother's idea of sending the kids to school? But the more I think about it, he may have realized that he couldn't hide his kids' identities from the public 4eva and they may have got sick of hiding behind the masks (how uncomfortable would it be to walk around with either a mask or a veil over your face wherever u went?).

  In my opinion, Janet Jackson is the second most popular Jackson after her brother Michael of course. She has stated that she is more than happy to become a legal guardian of Michael's children if that's why they want. But if she does, how will Michael be reunited with them in the future when the media circus around him dies down? Being a high profile entertainer herself, it would be difficult to take the children to her brother without being noticed..Although Michael is a master of disguise, wouldn't people get suspicious and track her every move?

  Somebody posted on other topic that there was a report of MJ's deeath hoax 6 months prior to June 25th. Is that true and if so could u please post the link for the article?

  Michael I love u regardless of your death hoax (if it's true) – please reveal urself and give us your fans some kind of hint to tell us that ur alive and well:-) To be honest, it's killing me not knowing the truth!!!

 177. dane86 กล่าว,

  @seekeroftruth
  ok, now I get it, but still I hope that more evidences and articles will be posted here soon. thanks for the reply.

  @jpresley
  you're right, he's like a magnetic force field who gets us all here, ONE and UNITED.

  - I would like to share something to all of you:

  : Latoya said on one of her interviews that when she first knew that Michael was rushed to the hospital she called her mother, but her mother's assistant was the one who answered the phone, Latoya said that he was not talking on the phone that's why her mother shouted to him, “why don't you just tell her?!” and then she grabbed the phone and told Latoya “he's dead!”
  -now, was that a natural reaction for a mother who loves her son dearly? it's like she can't wait to tell her daughter Latoya that her brother died…

  : Latoya also stated there that a nurse told her that Michael was still alive, when she arrived in the hospital, that's why she ran hurriedly only to find her mother and her niece and nephews crying because Michael was 'dead'
  -that's quick!from one moment he's alive and after a nanosecond he's dead? and why would the nurse tell her that he's still alive if she saw that he's dead?

  : Watch the video of the memorial carefully, when Marlon was done talking he told the audience that Janet would like to say something but his sisters and brothers told him that Paris was the one who will speak, and when they were arranging the microphone all of the other Jacksons were talking to Paris like they were giving her some instructions on what to say, and contrary to what Janet said on her interview, “while we were sitting there Paris told me that she would like to say something about her daddy”, on the video, you would notice that it's like they were the one who gave her the instructions on what to say.
  – and it's really strange that they're always telling her to “speak up”?

  –What if Latoya was not informed about this hoax because Michael doesn't trust her because of what she did to him before?

  I just wanna share some of my insights, let's not lose all our hopes! I BELIEVE HE'S STILL ALIVE HAPPY AND SAFE!

 178. โคเปนเฮเกน กล่าว,

  Has anybody read the passus “Why did the body look different ?” on the Forum post here?

  There are 2 videos – one were the body is taken from the hospital to the helicopter and the one from the helicopter to the coroners office. The first video shows a kind of volumenus body and the other shows a flat and thin body – that is really really strange..

 179. MyBelovedMJ Said,

  สวัสดี guys!

  I dont`t believe that Michael is dead. NOTHING adds up. Nothing. I love him so much, i cannot put it into words, and you wouldent know. But i can tell you this much. You are NOT allowed to get your lovedone, and to burry that person, withour the otopsy showing what killed them. NOONE knows what killed Michael. No death satificate has been sigend, by others than Latoya, well it isent really her job, to sign it, last time i checked she wasent a doctor. And how the hell can you not know where to burry your lovedone? It has been over 3 weeks now. I will NOT believe that Michael is dead, unless i get to see his body, or some realible prove that it is real, and so far i havent. Michael loves disgueses, and he belives in Magic, he can be anywhere. he can stand right next to you in a supermarket withour you even notice. But i believe that he will come back, he just needs to rest. The damn media and papparazis destroyed him, stupid moreons, how much can one person take? No wonder he needed a break. And by the way. Everone can buy those badges, to put on your close, so you look like a peramedic. Hell i was a nurse at halloween, and i looked exactly like one for real lol. Remember what Michael always tod us, do NOT believe in anything the media is saying, look at the facts. Do not pass judgement on a person, before you have talked to them one on one, i dont care what the story is. REMEMBER THAT! And as long as the cause of dead is “Deffered” On the death satificate, (wich i believe is false) No charges can be made against him, when he desides to come back. I totally support him in all of this. I always have, and i have always defended him, whenever people were saying something about him, that will never change, i will always do that. Im not in denail trust me on that. Im not ready to let Michael go yet, I will never be ready for that. But i want people to look at the facts in all of tthis, and not belive what the media are telling us, cause that is pure BS

 180. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  I Believe He Hoaxed His Death And Believe Me It Was Needed. Why Do People Come On Here, If You Believe He Is Dead? Dont Compare This Site To The Media. We Are No Where Near The Media. We Actually Research For Ourselves, The Media Just Makes Up Lies. As You Can See, Some Individuals Are Still Ignorant.

 181. ejay5131 กล่าว,

  @#116- I believe that username was changed to “Ella”

 182. emmie Said,

  to JC LOVE MJ
  i think it could be possible. and if he did get causgt out then he could again use an imposter and let the imposter say it was him who booked it. do u no where michael wanted to go??

 183. Seekeroftruth Said,

  People who believe that MJ has departed this life have a right to their feelings, after all that would be the point in faking ones death.
  I love MJ very much. He is like a father figure to me. I believe people know each other on a spiritual plain. The King of all Kings saved my life through MJ's music more than once. I personally do not believe MJ
  will make a return to the world stage (at least as the
  living breathing Michael Jackson) I think he will treasure his new peaceful life. We have over 40 years of stellar entertainment from him. Its all about him and his three kids now. We will hear new music very soon. Michael, I want to say
  I love you forever and I support whatever you do like always. I couldn't help it if I wanted to!

 184. jpresley กล่าว,

  Latest news is that Katherine is contesting the executors MJ named in his will. Any thoughts as to why she's doing this given that Michael gave her 40%, plus wanted her to have custody of the kids? As with everything else, something just seems 'off'.

 185. ishealive Said,

  Just a thought but did the family stage an intervention??? Is this how they intervened, for him to recover and stop self destructing fake his death so he could escape from his fame.
  Just another part of this puzzle! I agree that the whole family didn't look upset,Marlon wasn't very convincing when he was apparantley crying, hope that doen't sound too harsh! I don't think Brooke Shields was very convincing either, it was nice to hear her speak about their friendship but I felt alot of it was acting.

 186. artisticflare Said,

  Why the hell is Arnold Klein saying he is the father of Michaels 2 children and wants to fight for custody??? I feel so sorry for those children, how the hell are they expected to turn out normal now after everything they have been through? I dont think Michael would want this for his children if he were alive! I dont think we will ever know the truth about what really happened to Michael Jackson, I have felt really sad believeing he died from caric arrest just 2 days before he was due to go on tour, but now i am confused. I love you Michael xxx

 187. emmie Said,

  http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090629/300.jackson.michael2.062909.jpg

  has any1 seen any recent pics of michael jackson, coz i dunno if this is really him just because of the hair???

 188. MariannaB กล่าว,

  @zealot
  There are more videos of the ambulance story, look:
  http://www.youtube.com/watch?v=sxOq8wK8HhE

  There are 2 black vans following the 71 ambulance – maybe Dr. Murray was in one of them but certainly not in the ambulance.

  This is the enlarged pic of the persons in the ambulance:
  http://www.youtube.com/watch?v=jAm3NDJiMds

  The paramedic on the right was looking outside – no wonder when the mob arrives.

  From watching the videos, there is no doubt that Ben Evenstad, a paparazzi from National Press Group ,took the picture from the side window when the ambulance backed out into the street.

  However: why is there a second ambulance in the yard and the gates are getting closed after it entered, why are there two black vans just like the ones at the memorial day following the 71 ambulance?

  And yes, the large picture reveals two paramedics in the ambulance:, but not so active as if it were about life or death. หนึ่งในกลับเป็นยืนกันและไม่ให้ CPR. Which means either the person in the ambulance was dead or breathing. ที่กำบังไม่ได้หมายความว่าบุคคลที่ไม่หายใจ. Any docs out here to help further with CPR?

  By the way, the ambulances usually are so narrow that more than 2 persons are not allowed in the back. So Doc Murray could not be there.

  And: I am absolutely convinced that from the very start several people from Michael's entourage drag and tear the whole thing back and forth for their profit and are by all means hooked on messing everything up. I do not trust a single person in his family circle.

  We have a saying her: the family are the only persons you may not choose in your life. I would have sent them all to dust and if I couldn't, I would go to the desert myself.

  This is where I think Mike has gone. The desert is just wonderful, a place of sudden miracles and constant surprises, a place to fall in love with and never escape.
  I believe he's in a big sand box right now and hey, don't chase the camels around, they are so sweet…. Enjoy the heavens and the incredible milk street of stars there, best wishes from good old Europe.

  Remember Cat Stevens? Have to think of him a lot recently. Great guy taking his rest and coming back when HE decided to do so.

 189. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M

 190. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=UvIicezeXxg

 191. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=Q7_NgP0gYVM&feature=related

 192. ishealive Said,

  Regarding Arnold Klein seeking custody I hope to god that's not true they need to be with Katherine. His so called friends and family are like vulchers trying to make money out of him look at La Toya with her tribute song, where's the money for that going and his brothers going to Jamica for some concert, seems like his fans were the only ones who actually cared.

 193. bradrach321 กล่าว,

  I don't think that Michael realised the extent of the danger he was in in taking such drugs, especially if he was surrounded by the type of money sucking leeches that are drawn to superstars; I'm sure they will have cut him off from anything that would make him question what was happening to his body. Also, although Michael was questionably one of the most.. expuisite men alive, if someone is addicted to something they cannot see sense. I know that if he thought for a second that by taking these drugs he was endangering his kids of losing him, he would have stopped instantaneously.

  Also, a program on Channel4 looked at his 'Last Days' and suggested that Michael was trying to ween himself off of the drugs as to prepare himself for the concerts, and thats why when he took the Demerol or whatever, the dosage wasn't apt since he had been using less than usual and thats why it caused him to suffer Cardiac arrest.

  On the (DISGUSTING) Martin Bashir Document Michael said that he would live forever- maybe he just refused to think about death? Including when he was taking drugs?

  Having said this, I really hope he's alice. Really.

 194. bradrach321 กล่าว,

  alive*

 195. danisnow70 Said,

  I keep going back to the post on the forum “Why did the body look different ?” and can't explain why one body (taking “MJ” from hospital to helicopter) looks soooo different from the other body (taking “MJ” from copter to coroner van)… doesn't make sense at all!

 196. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  omg!!! help me, im falling towards the side that he may be dead cuz i just watched entertainment tonight (i kno.. i shudnt believe media) but apparently katherine jackson is really upset over michael's death and “now it's her turn to grieve”. And also, brooke shields was really emotional during the interview aswell.. is this part of the hoax.. or am i just not wanting to take in the facts??? OMG HE CANNOT BE DEAD… I LOVE YOU SOO MUCH MICHAEL AND PLEASE SHOW YOURSELF SOON…. I CAN'T WAIT ANYMORE… IM GONNA DIE WITHOUT YOU….

 197. ishealive Said,

  Just found this on Google News – don't know how true it is but anyway read below:

  Michael Jackson advised Britney Spears but could not help himself!.
  A few weeks before his death, Michael Jackson reportedly advised Britney Spears to retire from the music industry to focus on life with her family.
  The late 'Thriller' star – who died of a suspected cardiac arrest on June 25 – reportedly telephoned the 'Toxic' hitmaker and warned her not to 'end up' like him. “Michael told her, 'Don't end up like me.' His warning was eerie, like he was trying to tell Britney he was going to die,” Contactmusic quoted a friend of Britney as saying
  He thought she should retire after the 'Circus' tour so she could focus on the things that mattered – her sons and family.

  What do ye think?

 198. MJSmile4Us Said,

  to jpresley:

  I think Katherine Jackson is contesting the executors in order to protect her son's estate – no one has the best interest of her son and his wealth as much as her (his own flesh and blood). I bet that Michael was tricked into naming those two men in his will.

  To ishealive:

  Tito Jackson said on his inyerview that he and his sibilings (Randy, Janet, Rebbie and LaToya) went to Michael's house once to confront about his drug use which his little brother denied. They talked with him for hours trying to get through to him to quit using them but Michael brought his doctor in to explain to his sibilings that he was fine. After that day the Jackson tried again to contact Michael but the security guards made sure they were not allowed in Michael's house.

  I just saw ET online and found out that some so-called close friends of the Jackson family claimed that the reality of Michael's death (if he is dead of course) had hit Katherine now adn breaks down every time her son's name is mentioned. But of course it's difficult to believe what anyone says, especially the media and these unverified sources.

 199. MJSmile4Us Said,

  Check this site out. It's 'Moonwalk' by Michael Jackson if u haven't read it yet:-)

  http://www.scribd.com/doc/16954508/Moonwalk-Book-by-Michael-Jackson

 200. MJSmile4Us Said,

  i guess it's very possible for Michael Jackson to stage his death as he is the master of disguise. To be honest, I did not realize that Michael played the aged man in his 'Ghost' video until I read an info on it. I was dumbfounded and couldn't believe he looked and sounded so different to the extent that I had no idea tht it was him! If he did stage his death then I guess it would be three cheers for sweet revenge to the media and all of those who harrassed and ridiculed him throught his life!:-) Who's laughing now right?

  I love u Michael. Hope ur well and resting that has been so overdue. Remember ur fans will not judge or hate u for staging ur death if u decide to comeback:-)

 201. MyBelovedMJ Said,

  That man Arnold klein. He is one big PIECE OF SHIT: (Sorry again for swearing, i have to control myself, and sorry Michael i know you dont like that but i just had to ) Prince, Paris and Blanket IS Michaels children that will NEVER change. When is people gonna get that. And even if they werent, that man would be alloed in 10 feet of them, they have never known him lake that. The Children is going to stay with Janet, just watch. A Judge would NEVER put them though this, They will be stying with their family

 202. MyBelovedMJ Said,

  That is Michael

 203. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  http://www.popeater.com/music/article/katherine-jackson-custody/576961?icid=main |compaq-laptop|dl2|link2|http%3A%2F%2Fwww.popeater.com%2Fmusic%2Farticle%2Fkatherine-jackson-custody%2F576961

 204. MJSmile4Us Said,

  to she_can:

  thank u so much for the links!1:-) I really wish that Michael is alive. After all 90% of what the media feeds us is a load of rubbish right? I love MJ's song Xscape – like he said on the song, all the media cares about is selling a story at whatever cost. I don't know if any of u guys heard but a magazine company (can't remember which one though sorry..) hacked into the voice mails of some celebrities including Gwneth Paltrow.

  I think if Michael's parents didn't invite his close friends to his memorial service was out of line. After all, the event was 4 Michael not them. THose closest to him should have had the time to say good bye. But mayb it was a way for the Jacksons to make us believe that Michael did die when infact he isn't. What baffles me the most is the timing of his death. From what I know it was 2 days b4 he was to fly out to London for the shows. And the fact that Sony was aiming to buy MIchael's share of the music catalogues. I feel sick thinking that mayb he was a target and was murdered like LaToya said. BUt then I read on TMZ.com that she was paid to say that.

  Michael I love u and wich the truth comes out really soon!!

 205. monij Said,

  Michael Jackson wanted to live forever, he was fascinated by both immortality and death (he spent 5 hours at James Brown's funeral home all by himself with the casket!!! http://www.nydailynews.com/news/2009/06/28/2009-06-28_fascinated_by_death_spent_5_hrs_with_james_body_had_many_questions.html.)
  His fascination with death can only be explained by his desire to challenge death, maybe even cheat death. If I wanted to live forever, I would do everything to keep healthy. MJ was clever; he surely knew what pain killers and drugs can do to your body. And for someone who wanted to live forever, I doubt it very much he would go near them. My theory is, MJ was not an addict. Whether he is dead or alive, I cannot really tell. Maybe he invested all his money in science to find a way to live forever (maybe that is why he is half a billion in debt), maybe they made a breakthrough in their research, and it was time for MJ to be away temporarily. If higher authorities are involved in this hoax, then it would make sense that everyone else is in on it, whether they know about the hoax or not.
  This has all been a cover up.

 206. MJSmile4Us Said,

  After watching the following video on YouTube, I am more convinced than b4 that Michael is still alive and that his 'death' has been staged. please share ur thoughts on this

  http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs

 207. MariannaB กล่าว,

  I forgot to mention one thing:
  don't believe what you see and hear!

  This is essential!

  The first video of hollywood.tv is cut together. The first sequence shows the “more important”, the ambulance backing out. The second sequence shows there is still an ambulance in the yard. Actually the reality began with this second sequence.

  ทำไม? If you look at the private video of one of the tourists in the bus (the TMZ video), you'll find that the bus arrived BEFORE the ambulance backed out, not after. And two vans are following the ambulance and when on the street, everybody hurries and gets into pace. There is one black van still in the yard but no ambulance.

  Beware from the pics that media distribute. They are cut, put together in a new sequence and point to things that want to be seen as important.
  The pics and stories you get over the media are artificially modified in order to get a “good story”.

  From Europe to the folks in the US and especially in CA: I always wondered how crazy press has gotten over there. We also have a yellow press but you can avoid it easily and you can laugh about it because you know that these guys are lying. There are enough law suits going on from celebrities where the newspapers had to pay enormeous sums just because the published a certain photo.

  Looking at the internet sites of the yellow press of the US, I cannot stop from shaking my head. Are there really people out there who want to get fed with such stupid stories? And the worse: believe them?

  When I saw the video of Mr. Bashir, I only said: I would have thrown him out the first second he started his psycho attacks. Michael was just too kind of a person. I would have stopped immediately and have kicked him out.
  Just the fact that he was authorized that kind of interview makes me shake my head.
  Just the fact that helicopters are allowed with paparazzi on board makes me shake my head as well.
  What has happened with the Americas I used to see 20 years ago?

  I mean this whole development is unbelievable and shows a deterioration in moral and respect that is hard to believe from the outside.

  It's just like artificial cheese on a pizza – who the hell would buy such a thing? But everybody does and does not speak out.

  Maybe it's time now to speak out what we want and what we don't accept.

  I don't accept the whoopla at the Memorial which was a pure shame and I understand every close friend of Michael to not participate in such “fake” and “do as if”.

  For you having grown up with all these circumstances, it may appear normal. From the outside, they are weird.

  This does not mean that we don't have to deal with lies, missing respect and moral and values that go over Jordan. I just was shaking my head over what I saw the last couple of weeks.

  Just wished MJ had not choosen to live in this surrounding. Any way, he's better off now.

 208. JC.LOVES.MJ Said,

  @ emmie.

  no im sorry, my cousin said hes not allowed to get a hold of imformation like that seeing as it has noting to do with him. Guys just be patient, i for one are not a patient person at all, and im scared to death even if/tho MJ is alive, we will never see him again.
  But we will find out soon, hopefully.

 209. MJSmile4Us Said,

  curious_george posted this link which shows Katherine Jackson at the hospital as well as Jermaine Jackson and LaToya. Does this mean that Michael Jackson has indeed passed away? OMG my heart felt it was breaking into pieces all over again! let me know what uu guys think of the photos..

  http://bbad.forumotion.net/latest-news-f38/michael-jackson-rushed-to-hospital-suffers-cardiac-arrest-and-dies-t398-10.htm

 210. MJSmile4Us Said,

  there are ridiculous reports of the possibility of MJ being assassinated by the US CIA. it's a hoax right? people will fabricate any stories to get money…

 211. kitkat Said,

  @MichaelJacksonIsStillAlive

  i hope u get to c my reply cause i couldnt fine a reply button so i could reply directly 2 u,but im so glad theres someone out there tt is going thro wat im going thro. I NOE mjs alive but the media keeps makin me lean towards the other side. Me nu gota stick 2gether n help each other never lose hope. N i seen tt of her griving it really made me think “damn he might be dead” but then i realiazed she got be part of the hoax!! n 4 those of us tt r saying “tts crazy they'd never do allll this just to fake a death” well actually ppl tts WAT THEY WANT US TO THINK. I noe hes alive cus of that emotionless speeech paris gave n the emotionless family makes me noe hes alive. Cause a family wod never not give a damn. Also ofcourse brook sheilds wod be crying,shes not in on the hoax thing. Shes fooled just like so many other ppl. Im happy tt hes alive n im thankful 4 tt, but im sad cus after i heard his mom pretend to grive (cus hes really alive) i realized tt maybe he wont come bak. I mean y go thro all tis work just to reveal urself? but we never noe. Mj loves his fans. Maybe he'll do it 4 us. Or maybe he can find a way of emailing us or somthing. I mean the press would neva noe cause we wodnt rat em out. Oh n 1 more thing sometimes wen the media is geting convincing tt he cod be dead, i remeber mjs words on his interview wit oprah, he said “if a lie is told enough,u begin 2 belive it” n he said tt more then once. Hes so right,so everytime i start to belive it i just think of that. He also said “never belive the media” i feel he was flinging clues out to his fans so tt we wod noe in our hearts tt he faked his death. Not to mention at the end of the memorial it said “im alive and here forever” could he be flinging us another clue? i think so. Oh n not to mention we never saw his body!! hes the first celeb tt never had his body shown! theres to much evidance hes alive. Its actually more logical to belive tis then to belive he died. Cus tooooo many things just DONT add up. On the other hand so many things add up that he indeed faked his death. WE LOVE U MJ!!!!! pleaz dont hide from us 4eva!!!!

 212. MJSmile4Us Said,

  as ishealive mentioned earlier, I don't get why that Arnold Klein suddenly decided to publicly announce that he is the biological father of Michael's two eldest kids when in fact it was not so long ago that he denied the claim on Larry King Live. I believe that he is teaming up with Debbie Rowe to strengthen their case against Katherine Jackson – two biological parents VS grandmother. But I am confident that Katherine will win for two main reasons: the kids will get to have their say on who they wish their legal guardian should be; Michael specifcally pointed out in his will (legally bound and signed on every paragraph by MJ) that he wanted Debbie no part whatsoever in his children's lives. Game over!

  check out the following video – Michael looks so adorable as he always does !

  http://www.youtube.com/watch?v=QHqHH4RJA5s&NR=1

 213. Samantha กล่าว,

  He better not be dead.
  I'll be crushed to pieces. </3

 214. Ispy Said,

  Just a question:
  If the autospy had cover the fingerprint match

  Thanks a million !

 215. kjmj Said,

  เฮ้.

  Check out E´Casanova on twitter.. interesting.. Going to Germany to meet with someone special – at a castle!! Wasn´t it mentioned in a post, that he was hiding and restitute?

  Keep the faith

 216. kjmj Said,

  Forgot the link… here it is:

  http://twitter.com/ecasanovaMJ

 217. Samantha กล่าว,

  I was watching a ET today, and there was this guy I think he was the author of a book he was writing about michael. And he was saying that Michael had a cocaine addiction and alcohol problem.. and it looked like he was reading off a screen. Is this true that he had a cocaine addiction & alcohol? Because Michael said once he hated Drugs & Alcohol, i really hate this guy… He was a fat jerk i don't beleive him tho. >.<

 218. kjmj Said,

  Samantha – I think it´s Ian Halperin You are thinking of.. He also claimed i december 2008 that mj had 6 more months to live, due to serious lung-infections….

 219. jazzlvr66 Said,

  Sorry if this picture has been posted here already — but I think there is a SLIGHT chance that Blanket looks a little like Michael. I know it's been said that none of the kids were biologically his, but there's just something about the little one's face. I dunno…

  http://a.abcnews.com/images/Entertainment/spl_blanket_jackson_090717_ssh.jpg

 220. ishealive Said,

  Just went into E`Casanova's Twitter, very interesting “He's been invited to dinner in Germany with a special guest and he hopes it is who he thinks it is”
  What's that all about I wonder?

 221. dane86 กล่าว,

  hey people!

  Listen to what E'Casanova said on his Myspace account…

  ” I'd like to thank you all for your continued support and your messages and comments of goodwill, I have alot of great plans for the 09 and I hope to see you all there, also, I ask that you please support my new song 'What's wrong with your mind' DON'T GIVE UP THIS TIME, it's for a great cause SO UNTIL WE MEET IN PERSON, YOU GUYS STAY STRONG,HANG IN THERE AND I HOPE TO SEE YOU SOON…”

  -there's something about his statement and I don't know what it is…something weird I guess ~?

  also, pay attention on how he delivered those lines, there's something in it…something DEEP… or I'm just being paranoid?

  what do you think? http://www.myspace.com/ecasanovafansite

 222. dane86 กล่าว,

  and by the way, take a closer look on his picture there, the one wherein he's wearing a red jacket,

  -the picture of 'MJ' in the ambulance and his picture kinda look the same? right?

  http://www.myspace.com/ecasanovafansite

 223. dane86 กล่าว,

  I forgot to say, the title of the message is 'PERSONAL MESSAGE FROM E'CASANOVA' it's on his music player.. http://www.myspace.com/ecasanovafansite

 224. Lyn Said,

  arnold klein father or michael's kids?? and is fighting for custody??
  is it like in the media or something?

  come on… michael has said that the children are his…..

  why are they doing this??

  did arnold klein said that himself or it was reported by the media??

 225. ishealive Said,

  Dane86 thanks for this, it is really odd to hear this, in my opinion it's Michael.

 226. nina Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=8ByMffQo114&feature=PlayList&p=854E51A01EFD98EB&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

  he is the biological father !!!!

 227. MyBelovedMJ Said,

  MICHAEL WAS NOT IN THAT AMBULANCE. GRRRR sorry.

  I like Seekeroftruth, belive in soulmates in spirit, and in my spirit Michael is mine. I love him so much, and i mis him more, and more each day. I will not go into details about my love for Michael, it will take to long. But trust me, I love him more than words can say.

  I believe that Michael is still alive, something in my heart tells me. I have a feeling, a very weird feeling.
  All The media is bullshit. I hate it. I dont watch TV these days, i stopped it, cause im sick and tired of hearing all the bullshit, they are talking about, and how they are trasching Michael`s name. Most of us st this site, are doing our own invastigations, and we can se above the media, and look at the facts.
  I dont really care if we ever see MIchael Perform again, thats not why I love him. I just want him to be happy, and have the life he so ever longed for, with his children.

  ARNOLD KLEIN is NOT The father of Michel`s children. ITs all bullshit. And even if he was so what? He never had anything to do with them that way. As far as i see it, Michael is their ONLY father, that will never change. I belive that you are not a parent of name, but a parent of what you áre to your children. Michael is everything to them, and so are they to him. He loves them more than life itself.

  No matter what, no judge would never take children away from their family. I dont believe in ANYTHING the media is saying, as far as I know, its all crap.

  Sorry if I sounded to upset, I just had to let it out.

  ขอบคุณ

 228. LilithBelgium Said,

  Hi !

  First : Excuse me if my English's not perfect but I'm from Belgium.

  Like you I think Michael Jackson isn't dead.. Because, there are very strange things.

  I would like to show something :

  Jermaine Jackson's Interview on France 2 TV (French TV)

  Watch it (Interview translate in French Language)

  http://www.dailymotion.com/relevance/search/Jermaine+jackson+/video/x9wvcz_interview-jermaine-jackson-integral_news

  What do You think about it ?

  Jermaine seems very sad, and he's crying on it.

 229. กล่าว น้ำหอม,

  Just checking in to see if there is any further developments, I am curious, and why is the ADMIN so quiet.:) I log in here everyday to read the updates as well as comments

 230. edenmalfoy Said,

  @jazzlvr66

  If Blanket looks like anyone, I think it's Miko Brando.

 231. eurekh6700 Said,

  hy im one of mj's fan frm India. MY NAME IS SUREKHA.i jus want to sy tat he is alive.tho i hav not personally seen or i do not hv muc proof of him aliv nw bt thes r some info evidences i found to support your forum to prove he is alive

  okk…first of all lets start from the beginning. gues u pepl will rembr the time wen thy tok up michael's body in the helicopter…1
  http://www.youtube.com/watch?v=DSNQCK6xN…
  c this video u can c mj's body moving up n tryg to sit up after one of the media copter's accidently caught this video.whc the otr copter caryg the dead body (haa) is not aware off.
  2 the 911 cal was made casually .the person did not mention any name wen he cald up.jus said the man is uncnscious n pls cme n attend. while he cud hav very well said it was michael jackson

  3 the gap in the cal was just to shift up the body double.if u dnt knw mj wanted to pul up tis stunt for a long time. he usd 2 writ suicidal notes n tear them up.but kept 1 always safe n read it continuously.nv al knw hw muuc he admired elvis.he had 2 muc pressure n work lif n his social life so 4 d past 16months thy hunted and found a guy atlast who was in verge of his death bed n gav him exact mj's nose replica operation n to beliv he had heart attack ,paramedics evn gave him shots of adrenalin injs .watevr that double was a dying man already n he was promised if he cud help n this fake death, his family wil be taken care off,.
  4 yup. the casket was empty. as u cn cc mj is 5ft 10.n if u hv seen living wt mj videos mj says he nevr wantd 2 be buried n wantd 2 always be alive — rembr the oxygeated bed?!nc this video 2 confirm it
  http://www.youtube.com/watch?v=pZdBNtC5i…
  5 it seems his family members were not up for this idea of mj n evn his close frnds for that matter. rembr debbie rowe (ex wif) n elibth taylr did not cme 4 d memorial.

  — many websistes hv released pics of mj –alive afte his death
  http://www.michaeljacksonsightings.com/
  mj wantd his fans 2 knw this bcos he herd that aftr his death news 12 pepl al ovr the world mj's fans have committed suicide so mj nevr wants anytg bad for his fans to happen.

  6 pepl say that he is now presently found in hungry in e.europe. n has changed his face completly n cut his hair very short.one cud nt recognise him nw.unless u take a vey clos look

  7 initially mj had signd only for ten concerts bt some ppl forced him 2 tak up 50 concerts in a row. come on ppl watevr our moonwalking star is 50yrs old hes not the before always young mj. he can dance nly up to his energy. acceptg for a 10 was more than enough. but apparently d money frm thos cud not covr up his debt of 500millions. tats cruel 2 force mj 2 take up tat.whc he was not informed

  8 http://www.youtube.com/watch?v=Xj0q7wC4l…
  c tis video.tis a dupe.hes not real michael. c lok at the mannerism.mj nevr walks lik tat. c the hair nc closely the nose .it looks like he was born with tat. wher as in d real mj v can c his grafting clearly nd skin tone

  9 navi – tis is mj's official double he uses to get past the paparazzi or heavy crowds tis video proves it – decoy mj
  http://www.youtube.com/watch?v=RdSTg9rMr…
  agree wt the points of his first kid of mj chewing gum n fathers funeral, prince mj the 2nd givn d mj doll, the gold casket being small, parents of mj didnt utter a word nd mike , al d pepl stars who attended hardly knw mj lik maria carrey, usher, etc,.

  yup michael changed into Islam in 2007-08 chgd name into ”micheel jackson”
  2day mj's neverland cctv cameras are being searchd..it seeems wen the heart attack inccidnt whc pepl say d reason y mj died it sems d cctv has captured the whloe seen. but d tapes were missing? pepl,pepl plsss it was wholly plannd 4 d past ten yyrs nu tink thy wil lev al thes evidencs out.

  d press imagine b4 evn a smal news abt mj usd 2 host it up for abt 6months or so,but nw c his death news not evn a month thy hav started 2 lev it out. mj was harassed by the press bt at d same time pepl pepl its all money ..thy say press s also coverup in this. dnt knw whtr tru
  it seems mj s watching all this wt his tv hooked up n laughing .recently it was said that mj bursted ot laughing hearg wen d mad comments d media made again esp his ghost in neverland video shown by cnn.
  rembr pepl mj trid to do this during his hbo show in 1995 he fainted fakely n went away of the concert.
  mj more thn a tour he wanted to direct a movie cald ”thriller”wt al his songs featured in it,
  finallyy mj is alive n well. is n good contactt wit his kids. mj's family n close frnds knw abt this trick .mj is not cmg back as mj. he has startd a new life. the non celebrity life whr he cud do all he wantd 2 do as a normal person. watevr a tru mj fans we mus all accept his privacy vr happy if he is happy.

  ALL WE NEEDED TO KNOW WAS HE IS ALIVE, BELIEVE ME HE IS. AS A TRUE MJ FAN I AM HAPPY JUST TO KNOW THAT MY HERO IS ALIVE IN THIS PLANET..
  remember mj hated the press but always welcomed his fans. so pls stop commentg bad abt him.
  let him live, …he needs rest…give him time,,,,..”and this is it” i guess i have proved most of the evidences., will be really happy if you people could put this up in your webpages.
  ขอบคุณ
  s.surekha – India

 232. emmie Said,

  its reported by the media LYN they are just trying to feed us false info…
  im starting to believe heis dead because now jermaine and tito are questioning the docter about things..im so sad if he has died…
  i cant wai to watch the uri gellar documentary on ITV in london. on sunday at 8. then we can see if he shows any new clues….

 233. MyBelovedMJ Said,

  I have a question to all of you. Feel free to comment. You`d might find this question weird. But im asking for 1 reason. Michael believed in magic. Everything can happen when you believe in magic. I do believe in it. Do you?

  Do you believe in Magic?

 234. kitkat Said,

  i went to tt myspace account u guys were talkin about ni almost went insain!!!! i couldnt tell which one was mj in the pic.

 235. He.is.alive Said,

  Information is now forthcoming very sparingly, and MJ's “death” hysteria has quieted down. All we are now getting is legal matters mambo jambo and delays, delays, delays.

  ** Where is the body ? The dead man's body who died in in place of MJ ?

  ** Why is there not one single word on “Michael Jackson was cremated, ashes strewn here/there/someplace and/or has been buried at an undisclosed location.

  ** HSN just now reported that “murder” was not in the picture at all, while LaToya in$i$ted to a british rag that it WAS and as the dollar signs in the word “insisted” indicate, received compensation for the interview as the editor of that rag on the Larry King show said that “information like that” was not being “disclosed” ? What's LaToya gonna use as more “floating” now, if any ? I bet she'll quiet down and put it off on the “LAPD investigation”, a legal excuse to keep mum about it ???

  ** “Michael Jackson dead at 50″ hysteria has died down considerably and will die a natural death, if you pardon the pun !

  In consideration of all the foregoing, plus the enormous input from other bloggers, speculation on the “death” speak HOAX of Michael Jackson will only gain more momentum because this “lack” of forthcoming information makes wider room for more speculation. My conviction is this: Michael KNEW the global mass hysteria his “death” would cause, hence made off clandestine and timely, is/has been watching it from afar whereever he is and in all probablitiy is glad this is all over, that he is finally free and is praising God for his safety and peace.

  “let noone deceive you ….” Jesus Christ in Matthew 24:4

 236. zealot Said,

  If Michael really did faked his death, I find it odd that his brothers, Tito and Jermaine, are saying that they do not want their brother's death to become a mystery. They want the truth about Michael's death to become manifest. If I knew that my brother faked his death, I would try to let the whole thing die down with new developing stories hoping people would forget about it soon rather than keeping the death story alive. Then, if there were a body I would quickly have it cremated to rid any further evidence from emerging. Also, it seems like Michael should have had his affairs in order, if he's been planning this, so his mother Katherine would not have to battle over control of his estate. It all seem so strange and it's making me to believe that he really is gone too soon but I hope he is not.

  I am still questioning the validity of the last photo taken of Michael in the ambulance. Maybe, we can do an experiment with a high quality camera and the exact paramedic ambulance to see if we can produce a photo that is clear and visible. Someone who has access to a high quality camera and access to the exact ambulance that Michael was in should take a picture through the side window to see if the results of Michael's ambulance photo can be replicated. Then, we can put to rest all doubts regarding the validity of the photo and focus more attention on other aspects leading up to his alleged death.

  Oh yeah, someone replied to one of my comments; thanks for taking heed to my observations regarding Michael's alleged death.

  “Tourist bus arrived before ambulance 71 backed out the drive way”

  -Yes, the tourist bus in fact arrived before ambulance 71 began backing out of the driveway. However, the tourist bus is stopped further in the back to allow room for ambulance 71 to back out of the driveway. The tourist camera recorded only what was viewable from that angle at the time, which was mostly the side road. On the other hand, the person with the hollywood camera was on foot, I assume, and he was more focused on capturing a close up of the ambulance leaving Michael's home, thus missing the two black vehicles departing behind the ambulance. Since the hollywood camera was on foot, he was positioned in a better position to see the gates at that moment, thus capturing the second ambulance entering the gates. Whereas, the tourist camera was still in the back and making it's way forward toward the gate view, thus missing the view when the second ambulance enters the gate and makes its way toward the back. The cameras gives us different views of the scene, one objective and the other more subjective maybe, but when the footages are combined we can get a better interpretation of what happened.

 237. kitkat Said,

  well actually them keeping the case alive is part of the plan to make us think “if he really did fake his death theyd remain quite” which is EXACLY y ther not remaining quite

 238. emmie Said,

  i believe is magic,not card magic but some kind of magic,its good to believe in something and its good to live in a dream world sometimes,to get away from the crap in this world, i live in london in UK and i know i would liketo get away fromm all the knife and gun crime.. all the people getting killed just for going in a different area, i wish i could where michael is now if his not dead…

 239. she_can Said,

  Blanket at the memorial

  http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/21/michael-jackson-s-son-blanket-asks-godfather-heart-breaking-question-where-s-my-daddy-gone-on-holiday-115875-21535855/

 240. He.is.alive Said,

  I read in the european press that this Dermotologist Dr. Arnie Klein has admitted in an interview that he is IN FACT the biological father of Michael Jackson's children ….. as if that wasn't bad enough, but this guy is ………..a HOMOSEXUAL ~ holy cow …. what a shocker … my heart goes out twice as far now to Prince Michael and Paris and I will have them added to as many prayer lists I can find that they both grow up with NORMAL and natural sexual orientations …. God bless and protect you Prince Michael and Paris … … ….

 241. shell12 Said,

  How does anyone knows what Michael's face looked like if they were not there at the viewing.Michael would never put his children through such pain and misery.Michael did not intentionally try to kill himself he just wanted to rest and he trusted that his so called doctors would watch him sleep I guess somebody messed up,but that still does not mean that Michael did not love his children,again Michael just made a bad choice.Nobody knows the inner pain and hell those children are going through since the death of their father,and maybe they didn't want to share that with world.However I applaud Paris for being unscripted when she humanized her father,rest in peace Michael,these people stil won't leave you alone,not even in death.

 242. MyBelovedMJ Said,

  She-Can.
  Little blanket baby, is to young to understand why his Daddy had to do this. I think he dosent know. But he will..

 243. MyBelovedMJ Said,

  He.Is.alive.

  They are Michael`s children. NO MATTER WHAT OTHER PEOPLE ARE SAYING. He is/was there father, nothing will ever change chat. And they will not be taken away from there family

 244. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  @kitkat
  heya thnx 4 dat.. i read ur reply : ) I really think i needed that…. i didnt watch entertainment tonight at all today and im just staying away from all that bullshitting media…. im literally addicted to this site…. i can't really talk to my friends or family and stuff… they honestly think im fukin retarded (in fact my brother told me to go see a doctor)… anywayz… michael has to be alive.. i honestly cannot express in words how much i love him… im lyk 17 and i know hes old enuf to be my father.. but i feel that michael is the only person i have felt that way about (he is the perfect human being)….. he is alive, i know it…..

  michael please show urself soon…. i miss you soo much!!!

 245. mjfanfromfar Said,

  I agree with this account. Coz first of all into my idea, the memorial wasnt that good for a real presenter, MJ. He organised his musical shows such a grand scale & for his death, no one could do it for him better.
  Accept few, others who participated in the memorial were not that close to him.
  And I agree that no one in the memorial showed a real tear for this most beloved man. I, my self cried so hard; cried several times; and still make me cry when i think about him. I live far away from USA, but He effected poeple all around the world, like myself.

  By the way, what my first problem, acutally who is behind this web site? With lots of infor and links, whats the main reason to prove that he is alive? Even after few weeks, still this site is in a big scale & whats ur relation to michael?

  Michael jackson is the most talented musician even for more thousand years.

 246. Samantha กล่าว,

  BLANKET IS SO CUTEEEE

 247. Lyn Said,

  Thx emmie 4 the info….:)
  I've been staying away from the media too…
  Practically, they have been BS-ing…they have no consistency in what they are writing…they twist and turn the stories and get people confused…and they write really stupid stories that when you read you will ROTFL…

  ok, to the media, he has passed away….
  when someone dies, you shouldn't write all the nasty things about them..
  no respect at all..
  but i guess that's what the media are good at…
  gossiping from a to z….
  they are willing to do anything for money, attention, whatever…
  and they have forgotten the human values!
  dissapointing…

  WHY CAN'T THEY JUST LEAVE HIM ALONE???

  I believed that Michael is still alive…
  I hope that he is safe and is leading a peaceful and quiet life…
  away from blood-sucking 'leeches'…

  i love u michael…:)

 248. Samantha กล่าว,

  @MichaelJacksonIsStillAlive
  omg, same i tried talking to my family and there jst like “his gone, his not coming back” and i'm just like “you wait and see” But it's so hard to explain it and whenever i try to i start crying
  It's so good i get to talk to people on this site and share things that people beleive his hopefully still alive, which seems pretty true with all the points and facts, nothing sums up his death. Only a few things do, and when i read them i feel like his actually gone for example when i watch things on tv (even tho i shouldnt because its probably all lies) but it makes me feel like his actually gonee But i think they're only trying to make us beleive his gone, like They made us beleive he was a child molester! Maybe part of this HOAX is to make the family come out with the truth, i don't really know if they have already because i never payed attention to that story, because i know it wasnt true anyway, but yeah it maybe part of it. this site is the only one i trust I read it everyday and the comments . Michael also has a quote “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between cant be dealt with”. 2001 .
  MJAAAY i love youu, i hope you're still out there xx

 249. CrAzYiNsAnEbArBiE กล่าว,

  If You All Haven't Noticed, Ever Since This Site Has Been Put Up And We Have Been Expressing Our Doubts About Michaels Deaths. His Family, The Media ANd Everyone Has Been CHanging Their Storys Around. Im Pretty Sure they Are Following This Site And Since This Site Makes People Think We Should All be Put In An Insane Asylum, Im Pretty Sure Noones Gonna Really Believe Anything We Say, Except The People That Actually Know The Truth. Just Watch More Closely. I Havent Been Wanting To Follow The Media But I Know They Are Bullshit, But Theres No Way You Can Avoid It, Michael Jackson's Death Is Everywhere.

 250. JC.LOVES.MJ Said,

  I BELIEVE IN MAGIC ! I ALWAYS WILL. MICHAEL JACKSON HELPED US BELIEVE !

 251. MJSmile4Us Said,

  I can't believe that an 80 minutes long movie will be released at the end of the year which will show Michael's last reheardal footage at Staples Centre.

  http://news.yahoo.com/s/afp/20090720/ennew_afp/entertainmentusmusicjackson_20090720172952

  This made me feel so frustrated at AEG as well as the whole media in general for exploiting MJ (again!) after his 'death' – why didn't they love and show appreciation of his work when he was alive? They are playing with MJ's fans like us who are confused and crushed at his sudden passing (if it's true but I believe he's alive!!) to make big bucks. From looking at the interview that LillithBelgium posted earlier, I still believe Jermaine was faking his emotions – those tears don't look genuine. Maybe he shed a tear or two.

  If MJ did really die, I strongly believe the police are despicable and as bad as the media for finding excuses like lack of evidence to bring murder charges against Michael Jackson.

  What dou guys think? Please refute any of the ideas I pointed out – I really wish and pray that Michael is still alive..I really need answers. It's been so hard to get proper sleep as millions of questions run thu my mind constantly!!

  I love u Michael – please be safe and let us know or give hints that ur alive and well

 252. kitkat Said,

  @MichaelJacksonIsStillAlive

  ok good i was scared u wouldnt get it, and dont try n convince ur fam 4 some reason certian ppl refuse to belive things no matter how much evidance ther is. My parents n grandparents belive he did after i told em all the things ive gathered from these sights. I talked to my thearipist about it n even she belived me,so tt proves were noit crazy lol. But ppl such as my moms bf refuse to belive it,i guess because of the medias constant lies that they always think are tru 4 sum reason. n yea im 15 ni wod totally spend the rest ofg my life wit em, hes so sweet,u dont meet ppl like tt everyday. Hes my role model n we'd live in such a great world if every1 was like him. Anyway trust me he's alive cause theres way 2 much evidance

 253. Samantha กล่าว,

  :'( http://www.hoax-slayer.com/michael-jackson-dead.html is that true? Or just another load of bullshit?..

 254. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  @samantha
  yaay lol so u know exactly wat im talking bout aswell right… i guess the best thing we can do is just stick together and make sure that we dont let the media get to us cuz i know that lotsa ppl have already been fooled (lol i can hear my family's voices telling me that im the actual fool haha but i aint gonna let that get to me)…. yes michael is alive cuz like there is just too much evidence telling us that hez alive rather than dead…..

  I LOVE YOU MICHAEL .. AND I KNOW I ALWAYS SAY THIS BUT PLZ COME OWT SOON!!! IM WAITING… ILL WAIT AS LONG AS YOU WANT ME TO!!! I LOVE YOU MORE THAN ANYTHING!!!

 255. MJSmile4Us Said,

  It is weird like Joe Jackson said that why on earth would a cardiologist was on payroll to be with Michael 24/7 when he passed all of the medical tests 'with flying colours'? I think AEG was behind it all and it would be a lie to believe what they said – that Michael INSISTED the doctor be with him.

 256. MJSmile4Us Said,

  the link for the article is;

  http://www.etonline.com/news/2009/07/76602/index.html

 257. MJSmile4Us Said,

  hope, one of the members of this site just posted this link (thank u for posting it – someone who was at UCLA medical centre at the time of Michael's 'passing'. I feel like crying coz stuffs like this make it real that MJ is really gone. But I am hoping that the fire alarm that went off during his stay was a way to give time for MJ to escape?? I hope he is alive.

  What do u guys think?

  http://jenellesjourney.blogspot.com/2009/06/very-interesting-follow-up-at-ucla.html

 258. mjfan Said,

  In response to number 209: So clearly people were INSIDE the hospital snapping photos. If this is true, then WHY did no one get a photograph of Dr. Conrad Murray who was also supposedly at the hospital. None of this washes for me. The more weird things that don't line up the more I think there is a conspiracy of SOMETHING. Whether it's murder, or a death hoax, this certainly isn'ta normal situation.

 259. charliechaplin กล่าว,

  Could it be that the Jackson family are really under the belief that MJ is 'dead'? Could it be that the 'death' of MJ is part of a grand scheme made by AEG? Could it be that it's AEG that's hiding the living MJ right now? Could it be that AEG is behind the conspiracy of MJ hoax death?

  Dead or alive, AEG will gain from MJ's concert because of the backing of the insurance. AEG owns Staples Center where MJ allegedly last rehearsed and where his Memorial was held.

  It's a win-win situation for AEG & MJ if they successfully pull off the 'death'. AEG will get it's money while MJ can go on and have the private life that he has always longed for. MJ can still participate in the music business under a new name or persona. He still can make hit songs but not be bothered anymore by the press or ridiculed by his detractors. His 3 kids will not be starving because of his 200 yet unreleased compositions.

  Maybe AEG & MJ are just waiting for the right time to tell the truth to the Jackson family.

  Click the video link below. Watch it carefully. It's how I was able to come up with my theory.

  Listen to what Rowe is saying that MJ was being 'controlled' by AEG. I think that AEG 'controlling' MJ is just part of the facade. Maybe, the fact is: MJ's 'death' was a collaboration of MJ & AEG.

  http://www.youtube.com/watch?v=QNmWXPUMVQ0

 260. charliechaplin กล่าว,

  The 'MJ' at the O2 arena press conference has a bump ( or is it 2? ) on his smallest finger of his left hand:

  http://www.zimbio.com/pictures/vWehKSURT4m/Michael+Jackson+Announces+Plans+Summer+Residency/FwxP6eFyHwy/Michael+Jackson

  http://www.zimbio.com/pictures/vWehKSURT4m/Michael+Jackson+Announces+Plans+Summer+Residency/HJf7XMgsLQs/Michael+Jackson

  And why was his left palm dirty? Probably stained by his constant touching of his make up.

 261. charliechaplin กล่าว,

  This could have been the 'MJ' at O2 conference:

  http://www.tmz.com/2009/03/24/jacko-faces-the-cameras-turns-kid-blue/2

 262. mo2kidzs Said,

  What bothers me is no hospital official or doctor who worked on MJ came out to say a word about him. Almost in every case of sudden death and high profile case a spokes person for the hospital or doctor who treated the person comes out with a statement. A family member came out to tell the world MJ is dead????Also on Larry King live last night with Joe Jackson. Larry asked him if he said goodbye to mj, joe replied I said goodbye to up in.. well I said goodbye to him at the memorial??? It's like he caught himself just as he was about to say something wrong? AND with all these media whores coming out to say something about MJ.. Not one single person who works at that hospital had a comment?So much of this story don't add up.

 263. MyBelovedMJ Said,

  If the Jackson family is under that believe something is VERY wrong.

  Yeasterday Joe Jackson was asked in an Interwiev where his sons body was, and the answer was ” I dont know”. WTF. how can you not know where your babys body is, I know they werent on that good terms, but comeon its his son.

  CharlieChaplin I think you are on to something. Michael could have fooled his family, They havent seen him for a while before he “Died”.

 264. charliechaplin กล่าว,

  Could thishave been the 'MJ' at O2 conference?

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1160101/Wacko-Jacko-Michael-Jackson-mobbed-takes-children-Oliver.html

  http://www.tmz.com/2009/03/24/jacko-faces-the-cameras-turns-kid-blue/2

  If so, the impostor might have been practicing us or making us get used to seeing him as the real MJ. We've been conditioned to believe what was in fact a grand plan which started by him 'dying.'

 265. charliechaplin กล่าว,

  @ MyBelovedMJ

  I'm thinking if a lot of people ( whether MJ's own family or maybe his very close friends ) know about the Grand Plan, it's bound to get busted sooner because – maybe, somehow- someone might make a blunder or a make 'slip-of-the-tongue. A Grand Scheme needs to be tightly guarded which is probably why the Jackson family were barred from seeing MJ before hid 'death'. And that's why, MJ was already telling Paris that he may not make it to father's day and also Paris not get angry or upset. The conditioning of the minds of the 'onlookers' or those not involved in the Grand Plan was already set a long time ago, I think.

  I think everything from the O2 Press conference attended by “MJ”, to the day of the cardiac arrest, to the arrival of the ambulance etc was set-up by AEG complete with 'actors' posing as Paramedics, etc.

  By the way, it was MJ's bodyguard who called 911. He didn't say it was MJ who was having a heart attack because it was his obligation as a body guard to protect the identity of the person he is guarding. I read that somewhere. I took note of the link to the site, but I need time to look for it.

  Look, if MJ has to sell his 200 unreleased compositions, he still needs a promoter, you know.

  I read somewhere here that a hollywood film will feature the rest of the last rehearsals of MJ. AEG will earn from it, of course. And, since it features MJ, the King of Pop will get a share of the money too, but in some other ways since he is already “dead”. Don't you think that's a good start? MJ will still be earning, maybe earning more now that he is 'dead' that when he was 'alive' , but safe from the press, safe from detractors, safe from judgmental people, safe from ridicules. But, we do have to expect some publicity stunts to promote his music. So, we should expect to be hearing controversies like 'he was murdered' or '12 of his fans to commit suicide' etc every now and then.

  The MJ we know is a genius, clever being, right? And only he can think of a Grand Plan such as this. And only he can pull it off.

  Cheer up, guys. MJ is alive. At least, for me he is. And, if we're his fans, let's just support his decision of not wanting to show up as his old self again. There's so much ahead to come for him and for us to enjoy his talent.

 266. Samantha กล่าว,

  Agreed.
  Why did they only get 1 Picture of Dr. Murray, does he even exist to be Michaels real doctor?
  Why no real live footage, theres only 1 picture…

 267. emmie Said,

  no matter what michael is there father even if his isnt the biological father he brought them up and made them who they are today. rowe and klien are nothing to them children and i do not think they should getthe kids.michael taught them all they no.he loved them more them life its self and he was the best thing that could happen to the children…

 268. emmie Said,

  isnt it weird how the youngest child 'blanket' thinks herfather is on vacation??
  this way they are not lying to the child so no harm is done

 269. Little Susie 01 Said,

  Just like all of you on this site. I also believe he is Alive. So many things dont add up Especially he's memorial. I had said in another of ur Posts Jermaine's Had reversed the lyrics to a line in Smile oddly enough it makes sense. Lighten up ur face with sadness hide every trace of gladness Bascially they have to show to be sad and hide away the gladness. When i heard it i was like whoa wtf u just switched the the words. Another thing i dont understand is how did ppl know that the person in the ambulance was michael jackson? the tour bus knew they said Michael. And when ur rushed to a hospital.. u usually have sirens and when taken into the hospital there always a mass of ppl everywhere, ppl that are sick waiting around in bed or docs and nurses walking around.. I mean none of these ppl talked about what they saw? Is like no one saw michael except for hes family and dr murray?: Everything is just not making sense.Those pictures of him at the staples center shows this is it n the backround. I mean was the staples center staged up just for rehersals? or that was photoshoped Cuz the actual footage of hes video doesnt show THIS IS IT in the back round. and i also believe he should of been in londin by then practicing at the actual arena where he was soppose to perform. I even dream with all of this since June 25 sometimes i cant catch sleep because of it.because im trying to come up with my own conclusion. In fact they change the story everytime. I dont understand how Liz taylor who loved michael couldnt attend to the memorial. And where is Oprah? i dont understand so many things… the closest people to michael is silent. I saw a video on u tube when michael was going through the trial and Janet says she was her studio singing.. and all of a sudden she started to cry in there because she felt her brother not because something would go bad at the trial but just because of what her brother was going through. She seemed very moved by this. But when Michael “died” she was the most coldest person ever i mean it doesnt even look like she was mourning. so many things are just off. And indeed i believe the family has to be aware the many ppl believe this is a hoax. And im pretty sure they have done the research on the internet to see what ppl believe i dont doubt that have come across this site. But i want them to know. That we s stand behind michael all the way. And to Michael if he ever come across this site. Michael i love u very much. And just like me many ppl wont hold anything against you. We know what the media has done to you. And its about time that we prove how sick the media is. Everyday is a new story some talk good n others bad. But in our hearts michael we know the truth. i love you michael.
  And JOE jackson How the hell do u not know where UR SONS “body” is ?
  To all of MJ's fans who believe in him keep up with ur conclusions and thoughts and research just like u im doing the same. because i know michael is alive. And to the admin. Thanx for giving us a site where we can express our thoughts. since many ppl want to believe we are crazy.

 270. ishealive Said,

  Yeah I saw that interview with Larry King, Joe was acting very strange. I know he and Michael weren't on the best of terms but to not know where Michael's body is and also he didn't see Michael's body – he wants to remember him as he was while alive i'm sorry but that's BS, fair enough if it's a friend or relative but not your son, jesus was he that cold hearted?? I think there's more to it than that. Rowe was saying Michael was being controlled by AEG that's a big statement to make, AEG won't be too impressed with that, I wonder how they'll react to it.
  This story is getting very weird, going back to Joe he isn't behaving like a grieving father, I know everyone deals with things differently but it's like he's grieving someone else's son, I can't put my finger on it but he's not very convincing.

 271. Little Susie 01 Said,

  Guys watch this Video.

  I mean this is so confusing.. Are they Changing the Story again, are they drifting the story now to AEG manipulating michael? I mean WHAT is going on.

  Joe says He doesnt know about the autopsy Ask someone who knows. WTF

  http://www.youtube.com/watch?v=alMMwGYFsGQ

 272. Seekeroftruth Said,

  Yes mo2kidzs, usually the attending physicians would report
  a celebs death to the media and fans. Not one of the hospital
  representatives said a word. How did Dr Murray disappear
  for 30 hours without his car? Some people actually believe that
  MJ was murdered…what the heck? You will never get me to believe that
  Michael Jackson overdosed himself. If an angel came and told me that I would
  look at him cockeyed. Please listen to his song Xscape and read the lyrics while
  you do so. It is not impossible for MJ to pull this big of a hoax off but I feel there is more
  than meets the eye here. Please be open minded everybody. These are the times
  of great miracles and mind blowing wonders. No matter what side of opinion
  you fall on, peace and love to all!

 273. Seekeroftruth Said,

  To MybelovedMJ: The world abounds in love, hope, mystery and
  magic (I call it miracles and wonders) Nothing is out of reach
  for the spirit person. We catch a glimpse of what shall be when
  we dream. The natural world is a product of what takes place on the
  spiritual realm of reality. Keep dreaming and hoping. We need people like
  you on this earthly plain, for it is you who shall manifest OUR CREATOR'S
  vision for his children.

 274. Seekeroftruth Said,

  I am so full right now…. I could write all day!

 275. gabyan2001 Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=7uxiNKMRHvg

  Check this out, for the people that have not seen this video.
  It's Navy (Michael's impersonator) he says in the interview that he used to work for Michael, that when they needed him to prentend to be Michael, he would do it..Like going in a hotel, go to public places while Michael was dissapearing of public places.

 276. kitkat Said,

  its in his will tat wod be efed up 2 go against tt. n lol opps maybe blanket shod have spoken wen the cameras were off (he must noe bout the plan n thats y he asked his grandpa tt) poor lil guy almost gave his dad away,but the worlds stupid so they didnt even catch on 2 tt lol. But if these arent just actors n these really r the children mj has been caring 4 then hes def gonna come bak.

 277. MyBelovedMJ Said,

  How the hell can people fall for that, Navi is so cool, but WILL never be Michael. There is only one Michael. Even though navi is a good dancer, No doubt aboutt hat) but nody moves like Michael. I would have spotted that miles away, trust me, i know exactly how Michael moves, and walk, but mostly his eyes, oh his beautyful eyes. And Navi is wearing the strip at the letf arm. WRONG!!! Michael always has it on the right arm. Like Nvi said. Michael will always surprise us. HMMMM

  But i still think its cool that Navi would go in places for Michael, so Michael could have some space.

 278. danisnow70 Said,

  does anyone know if AEG filed an insurance claim on the cancelling of the shows??

 279. Alfaomega Said,

  OK,# emmie Said,

  @lillina
  yes all people react differently, but not the whole family, i mean there has 2 be some emotion… i mean even when jermaine was singing 'smile' yea he looked so sad but no tears

  Yes, and Jermain was telling those who know that they also had to look sad, but he did it in a very discrete way:
  Interchanging 2 sentences in the son “Smile”

  Instead of:
  Light up your face with gladness
  Hide every trace of sadness

  Jermaine sang:
  Light up your face with sadness
  Hide every trace of gladness

  This is a message to all those who where really MJ very close friends.

  The rest of the public there and those ho watched the memorial on TV or Internet wouldn´t take notice, because it was done in a very subtle manner and the public was listening and watching the whole.

  Interesting post admin!

 280. MJSmile4Us Said,

  To Alfaomega:

  I couldn't agree with u more about such little emtions that they showed at Michael's meemorail service. Although I am not a family of Michael's but I cried till I was tired to talk – after watching the service it was impossible for me to get anything done.

  Somebody here posted earlier a photo of Blanket with a tear on his face at the memorial service. Some may say that this is an evidence that MJ did really die but I think it was another ploy to make us the fans as well as the rest of the world to believe the lie. He especially looks convincing with his little adorable eyes just like his father !!! And there is a report on TMZ.com which claims that Blanket asked his godfather whether his dad was on holiday making MJ's 'death' even more real. But come on – how many child actors out there? Kids these days cathch things on pretty quickly, more than we would ever expect. Although Blanket is merely 7 years old, he is a smart cookie! And Paris's performance at the end of the service was a dead give away. while watching the service, I knew that something was not right – not just emtionless Jackson family but because to me it was so strange for a 11 year old girl who just lost her nly parent to be so together and strong. PLus, none not even one family member shed a tear except for BLanket- how is that possible – ok maybe the children coz they may be still to young to understand and grasp the concept of death yet, but what about Michael's grwn up sibilings??

 281. JC.LOVES.MJ Said,

  @ Alfaomega :

  I noticed when mixed up the words straight away, but i thought it was an honest mistakee..
  can someone please explain wats going on wid AEG? like i have no idea wats going on, no single clue..

 282. MJSmile4Us Said,

  Also I think another clue that was given by Joe Jackson that coudl prove that MJ is still alive. During his recent interview, I noticed the movement og his mouth and his hand gestures (he couldn't keep them still). He stuttered alot and was stuck on words on many of the questions that Larry asked. HIs eyes looked nercous. To me he was a nervous wreck!! Also what father regardless of his turmoil relationship with his son in the past could be so calm. Although he did express his anger about the way MJ died but in my opinion if my son had presumably died in an 'unnatural' way with some particular group of people to blame for it, I would show more anger and frustration at the doctor or somebody else. Ok maybe accusing either of them without solid evidence could end him up in court by the hell with lawsuit! HIs son's life is involved here for goodness sake! and a father with such great love for his son as Joe openly expressed on the show would do whatever it takes to bring justice and punish those involved in his death and stand up for his son till the end.

 283. ishealive Said,

  Yeah my thoughts exactly, something isn't right with Joe he isn't behaving like the grieving father, at one point Rowe said “if Michael was in good health then why would he have a personal doctor living with him, he said I don't have a doctor living with me & asked Larry if he had” Joe then laughed at this, there's something not right. Joe said he said gooodbye to Michael at the memorial but before that he said something like “I said goodbye to him up at…….. and then said I said goodbye to him up at the memorial” sounded like he was correcting himself. I found myself laughing at some parts of his interview, I know that sounds bad but Joe was like a comedian at times!! And why the hell would Joe not know where Michael's body is??? I know he lives in Las Vegas but come on it's not like he's living in Mars. WTF is going on??????

 284. val123jason456 Said,

  all this makes so much since, when fans shed more tears that the family then somethings up! But I absolutely love Micheal, so I hope he is not dead.

 285. IloveMJ Said,

  http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=420375452&albumID=211971&imageID=15687717

 286. กล่าว น้ำหอม,

  #269 I also find it strange that nobody at UCLA Medical Centre has not said anything, I am sure some staff must of seen MJ who was a high profile person being wheeled into the hospital why is it that their are quiet, I am certain somebody would of wanted to make a quick buck by either sending the media an anonymous email spilling what they had seen that fatal day. I still go back to what the paramedics said when they entered the house that something did not seem right and that the person that they were tending to seemed to have had scars on their face as though they had recent facial surgery those words still stay with me every time I think of it, secondly why did Jermaine Jackson have to do the press release announcing MJ's death why not the many doctors that performed CPR on him, why did doctor Murray not do the press release…….too many questions too little answers to it all.

 287. emmie Said,

  http://www.myspace.com/peterpanpyt
  hey every 1 this is important
  visit this site and there is voice recordings from people
  if you go on number 3 which was recorded on the 17/7/09 at 8;53am it sound exactly like michael jackson
  take a look and tell me what you think?????

 288. MyBelovedMJ Said,

  What bugs me the most is. HE DIDNT KNOW WHERE MICHAELS BODY IS. WTH. How can you not know where the body of your Baby is? I mean ofcause they wouldent tell anyone, but Joe could have said something like ” I cant tell you” Or ” he is in a secret place” But do not say you dont know. Its your son dammit, fight for it.

  Seriously, get Joe Jackon in that chair again,and keep anseer him questions, and do it quick, it will take him 30 minutes to blow up Michaels cover.

  Something is seriously wrong with that family, my guess is that Michael is pulling his hair screaming: Get YOUR STORIES STRAIGTH BEFORE YOU ARE GOING TO RUIN ANYTHING. This family is SO BAD at this.

  All this just proves to me, that MIchael is still alive.

  Michael if you see this: You need to talk to your family, make them get their stories right. I dont want them to blow up your cover, i want you to be safe and happy.
  I love you

 289. MJSmile4Us Said,

  @ishealive:

  I agree with u in that there is no way that Joe, Michael's FATHER would not know where his son's body is and plus he said he did not read the private autopsy results coz he was not given one. When asked why he did not demand for it, he replied that he just assumed that he was going to be contacted at some point. What a load of bull! He almost sounded stone-cold careless father when i heard him say that. Rowe was not such a good actor as well as he too stumbled on words and repeated himself when different questions were asked and even dodged some.

  I was so frustrated to learn that and strongly believe that ET show (although I know it is full of garbage) was more than disrespectful to dear Michael by saying that their so-called sources said that the Michael wore prosthetic nose and that one of his former employees at the Neverland Ranch saw a box full of them in his bedroom. ET have no freakin idea what they are talking about and it makes me so sad and my blood boils every time they say such ridiculous stuffs about MJ like this – they just blurt out whatever they like and use unverified 'sources' as a back up. They should be shut down for providing false information and for crossing the line – they are trying to ruin MJ all over again!

 290. kitkat Said,

  you guys r 100% right

  @Alfaomega he sang that in the words? no way he made a mistake he did tt on pourpouse. Probably cus the kids looked so happy he hada remind them to pretend to be sad, cause after all it is a ”funeral”

  @MJSmile4Us i was 100% sure mj was alive after hearing paris speak. N ofcourse the lil one is acting. Plus wata big catch when he aske his grandpa wen his dad was coming bak. N other ppl r still slow n say “aww he thinks his dads alive n is coming bak” HELLO!!! the kids 7 not ONE!!!!!!!! he wod noe tt his dad was dead after all tis. I mean when my cousin was 7 he new more about sex then i did. So ur telling me tt tis lil boy gose thro all tis (n he supposly seen his dads “body” at the private “funeral” n then at the memorial ppl start talkin bout his dead wen he was young n how they'll miss em…IH PLEASE tis lil boy noes EXACLY wats going on. n he noes he'll c his dad soon. N so funny he asked if his dad was coming bak on a holiday wen in mjs journal he said he was coming bak christmas or new years! my case is closed!! =)

 291. ishealive Said,

  To MJSmile4Us: Yeah you're right about the autopsy, I forgot about that. That's BS what father doesn't read his son's autopsy or demand to see it. He's coming across to the whole world like he couldn't care less about Michael yet he's rambling on about foul play and AEG controlling Michael. Jesus Joe get your facts straight don't accuse people and not even bother to see the autopsy results.

  I was talking to my dad about Joe last night, I didn't tell about this site or that I have my suspicions about this hoax 'cos he'd think I was insane but anyway I was telling him that Joe hadn't even seen Michael's body or that he didn't even know where it was. My father reckons the family are keeping all this informaion from Joe, that's a good point but again I ask WHY?

 292. กล่าว น้ำหอม,

  #287 I have listened to it and it sure sounds like Michael and also no person from the UK has an American accent, this person sure sounds like MJ….I need to listen to it again and who the heck is Donald??????? The voice message is weird it is like listening to MJ himself

 293. zealot Said,

  This thing is beginning to look more simplier than I had thought. The trained eyes see more than expected, I am 75-80% sure of that.

 294. roloco21 Said,

  oh people!!
  of course all these theories are so believable, but if it'd come a day that you find out that Michael's not dead what would be your feelings? The fans feel so much pain for a month now, i don't think i could ever forgive that to Michael. For sure, if his death is a hoax, he needed to get away. But this move doesn't macht with what Mike was fighting for all these years! this ”escape” seems like Mike gave up! But Mike'd never give up! I believe so much in him, but i can't stand that he just get away and hide! I need so much more to believe that God decided to end his life rather than that Mike played it God!! He actually used to act like God, wanted to live 4 ever… NO! I need to remember Mike as a human who was always fighting and winning the stungles of this life! And that now he rests in eace at heaven. NOt at Haway!!!!!!! I couldn't forgive that, but it would be funny though, its so crazy that it makes me laugh!!!!
  The only thing is sure is that Michael Jackson is far away from all of us, whenever he is…
  and either he's dead either he's alive, i'm happy for him. But i don't want to know……..
  just let it go….
  Anastacia from Greece

เพิ่มข้อคิดเห็น

คุณต้อง เข้าสู่ระบบ ในการโพสต์ความคิดเห็น.

Theme Provided By: Wordpress Theme - First Cash