црвена наранџаста жута зелена плава роза

Тхе 1 Разлог иза Мицхаел Јацксон'с деатх Хоакс | Његови Кидс

У недеље од Мицхаел Јацксон'с деатх, било је један сталан износ коментари који упућују на чињеницу да је "разлог" зашто Мицхаел Јацксон'с деатх није Хоакс је зато јер он би 'никада повредити своју децу "и зато што је' љубио их превише много '. Желели бисмо рећи да смо потпуно сагласни са тим извештајима, а верујем да је ово тачно разлог зашто Мицхаел Јацксон смрти био Хоакс. Молимо, дозволите ми да објасни.

Дан Мицхаел Јацксон'с деатх, јуни 25тх, били смо готово одмах рекао да је његова смрт је због кардијалне хапшење. Како је дана након његове смрти напредовала, били смо тада да да информацију да је његов срчани напад био узрокован претераном коришћење дрога. Иако су резултати од два, евентуално три аутопсиес оф Мицхаел Јацксон'с боды су тек бити објављени, као и токсикологију извештај из прве обдукција, ми смо само у могућности да оценимо информације које смо рекли су извори из унрелиеабле Медији и такве уеб странице као ТМЗ.

Међутим, ја бих и даље желели истражити разлози зашто верујем његова деца су број један од разлога је он још увек жив.

Ако се Мицхаел Јацксон учинио заиста узети коктел дрога сваки дан, што је пак узроковало оно што му је срце напада, како да је он то учинио као отац? Схватам да аддицитион је нешто што је изузетно тешко превазићи и баве се, међутим, осим неколико мањих инцидената, Мицхаел Јацксон је извијестио да је био одличан отац своју децу даје обиље свог времена и све оно што су могао имати икада желео. Ако је изјава 'Он никад не би повредити своју децу' је заправо истина, што сам сигуран да је, онда зашто би он икад су његово здравствено цомпримисед на такав начин да би се ризик остављајући их без оца, поготово на такав млада старост?

Друго, то је био који пријави тај трен након Мицхаел Јацксон је најавио мртвих на УЦЛА Медицал Центер, Катхерине Јацксон је деци да виде оца. (Иако не постоје докази да подршку фото ове тврдње и Катхерине Јацксон није видео са децом у болници на све.) Смо такође рекао да је на приватни породични спомен пред јавношћу спомен на Стаплес Центер, Мицхаел Јацксон кћери Парис, постављени, огрлицу од пола срца око ње оци врат, док је носио другу половину.

Ако се Мицхаел Јацксон је заиста мртав, па како би могао своју породицу предметом његова деца до трауматског искуства виђење својих отаца мртвац не једном него два пута? Други пут су деца би видео своје тело, он би већ био мртав већ више од две недеље. Лично, ЈА донт 'мислити данашји је нешто да је Отац који љуби своју децу тако да би имали много поштовати или сагласност да икад.

Били смо такође рекао да је разлог да је Мицхаел'с ковчег није отворен ковчег у Јавно Меморијал јер је његово лице било бруисед и оштећена током ЦПР и оживљавање. Имајући у виду да је овај резон је апсолутно свеједно смешан, ако је то истина, онда зашто на земљи, да ли би се човека децу да га поново видети? Приказујем његова оца деце своје мртве уз басхед се лице не једном него два пута? Ја не мислим тако ... .. је љубио их превише да их кроз нешто као трауматичан као то. Ја заиста верујем да би било које дете које су морали да поднесу нешто као да би без сумње бити ожиљци за живот.

Коначна резон Имам копију моје теорије је како су деца тако појавила унбелиевеаблы мирним током јавне Мемориал. Опростите за казивање тај начин, али ја бих чак иду тако далеко да кажем да је Принце Мицхаел ИИ, је најстарији, чак изгледао досадно на време. Знам да многи људи ће рећи да свако бави ствари другачије и можда су се само у шок (иако не бих окривљујете њих размишљају они 'праведан је то издржати гледајући оца леш за други пут.) Али ако су људи покушава рећи да је троје деце се баве њиховим очеву смрт у истом миран и прикупљених начин (осим што је дао говор Парис чинити се врло рехеарсед и планираним и такође је потпуно 'Теар-мање), онда морамо рећи да је је смешан захтев. Покажи ми било које дете које је мирно, састављен и 'досадно' током њиховог оца спомен без суза или собс са љесова испред њих, који је требало да држите тело свог оца ... ја сумњам на које бисте пронашли ниједан.

Мицхаел Јацксон је деци у његовој Мемориал

Ја искрено верујем да је једини начин Мицхаел Јацксон деце може да има направљен то преко то тако лако и спомен 'емотионлесс', као и два трајна' импресије 'њиховог оца леш, ако би се њихов отац није био ни мртав да почнете са. Они знају њихов отац је јако пуно у животу и добро, они су га у животу видио од његове смрти ", а они знају да ће бити с њим поново ускоро.

Како је он могао да учини да се његова деца? Ради се о човеку који се нису видели ништа лоше климање његова беба из хотелске собу прозор, четири приче изнад земље. 'Моји обожаваоци хтели видети бебу, па сам им показала ", Мицхаел Јацксон је рекао када је питање о инциденту. Мицхаел Ако заиста не видим како се овај инцидент могао бити проблем, онда га не би смисла да је он вероватно мисли да нема проблема са стварање света верују да је мртав, а он иде на живе дуго и опуштено живот негде другде ?

Пратити ове деце током идуће 2,4 и 6 месеци. Гарантовано ће бити послата на 'школа' или да живимо у иностранство на 'изаћи на рефлектор' или неки такав изговор. Сви знамо да ће бити са својим оцем опет ускоро ... он воли их и он више никада не би ништа учинити да их повредити.

Тагс: Смрт Хоакс, лажни Смрти

133 Одговор за "Тхе 1 Разлог иза Мицхаел Јацксон'с деатх Хоакс | Његови Кидс"

 1. јацкоисаливе21 каже:

  договорено, 110% договорено. ЕСП посљедњи залогај сам рекао на последњи пост да се након медијских се ради говори о јацксонс' смрт 'децу ће тајанствена нестати и ако медији СУС добити они ће се вратити само то да их унсус поново.

  марк моје речи. надати ваш срећан Мицхаел И слажете са тим што ви радите, а ја вас љубим.

 2. динамит каже:

  Слажем се са свиме само рекао нико од породице пролио суза било које тако што икад,
  осећао сам се узнемирен уатцхин спомен Интернет праведан чинити се није право на мене, а сад је обдукција резултати су ставили назад 2 недеље УТФ, нешто је дефинитивно горе, истина ће доћи и пре или касније

 3. динамит каже:

  лол словослагач значило и истина ће изаћи на видело пре или касније, чуо сам и доктора тип је скинула негде другде поново хмммммм

 4. јацкоисаливе21 каже:

  Такође само хтели рећи добродошао назад админ, драго ми је да те видим назад пратити велики рад са ове странице и надамо се да видите више постс ускоро.

 5. Анкселица каже:

  Честитке за ову страницу. Ја потпуно слажете са овај пост. И деца су врло тихо, а кад се чинило да рехеарсед Паризу разговарао.

 6. лиллина каже:

  Ахахаха
  да 'не докаже!
  свако може реаговати на смрт на разлиците нацине ...
  Сигурно многи од нас расплакати, али ја могу рећи да у неким од мојих пријатеља се не свиђа то учинити и они задржати своје емоције изнутра .. али ја могу рећи да трпимо толико!

 7. АлиаКс каже:

  Париз је добра глумица. Она
  да доминирају јавном
  јако добро, на 12. Ово није од обичних. Њен отац је био беспрекоран уметника, када је на пола њене доби. Дјевојка одиграо важну улогу у овом скица.

 8. Смииле1929 каже:

  Слажем са свиме У Саид Администрацијски .. Мислим Тха троје деце где постоји тако близу За Оца .. Је провео доста времена са њима и Његова Абит Уеирд Како Латоыа Или Тха чланова породице Реци Тха Паризу је викао Пуно & Стуфф & Приликом У Сее Хер Ат Тха Меморијални Схес лоокс фине .. = С.
  Мислим да сам сигуран ако Ваша Стварно Затвори Ваш Парент Са .. Мајка или оца & У Проведите пуно веза Време Заједно Тада Ваш родитељ умире .. У бисте Овиоуслы Феел Стварно раните & узрујана У Кноу & Кад сам видео Они Кидс Ат Тха Меморијални Они Јуст фине погледа ме .. Ох И Када Парис Уас Макинг Хер Говор Стартед Она плаче, али ипак Јанет & Тха Остали чува поруццујуцхи Реци јој да .. Мислим не бих Форце козлета За Мртва Када говоримо Схес плачу & Стуфф У Кноу ..
  Могао бити Јуст Ме тхинкинг тако .. Не знам али то право Стварно Није Феел Ригхт & сам мислио Тха Тачно исту ствар .. Довољно је да јој Добар пар месеци Када Еверытхингс Овер Кидс Они ће нестати .. Тха Јацксонс Онда би се као да сте отишли "интернат" Шта год .. Изгледа Прилично Тај очигледно да ће се десити .. Хмм.

 9. ВаниллаЦреам каже:

  Моја бака је умро кад сам била стара 10 год. Мој деда узео ме у отворени ковчег деатуатцх. И видјех мртве моја бака без дисања, бела кожа, отворених уста и тјескобан положај јој помодрио (чавала и фингертипс) руке. Хелл ћу никада заборавити ове страшне сцене. О за 3 год. Имао сам ноћне море, видјех њен ковчег на ормар, имала страх: моја бака под кревет граббинг ноге и тако даље. Али на све: моја бака није имао повреде на све и свеједно ми је преплашен.

  Админ: Ыоу'ре ригхт, децу би се ожиљци за живот.
  Друга могућност: дјечји су дати седативум.

  У Паризу носио огрлицу на спомен, да је то место на плавој хаљине јој, можете је видјети кад је на позорници. Приметио сам то јер сам мислио да је то била мрља.

 10. ВаниллаЦреам каже:

  Мицхаел и његов љуби децу стварно, искрено и дубоко, а не.

 11. МЈИСАЛИВЕЕЕ каже:

  хи им ново овде и потпуно се слажу са тобом 100% вас мисли да би у породици био плач очи, посебно када је чуо МЈ на крају песме ће у бити тамо, али није било никога се разврстати само фалсификат плачу посебно деца су гледали досадно и били су жвакаћа гума и није имала емоције на све и кад је рекао МЈ болова сам био шокирани ја могу, не верујем колико људи верују медијима и срање они излазе са својим геттин недотупаван сада је кно МЈ живи као што сам ја овај осећај и свако ко је чуо његов унреалеасед његова пјесма се зове место без имена његових врло чудно да је њихова донесе одмах сада чини још смислу он је лажни смрти Хересу линк ако лука у то чула хттп:// ууу.тхесун.цо.ук/сол/хомепаге/схоубиз/бизарре/2540324/Мицхаел-Јацксон-унрелеасед-сонг-фоунд.хтмл слушајући га својим врло чудно и додаје хоаксинг до своје смрти

 12. еммие каже:

  Схватам што ур саыин админ, али мислим да обави у свим тхефамилы и блиских пријатеља који је био тамо знате он је жив, јер ако породицу је рекавши да је то отворени ковчег неко је морао бити тамо ради за друге људе да виде . Не могу замислити сви они су на њу. када корисник проформед он генуинлы изгледао тужно и повика.

  Шта ти је рекао танке Катхерине децу онда око сахране и зашто су га да присуствује?

  било би добро ако има слика које је неко можда видео у животу мицхаел онда би било добро хард доказ

  али то је тако истинито, ту никада није била слика на децу са Катхерине или аныотхер члан фсмилы одласка у болницу, а неко ухоулд имају слике са пресс постоји ли уоулднт мисс ЕРМ, осим ако су се скривали.

 13. еммие каже:

  @ Лиллина
  Да сви људи различито реагују, али не и целу породицу, мислим ту има 2 се неке емоције ... мислим чак и када је певање јермаине 'осмијех' Да је гледао тако тужно, али не и сузе

 14. Копенхаген каже:

  Ја сам стварно збуњен око целе ствари. Једног дана ја верујем да је жив и сутрадан сам белиев он је умро. ЈА донт 'схватити шта они су хандсоме ат уп на спомен? Су гледајући га - поглед на Париз - што је она хандсоме код? Један на овом сајту је рекао да је био слика инферед узети у МЈ на мем? Нисам их видио - има ико овде чуо за то?

 15. диртыдиана каже:

  Ја потпуно слажете са њиховим реакцијама на спомен. Знам свако другачије реагује на смрт, али све три? Ниједан од њих, укључујући породицу показати ни једна исцијепати пада. Јесте ли киддинг ме? У ковчег седи десно тамо код вас познавајући твој отац лежи у томе ковчег? Ја сам згодан сигуран Паризу и најстарији схватити смрт. ЈА кноткле мој неицес и непхеус би се грудви њиховим очима оут знајући једини стварност родитељ знао и они су са свим својим животима лежи у ковчег мртав. Они ће вероватно бити хистеричан.

 16. Гирл21ГЕР каже:

  Пошто је мртво тело свога оца изгледа стварно чудно ... и то радиш два пута ... слажем се са тобом, нити ће дете бити у могућности за ручка.

  Мислио сам о себи интернат ствари и сигуран сам да ће бити одведени у тајном месту, као што је "тело" да би се из пажње.

  Али, да упореде са балкона прича заваравања смрти осећа врсту криво ми ... то су потпуно различите ствари

 17. момсуорд каже:

  Админ, ви (као и сви на овде) може пронаћи овај занимљиви:

  ЈА оскудица за фаст овај топиц јер ми се то не смисла зашто се одлаже га.

  хттп://момсуорд.орг/индекс.пхп?оптион=цом_цонтент&виеу=артицле&ид=2367:мицхаел-јацксон-аутопсы-ресултс-делаыед-фор-2-море-уеекс&цатид=1:латест-ревиеус&Итемид=50

  Мицхаел Јацксон извјештаја аутопсија каснити 2 више недеља ... сада зашто је то тако?

 18. ундрумн67 каже:

  Била сам стварно надала да ће показати Мицхаел децу на Дателине са посебним Катхерине и Јое Јацксон породицу на спој. Они су интервјуисали Јое и Катхерине, али то је углавном Јое који је говорио. Они иду изнутра и показати неке од осталих видео Јацксон унучади да Катхерине је подизање свести и мислио сам да можда кратко приказати Парис, Принце, и ћебе, ако ни за тренутак само да покажу да су они били тамо и радиш добро. Међутим, они нису.

 19. динамит каже:

  Колико су они више пута ћу ставити резултате офф, преузмите га само преко и учинио са већ

 20. јацкоисаливе21 каже:

  људи различито реагују на смрт болестан да вам да једну особу, али не у целој породици осудити повика, чак Марлон (не сигуран ако је то њему) завапих док причају Мицхаел ... дајте ми бреак!

  Када су деца на позорници су се уз певање и насмијан као и његова браћа и сестре су биле. Катхерине је био само један који издалека изгледао тужно.

  Разводник ЈЕ САД! Да, али ја донт мислити зна о хоакс.

  Дечји изгледао досадно и били жваке (Дечаци) ТХРОУГХТОУТ целу ствар, знам засигурно да УОУЛДНТ бити досадно ми фрикнуто ДАДС Спомен.

  Мицхаел сигуран сам им објаснила да их претходно добити их спремне

 21. Сынтхара каже:

  Да ли ико зна где је "тело" (?) Је? Може бити мало неучтив да нису покопали га након скоро месец дана и не знам шта је то заиста добар разлог за не урадити то још могао бити.

 22. илпринципе каже:

  @ # 11: чујете пјесму .... Али сам криво? Јасно ми је увек "Одведи ме на место БЕЗ но наме"
  то је чудно. Ко зна када је ова песма заиста био састављен и писани ... Можда МЈ написао је две недеље и то у комбинацији са покривеним напев из "Америца" ... нико не зна ...
  @ Адмнин: Хвала за ваше истраживање и мониторинг у непосредној близини и све што је везано за МЈС "Деатх"
  @ Момсуорд: Чуо сам о овом јутро. Ако упоредимо МЈс случај са-Анна Ницоле Смитх или Хеатх Ледгер => како је предозирати о дрогама / пилуле итд
  Тхе аутопсиес није потребно само неколико дана и не више од 4 недеље или више ...
  Ја сам јако скептични.
  Се било ко кноткле резултате од аутопсие који је направио приватно по Јацксон породицу?

 23. Нанцы каже:

  Ја потпуно слажете са Све што је у тој теорији?

 24. грециалове каже:

  И видјех мртве моја бака у сандука и тамо су била 3 године касније, а ја сам још увек уплашени, да не спомињем и видели моје друге бака мртвих саобраћајној несрећи са разбијених глава .. и то је био толико паинфулл .... .

  Слажем се са овај пост ја могу мислити било које дете беинс тако у овом тихом! Мислим да није на свим завапимо .. у целој ноћ ...
  Питам се зашто,

 25. ВаниллаЦреам каже:

  Ригхт ДиртыДиана: "Тхе ковчег седи десно тамо код вас познавајући твој отац лежи у томе ковчег" - и песме које чујете од свог оца вас чак и ваши очеви чути љубљена ВОИЦЕ рекавши: "Хоћеш ли бити тамо ..." (ако не и раније то би се у тренутку када сам почети завапимо)?
  И још увек нема сузу?

 26. динамит каже:

  Латоыа рекао резултати ће бити Шокантан свима, без обзира је средство које идк

 27. динамит каже:

  Она је такође да претпоставимо 2 имају казао је имао иглу марака на руке и врат, да прича дође од сунца тако да је вероватно срање

 28. Хелиа каже:

  Па, ја сам један од тих људи који кажу да је он мртав, јер он не хтједе, нека пате од претвара њихове очеве смрти, а ја и даље чинити, јер је тврдње у овом тексту су тотално баналан. То је исто као неко очајнички покушавају увјерити нас да је он жив. Не знам ако сте гледали спомен са много пажње, али ћебе имао сузе на лицу у другој половини мислим на спомен и Паризу нису фази њеног говора ... то је потпуно стварно. А да ли сте видели Јанет одер Мицхаел мајке?? А Марлон Јацксон? Има људи који не желе завапимо пред целом свету ... Не могу замислити да учини све да остану мирни. Не могу замислити да Мицхаел им једном ако он умре да се не завапиш за њега узрок је са анђелима.
  Нажалост, он је мртав.

  РИП

 29. еммие каже:

  И чак и кад сам био завапих посматрајући га, а када се камера кад на 2 његов лијес, а ја сам само ја фан.и значи када ми нан је умро и отишао у болницу и опази, да је још увек топла и хладна узимајући имао течност долазак из уста, и цоулднт стоп плаче, па чак и на спроводи и плачу је толико једноставно знао да је тамо и ја јој никада видети ууд поново. како доћи породицу није показују емоције

 30. Наркоза каже:

  Више на питање?
  Према полицијском извору, Мицхаел је опсежног безбедносног система и око куће, снимање 24 / 7 оно што се дешавало. Тако да треба да буде видео-материјала у последњих МЈ сата пре него што је умро. Међутим, врпце су изгубљени! Такође постоје црне рупе у видео материјал који је похрањен на рачунарима. Полиција ће учинити све да сазна где је материјал остао ...

 31. Брооклын каже:

  За Копенхаген,

  Ја сам приметио да је .... Што су сви од њима гледајући на?

 32. Сосх каже:

  То су не само деца која није показивати никакве растужи. Такође су његова браћа смијеха на спомен ухиле све стоји на позорници са задње две песме. Алс погледамо Брооке Схиелдс Кад 'плес' у песмама. Чини се да није било тако тужно као што је она док је говорио.

  Али шта о гласина да није био Мицхаел мессед уп али хандсоме сличан он је спавао. Мислио сам да су деца видела да верзија тела.

 33. јацкоисаливе21 каже:

  верзија за тело? Да, јер кад људи умру постоје различите верзије, ОХ ЦМОН!

  Мицхаел је жив!
  све ове теорије имају смисла, штампе је хранио нас ништа али срање сачињава хрпе од бесмислица о Деббие Роуе и милост (у дадиља) и све ове друге јунк.

  не постоји начин мицхаел умро само се сабрати. им није у Порицање им гледате чињенице!

 34. емо_пинкт каже:

  Након што сам гледао спомен Сјећам поруццујуцхи моју мајку и сестру да ја донт мислити свако на наизглед мемроиал оригиналан. Они иако сам била толико луда .. кинд Заборавио сам само о томе.

 35. МарианнаБ каже:

  Ох резултати ће потврдити у јавности да је он убијен с предозирати лекова. Тхе доц це имати најбољи правници у САД-у и то ће бити једна несрећа у крај. Тако су тврдили осигурања могу бити (као што је то било природна смрт) за покривање свих монетарних очекивања од Ентоураге (породицу укључена). Значи сви ће бити отплаћен.

  Изрезати.

  Као тона непознате ставке су уклоњене из куће (под називом "играчке за децу" пре него што је полиција проверава куће, ту ће бити километара унрелеасед песама, видеа и доста материјала да живе на њој'с салес заувек и довијека.

  Друга битка на те ће се почети остаци.

  У међувремену дјечјег случај решен и медији имају смирила.

  У једној години, све што би требало да буде уређена за мирне будућности.

  Тхе обдукција засигурно ће вам показати дрога предозирати.
  Нити један други могући резултат у циљу осигурања да би добили новац.

 36. еммие каже:

  када ми нан умре сам увек погледа на небо. ако је то био вероватно мртав поглед на небо, ако не ја донт но

 37. илпринципе каже:

  Слажем се са већине вас. Такође сам видјела моја љубљена бака у ковчег. То је врло трауматичан за мене
  бту у овом тренутку тешко тада, била сам у пратњи МЈс "Хоћеш ли бити тамо" .... јесен је 1993 и ова песма је била велика у немачком карата.
  Стално то мој закључак. Он није стварно мртав. Ако је икада се вратити на начин сви смо га знали? Не знам .. али ја не претпоставимо.
  Такозваних "унрелеасед" пјесме мај да садржи неке трагове за инсидерс. Па гледајте лырицс!
  Не верујем све што ТМЗ, ЦНН, итд покушати направити те веровати.
  Жута притисните није Јеванђеље истине. Не заборавите да

 38. барницалс07 каже:

  Поздрав, ово ће бити мој први пост као Ја сам нови члан. Прво хвала вам за постављање админ
  форум за ову диссцуссион, чим сам чуо
  Јацксон умро сам аутоматски помислио 'јаја за то, он је жив, живи на острву, са свим милионе из свога распродати турнеју' тако Хвала вам што сте нас пессимистс чмар наше фрустрације са ликеминдед људи, имам расправама са мојим пријатељима, они виде што желе да виде, ја видим оно што желим да видим превише. Све си постове (добро, углавном) имају масивне количине логиком за њих, тако да мој феед морбидан фацианатион. Иако ми је чинити морати аргументирати неке сте бодова, неке од њих су толико далеко апортирати (још плаусабле) као што си рекао о постоји као 'оригинални' МЈ којих је умро 1984 године и био замијењен код лоокалике а потом преносе о бранд МЈ направити новац ... плаусеабле тако смешан, али још увек имајте на уму да сам не МЈ опсесиван, који настоји да одбаци све си потраживања, јер је већина њих, изгледа, савршено логично, осим горе наведених, знам мессед уп срање догоди, али тврде да је само лудило. Идем из дана у дан беливинг да је он мртав и онда се нешто деси да нужду мене мислити он је жив, слажем се са неком другом да се нека врста доказа тешко је потребно. Има превише рупа, на "то је то најава, био сам са том фасинатед пост, али, с тим што вам говоре да неко је имао пластични сургары да изгледају исто као и њему, очито за цену, што би тачно та особа до сада ? Сједити унутра са милионима доллас хандсоме сличан МЈ? То се чини мало вјероватном екстреамлы ... али оно што су они говоре о добио терминаллы болесну особу, да би добили пластичне сургары да попуните као његово тело ... Јесу ли то лице пумпа са дрогама до роад послао? Особи која је била иста особа као онај на овом је то најава? Или мултипул лоокаликес ... нешто за вас да мислите о ...

 39. гослингер1 каже:

  Слажем се са овај пост! Нице уорк!

  Био сам плач моје очи да гледате оут спомен. Ја обично не завапимо врло једноставно, али он је био тако емотиван за мене. И цоулдн'т хелп то.

  Била сам шокирани (и посрамљен у себи) који ми је више него емоционална своју породицу! Брооке Схиелдс је једина особа која је растргнати као што сам био. То не чуди ме како не бих мислити Мицхаел би задржали стари пријатељ из детињства у својој "петља" ствари, ако је учинио једној фази хоакс.

  То је по мом увјерењу да Мицхаел не би његова деца напусте-он би лакше прикрили себе или операцију за стварање нове персона. Овај пут, он би могао да посетите своју децу онолико колико он жели без одласка запажени и признати. Ако размислите о овој могућности, онда зашто не би био позорница његове смрти? Он ће и даље бити у могућности да виде своје породице и деце у његовој слободно време.

  На путу, он не мислим двапут о имајући кирургије. Он је учинио много пута пре и љуби дисгуисес и шали људи!

 40. јацкоисаливе21 каже:

  сагласни са последњи пост.

  ** МЫ узети Догађања **

  25. јуни Мицхаел је велики дан, он је "умре" у ЛА

  Обожаватељи у шок, спекулације о смрти носаче као што је најављено узрок смрти је непознат

  Тједни пролазе, јавног и приватног споменика на исти дан, без емоција, приказан

  Више недеље прође, добили смо резултате ... аутопсија открива оно што већ знате .. смрт по предозирати

  АЕГ потражујете осигурање новац, свет је у шок више спекулација извире

  Магс & нет пуззес са Мицхаел Јацксон вијести месецима да дође до њега напокон Утврђује доле, породица је остала у миру.

  Кидс нестати да се са својим оцем, који их позива током ових рећи им да их недостаје, и добро, Јацксонс измислити изговор за децу не около

  Мицхаел је нормалан миран живот ..

  Он ће се вратити!
  Било би превише мессед уп труст ме.

  мисли?

 41. јацкоисаливе21 каже:

  ** ** Правописних грешака

  магс & нет буззес, не пуззес

  њихов отац позива их у овом не ове

 42. Сита каже:

  "И Лове Ыоу Админ, из дна моје срце" Мајкл ће ти казати.

 43. дора5132 каже:

  марианнаБ, ја слагати са свиме што је у твојем пост.тхе децу ће преселе, чиме Јое Јацксон изјава о једном свету тоур.ухиле на овој Тоур ће јавност бити храњен неким БС око њих дешава миссинг.и не верују у једне минуте у МЈ је деад.ухы је он још увек није сахрањен? Зашто је токс извештај узимајући тако дуго? "нешто није у реду! породице не би требало да има било дозвољено мицхаел кућу без ЛАПД.

 44. дора5132 каже:

  марианнаБ, ја слагати са свиме што је у твојем пост.тхе децу ће преселе, чиме Јое Јацксон изјава о једном свету тоур.ухиле на овој Тоур ће јавност бити храњен неким БС око њих дешава миссинг.и не верују у једну минуту да је МЈ деад.ухы је он још увек није сахрањен? Зашто је токс извештај узимајући тако дуго? "нешто није у реду! породице не би требало да има било дозвољено мицхаел кућу без ЛАПД.

 45. Наркоза каже:

  Тхе Јацксонс су врло религиозан (хришћани / Јехова 'с Свједоци верујем-иако је његов брат Јермаине обраћајући се ислам-), тако да се сви' поглед 'има везе са "молба" стренгх и Господа и да врста ствари мислим. (Подсјећамо све тзв Реверендс на спомен?)

 46. Сита каже:

  и не заборавите: Гледајте вашим СРЦА

 47. Копенхаген каже:

  На истој слици ЛаТоыа је насмијан под великим јој шешир ... Такође сам приметио да је готово превише тамне на мем, али мислила је да је људи поштују жалости, али приметио сам да нико иза Јацксон клан плач су оба. Два пута сам чути особу назовете за Миховила. Био је то иста особа бецауце глас је био исти ...? Такође сам приметио да када људи изиђе из приватних мем њихову услугу бодылангуаге није показао да су жалости. Видјела сам једну жену се више занимају за другу жену приказују оно што је имала у својој схоппингбаг ... да је био веома чудан?

 48. хесаливе каже:

  ох ыеах .. децу бит ће послат негде, им 100% поситиве.ан наруквицу срце ће бити опет придружио

 49. Дита каже:

  Здраво! То је први пут да пишем и увек прате страницу сваки дан. Као и многи овде, верујем да је Мајкл живи негде. Све је веома чудно и тајанствене од дана 25. јуни. Сам прочитао коментаре и наркоза приметио безбедносни систем из куће Мицхаел: Где су траке од безбедносне камере? Ако су они отишли, да је стварно јако чудно. Имам много питања: Зашто је полиција нису испитани особља у дому? Први резултати аутопсија изашао исти дан, а доктор је рекао да није пронашло ништа, породице затражили други обдукција, те да је узимање толико да напусте резултат? Кажу да је тело у гробљу, ја верујем да је притисните на дужности постоји, нико не видје овај долазак лијес? Зашто не полиција забранила кући кад амбуланте напустио кућу Мицхаел? Др Мурраы је разговарао са полицијом и они је рекао да је не сматрају сумњивим, али сведок, сада је полиција после њега поново и др дерматологију Клеин. Шта се догодило? Да ли је да је полиција чак и истраззног? Зашто постоји видео од вожње амбуланте у болници? То тело је преузет из хеликоптера (Зашто не возите?) Канцеларија мртвозорник на први обдукција? Зашто обдукција није извршена у болницу? Јер ја верујем да свака болница има истражитељ и хладњак да чувају тело. Јуче сам био хандсоме код неки фото Михаелов "мртвих", која слика изнутра амбуланте и нисам била једна особа на уму: Е'Цасанова. Ко је тај човек који чини да се насловници Мицхаел појављују на свечаности? Видео сам његову слику на неким страницама. Ова прича од дана Мицхаел је стварно истина? Хоће ли полиција не верују да би могле да имају фалсификовао Мицхаел својој смрти? Ко зна како би се план Мицхаел и ко то? Верујем да јако мало људи и рука им новац бити распоређено и сарадњу. Жао нам је, али то је заиста врло збуњујући и тајанствених до мене и ја верујем да је за многе овде. Постепено смо сви придружио и извлачење закључака. Сорры фор џин Пост! лол!

 50. аунтыграце каже:

  Ја потпуно слажете са теорије! Кад сам чуо за МЈ'с деатх сам одмах осјетио да је нешто криво. Мислим да сам стварно нису један од својих навијача, баш као и ја његову музику, али ипак сам стварно имала осећај да је нешто чудно ... неколико дана касније сам напокон прихваћено да МЈ умину. онда сам гледала спомен и јасно за мене: Мицхаел Јацксон није мртав! Мислим ти си апсолутно право рекавши да су деца у једној јединственој понассали начин, цела породица Јацксон учинио. Управо сам била тамо пред ТВ плачу много (и опет, Ја сам не навијач!) И његова деца су се седи тамо као да су само размишљања "када је све то више, то је сооо боринг, попут математике у школи ! ". Било је јако чудно ... иако сам о неколико ствари и слажем се са већином од теорије на овој страни, а ја верујем да радимо МЈ је жив. али сам такође примијетила да ако спомен био само "схоу", него стварно много људи морају имати МЈ зна да је жив, како би се план све то, и да га стварно. Мислим да треба бити веома тешко да задржи такву тајну ... мислим пре или касније неко мора изгубити реч и показати све, зар не?! и ја не разумем, јер није МЈ бити покопан јет. закашњења и он је обдукција је превише резултата врло, врло чудно! И чини се као да нису готови са планирањем ыет. То је само луда, сви нас желе веровати да је МЈ је мртав, но са свим својим поступцима само они подржали наше теорије да нешто мора да буде криво. не схвате да?
  Мислим, ОК, МЈ лажни смрти, јер он не желим бити у медијима више, јер је вероватно знао да је са турнеје старта, медији би једино разговор о њему и тако даље, али поглед на стање сада: без обзира на ком каналу сам на посматрање, МЈ је главна тема, то је само МЈ овде, МЈ тамо и сваки дан нове вести појавити, све врсте приче, а неке од тема су стварно лична и тако даље. Мислим ако сам био МЈ, ЈА није 'оскудица медијима да прича о мени као да и инвентинг такве глупе приче о мени, да сам ја гаы и да је мој тата хит ме толико да сам постала стерилна. Нисам могао да поднесе све ове приче и да покушају направити рез. Мислим на оно што је МЈ размишљам о свему томе?
  Међутим, ја ћу се наставити следеће вести и све то, јер желим да зна шта ће се десити следећи закључак и за све оне који долазе. Ја ћу чекати и видети ...

  поздрав из Немачке (и стога извињавамо за евентуално лош енглески ...)
  милост

  пс. Неки од Вас су се питали шта је народ, а посебно су били у потрази за децу до у спомен: Ја само мислим да погледа на небо, симболично јер место где је њихов отац је сада.

 51. ВаниллаЦреам каже:

  Мицхаел кућу био злочина, зар не? Тако је полиција морала сачувати злочина одмах, али они нису у праву? Тако је доказа против ове Доц не исплати папербаг превоза. Јесам ли у праву?

  Не знам право речима, надамо се да ћете унтерстанд што мислим.

 52. цхарлиецхаплин каже:

  Ево слике од Париза носи огрлицу на Меморијални:

  хттп://ууу.ок.цо.ук/целебнеус/виеу/12159/Парис-Јацксон-с-трибуте-нецклаце/

 53. Нанцы каже:

  Не могу схватити како ти не би расплакати ако знате да је ваш отац лежи у његовој љесова тамо .... Ти би се одмах почети завапимо када заокренути и поглед на његов лијес јер ће одмах долазе успомене у глави и не постоји начин да не почнете да се расплакати, али они-децу није одлемити БИЛО КОЈЕ Теар !!!!!!!!!

 54. ловелидае каже:

  Админ, верујем тој теорији сви пут. Моја сестра је у истој старосној групи као Принце Мицхаел И & Паризу и она ће бити више него способан за разумевање такав комплексан заплет. Као што је заправо она је дошао горе са неким теоријама исто као и ви има студирао Мицхаел тако уско да она може да иде кроз слике и спот прави Мицхаел из свога имперсонаторс. Тако сам дефинитивно верујем да деца имају неки траг као да се оно што се дешава. Све кроз спомен децу чувају гледа према горе. Мислим МЈ који је био на спомен и рекао им где би се у случају да је потребно неке храбрости бити јака (они најстарији два знао да тата није био јако далеко). Све те извештаје о клинце гледајући оца тело је дошао из Латоыа Јацксон, хајде Откада ЉУДИ ИМА ЛАТОЫА Јацксон био вјеродостојан извор МЈ информације. ЈА донт 'веровати њој колико могу бацати њом, она је покушао роад МЈ под пословичан аутобусом током суђења за злостављање детета (који никада нисам мислио он је кривац). Дакле, ако сте читајући ово драги Мицхаел је познато да те волим и потпуно подржавају ваше одлуке. Имате довољно лево трагове за свој прави обожаватељи и знам да си жив и здрав. Молим да се све ове ствари брзо нестаје из медија, тако да можете бити ујединила са 3 и љуби свој живот, своју децу. Волим вас и молити за вас свакодневни. Ја сам увек цијенио вашу храброст, љубав, доброта, љепота и храброст. Волим те увек МЈ!

 55. мелиа8383 каже:

  Мислим да је још увек жив, надајмо.
  То не чине јер би одгођен је за други обдукција 2 недеље? Зашто? Мислим да је народ који долази на уеб страници говорећи он је мртав! Дајте јој остало! То су људи који желе да сумњам у свој ум, они желе да се други погодак ыоурселф.Аны друга славна особа ће бити отворене и затворе ударити, мислим Анна Ницоле тест није ово дуго! А ја сумњам да је био зависник ништа, у последњих неколико година, наравно. Постоји толико много приче вани о својој "смрти", то је лудо!
  Али, да верујем да ми је чинити када се извештаји аутопсија се вратити, то је идући у извјештају да је то превелика доза лека, могу се видети где долази, ја мислим да је ипак жив.

 56. Марта каже:

  емо-пинкт да је тачно шта ЈА мисао након посматрајући га и ја рекао је да је иста ствар за врло дечко. али онда сам мислио да стх није у реду са мном. Сад видим да није само мени ...

 57. Уенды Дарлинг каже:

  Једини бод да ме изгубити наду о хоакс је децу на спомен, али можда и једини начин да би се земљиште беливабле свима био приказује децу.
  У сваком случају, за медије, јавне присуству своје деце, тако добро образовани и шармантан као што су они, очишћен је на неки начин његова слика као добар отац.
  Не мислим Паризу је глуму, она је заиста отклоњен јер би знали да је његов отац ради сометхиг тешко, а она јој је говорити о љубави према њему. Она је само дете.

 58. Ленора каже:

  Сваки дан Ја сам сигуран да већина МЈ је још увек жив. Према ТМЗ су извештаји аутопсија опет одгоде ће, а ја питам се зашто? Is the body which was taken to hospital and than to coroner realy MJ's? I just remember that a couple years ago our media (I am from Slovenia) reported that Michael bought a golden plated casket which was delivered to Neverland- so that makes me beleive that he was planing his own dead long time ago. And there is a picture of memo on TMZ – MJ drug pictures – where some doctor uses words This is it – read it, it is interesting. Everything is so strange.
  With all respect to the Michael's cute kids, I must say they all looks like they are at the baseball game not at their father memorial. Some of Jackson family said that Michael's face was damaged because of CPR he received, and than let the kids seeing him like that. I don't belive it. Unfortunately, I don't beleive a word what latoya said. She was paid for that interwiev, and it looks like she is a money grabber too. She also accused Michael that he is a child molestor, so this don't need any comment.

 59. feyaya Says:

  i have never lost anyone very close to me, and my heart goes out to all of you who have lost a loved one. but i can say with 100% certainty that if i lost a loved one, i would lose it in general. i'm 25 but i cannot fathom seeing someone i love in a casket, let alose losing them to being with. so, how much more these 3 kids, all below the age of 12? it doesn't make any sense. even as prince was sitting there looking bored out of his mind, paris sat there with such a look of serenity; as if everything was fine and ok. i do believe michael is alive, and this is just one of the things that supports the idea.

  it is no surprise that the autopsy results have been postponed yet again. i think it's all part of the ploy; the further things are put off, the more time is bought for the hoax. either that, or time is being bought for a possible case of homicide but nonetheless, i'm not losing hope that michael is alive

 60. fm89 Says:

  I also agree with this,on top of this according to the C4 Doc what happend in the last days aired the other day, they paint the picture that he was taking drugs for long periods, and that he died when he tried to stop taking them days before comming to the uk.

  in the program it also showed him training with the Hulk (sorry i forgot his name) , however before the memorial when sky news were questioning the “Hulk” (his personal trainer who was getting him ready for the concerts, he also got him ready for the history tour) He said there was no injection marks etc and no signs of him being on drugs at all.

  so was he or was he not on drugs, i know in hollywood its very common, but as you said, he has a family etc, and im sure AEG would not be happy with him taking drugs with so much money and reputation on the line?

 61. Smiile1929 Says:

  Okay Some People May Think Mj's Dead ..
  But If U Think About Tha Whole Thing From When It Started Till Now .. Alot Of Things Don't Make Sense .. Somethings Jus Not Right About It .. Yeah I Might Be ”Loosing My Mind” But Its True Though .. At Tha Memorial Something Just Wasn't Right .. Might Be Just Me But When Your Having A Memorial For Someone .. U Feel Each Others Pain & See How Sad They Are U Know But Mj's Funeral .. It Jus Looked Completely Fake To Me .. =S .

 62. artisticflare Says:

  i just love this site, i think Michael is alive too, but how awfull to have to go this far for a bit of peace and quiet!! i mean WTF! i was shocked at first when my 23 yr old son told me at midnight Michael Jackson was dead i just couldnt belive it! i was so upset i cried for days i mean come on i am a 56 yr old fan who was 6yrs old when Michaekl was born, i was bought up on Mowtown i lived slept and ate it!! But as the weeks are going by i really do belive it is all a hoax, and i really hope Michael is not dead! I think we probably wouldnt recognise the Michael we all came to know and love, i wouldnt be suprised if he had more plastic surgery to change his face completely! I agree what you are saying about the drug overdose to get the insurance money there is no other way. But i wish they would sort the children out and get them settled with Katherine or Janet already! Now what we have to look forward to is new songs being released on Michaels Birhtday and at Christmas1!

 63. Shauna Says:

  I am about 75% sure Michael isn't dead. I agree with the statements about the children looking bored at the memorial. I think Paris was coached on what to say and do. She was fine before and after her breakdown on stage. I don't blame him at all for faking his death.I would have done it years ago. Maybe he can finally get some peace for once in his life. I love Michael and I wish him the best wherever he is.

 64. jpresley Says:

  At the end of the day, only time will tell if our theories, speculations, and hopes are indeed correct. If the kids end up in 'boarding school' out of the country or just essentially vanish altogether. I also think it's going to be extremely important how all the legal stuff works out. Admin, thanks for addressing my previous query re the kids with your most recent post. Now, what's your take on Conrad Murray (sleazeball that he is) and Dr. Klein? What if they end up facing criminal charges? Also, would someone PLEASE explain (or offer a theory) on how a man who is 5′11, weighing only 112 lbs (for those reading this out of the US – sorry, I don't know the conversion of that to metric, but trust it is considered anorexic by any definition and I would hazard a guess not far from death)and injesting upwards of 50 pills a day in ADDITION to regular injections of demerol and propofol PASSED a rigorous 4 or 5 hour physical?? That simply does NOT, NOT, NOT make sense. I do think that MJ had a dependancy on prescribed meds, not even going to debate that, but COME ON! Seriously??!

 65. nina Says:

  Sorry for my English, but I am from Romania, and although I understand very well, I can 't say the same about my written English , I hope you will understand … Here is what I think about the reasons to MJ hoax deth:
  1.What he can do to return in the attention of all, globally? the concerts were not enough for the attention he need.
  2.How much longer could he hide kids? They are teenagers (2) and want a life of their own …
  3.He's Music… wonderful, brilliant … must heard it again …
  4.Debts must be paid …..
  5.50 concerts are too much even for him ..
  6.Then silence which he need and never known …
  Now evidence:
  -the discourse O2 arena: \ “This is it! То је то! Final curtain call!… I love you , I really do… \”He wanted to announce us …
  -the secret that took place in all though his whole life was in the papers ..
  -Absences memorable from his funeral ….
  -delay funeral …etc.etc … it leads to the same conclusion: he is still alive!
  But above all… :
  Michael, you always say : look with your heart … Our hearts sees, understand, accept and … loves you. THANK YOU for all your life! You need rest and you deserved.
  Take care of yourself wherever you are!
  I love you more !

  Thank you admin. For this hope…

 66. Jessie Dai Says:

  I totally agree with what you said. Your analysis is so reasonable. After seeing the memorial, I thought Paris could not tell a lie. But after looking at your words, I began to understand. It is true Prince looked quite different from others and just like he was bored of it.
  I really hope Michael is still alive!
  I love you!

 67. dani Says:

  These children in public are not his real children. How come they are all so white. I know Mike has vitiligo but that doesn't affect the genes. These children are actors and Mike left America 3 weeks ago with his real children that the world has never seen before. He would never ever show his real kids in public. NEVER. He knows that these sharks would eat them.
  And by the way the eldest boy looks exactly like me. No joke. My mother said the same!!
  Have a nice day!

 68. Perfume Says:

  Hello from South Africa all…in response to his kids being behind the “death hoax” one question…children cant keep secrets, and if they are in it then soon or later the truth will come out…speaking of not showing emotions when my Mom died I was 16 and everyday I went to school, came back and nobody knew that I had lost my Mom, I would come home from school expecting her to be there and would sit on her bed weeping my heart out, did this everyday u until her funeral the only time I did cry publicly was when the coffin was being lowered into the ground that is when it hit me the finality of her death…..MJ loved his kids more than anything in this world, I doubt he would of let his kids onto the secret, I am not being negative here dont get me wrong, just stating the obvious, I think he would of told someone very dear to him as to what he was going to do, as he knew the media had a love/hate relationship with him, even know weeks after his “death” they cant get enough of him even if it means they are falsley giving reports, they are even digging up old news cause they dont have much to say about him right now, and wherever he is he must be sitting back and screaming with laughter knowing that the media right now is the biggest fools…..my observation he wont let LaToya into it cause she is not to be trusted, he wont let his Dad into it cause they did not have a good relationship, if he would let someone into it then it would be either Janet or his Mom, the rest of the family, I cant see him letting them into the biggest secret of his life…just an observation….AEG would be in on it knowing they will get millions off him for the rest of their lives

 69. loveandpeace Says:

  Great post, i agree 100%. Those kids saw how it was in public with him. When they would go to a toystor, they would get bombarded with paparazzi outside, and then they go inside, they get bombarded with fans who want picture or autographs. Neither of them could of liked that, they had no life. They just wanted to be free, and live normal.

 70. danisnow70 Says:

  The Jacksons are headed to Jamaica! http://www.stumbleupon.com/s/#1fogaZ/www.tmz.com/2009/07/17/michael-jackson-brothers-jackson-5-jamiaca//

 71. Funkey Says:

  MJ realeased this song after his “death” i think the words the media is looping says something. Take a listen http://www.youtube.com/watch?v=JSg0bbQM7D0&feature=related

  My question with all the music kept under lock and key why this song?

 72. Bee Says:

  Thanks for posting this, it's been exactly my thoughts as well, that he would do this EXACTLY so he could live and raise his children in relative peace and quiet.

  That thing about his face having been 'too banged up' for an open casket is ridiculous; all funeral homes have Restorative Artists who can put even the worst car accident victims back together in a presentable way! A few bruises would be nothing to touch up.

  Also — I forget where it was, perhaps in a comment thread somewhere here, that Michael had been planning on releasing new music with other artists and also some new music under a pseudonym? It's quite possible, since it's been stated that he has “over 200 unreleased songs”, that he can continue to record and produce music, it can be released as having been recorded prior to his death, but who will know?

  Considering his MESS of a family and all he's been through, I wouldn't blame him one bit for choosing this route for he and his kids! Michael, if you're out there, bless your big ol' heart, I wish you all the best in the world.

 73. bubblesthechimp Says:

  take a look at this article:

  It's originally from E! online ” Paris Jackson Impromptu or Planned?”

  http://news.yahoo.com/s/eonline/20090709/en_top_eo/133344

 74. hesalive Says:

  take me to a place without no name..weird..maybe it doesnt mean that the place hasn't got the name,maybe the subject of the song wants to go somewhere having no name?

 75. roxy101 Says:

  Okay, I agree partially with some of this. I'm not entirely sure want. I'm beginning to feel that maybe I'm just in denial…
  The points you have are really good, and I agree that it is weird that they didn't show a little more emotion……as I've sat at my grandfather's memorial, front row, and cried uncontrollably….I also have attended funerals for people that I hardly even knew and still cried ….but maybe that's just me…

  Now I know we want to believe that if anyone could pull off a hoax this big, Michael could, but don't you think there would have been a slip by now?
  And even if the kids are in on it…how do you explain the legal action taking place? The court proceedings over who will attain custody over them…etc

  discussion please..

 76. BeenTown Says:

  I love your site. You theories are well thought out and well written. Everything you have just written makes perfect sense.

  It just doesn't seem like he is dead, and all I hear in the media now is how Latoya Jackson was preparing everything. It just seems very odd.

  I think if they would have let us see the body in the casket this speculation might be over (just a bit.)

  The perfect time to open the casket would have been right after all the Jackson's left the stage right after Jermaine's, Marlon's and Paris' speech.

  If they had done it this way, the kids would have already been in the back by then and so they would not have to view their father a third time in front of everyone.

  If the Jackson family could have so easily had a private viewing an hour or so right before the Staples center memorial, then they could have easily done it again.

  I keep looking at the photo of Michael in the ambulance and his nose just looks wider and his skin a bit darker.

  Something is definitely up here.

 77. roxy101 Says:

  Also ADMIN ..I'd appreciate if maybe you could touch on the E'Casanova theory yourself? It's a great theory yet, according to his myspace page, he seems to be very much alive as well as very devastated himself… so I'm confused on this whole theory

  THOUGHTS??

 78. He.is.alive Says:

  @@ Mariannna: exactly my sentiments, I so agree with all you are saying.

  As the mainstream has been doing and WILL continue to do is feed the public “information” = 'FILLER information” for the public to focus on in an attempt to “distract” from what has been and still is really going on behind the scenes.

  I cannot recall ONE single other celebrity's death and passing in the past that was/is as controversial as it is the saga of the “death” of Michael Jackson, even Elvis Presley had a “public funeral” and thus convinced the public that he was really “gone” …

  To each of those funerals, the press had a certain amount of privvy access and reported images of the event for the public to gain “closure” of.

  Зашто? was that not the case with “superstar” Michael Jackson ? Surely, he is by far in and/or even above the ranks of some some of them … Does the Jackson clain REALLY they think we would swallow tha Staples Center “Memorial Service” whole ? Right along with all other “information” constantly being fed by the media ? Alas ! Some of us have a working brain above the waistline and are effectively using it !

  With Jermaine Jackson wearing a mysterious earpiece ? The “will you be there” PainS faux pas monolog ? Queen Latifah who never even met Michael Jackson and said so on David Letterman show herself ? While best friends never showed ? The list goes on and on and on … as many of discerning and suspicious bloggers have so eloquently posted, including ADMIN'S posting which poignantly outline other profound aspects of the “death and escape” of your dear Peter Pan friend.

  The more time that elapses – as Marianna said “in one year from now”. the world will be back to normal, although I have a feeling that “What about michael jackson's death” will be a never ending source for doubters and 2nd guessers to attempt uncovering what has really happened, just like it happened with Elvis.

  ** To Elvis: in case you are reading these blog entries which I am sure you are, WE DO KNOW THAT YOU ARE ALIVE, BUT UNDER FEDERAL PROTECTION MEANING YOU NEED TO REMAIN IN HIDING. EVEN SO, THOUGH YOU ARE AN OLD MAN NOW, DOESN'T MATTER, you CAN come out anytime, everyone still loves you ….

  ** To Michael Jackson:

  Michael: while you are reading the entries on this blog, I hope and pray you WILL happen upon this one especially:

  You probably don't remember this incident, but I DO quite well and so clearly still! During your Victory Tour back in 1984, you had a show at RFK Stadium in Washington, DC where I was in attendance at a 3rd row seat off the front of the stage. You wore a striped, shiney outfit and boots and, at some point, stepped OFF the stage while singing, to the disdain of security, walked a few feet into the audience. You walked far enough that you were ONLY about 2 FEET away from me when I, quite aware of your presence, noticed your absolutely beautiful hands clutching the microphone, but moreover, WE MADE EYE CONTACT and when I looked into your eyes, I remember the very powerful jolt to my heart when I saw and experienced the undeniable pain your eyes … dear God, I NEVER FORGET THAT as long as I live and it is that same “Pain” (and not PainS) you speak of in the spoken monolog part in your “Will you be there” song.

  I did hear you say “PainS” at Staples arena and I can only imagine that the Pain I saw in your eyes back at RFK in 1984 really grew, so much so, that you decided to “die” for the World to believe, but in the right now reality, you have are at your chosen place, to have escaped a world that in some part has caused you this pain, that same pain that I saw in your eyes, forever lodged in my heart. May the best part of your life now be before you, for you and your 3 brave children who best showed their love for you by their loyalty. May God be with you, whereever you are, and heal that pain … that pain I saw in your eyes 25 years ago …

 79. ishealive Says:

  Just looked up youtube again at his press conference in London in March, he kept saying “this is it the final curtain call” is this just ironic or was he planning his death all along?????????? The way he walked was a dead give away, MJ walked like a gentleman not with a swagger. The more I think about it, it looks like a hoax, to me it looks like he waited 'til he was back in the spotlight again and then died he knew people were thinking about him again and knew he'd make alot of money if he died. Some guy on Larry King said shortly after he died that Michael dying was a brilliant business move but of course he was saying that thinking MJ was dead. Joe Jackson also said MJ would be bigger in death than life. I wish someone had a picture of him or if the family made a big slip up then that would clear this up a bit.

 80. Sosh Says:

  @jackoisalive21

  Don't take it to litterary. I mean some people said that Michael look like he was asleep whil others say that his face was prety messed up. Of course I know that if there is a body, there will be only one. But according the stories his children saw the 'good'version of his body. Not the messedup one as stated in the blog article

 81. closepaltomj Says:

  Excellently written. I would like to sponsor this site.

 82. persia Says:

  Yes The family acted strange. I personally was balding my eyes out and I am not a member of the family and I am not even a huge fan. But here is the thing: even if he faked his death we should compare it to a witness protection program. If you have a neighbor who was being harassed or threatened and the program removes him/her out of the area or the country and we all the neighbors know about it, do we go and try to prove that so and so is alive or under protective custody!! Are we being a good friend and a neighbor or are we helping the enemy find our friend.
  From day one I had the Fake theory, but now I think if he has gone as far as to pretend being dead we should leave him alone to get on with his life. But I have been checking your website everyday and thank you for putting this together.
  Like MJ says: peace

 83. zealot Says:

  I was closely watching the video footage of MJ in the ambulance as well as the photo of him in the ambulance and I noticed some interesting things:

  1. Dr. Conrad Murray was quoted as saying that he rode in the ambulance with MJ to the hospital and was trying to resuscitate MJ by administering CPR the entire time in the ambulance.

  – However, I do not see Dr. Murray anywhere in this photo administering CPR. It doesn't even look like he is in the ambulance unless he is at the back giving MJ a foot massage or something.
  http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/218923/80678247.jpg

  2. Closely watch the video footage of the ambulance leaving MJ home. At 1:22 minutes you can see an image of (i think) one of the paramedics from the inside of the ambulance looking out the window. If Mj was in cardic arrest why is the paramedic looking outside the window and not attending to MJ.

  -I thought it could just be a reflection of a man standing behind the ambulance while observing the scene. But I asked myself, why is his reflection the only one showing up because there were a lot of people in that area including the camera man and by-standers but his image is the only one reflecting from the window.

  3. Closely look at 1:33 minutes in the video footage. This is the side window of the ambulance where the photographer suppose to have taken the last photo of MJ. The view is a bit blurry, but it appears that the paramedic man in the ambulance does not have on any gloves. I do not see the oxygen thingy that was on MJ face. Excuse me if I say that I do not even think MJ is in that ambulance. The video footage of that snap shot is not consistent with the photo image that the guy claims he took of MJ while in the ambulance. Maybe that guy photoshopped that photo? I am not a image expert so I can not tell if the photo's real or a fake. Or, the photo could have been taken at an earlier time or day?

  3. Closely look from minutes 1:42-1:47. Mj was already in the ambulance and being rushed to the hospital. The fire truck is on the road in the process of leaving the scene as well. However, you can see an unmarked ambulance entering into MJ home in the background after he is suppose to be on his way to the hospital already.

  - At first, I thought maybe they are just replaying the footage of the ambulance that was taking MJ to the hospital but I noticed that the ambulance that is suppose to be carrying MJ has the ID number 71 on it. The ambulance that is entering his home after the first one left has no ID number on it. I am not familiar with LA paramedics but I thought that all ambulance had ID numbers on them. Then, I thought maybe that ambulance had a communication problem and did not know that a ambulance had already taken MJ to the hospital. However, If MJ was already taken away in the first ambulance, then why are the security guards letting that ambulance enter into the gates? They should have said that MJ was already taken and they no longer need a ambulance, but that is not the case, they let that ambulance enter.

  - Maybe that first ambulance was a decoy or something but if MJ was really in cardic arrest could he afford the time to stage a decoy?

  Here is the link to the video footage:
  http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

 84. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

  okk well i kinda agree with the disguise thingy cuz have you seen the documentary “unmasked”? Well every insider states one way or another that michael was the KING OF DISGUISES and if anyone could pull it off michael could…. HE WAS ABLE TO FOOL ANYBODY WITH HIS DISGUISES!!! so i think there is a possible chance that he could change his appearance, but then again, maybe not… who knows???

 85. A-curious-mind Says:

  I have ralised that my last post about these theories has not been posted but in anycase I have this I'd like to share. Michael seemed to really have been addictted to drugs because if you listen closely to this clip you will hear the woman telling him when he says he's not feeling well that she'll inject him with something….

  http://www.youtube.com/watch?v=yG2doMwV4jw

 86. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

  THERE IS ANOTHER THING!! Well apparently michael jackson has an official youtube channel “http://www.youtube.com/user/michaeljackson”….. is this able to be confirmed or something… and also, someone clearly updates the channel regularly (check the 'last sign in')….. so whoever is responsible for updating the channel must kno michael or something…. i dunno we shoould look into it or something, lyk try to find an official facebook or myspace or something like that.. don't you think?? maybe that could let us get further with this.. cuz at the moment we only have ideas which can't YET be proven…..

 87. blanka Says:

  As I said before I'ma huge Michael Jackson Fan… and one of the things that I can't understand is if he killed himself with and overdose of propofol or demerol that cause the heart attack, and before the comeback tour he had to take physical tests and he was in great shape and healthy why the doctors didn't see he was consuming prescription drugs and he had a health problem??? is kind of confusing!! That should appear on the test right??

 88. A-curious-mind Says:

  I could be wrong but it sure sounds like that's what she told him and just look at him…he looks totally medicated….it's very sad ….

 89. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:

  I Stick With My Theory. He Said That We Aint Seen Nothing Yet And The Concert Was Gonna Be Like You Never Seen Before. He Is Probably Doing All This For His Comeback Tour, Hence Comeback? Plus Im Pretty Sure That Everyone Cant Hold Back Tears. I Cried More Than Anyone At That Memorial. So Im Confused. I Feel He Is Alive And I Hope He Is Fine.

 90. MrsBenjamin Says:

  I have a comment but i may be wrong…im too lazy to get that article…the article that LaToya Jackson had put out not to long ago claiming that her MJ was murdered…well..about that necklaces…she stated something that Paris had a blue necklaces…and she gave her dad the other half..PLEASE PLEASE correct me if i am wrong about this one…but i believe it was said that the necklaces Paris had is a necklaces that CHANGES color from body temperature or something?..sorry im not good at explaining things…but she said the other half( which MJ had) turned purple because he was so cold…but Latoya said his body was warm when she was there with the kids when she first went in the room??….PLEASE COMMENT ON THIS…..Im so -thumbs down- at explain thins…sorry!!

 91. LadyV Says:

  I saw Paris' speech after I was told it was totally real, so I watched it thinking it was real but it just looked fake to me. I don't doubt Paris meant what she said but the cry at the end looks staged.

 92. MrsBenjamin Says:

  and anyone knows where “supermom” went?? just curious

 93. charliechaplin Says:

  I agree with jackoisalive21.

  We can't out fingers on it, but our instinct is telling us the MJ is alive. We may not be able to prove it, not now or perhaps in the future, but we know that he is out there safe & starting to enjoy the normal life that he has always wanted.

  For that, I wouldn't wish for MJ to come back into the limelight again and be lambasted again as before. He deserves to be happy having made all of us happy ever since the start of his career at the age of 5.

  If 'dying' is his way of retiring at 50, then we might as well support him on that decision. Like I said, we may never have a proof that he is alive but our hearts tell us that he is.

  For me, out way of supporting him is defending him as much as we can from those who still stain his persona even after his death by calling him a pedophile or molester or a freak.

  Let's show our support by stating from which countries we each belong so that MJ's detractors will be fully aware that he did not belong to his home country alone but to the entire WORLD. And so, if anyone messes up with MJ's image again after death, they will have to face the anger of his supporters WORLDWIDE.

 94. charliechaplin Says:

  CORRECTION ON TYPO ERRORS:

  We can't out fingers on it, but our instinct is telling us the MJ is alive.

  SHOULD BE:

  We can't PUT our fingers on it….

  AND

  For me, out way of supporting him is defending him as much as we can from those who still stain his persona even after his death by calling him a pedophile or molester or a freak.

  SHOULD BE:

  For me, our way of supporting him…

 95. Jori Says:

  Thanks so much for all of the hard work and thought that has gone into compiling this information so comprehensively and so quickly. I've had my doubts as well, and a number of the issues that have been raised have piqued my curiosity as well.

  I read just today that Janet has split with her longtime beau Jermaine Dupri. How timely.

  I do not believe that Michael is gone. He's pulled a fast one on those greedy hounds at AEG Live, all the while bolstering his bank account, clearing his reputation, and becoming front page news once again.

  Bloodsucking parasites apparently mistook Michael's gentleness and quiet demeanor for weakness. Велика грешка. Michael has always been an astute and formidable business man. This was probably the wisest move he's made yet. Hats off.

  Wherever Michael is I hope he's enjoying the peace and quiet that total anonymity provides. I imagine he's off someplace at the end of the earth, deep in the bush or the mountains of Nepal where no one has ever heard of Michael Jackson…Delicious!

 96. wildchild Says:

  jackoisalive21, I agree with you. I don't think he will return either. I already wrote that on a another post. Imagine what would happen, if he just came back. Not everybody would be as happy as most of us here.

  Thought of another thing. i heard that his kids never had seen him perform, not even at a rehearsal, becasue he wanted to save that for the This Is It shows. Surprise them. Maybe that's just another thing to increase the credibility on this death. But if it's true it's kind of sad. They probably will never see him perform either way now. Not in this life..

  Шта чинити те мислити?

 97. navyblue62643 Says:

  while watching a youtube video of the memorial service for Michael an ad flashed on screen for an underwater memorial park near Key Biscayne, FL 3.5 miles off the coast Is it possible the body has been cremated and placed here. The name of this underwater cemetary is “Neptune Memorial Reef” Also while watching the memorial I observed quite a few people looking upward. Could they have been looking at someone”MJ” standing in one of the boxes ready to trip the sign”I am Alive and Here forever” at the end of Rev. Smith's speech. I also looked at the photo of the open casket and is sure looke Michael bending down and kissing the dead person while Al and Jesse look on. The hand on the body sure looks alot like Michael's.

 98. taylor Says:

  i must admit that during his memorial service i was moved, and especially when paris said “that ever since i was born daddy has been the best daddy and i love him so much”. and then i thought she just spoke in the present tense.

  it is almost automatic how when a person dies that we start to refer to them in the past tense. i am not saying that her tears were faked…i cried everyday that my parents were gone on their 10 day vacation when I was around her age.

  i carefully watched how they especially paris sang all of the songs and clapped her hands and enjoyed the tribute put on in her father's honor.

  i was moved when people spoke of all of the good that michael had done for the world. in my heart i believe that michael jackson is still alive.

  i can not imagine his family completely disrespecting his wishes like that…they would still cover the children, and why on earth would mj want his mother to raise his children if he had such a problem with jehovah's witnesses.

  i was watching entertainment tonight and for the first time mrs. katherine jackson is not going to home school michael's children they will be attending a private school…mrs. jackson has home schooled everyone else.

  another thing about this photo leaked to the press that the children were going to the kingdom hall. being raised as a jehovah's witness i find their dress too casual, and if mrs. jackson is as active as they claim…the boys would have been in shirt and ties and paris would be in a dress, and you usually don't hold a book upside down and backwards…this was done so that people could see that those were jehovah's witness song books…

  which they have changed and gone to paper backs those look hard bound…older models.
  i still believe that michael jackson is alive and well.

  final thought mj is enjoys illusions. He has raised the bar so high within the music indy…what could be bigger than coming back from the dead…NOTHING!!!

 99. lets talk Says:

  I think Prince 1 looks bored, or like “I hate i have to do this”. he could have told them I will be away for a while, but just do this for me. If Michael did this I still am not mad at him, sometimes you have to do what you have to do.

 100. lets talk Says:

  I wonder why is Michael was such a drug addict. Why did'nt anyone threaten to expose him to child protective services, with all of the scandalous people around him, it would have been a easy way for someone to blackmail him, even his family, that would have been a great motivating factor for him to quit using drugs.

 101. MyBelovedMJ Says:

  He LOVE disguises. That is correct, and i don`t care if he should ever return. I just want for him to be in peace, and have the life he so ever longed for. That is all that matters to me.

 102. Samantha Says:

  I Agree on this, but i don't agree that he will come back, the world will hate him for what he did. And already 12 people commited suicide, or the media is making up lies like they always do.

  But who knows, i wont hate him
  I love you michael, where ever you are <3

 103. KARENM14 Says:

  OK WE ALREADY KNOW THE AMBULANCE PHOTO IS NOT HIM. ON THE INTERNET IF YOU LOOK UP PICTURES FOR MICHAEL JACKSON'S EAR IT HAS A CLOSE UP OF HIS EAR AND THEN WITH A NORMAL SHOT OF HIM WITH ONE OF HIS KID'S BEHIND HIM. TAKEN JUNE 10, 2009 FIFTEEN DAYS PRIOR THEN IF YOU COPY THE AMBULANCE PHOTO AND TURN THE PICTURE OF HIM YOU SEE HIS EAR IS NORMAL. THE AMBULANCE PEOPLE HAVE OLD PATCHES ON THEIR SHIRTS NOT THE NEW ONE'S LIKE SOMEONE PREVIOUSLY SAID THEN MY QUESTION IS WHEN WAS THIS PICTURE TAKEN? AND IF IT JUNE 25 WHO IS IT CUZ IT'S NOT MICHAEL? AND HE'S NOT DEAD. AND I THINK HE WILL RETURN THAT'S MY OPINION I DON'T THINK HE WANTED TO DO THIS LIKE THE ELVIS STORY. HE'S ALWAYS DOING SOMETHING DIFFERENT EVERYBODY KNOWS THAT. NOW I DON'T KNOW IF THE DIARY IS TRUE ABOUT HIM RESTING AND COMING BACK ON THESE DATES CHRISTMAS OR NEW YEARS BUT HE ALSO SAID IT WOULD BE BIGGER THAN ELVIS'S COMEBACK SPECIAL IN 1969. HE ALSO SAID SOMEWHERE THAT HE STILL HAD ALOT OF STUFF HE STILL WANTED TO DO. I THINK HE'S TRYING TO PROVE A POINT HERE THAT ALL THESE YEARS THE MEDIA AND NEWSPAPERS HAVE RAN HIS NAME THROUGH THE MUD. AND SOME BELIEVED. AS FOR ME NOT A CHANCE. UNLESS I HERE IT FROM HIS OWN MOUTH OR SEE IT WITH MY OWN EYES NONE OF IT IS TRUE. SO HIM REAPPEARING WOULD SAY TO US IS THAT THE MEDIA LYED TO US. NOW I'M SEEING HIM HE'S NOT DEAD. THEN THEY HAVE LYED TO US THIS WHOLE TIME ABOUT ALL THE ACCUSATIONS ABOUT HIM. DON'T BELIEVE EVERYTHING IN THE NEWS WHEN IT COMES TO CELEBRITIES. GO WITHIN YOUR OWN HEART. AS MICHAEL HAS A BIG ONE. WHEN GOD MADE HIM HE DEFINATELY BROKE THE MOLD. NO ONE WILL HOLD A CANDLE TO HIM. AND IF HE DID RETURN I WOULD NOT BE MAD AT HIM AND I DON'T THINK ALOT OF FANS WOULD EITHER I WOULD JUST SAY WELCOME BACK WE ALL LOVE YOU VERY MUCH AND I SEE YOU PROVED YOU'RE POINT.

 104. KARENM14 Says:

  ALSO HAVE YOU NOTICED THAT WHEN THE FIRE IS DYING DOWN IN THE MEDIA. THEY SEEM TO BRING SOMETHING ELSE OUT TO KEEP THE FLAMES FROM GOING OUT. THEY WANT TO KEEP THE STORY HOT. ANY COMMENTS.

 105. svangel Says:

  ADMIN I NEED TO ASK U SOMTHING… IS THERE A POSIBLITY THAT THE * KIDS* HE SHOWED WERE DECOYS…NOONE EVER SAW THEM AND ITS ONLY DAYS BEFORE HE DIES HE SHOWED THE PICS OF THERE FACES… HU SAYS THAT CHRISTMAS PIC WITH THEM HAVE TO BE GENUINE… CUD BE DECOYS OR OTHER CHILDREN FROM NEVR LAND RANCH

 106. svangel Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M&NR=1
  CHECK THIS OUT

 107. JC.LOVES.MJ Says:

  jackoisalive:

  i agree, and as much i believe that he is alive, he just isnt the kind of person to make his fans upset, wat about the costs of the memorial and all that stuff, like isnt he just making things worse for himself in a way? please make me understandd;

 108. itsme Says:

  The reason why she look up is because there is a big screen in that hall…so she is looking at herself at that moment.

 109. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

  OHH AND ONE MORE THING
  ==== PLEASE READ ========
  Ok everyone remebers Macaulay Culkin right?? (the kid from home alone)…. he was really really good friends with michael and he even stood up 4 michael with the child molestation trials…… but macauley hasn't once spoken up about Michael's “death”….. weird ryt??

 110. momsword Says:

  speaking of his kids, has anyone seen these photos??? his kids are beautiful…. such a sweet and caring dad:

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:michael-jacksons-life-as-a-dad-photos&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 111. Andrea Says:

  Please does anyone know where the body is?? I heard the so called 'body' of MJ is STILL missing?? Please does anyone know anything about this??? Why does no one seem upset that his body is missing for so long?? It just isn't right!!!!
  About the kids Katherine and Janet will maybe get them. Rebbie Jackson is a lovely mother and she could look after them as well?? 'Rebbie' is cool!! Joe Jackson wants to turn the kids into the “Jackson 3″ not sure that will happen? they will probably go to 'boarding school' abroad. Doubt 'Debbie' or the 'Nanny' or 'Diana Ross' will get the kids. 'Kate' (Katherine), Janet and Rebbie are the best bet!! Joe Jackson really should not get the kids as Michael would be upset if Joe got them!! Oh dear who would want Joe Jackson as a Dad? I would rather have Michael Jackson as a Dad as he is/was much kinder!!!!

 112. Mjisalive1 Says:

  Michael…pls come bck…we miss you a lot….music is incomplete without you..

  we want our gem back…we know tht ur alive….somewhere…

  I guess Michael will come back with a bang!

 113. Mjisalive1 Says:

  @ ADMIN- thank you so much…ur website always makes my thoughts alive that maybe MJ is alive yet.Your theories are well written and clarifying.
  Please keep up to the good work….

  I guess you'll keep opening our eyes wide…[:)]
  But whatever, I really really want to thank you from the bottom of my heart…

  Бог благословити.

 114. zealot Says:

  re: paris Jackson mood ring/necklace-

  I believe that paris jackson put the mood ring/necklace on “MJ” at the private memorial which could explain why the color was purple. His “body” was cold by then. However, I remember someone saying that his body was already cold b/f paramedics came to his house. утф? I forgot the source of info but I think it could have came from the 911 call or something. If that is the case, then Latoya claims of his body being warm at the hospital is inconsistent.

  re: MJ passing physical exam-

  If MJ did have any type of medical illness, he could have paid a doctor to say that he passed it. Although it may seem unethical, for the right price I probably would have said that he passed it with flying colors. Sure, the doctor(s) could risk losing his/her license but the money made from that transaction could surpass the average lifetime earnings for any medical doctor. I think Dr. Arnold Klein knows way more than what he is telling. I find it strange that MJ was going to Dr. Arnold's office like 3 time a week throughout this year. On some days, he would leave Dr. Arnold's office carrying a bag that says skin cancer treatment or something (MJJ Pictures, 2009).

  When Dr. Arnold was on CNN, Larry King said that MJ's entire body was as white as a lily flower. Then, Dr. Arnold' s face became full of confusion, shock, or fear. I thought something was sus. about that.

  I'm still trying to figure out how MJ was bald headed unless he shaved his head within a week or so prior to his alleged death. A wig can be easily spotted and sometime he did wear them, but other times he had to have been wearing weave extensions because I could see his scalp in his hair. In order to wear weave extensions, you have to hair a nice length of hair to attach the weave piece to so being bald just doesn't make sense.

 115. Reflection Says:

  To Nr. 111 Andrea:
  Quote: “Please does anyone know where the body is?? I heard the so called 'body' of MJ is STILL missing??”

  Hello Andrea,
  I don't have any inside information but I would assume that Michael's body would be in a safe place, which is unknown to the public. If you read up on James Brown for example, it seems that he was buried 2 months after his death. This suggests that it is possible for a burial to be delayed for such a length of time.

  -----

  IN THE BEGINNING, after I heard the news I was not doubting that Michael was dead. I didn't want to believe it but I accepted it. Then a couple of days later I noticed that the stories did not add up. I started looking online on June 28th and have been reading here ever since. I was not going to post but I feel it would be better to say something because thinking about this in the quiet of my room isn't helping much.

  I WAS CONVINCED that he is alive.

  A FEW DAYS AGO however I got doubtful again and now I am unsure. I would say that the reasons speaking for and against his death now weigh up about equally.

  I THINK THAT careful reflection is needed when certain claims are made. Yes, there are many irregularities, changing stories and confusing points. On the other hand, claiming that an 11-year old girl is acting at her father's memorial, that the police is involved, as well as the hospitals, ambulance staff, all the entertainers who were close to him, his family and even the government is inappropriate and far-fetched, in my opinion.

  WE SHOULD BE careful not to confuse facts. It would be naive to provide only one answer to an unanswered question. If a question is unanswered that doesn't automatically mean that Michael is alive, or dead.

  FOR EXAMPLE: Paris' necklace
  She could have given her father half of that necklace. She could be wearing the other half beneath her sweater.
  Or she could have damaged the chain and it has to be repaired. Maybe she keeps it in her desk or in a special drawer.

  THE TRUTH IS, we don't know anything for sure.

  I WOULD LOVE it if Michael was here with us. He was a wonderful human being who did so much for this world. He really tried to make it a better place. Sadly many people did not appreciate that fact. Many people did not understand him. They got interested in silly facts like monkeys, facial surgeries and hyperberic chambers.

  In my opinion he wouldn't have needed those surgeries because he was BEAUTIFUL, inside and outside. But he was a very intelligent man and ultimately it was his choice.

  I AM SORRY that Michael seemed to have people around him who gave him bad advice. Who knows where their interests lay. We cannot trust everyone who is now coming out claiming to be Michael's best and long-time friend.

  THE MEDIA RIDICULED him and many people caught on. It is only now that a lot of people are realising what a wonderful person he actually was. But if that is his legacy, so be it.

  WE CAN HONOR MICHAEL'S MEMORY by becoming better, kinder and more patient people. If we all put our energy into becoming better people, then this world WILL become a better place. Have you seen the film “Pay it forward”? If not, you should.

  TO THOSE OF YOU WHO HAVE READ THIS FAR:
  Хвала. And congratulations.

 116. Reflection Says:

  I HAVE ONE QUESTION THOUGH… There was a poster on here called “IKNOWITALL”. I haven't seen him or her on here for days. Where is he/she?

 117. Subliminal Says:

  Kids get over deaths quickly, the memorial was ages after his death.

  This whole 'because he wouldn't hurt his kids' theory is seriously laughable.

 118. Samantha Says:

  Those children were his children.
  And i don't understand why Debbie is after the Children now, its kind of making me feel he really is gone. But i look at this site everyday and it makes me beleive his alive, I don't want him to do some comeback, i just want to know for sure his alive and happy somewhere which he deserves.

 119. Samantha Says:

  Ох! i kind of get it now… Well in my opinion They want Katherine to have Custody of the 3 Children so that They can send them back to Michael, you know what i mean?.. so Debbie Rowe dosen't have because his still alive (hopefully).
  Well that's what i thinkk…

 120. Samantha Says:

  Does anyone know if People won or payed tickets for the Memorial? Because if they payed, i bet people will be pretty angry to waste it on somthing that wasn't even true. If his alive!!
  <3

 121. Samantha Says:

  & i'm now never going to listen to the media, i now know that Part of this Hoax is to prove to never listen to the Media. Trueeeeee!

 122. Samantha Says:

  ok! last thing ahah.

  There was never a tear actually shed……..Paris is more interested in her pocketbook till Aunty Janet nudges her and she goes into acting like shes sad. The pre Family memorial was not a private memorial at all……it was a practice session to make sure Paris had how to fake cry down……you never see a tear from anyone…….Jermaine did his best but nope.

 123. Samantha Says:

  and i saw when i was watching at the memorial people yelling out “I LOVE YOUU JANETTTT” its like its not a music concert? I know they were fans of her, i know i am but it's a memorial people be quiett! And i saw Prince was laughing on stage. Hmmm….

  ok! enough from me.

  Thanks Admins! I love you're work.

 124. YouRockMyWorld Says:

  dani,

  I'm totally with you on this. I also think that these 3 kids that are shown to public are not MJ' real kids. Because if Mike would really want to protect his real kids and make sure that noone would ever see them – he could really do it…

  Think about this…

  At the beggining he put some masks and scarfs on their faces to “protect” them from paparazzi… It was done to show off that he is relly concern about them being in public…AND on the other hand – to drag the attention to them….
  Cause please!!! – are the half transparent scarf is so protective????

  And some time before the hoax there were pics of th fake kids all over the Internet without masks….Why??? So the world will concentrate on the them and leave Mike and the real kids alone…

 125. Seekeroftruth Says:

  No… kids do not get over deaths quickly, especially
  a parent's death. I know this to be true first hand.
  My own father transitioned from this life when I was only eight years old. You never get over something like that. My neice's dog got hit by a car and the dog died. Here we are, a couple of years later and it still affects her today.
  My father's passing made me grow up. I would see and hear my mother crying very often. There is nothing quick when it comes to “death”.

 126. Seekeroftruth Says:

  For people who believe MJ is truly gone…why are you here? This website is entitled “Michael Jackson Hoax Death”, right? You must have some doubts or you would not be here. People and the government stage “deaths” more than you realize.

 127. JC.LOVES.MJ Says:

  oh my god, i love the new look !
  and i LOVE MJ !
  hes aliveee, trust me.
  i know these things

 128. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

  kool… im luving the new look of the site.. its good that now there is a reply button… keep it up!!

 129. calmz74 Says:

  I agree with everyones comments and i,m confused just as much as anyone else is.I believe that he is alive and somewhere safe and somewhere where nobody will bother him especially the crappy media.BUT look at what happenned to Heath Ledger???? Only 28 not a long time of prescription of drug usuage and the one time he took more than his body could cope it destroyed him….The other side that makes me believe mj is alive is because the way the family have dealt with all this…Jamaine the brother seems to be the main spokesperson for the family .He has done a few interviews (you can see them on you tube) he seems to be the strongest and always keeping it together very well and on each interview always saying the same story word for word its like its been roled played incase he leaks or makes a mistake.The other reason i believe he is alive is we have only seen the same footage on tv and read in the papers over and over but no proof of anything???? Like when he was rushed to hospital who was the doctor that treated him and pronounced him dead? what about the people in the hospital? the staff? knowing there was such an icon in the hospital nobody rushed to take a photo or speak about it on the news? When princess diana died the doctor made a statement and he pronounced her dead on tv…he explianed what they done couldnt save her…etc etc
  I could go on and on i believe he would never resurface he planned this very well and after all this settles he would reunite the kids with him at a place unknow if you listen to his new song it even tells us BRING ME TO A PLACE UNKNOWN…….??????

 130. jackoisalive21 Says:

  PARIS,PRINCE & BLANKET ARE MICHAEL'S KIDS!

  i find it strange that MJ showed their faces before he disappeared too but i think it was part of the plan. Im 100% they arnt random kids who the public thinks are his i am sure that the kids shown are actually his.

  michael could only go so far to protect them from the public who couldnt hind them forever and apparently the kids hated the masks michael made them wear (N).

  michael is alive.

 131. Wendy Darling Says:

  @ Momsword,
  thank you for the pictures. Beautiful family, the children are really lucky to have such daddy. so sweet.

 132. nina Says:

  what ???? tell us more !!!
  please….

 133. dane86 Says:

  Уоу! this site really looks great now ADMIN!

  @ADMIN
  I still believe he's alive,..I hope more articles and reliable evidences will be posted in this site. I'm always checking this out everyday, through my laptop or my phone and I noticed that it's taking a long time for a new article to be posted in this site, I hope more clues and proofs will be revealed…

  again, this site is really great and so are the people who still believe that he's alive,happy and safe…

  Michael, wherever you are, I hope you're always happy and fine^^

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.