2009
07,17

Under de veckor sedan Michael Jackson död, det har varit ett oändligt mängd kommentarer som pekar på det faktum att "skäl" till varför Michael Jackson död är inte ett Hoax är för att han skulle aldrig skada sitt barn "och att han älskade dem också mycket ". Vi skulle vilja säga att vi är helt överens med dessa uttalanden, och menar att detta är den exakta anledningen till att Michael Jackson död var en Hoax. Låt mig förklara.

Den dag som Michael Jackson död, den 25 juni var vi sa nästan direkt att hans död var på grund av hjärtstillestånd. Som dagar efter hans död framåt var vi sedan fått uppgifter om att hans Heart Attack orsakats av överdriven användning av narkotika. Även om resultaten av de två, eventuellt tre obduktioner av Michael Jackson kropp är ännu inte släppt samt toxikologi rapport från den första obduktionen, vi bara möjlighet att bedöma den information vi har fått höra av unrelieable källor i Media och sådana webbplatser som TMZ.

Men jag skulle ändå vilja undersöka skälen till att jag tror att hans barn är antalet en anledning att han fortfarande lever.

Om Michael Jackson faktiskt ta en cocktail av droger varje dag, vilket i sin tur orsakade hans hjärtattack, hur kunde han ha gjort detta som en far? Jag förstår att en addicition är något som är mycket svåra att övervinna och ta itu med, men bortsett från några mindre incidenter, Michael Jackson uppges ha varit en bra pappa, som ger sina barn massor av sin tid och alla de saker de kunde har någonsin velat. Om meddelandet "Han skulle aldrig skada sina barn är faktiskt sant, vilket jag är säker på att det är så varför skulle han någonsin har comprimised hans hälsa på ett sådant sätt som skulle riskera att lämna dem utan en far, särskilt på ett sådant ung ålder?

För det andra har rapporterats att ögonblicken efter Michael Jackson tillkännagavs döda vid UCLA Medical Center, Katherine Jackson tog barnen att se sin far. (Dock finns det inga foton bevis som stöder detta påstående och Katherine Jackson var inte ses med barn på sjukhuset över huvud taget.) Vi fick också veta att på den privata familjen minnesmärke innan Public minnesmärke i Staples Center, Michael Jackson dotter Paris, placeras ett halsband av en halv hjärta runt hennes pappor hals, medan hon bar den andra halvan.

Om Michael Jackson verkligen är död, så hur kan hans familj omfattas hans barn till traumatisk upplevelse att få se sina fäders död kropp inte en gång utan två gånger? Den andra Temne barnen skulle ha sett hans kropp, han hade redan varit död i över två veckor. Personligen tror jag inte att detta är något som en far som älskar sina barn så mycket skulle ha uppskattat eller aldrig samtyckt till.

Vi fick också veta att anledningen till att Michael's kista inte var en öppen kista vid den offentliga Memorial berodde hans ansikte var blåmärken och skadade under CPR och återupplivning. Att hålla i minnet att detta resonemang är helt befängt i alla fall, om det är sant, varför i hela friden skulle du ta mannens barn att se honom igen? Visar sina barn sin döda pappa med en bashed upp ansiktet inte en gång utan två gånger? Jag tror inte det ... .. han älskade dem för mycket för att sätta dem i något så traumatiskt som det. Jag tror verkligen att alla barn som skulle ha varit tvungen att utstå något sådant skulle utan tvekan vara märkta för livet.

Den slutliga resonemang måste jag tillbaka min teori är hur barnen verkade så unbelieveably lugn under det offentliga Memorial. Ursäkta att jag säger så, men jag skulle även gå så långt som att säga att Prince Michael II, den äldsta, även såg uttråkad ibland. Jag vet att många kommer att säga att alla som behandlar saker annorlunda och kanske de bara var i chock (även om jag inte skulle klandra dem överväger de 'bara var tvungen att stå ut att se sin fars lik för andra gången.) Men om människor är försöker säga att tre barn har att göra med sin fars död i samma lugna och samlade sätt (bortsett från det tal Paris gav som verkade mycket repeteras och planeras och även helt "riva mindre), så måste vi säga att är ett löjligt påstående. Visa mig det barn som är lugna, sammansatt och "tråkigt" under sin fars minnesmärke utan tårar eller sobs, med en kista framför dem som var tänkt att hålla kroppen av sin pappa ... jag tvivlar på att du skulle hitta något.

Michael Jackson barn vid hans minne

Jag tror att det enda sättet Michael Jackson barn kunde ha gjort det genom att minnesmärket så enkelt och "emotionless" samt varaktig två "visningar" av faderns lik skulle vara om deras pappa var inte ens döda till att börja med. De vet att deras far är i högsta grad levande och väl, de har sett honom vid liv, eftersom hans "död" och de vet att de kommer att vara med honom snart igen.

Hur kunde han göra detta till sitt barn? Vi talar om en man som inte såg något fel med dinglar sin baby från ett hotellrum fönster, fyra berättelser över marken. "Mina fans ville se barnet, så jag visade dem", Michael Jackson sade när ifrågasatte om olyckan. Om Michael verkligen inte se hur den här händelsen kan vara ett problem, då skulle det inte meningsfullt att han förmodligen tror att det är inga problem med att världen tror att han är död medan han fortsätter att leva ett långt och avspänt liv någon annanstans ?

Håll ett öga på dessa barn under de kommande 2,4 och 6 månader. Garanterat kommer de att skickas till "skolan" eller bosätta sig utomlands för att "komma ut i rampljuset" eller någon sådan ursäkt. Vi alla vet att de kommer att vara med sin far igen snart ... han älskar dem för mycket och han skulle aldrig göra något för att skada dem.

134 kommentarer hittills

Add your comment
 1. Han LOVE förklädnader. Det är korrekt, och i don `t care om han någon gång skulle återvända. Jag vill bara för honom att vara i fred, och har liv han alltid längtat efter. Det är allt som är viktigt för mig.

 2. Jag accepterar om detta, men jag håller inte med om att han kommer tillbaka, att världen kommer att hata honom för vad han gjorde. Och redan 12 personer som begått självmord eller media gör upp ligger som de alltid gör.

  Men vem vet, jag brukar hata honom
  Jag älskar dig Michael, vart du är <3

 3. OK Vi vet redan ambulansen FOTO är inte han. PÅ INTERNET Om du tittar upp bilder för Michael Jackson'S EAR Den har en närbild på hans öra och sedan med en normal bild på honom med en av hans barn efter honom. VIDTAGITS 10 juni 2009 femton dagar före därefter om du kopierar ambulansen FOTO och förvandla bilden av honom som du ser hans öra är normalt. Ambulansen människor har GAMMAL FLÄCKAR PÅ DERAS Shirts inte den nya NGNS någon tidigare sade då min fråga är då var den här bilden? OCH OM IT 25 juni Vem är det cuz DET ÄR INTE Michael? Och han är inte död. Och jag tror att han KOMMER RETURN DET ÄR MIN UPPFATTNING Jag tror inte att han ville göra det här som den ELVIS STORY. HAN ÄR ALLTID gör något annat Alla vet det. Nu vet jag inte om DAGBOK ÄR SANT om honom träda och kommer TILLBAKA PÅ DESSA DATES jul eller nyår Men han sade också att det skulle vara större än ELVIS: S COMEBACK SPECIAL 1969. Han sade också NÅGONSTANS att han fortfarande hade en massa saker han ville göra. Jag tror att han försöker att bevisa en punkt om att alla dessa år MEDIER OCH tidningar har RAN HANS NAMN GENOM leran. OCH NÅGRA trodde. Eftersom att jag inte en chans. Om jag inte här är från hans egen mun eller se det med egna ögon inget av det är sant. SO honom återkommer vill säga till USA är att medierna LYED TILL USA. Nu är jag träffa honom HAN ÄR INTE DÖD. Då får ni LYED att USA hela tiden om alla anklagelser om honom. Tro inte allt i nyheter när det gäller kändisar. GO i ditt eget hjärta. AS Michael har en stor en. När Gud gjorde honom Han bröt mögel. Ingen kommer att hålla ett ljus på honom. Och om han DID RETURN jag är inte arg på honom och jag tror inte MYCKET FLÄKTAR antingen skulle jag bara säga VÄLKOMMEN TILLBAKA vi alla älskar så mycket och jag ser dig bevisas DU ÄR LED.

 4. ÄVEN Har du märkt att när BRAND är döende NED i media. De verkar sätta något annat OUT att hålla låga från att gå ut. De vill behålla STORY Het. Några synpunkter.

 5. ADMIN jag måste be U SOMTHING ... FINNS DET ETT POSIBLITY ATT * KIDS * Han visade var lockbete ... ingen någonsin såg dem, och den enda dagar innan han dör han visade PICS därifrån FACES ... HU säger att CHRISTMAS PIC med dem har till verklig ... CUD BE lockbete eller andra barn från NEVR LANDTRANSPORT RANCH

 6. http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M&NR=1
  Kolla in det här

 7. jackoisalive:

  Jag håller med, och så mycket jag tror att han lever, han bara isnt den typ av person för att göra sina fans upprörda, wat om kostnaderna för minnesmärke och allt det där, precis isnt han bara gör saken värre för sig själv på ett sätt ? Snälla, gör mig understandd;

 8. Anledningen till att hon tittar upp är att det finns en storbilds-TV i hallen ... så hon ser på sig själv i det ögonblicket.

 9. Åhh Och en sak till
  ==== LÄS ========
  Ok alla remebers Macaulay Culkin rätt? (ungen hemifrån ensam) .... han var riktigt riktigt bra vän med Michael och han ännu stod upp 4 michael med barnet ofredande prövningar ... ... men macauley inte har en gång talat upp om Michael: s "död" ... .. konstigt ryt?

 10. tala om sina barn, har någon sett dessa bilder??? hans barn är vacker .... en sådan söt och omsorg pappa:

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:michael-jacksons-life-as-a-dad-photos&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 11. Snälla gör någon vet var kroppen är? Jag hörde de så kallade "organ" i MJ saknas fortfarande? Snälla gör någon vet något om detta??? Varför ingen verkar upprörd över att hans kropp saknas så länge? Det bara är inte rätt!
  Om barnen Katherine och Janet kommer kanske få dem. Rebbie Jackson är en underbar mamma och hon kunde ta hand om dem också? "Rebbie är cool! Joe Jackson vill göra barnen till "Jackson 3" inte säker på att det kommer att hända? De kommer förmodligen att gå till "skolan" i utlandet. Tvivel "Debbie" eller "Nanny" eller "Diana Ross" kommer att få ungar. "Kate" (Katherine), Janet och Rebbie är den bästa insatsen! Joe Jackson borde verkligen inte få ungar som Michael skulle rubbas om Joe har dem! Åh kära som vill Joe Jackson som en pappa? Jag skulle hellre ha Michael Jackson som en pappa som han är / var mycket Kinder!

 12. Michael ... pls komma bck ... vi saknar dig mycket .... Musik är ofullständig utan dig ..

  vi vill att vår pärla tillbaka ... vi vet THT ur livet .... någonstans ...

  Jag antar att Michael kommer tillbaka med en bang!

 13. @ ADMIN-Tack så mycket ... ur webbplats alltid gör mina tankar i livet som kanske MJ lever yet.Your teorier är välskrivna och förtydligande.
  Spara upp till det goda arbete ....

  Jag antar att du kommer att hålla öppna våra ögon brett ... [:)]
  Men vad jag verkligen vill verkligen tacka er från djupet av mitt hjärta ...

  Gud välsigne dig.

 14. Re: paris Jackson humör ring/necklace-

  Jag tror att Paris jackson sätta stämningen ring / halsband på "MJ" till den privata minnesmärke som skulle kunna förklara varför den färg var lila. Hans "body" var kall då. Men jag minns att någon säger att hans kropp var redan kalla b / f ambulanspersonal kom till hans hus. WTF? Jag glömde en källa till info, men jag tror att det kunde ha kom från 911 samtal eller något. Om så är fallet, då Latoya anspråk av hans kropp är varm på sjukhuset är inkonsekvent.

  Re: MJ passerar fysiska exem -

  Om MJ hade någon typ av medicinsk sjukdom, han skulle ha betalat en läkare att säga att han klarat det. Även om det kan tyckas oetiskt, till rätt pris jag förmodligen skulle ha sagt att han gått med flygande färger. Visst, den läkare (s) kan riskera att förlora sin licens men pengarna göras från denna transaktion skulle kunna överträffa den genomsnittliga livslängden intäkter för varje läkare. Jag tror Dr Arnold Klein vet mycket mer än vad han talar om. Jag finner det märkligt att MJ skulle Dr Arnold kontor gillar 3 Temne en vecka hela året. På några dagar skulle han lämna Dr Arnold kontor redovisade en väska som säger hudcancer behandling eller något (MJJ Pictures, 2009).

  När Dr Arnold var på CNN, Larry King sa att MJ: s hela kroppen var lika vit som en lilja blomma. Sedan Dr Arnold "ansikte blev full av förvirring, chock eller rädsla. Jag trodde att något var sus. om det.

  Jag är fortfarande försöker lista ut hur MJ var skallig ledas om han rakade huvudet inom en vecka eller så innan hans påstådda död. En peruk kan lätt fläckig och ibland han bära dem, men andra gånger var han tvungen att ha varit klädd väva utvidgningar eftersom jag kunde se hans hårbotten i hans hår. För att bära väva förlängningar måste du hår en bra längd på håret för att fästa väva bit till så är skallig bara inte klokt.

 15. Till Nr. 111 Andrea:
  Citat: "Var god gör någon vet var kroppen är? Jag hörde de så kallade "organ" i MJ saknas fortfarande? "

  Hej Andrea,
  Jag har inga insiderinformation men jag antar att Michael kropp skulle vara på en säker plats, som är okänd för allmänheten. Om du läser på James Brown till exempel, verkar det som om han begravdes 2 månader efter hans död. Detta tyder på att det är möjligt för en begravning kommer att försenas till en sådan lång tid.

  -----

  I början, efter att jag hört det så jag var inte tvivel om att Mikael var död. Jag ville inte tro det, men jag accepterade det. Sedan ett par dagar senare märkte jag att historierna inte lägga upp. Jag började leta på nätet om den 28 juni och har behandlingen här sedan dess. Jag var inte att i efterhand men jag tycker att det vore bättre att säga något på grund av att tänka på detta i lugn i mitt rum är inte att hjälpa mycket.

  Jag var övertygad om att han lever.

  För några dagar sedan men jag blev tveksam igen och nu är jag osäker. Jag skulle säga att de skäl som talar för och emot hans död nu väga ungefär lika.

  Jag menar att noggranna överväganden behövs när vissa påståenden görs. Ja, det finns många oegentligheter, ändra berättelser och förvirrande saker. Å andra sidan hävda att en 11-årig flicka arbetar på sin fars minnesmärke, att polisen är inblandad, liksom sjukhus, ambulans personal, alla underhållare som var nära honom, hans familj och även regeringen är olämplig och långsökt, tycker jag.

  Vi bör vara noga med att inte blanda ihop fakta. Det vore naivt att ge endast ett svar på en obesvarad fråga. Om en fråga är obesvarade det innebär inte automatiskt att Michael är levande eller död.

  Till exempel: Paris "halsband
  Hon kunde ha gett sin far hälften av halsband. Hon skulle kunna bära den andra hälften under hennes tröja.
  Eller hon kan ha skadat kedja och måste repareras. Hon kanske håller det på hennes skrivbord eller i en särskild låda.

  Sanningen är att vi inte vet någonting säkert.

  Jag skulle älska det om Michael var här med oss. Han var en underbar människa som gjorde så mycket för den här världen. Han verkligen försökt att göra det till en bättre plats. Tyvärr många som inte inser detta faktum. Många människor som inte förstod honom. De blev intresserade av fåniga fakta som apor, ansiktsigenkänning läkarmottagningar och hyperberic kamrarna.

  Enligt min mening skulle han inte ha behövt dessa operationer eftersom han var vacker på insidan och utsidan. Men han var en mycket intelligent man och till slut var det hans val.

  Jag beklagar att Michael verkade ha folk omkring honom som gav honom dålig rådgivning. Vem vet var deras intressen bestämmer. Vi kan inte lita på alla som nu kommer ut som påstår sig vara Michael bästa och lång Temne vän.

  MEDIER förlöjligade honom och många människor som fångats på. Det är först nu som många inser vad en underbar person han egentligen var. Men om det är hans arv, så var det.

  VI KAN HEDRA MICHAEL minne genom att bli bättre, Kinder och mer patientnära människor. Om vi alla lägga vår energi på att bli bättre människor, så här världen kommer att bli en bättre plats. Har du sett filmen "Betala den framåt"? Om inte, bör du.

  Till er som har läst så här långt:
  Tack. Och grattis.

 16. Jag har en fråga ändå ... Det fanns en affisch om här kallas "IKNOWITALL". Jag har inte sett honom här i flera dagar. Var är han?

 17. Kids komma över dödsfall snabbt memorialet var åldrar efter hans död.

  Hela det här ", eftersom han inte skulle skada hans barn" teori är allvarligt skrattretande.

 18. Dessa barn var hans barn.
  Och jag förstår inte varför Debbie är efter barn nu, sitt slag för att göra mig känns han verkligen är borta. Men jag tittar på denna webbplats vardagliga och det gör att jag tror att han lever, jag vill inte att han ska göra några comeback, jag vill bara veta säkert hans levande och lycklig någonstans som han förtjänar.

 19. Oh! i form av få det nu ... Jo, i min mening De vill Katherine ha vårdnaden om 3 barn så att de kan skicka dem tillbaka till Michael, ni vet vad jag menar? .. så Debbie Rowe doesnt ha eftersom han fortfarande lever (förhoppningsvis).
  Jo det är vad jag thinkk ...

 20. Finns det någon som vet om människor vunnit eller betalas biljetter till Memorial? För om de betalas jag bet människor kommer att bli ganska arg att slösa bort den på somthing som inte ens sant. Om han lever!
  <3

 21. & Jag nu aldrig kommer att lyssna på media, jag vet nu att en del av detta Hoax är att bevisa att aldrig lyssna på media. Trueeeeee!

 22. ok! sista ahah.

  Det var aldrig en tår faktiskt en byggnad ... ... .. Paris är mer intresserad av hennes plånbok till Aunty Janet nudges henne och hon börjar agera som shes sorgligt. Förhandsfinansieringen Familj minnesmärke inte en privat minnesstund på alla ... ... det var en övning för att se till Paris hade hur falska gråta ner ... ... du aldrig se en tår från vem som helst ... .... Jermaine gjorde sitt bästa, men nope.

 23. och jag såg när jag tittade på minnesmärke människor skriker ut "Jag älskar YOUU JANETTTT" sin vilja att inte en musik konsert? Jag vet att de gillar henne, jag vet jag men det är ett minnesmärke över människor quiett! Och jag såg Prince var skratt på scenen. Hmmm ....

  ok! nog från mig.

  Tack administratörer! Jag älskar du arbete.

 24. Dani,

  Jag är helt med dig om detta. Jag tycker också att dessa 3 ungar som visas för allmänheten är inte MJ verkliga barn. För om Mike skulle verkligen vill skydda sitt verkliga barn och se till att ingen någonsin skulle se dem - han kunde verkligen göra det ...

  Fundera på detta ...

  I början han lagt några masker och scarfs på deras ansikten att "skydda" dem från paparazzi ... Det gjordes för att visa att han är relly oro över att de i offentliga ... och å andra sidan - för att dra uppmärksamhet till dem ... .
  Orsak du! - Är en halv öppen scarf är så skyddande????

  Och lite tid innan hoax fanns bilder av th falska barnen hela Internet utan masker .... Varför??? Så världen kommer att inriktas på dem och lämna Mike och de verkliga barn ensam ...

 25. Nr ... barnen inte komma över dödsfall snabbt, särskilt
  en förälders död. Jag vet att detta är sant första hand.
  Min egen far överförts från detta liv när jag bara var åtta år gammal. Du har aldrig komma över nåt sånt. Min neice hund blev påkörd av en bil och hund dog. Här är vi, ett par år senare och det fortfarande påverkar henne i dag.
  Min far går fick mig att växa upp. Jag vill se och höra min mor gråter ofta. Det finns inget snabbt när det gäller att "död".

 26. För personer som anser MJ verkligen är borta ... varför är du här? Denna webbplats har rubriken "Michael Jackson Hoax Death", eller hur? Du måste ha vissa tvivel eller om du inte skulle vara här. Människor och regeringen skede "dödsfall" mer än du tror.

 27. Herregud, jag älskar det nya utseendet!
  Och jag älskar MJ!
  HES aliveee, lita på mig.
  Jag vet att dessa saker

 28. Kool ... im luving det nya utseendet på webbplatsen .. det bra att nu finns det ett svar knappen ... hålla upp den!

 29. Jag håller med allas kommentarer och jag är förvirrad lika mycket som någon annan is.I tror att han lever, och ett säkert ställe och någonstans där ingen kommer att störa honom särskilt crappy media.BUT titta på vad happenned att Heath Ledger??? ? Endast 28 inte lång tid för receptbelagda droger usuage och en Temne han tog över hans kropp skulle klara det förstörde honom .... Den andra sidan som gör att jag tror MJ lever beror på hur familjen har arbetat med allt detta ... Jamaine bror verkar vara de främsta talesman för familjen. Han har gjort ett fåtal intervjuer (du kan se dem på You Tube) han verkar vara den starkaste och alltid håller ihop mycket bra och varje intervju alltid säger samma historia ordagrant dess likhet med sina varit roled spelat Incase han läckor eller gör en mistake.The annan anledning tror jag han lever är vi bara har sett samma film på tv och läsa i tidningarna om och om igen, men inga bevis för något? ? Precis när han rusade till sjukhuset som var den läkare som behandlat honom och uttalade honom död? hur är det med folk på sjukhuset? personalen? vetskap om det fanns en sådan ikon på sjukhuset ingen rusade att ta ett foto eller tala om det på nyheterna? När prinsessan Diana dog den läkare som gjorde ett uttalande och han uttalade hennes död på tv ... han explianed vad de gjort couldnt rädda henne ... etc etc
  Jag skulle kunna fortsätta och jag tror att han aldrig skulle resurface han planerat detta väldigt bra och efter allt detta stannar han skulle återförena barnen med honom på en plats Okända om du lyssnar på hans nya låt det ännu berättar OCH HÄMTA till en plats OKÄND ... ... .??????

 30. PARIS, Prince & FILT ÄR MICHAEL'S KIDS!

  Jag finner det märkligt att MJ visade deras ansikten innan han försvann också men jag tror att det var en del av planen. Im 100% de Arnt slumpmässiga barn som allmänheten tycker är hans jag är säker på att barnen som visas är faktiskt hans.

  Michael kunde gå så långt för att skydda dem från allmänheten som couldnt hind dem evigt och tydligen ungarna hatade den masker michael gjort dem slitage (N).

  Michael lever.

 31. @ Momsword,
  Tack för bilderna. Beautiful familjen, barnen är verkligen tur att ha en sådan pappa. så söt.

 32. wow! webbplatsen verkligen ser stor nu ADMIN!

  @ ADMIN
  Jag tror fortfarande att han är vid liv .. Jag hoppas fler artiklar och tillförlitlig bevisning kommer att publiceras på denna sida. Jag är alltid kontrollera detta i vardagen, via min laptop eller min telefon och jag märkte att det tar lång tid för en ny artikel som skall postas i denna site, hoppas jag fler ledtrådar och bevis som kommer att avslöjas ...

  igen, denna webbplats är riktigt bra och så är de människor som fortfarande tror att han lever, glad och säker ...

  Michael, var du än är, hoppas jag att ni är alltid glada och fina ^ ^

 33. Hur i hela friden kan någon medlem i familjen skulle ta ett foto under hans livlösa och andfådd kroppen som ligger på sjukhuset under den sorg känsloladdat ögonblick? . Tryck inte får komma in på den privata ögonblick. om allt han hoax död som jag hoppas coz jag saknar honom så mycket sång. där han nu hoppas att han äntligen funnit lycka och fred

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.