2009
07,17

Kun viikkoa sitten Michael Jackson kuolee, on ollut loppumaton määrä kommentit osoittaa kohti sitä, että "syy" miksi Michael Jackson kuolema ei ole Hoax johtuu siitä, että hän "ei koskaan satuttaa hänen lapsiaan" ja koska hän rakasti niitä liian paljon ". Haluamme sanoa, että olemme täysin samaa mieltä näistä lausunnoista, ja uskon, että tämä on tarkkaa syytä sille, miksi Michael Jackson kuolema oli Hoax. Sallikaa minun selittää.

Päivä Michael Jackson kuoleman, June 25th, meille kerrottiin heti, että hänen kuolemansa oli sydämen pysähtyminen. Kuten päivän kuluessa hänen kuolemansa edetessä olimme sitten ilmoitettu, että hänen Heart Attack aiheutti liiallisen huumeidenkäytön. Vaikka tulokset, kaksi, mahdollisesti kolme ruumiinavauksia ja Michael Jackson ruumis on vielä vapautetaan sekä toksikologia kertomuksen ensimmäinen ruumiinavaus, me vain voitava arvioida tietoja, jotka olemme jo kertonut, että unrelieable lähteet sekä Media ja tällaisten verkkosivustojen TMZ.

Kuitenkin haluaisin kuitenkin tutkia syitä siihen, miksi uskon hänen lapsensa ovat numero yksi syy, hän on edelleen elossa.

Jos Michael Jackson todellakin ottaa cocktail huumeiden joka päivä, mikä puolestaan aiheutti hänen sydänkohtaus, miten hän on tehnyt tämän isä? Ymmärrän, että addicition on jotain, jota on erittäin vaikea voittaa ja käsitellä kuitenkin, lukuun ottamatta joitakin pieniä välikohtauksia, Michael Jackson on ilmoittanut ollut erinomainen isä, joka on antanut lapsille runsaasti aikaansa, ja kaikki, mitä he olisi voinut koskaan halunneet. Jos maininta "Hän ei koskaan satuttaa hänen lapsensa" on itse asiassa totta, mikä Olen varma, että se on, niin miksi hän on joskus comprimised hänen terveyttään niin, että olisi vaarana jättää ilman isää, erityisesti niin nuorena?

Toiseksi se on raportoitu, että hetkiä jälkeen Michael Jackson ilmoitti kuolleita on UCLA Medical Center, Katherine Jackson otti lapset nähdä heidän isänsä. (Vaikka ei ole valokuva todisteita, jotka tukisivat tätä väitettä ja Katherine Jackson ei ollut nähnyt lasten kanssa on sairaalan lainkaan.) Meille sanottiin myös, että yksityisen perheen muistomerkki ennen Julkiset muistomerkki on Staples Center, Michael Jackson tytär, Paris, saattaa kaulakorun on puoli sydämen ympärillä hänen isänsä kaulassa, kun hän wore toisen puolen.

Jos Michael Jackson on kuollut, niin miten hänen perheensä jollei hänen lapsensa on traumaattinen kokemus nähdä heidän isänsä ruumiin ei kerran, mutta kaksi kertaa? Toinen kerta, kun lapset ovat nähneet hänen ruumiinsa, hän olisi jo kuollut yli kaksi viikkoa. Henkilökohtaisesti en usko, että tämä on jotain, että isä, joka rakastaa lapsia niin paljon, olisin arvostanut tai koskaan suostunut.

Meillä oli myös kerrottu, että siitä syystä, että Michaelin ruumisarkku ei ollut avoin lipas on julkinen muistomerkki oli, koska hänen kasvonsa oli bruised ja vaurioitua CPR ja elvytys. Pidä mielessä, että tämä perustelu on täysin naurettavaa, joka tapauksessa, jos se on totta, niin miksi ihmeessä haluat ottaa miehen lapset nähdä hänet uudestaan? Tulokset lapsensa niiden kuollut isänsä kanssa bashed jopa kasvot ei kerran, mutta kaksi kertaa? I don't think so ... .. hän rakasti niitä liikaa laittaa niitä jotain niin traumaattinen niin. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että lapsen olisi joutunut kestämään jotain olisi epäilemättä arpinen elämää varten.

Lopullinen perustelut olen varmuuskopioida oma teoria on se, miten lapset näytti niin unbelieveably rauhallisena aikana julkinen muistomerkki. Anteeksi, että sanon näin, mutta haluaisin vielä mennä niin pitkälle, että Prince Michael II, vanhin, jopa näytti tylsää ajoittain. Tiedän, että monet ihmiset tulevat sanomaan, että jokainen käsittelee asioita eri tavalla ja ehkä ne olivat vain sokissa (vaikka en halua syyttää heitä huomioon ne halua juuri kestämään että heidän isänsä ruumis jo toisen kerran.) Mutta jos ihmiset ovat Yritän sanoa, että kolme lasta ovat tekemisissä heidän isänsä kuoleman sama rauhallisia ja maltillisia tavalla (lukuun ottamatta puhe Pariisin antoi joka näytti hyvin harjoitellusta suunnittelee ja oli myös täysin "repiä vähemmän), meidän on sanottava, että on naurettava väite. Näytä minulle lapsi, joka on rauhallinen, toimien ja "tylsää" aikana heidän isänsä muistomerkki ilman repeämiä tai nyyhkytys, jonka arkun edessä, jotka oli tarkoitus pitää kehon heidän isänsä ... Epäilen haluat löytää mitään.

Michael Jackson lasten hänen Memorial

Olen vilpittömästi sitä mieltä, että ainoa tapa Michael Jackson lasten olisi voinut tehdä sen kautta, että muistomerkki niin helposti ja "emotionless, sekä kestävät kaksi näyttökertojen" heidän isänsä ruumis olisi, jos isä ei ole vielä kuollut aluksi. He tietävät heidän isänsä on erittäin paljon elossa ja hyvin, he ovat nähneet hänet elossa, koska hänen "kuolema", ja he tietävät, ne ovat hänen kanssaan pian uudelleen.

Miten hän tekee tämän hänen lapset? Puhumme mies, joka ei näe mitään vikaa epävarmuudessa hänen vauva ulos hotellihuoneen ikkunasta, neljä tarinoita yläpuolella. Oma fanit halusivat nähdä vauva, joten näytti heille ", Michael Jackson sanoi, kun kysyttiin tapahtumasta. Jos Michael todella ei nähdä, miten tämä tapaus voisi olla ongelma, niin ei se mitään järkeä, että hän luultavasti ajattelee ei ole ongelma tehdä maailmasta uskoa, että hän on kuollut, kun hän menee elää pitkän ja rentoa elämää muualla ?

Pidä silmällä näitä lapsia yli seuraavaan 2,4 ja 6 kuukautta. Takuuuvarmasti ne toimitetaan "sisäoppilaitos" tai elää merentakaisissa on "päästä pois valokeilassa" tai jotain sellaista anteeksi. Me kaikki tiedämme ne heidän isänsä taas pian ... hän rakastaa niitä paljon ja hän ei koskaan tee mitään vahingoittaa niitä.

134 kommenttia toistaiseksi

Lisää kommentti
 1. Hän LOVE kätkeytyy. Tämä on oikea, ja En välitä vaikka hän olisi koskaan palaa. Haluan vain, että hän on rauha, ja on elämän hän niin koskaan pitkään kaivannut. Tässä on kaikki, että asiat minulle.

 2. Olen samaa mieltä tästä, mutta en ole samaa mieltä siitä, että hän tulee takaisin, maailma vihaa häntä siitä, mitä hän teki. Ja jo 12 ihmistä teki itsemurhan tai media tekee jopa valheita kuten ne aina tekevät.

  Mutta kuka tietää, i tapana vihaan häntä
  Rakastan sinua michael, minne olet <3

 3. OK Tiedämme jo Ambulanssi KUVA EI HIM. ON INTERNETISSÄ Jos tarkastellaan UP KUVIA VARTEN Michael Jackson'S EAR IT ON A CLOSE UP hänen EAR ja sen jälkeen normaalissa kuva hänelle yksi hänen KID'S tukee häntä. TOTEUTTAMAT 10. kesäkuuta 2009 viidentoista päivän ajan ennen THEN jos kopioit Ambulanssi PHOTO ja käännä kuva HIM näet hänen EAR on normaalia. THE Ambulanssi ihmiset ovat OLD MERKIT ON NIIDEN PAIDAT ole uusi'S SAMANKALTAINEN joku aiemmin sanoi, kysymykseni on Milloin tämä kuva otetaan? Ja jos se kesäkuu 25 Kuka CUZ IT'S NOT MICHAEL? Ja hän ei ole kuollut. Ja mielestäni hän PALAA Se on minun LAUSUNTO En usko, että hän halusi tehdä tämän SAMANKALTAINEN THE Elvis STORY. Hän on aina tehdä jotain erilaista Kaikki tietävät sen. En nyt tiedä, onko Päiväkirja on TRUE ABOUT HIM kesannointia ja palaan NÄITÄ DATES jouluna tai UUDET vuotta, mutta hän myös sanoi, että se olisi suurempi kuin Elvis'S Comeback erityiset 1969. Hän sanoi myös jossain, että hän vielä oli paljon STUFF hän vielä halusi tehdä. Mielestäni hän yrittää osoittaa tässä, että kaikki nämä vuodet TIEDONVÄLITYS JA SANOMALEHDET OVAT RAN hänen nimensä KAUTTA MUD. Ja jotkut uskoivat. Mitä minuun tulee, ei mahdollisuus. Jollei I HERE IT omasta suusta tai nähdä sen omin silmin yksikään se on totta. SO HIM uudelleen sanoisin Yhdysvaltojen on se, että Media LYED Yhdysvaltojen. NOW I'M Seeing HIM hän ei ole kuollut. Ne ovat LYED Yhdysvaltain koko tämä aika noin kaikki syytökset hänestä. Älä usko kaiken, NEWS, kun on kuuluisuuksia. GO omassa Heart. Michael on suuri ONE. Kun Jumala teki hänestä Hän rikkoi multaan. Kukaan ei HOLD A CANDLE hänelle. Ja jos hän ei RETURN En olisi MAD häntä, enkä usko paljon PUHALTIMIEN joko haluan vain sanoa, TERVETULOA TAKAISIN me kaikki rakastamme teitä hyvin paljon ja näen sinut osoittautunut olet KOHTA.

 4. MYÖS Oletko huomannut, että kun TULENKESTÄVYYSTESTI kuolee DOWN IN TIEDONVÄLITYS. He näyttävät saatettava jotain muuta OUT pitää LIEKIT TIEDONANTO ulos. He haluavat pitää STORY SIISTI. Huomautuksia.

 5. ADMIN I tarpeen pyytää U SOMTHING ... Onko POSIBLITY ETTÄ * KIDS * hän osoitti olivat houkutuslintuina ... kukaan SAW ne ja sen ainoa PÄIVÄÄ ENNEN hän kuolee hän osoitti PICS sieltä FACES ... HU SANOO, että joulu PIC JOSTA heistä joutuvat aito ... CUD BE houkutuslintuina tai muita lapsia TIEDONANTO NEVR MAALIIKENNE RANCH

 6. http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M&NR=1
  Katso tätä

 7. jackoisalive:

  Olen samaa mieltä, ja niin uskon, että hän on elossa, hän vain isnt sellainen henkilö esittää faneille järkyttää, wat noin kustannuksista, muistomerkki ja kaikkea sellaista, kuten isnt hän vain vaikeuttaa asioita itseään tavalla, joka ? Tee minulle understandd;

 8. Syy siihen, miksi hän etsiä siksi on suuri kuvaruutu, että halli ... joten hän etsii itse on sillä hetkellä.

 9. Ohh Ja vielä yksi asia
  ==== LUE ========
  Ok kaikki remebers Macaulay Culkin oikea? (poika kotona yksin) .... hän oli todella todella hyvä ystävä, michael, ja hän jopa nousi 4 michael lapsen kanssa kiusa tutkimuksissa ... ... mutta macauley ei ole, kun puhutaan noin Michaelin "kuoleman" ... .. outo ryt?

 10. ottaen hänen lapsia, on joku nähnyt nämä kuvat? hänen lapset ovat kauniita .... tällainen makea ja huolehtiva isä:

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:michael-jacksons-life-as-a-dad-photos&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 11. Ole hyvä, ei kukaan tiedä, missä kyseinen elin? Olen kuullut niin kutsutun "body" ja MJ on vielä puuttuu? Ole hyvä, ei kukaan tiedä mitään tästä? Miksi kukaan ei näytä järkyttynyt siitä, että hänen elin puuttuu niin kauan? Se vain ei ole oikein!
  Tietoa kids Katherine ja Janet on ehkä saada ne. Rebbie Jackson on ihana äiti ja hän voi huolehtia niistä hyvin? "Rebbie" is cool! Joe Jackson haluaa tehdä lapset osaksi "Jackson 3" ole varma, että näin tapahtuu? ne luultavasti mene "sisäoppilaitos" ulkomailla. Doubt "Debbie" tai "Nanny" tai "Diana Ross" saavat lapsia. "Kate" (Katherine), Janet ja Rebbie ovat parhaat! Joe Jackson oikeastaan ei pitäisi saada lapsia Michael olisi järkkynyt, jos Joe sai heidät! Voi rakas, joka haluaisi Joe Jackson kuin isä? Haluaisin mieluummin Michael Jackson kuin isä, koska hän on / oli paljon kinder!

 12. Michael ... pls tullut bck ... kaipaamme sinua paljon .... Musiikki on epätäydellinen ilman sinua ..

  haluamme gem takaisin ... me tiedämme tht ur elossa .... jonnekin ...

  Oletan, Michael palaan asiaan bang!

 13. @ ADMIN-kiittää sinua niin paljon ... ur verkkosivuilla aina ajatukseni elossa että ehkä MJ on elossa yet.Your teoriat ovat hyvin kirjoitettu ja selkeyttämisestä.
  Pidä jopa hyvää työtä ....

  Oletan sinun pitää avaamisesta silmämme laaja ... [:)]
  Mutta mitä tahansa, olen todella todella haluamme kiittää sinua sydämestäni ...

  Jumala teitä siunatkoon.

 14. re: paris Jackson tuulella ring/necklace-

  Uskon, että paris jackson asettaa mood ring / kaulakoru aiheesta "MJ" at yksityisen muistomerkki, joka voisi selittää sen, miksi väri on violetti. Hänen "elin" oli kylmä mennessä. Olen kuitenkin muistaa joku sanoa, että hänen ruumiinsa oli jo kylmä b / f ensihoitajat tulivat hänen taloonsa. wtf? Unohdin lähde info mutta luulen, että se voisi olla peräisin 911 puhelun tai jotain. Jos näin on, niin Latoya väittää hänen ruumiinosaan lämpimänä sairaalaan on epäjohdonmukainen.

  Re: MJ ohimennen fyysinen tentti -

  Jos MJ ollut kaikenlaista lääketieteellinen sairaus, hän olisi voinut maksaa lääkäri sanoa, että hän läpäissyt sen. Vaikka se voi tuntua epäeettistä, että oikeaan hintaan luultavasti olisi sanonut, että hän siirtyy sille liehuvat liput. Varma, lääkäri (t) voisi vaarantaa hänen lisenssi mutta rahat on tehty, että liiketoimi voi ylittää keskimääräisen eliniän ansioita tahansa lääkäri. Mielestäni Dr. Arnold Klein tietää tavalla enemmän kuin mitä hän kertoo. Minusta on kummallista, että MJ piti Dr. Arnold's office kuin 3 kertaa viikossa koko tämän vuoden. Joissakin päivää, hän jäisi Dr. Arnold's office kuljettavat laukku, jossa lukee ihon hoitoon tai jotain (MJJ Pictures, 2009).

  Kun Dr. Arnold oli CNN, Larry King sanoi, että MJ koko laitos oli valkoinen kuin lilja kukka. Sitten, Dr. Arnold "kasvot tuli täynnä hämmennystä, iskuja, tai pelkoa. Luulin, että jotain oli sus. siitä.

  Olen vielä yrittää selvittää, miten MJ oli kalju otsikko ellei hän Shaved hänen päänsä yhden viikon tai sitä ennen hänen väitetystä kuolemasta. A peruukki voi helposti laikullinen ja joskus hän käyttää niitä, mutta muina aikoina hän oli ollut yllään pujotella laajennukset, koska en voinut nähdä hänen päänahkaansa hänen hiuksiaan. Jotta kulumisrajat pujotella laajennukset, sinun on hiukset mukava pituus hiukset kiinnittää pujotella pala niin että kalju vain ei ole mitään järkeä.

 15. Voit Nr. 111 Andrea:
  Lainaus: "Ole hyvä, ei kukaan tiedä, missä kyseinen elin? Olen kuullut niin kutsutun "body" ja MJ on vielä puuttuu? "

  Hei Andrea,
  Minulla ei ole sisäpiiritietoa, mutta haluaisin, että Michael ruumis olisi turvallinen paikka, joka on tuntematon suurelle yleisölle. Jos luette vuoteen James Brown esimerkiksi näyttää siltä, että hän oli haudattu 2 kuukautta hänen kuolemansa jälkeen. Tämä viittaa siihen, että on mahdollista, että hautaaminen voidaan lykätä tällaista pitkään.

  -----

  In The Beginning, kun olen kuullut uutisia en ollut selviö, että Michael oli kuollut. En halua uskoa sitä, mutta olen hyväksynyt sen. Sitten pari päivää myöhemmin huomasin, että tarinat eivät täsmää. Aloitin HAKU online-kesäkuussa 28 ja ne ovat olleet käsittelyssä täällä siitä lähtien. Olin aio postitse, mutta minusta tuntuu, että olisi parempi sanoa jotain, koska ajattelevat tästä hiljaista minun huone ei auta paljon.

  Olin vakuuttunut, että hän on elossa.

  Pari päivää sitten kuitenkin sain epävarmaa uudelleen ja nyt olen epävarma. Sanoisin, että syyt puhuvat sen puolesta tai sitä vastaan kuolemaansa nyt punnita noin tasan.

  Uskon, että huolellista harkintaa tarvitaan silloin, kun tiettyjä väitteitä on esitetty. Kyllä, on paljon väärinkäytöksiä, muuttuviin tarinoita ja hämmentävää seikkaa. Sen sijaan väittää, että 11-vuotias tyttö toimii hänen isänsä muistomerkki, että poliisi on mukana, samoin kuin sairaaloissa, ambulanssi henkilökunta, kaikki viihdyttäjiä, jotka olivat lähellä häntä, hänen perheensä ja jopa hallituksen on sopimatonta ja kaukaa haettu, mielestäni.

  Meidän on syytä olla varovainen, ettei sekoittaa tosiasioita. Olisi naiivia antaa vain yhden vastauksen, joka vastaamatta kysymykseen. Jos kysymykseen on vastattu, että ei tarkoita automaattisesti sitä, että Michael on elävä tai kuollut.

  Esimerkki: Paris "kaulakoru
  Hän olisi voinut antaa hänen isänsä puoli, että kaulakorun. Hän voi olla päällään muiden puoli alla hänen pusero.
  Tai hän voi olla vaurioitunut ketjussa ja se on korjattava. Ehkä hän pitää hänen desk tai erityiskertomuksessa piirtäjä.

  Totuus on, emme tiedä mitään varmaa.

  Olisi kiva, jos Michael oli täällä meidän kanssamme. Hän oli ihana ihminen, joka ei niinkään tästä maailmasta. Hän todella yrittänyt tehdä siitä paremman paikan. Valitettavasti monet ihmiset eivät sitä itse. Monet eivät ymmärrä häntä. He saivat kiinnostunut typerä tosiasiat kuten apinoita, kasvojen leikkauksia ja hyperberic jaostoa.

  Mielestäni hän ei olisi tarpeen niitä leikkauksia, koska hän oli kaunis, ja sen ulkopuolella. Mutta hän oli hyvin älykäs mies, ja lopulta se oli hänen valintansa.

  Olen pahoillani, että Michael näytti olevan ihmisiä hänen ympärillään, joka antoi hänelle huonoja neuvoja. Kuka tietää, missä heidän etujaan antaa. Emme voi luottaa, joka on nyt tulossa ulos väitetään olevan Michaelin paras ja pitkäaikainen ystävä.

  TIEDONVÄLITYS pilkataan häntä ja monet pyydetään. Se on vasta nyt, että monet ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, mikä ihana henkilö hän todellisuudessa oli. Mutta jos tämä on hänen perinnöstä, olkoon niin.

  Voimme Honor MICHAEL'S MEMORY tulemalla paremmin, kinder ja kärsivällisiä ihmisiä. Jos me kaikki panisimme energian tulossa parempia ihmisiä, tämä maailma tulee parempi paikka. Oletko nähnyt elokuvan "Pay se eteenpäin"? Jos ei, sinun pitäisi.

  Niille, jotka ovat lukeneet tähän:
  Kiitos. Ja onnittelut.

 16. Minulla on yksi KYSYMYS Vaikka ... oli juliste täällä kutsutaan "IKNOWITALL". En ole nähnyt häntä täällä päiviä. Missä on hän?

 17. Kids saada yli kuolemat nopeasti, muistomerkki oli ikäiset hänen kuolemansa jälkeen.

  Tämä koko ", koska hän ei loukkaantunut hänen lasten teoria on vakavasti naurettava.

 18. Nämä lapset ovat hänen lapsiaan.
  Enkä ymmärrä, miksi Debbie on sen jälkeen, kun lapset nyt laatuaan, että minusta hän todella on kadonnut. Mutta odotan tällä sivustolla jokapäiväistä ja se tekee minut uskomaan hänen elossa, en halua häntä tekemään joitakin comebackin, haluan vain tietää varmasti hänen elossa ja onnellinen jonnekin, jonka hän ansaitsee.

 19. Oh! i eräänlainen saada se nyt ... No mielestäni He haluavat Katherine on huollosta ja 3 Lasten, jotta he voivat lähettää heidät takaisin Michael, te tiedätte, mitä tarkoitan? .. niin Debbie Rowe doesnt on sillä hänen elossa (toivottavasti).
  Hyvin, että minä thinkk ...

 20. Onko kukaan tiedä, onko Ihmiset voitti tai maksetaan lippuja varten Memorial? Koska jos ne maksetaan, i bet ihmisiä on melko vihainen jätteiden sen somthing että ei ollut edes totta. Jos hänen elossa!
  <3

 21. & Olen nyt koskaan aio kuunnella media, i tiedämme nyt, että osa tästä Hoax on osoittautua koskaan kuunnella Media. Trueeeeee!

 22. ok! Viimeinen asia, ahah.

  Ei ollut repiä itse poissiirtovaiheessa ... ... .. Paris on enemmän kiinnostunut hänen Pocketbook asti Aunty Janet nudges häntä ja hän menee toimii kuten shes surullista. Ennakkorahoituksen Family muistomerkki ei ollut yksityisen muistomerkki lainkaan ... ... se oli harjoitus varmistaa Pariisi oli miten väärennös väheksyä ... ... et koskaan nähdä repiä kaikilta ... .... Jermaine teki parhaansa, mutta Nope.

 23. ja olen nähnyt, kun olin katsomassa on muistomerkki ihmiset huutaa ulos "I LOVE YOUU JANETTTT" sen samoin kuin sen ole musiikin konsertti? Tiedän, että ne olivat fanit häntä, Minä olen, mutta se on muistomerkki ihmiset quiett! Ja i näki prinssi oli nauramisen lavalla. Hmmm ....

  ok! riittää minulle.

  Kiitos Admins! Rakastan olet työtä.

 24. Dani,

  Olen täysin samaa teitä siitä. Olen myös sitä mieltä, että näitä 3 lapset, jotka näkyvät julkisten eivät MJ "todellisia lapsia. Koska jos Mike olisi todella haluamme suojella hänen todellinen lapset ja varmista, että kukaan ei koskaan näe heitä - hän voisi todella tehdä sen ...

  Ajattele tätä ...

  Alussa hän laittoi jotkut naamarit ja huivit heidän edessään on "suojella" niitä paparazzi ... Se oli tehnyt keuliminen, että hän on RELLY huolensa niistä julkisesti ... ja toisaalta - vetää huomion niihin ... .
  Syy please! - Ovat puoli avoimia huivi on niin suojaava??

  Ja jonkin aikaa ennen kuin hoax oli pics of th fake lapset kaikkialla Internetissä ilman naamareita .... Miksi? Niinpä maailman keskityttävä niihin ja jättää Mike ja todellinen lapset yksin ...

 25. N: o ... lapset eivät pääse yli kuolemat nopeasti, erityisesti
  vanhempi kuolee. Tiedän, että tämä on totta omakohtaisesti.
  Oma isä siirtynyt tästä elämästä, kun olin vasta kahdeksan vuotta vanha. Et koskaan päästä yli jotain. Oma neice koira sai Auto törmäsi ja koira kuoli. Tässä me nyt pari vuotta myöhemmin ja se vaikuttaa yhä edelleen hänen tänään.
  Isäni ohimennen tehnyt minusta isona. Haluan nähdä ja kuulla äitini itkevän hyvin usein. Mikään ei ole nopea, kun se tulee "kuoleman".

 26. Ihmiset, jotka uskovat MJ on todella mennyt ... miksi olet täällä? Tämä sivusto on nimeltään "Michael Jackson Hoax Death", eikö? Sinulla on oltava joitakin epäilyksiä tai sinulla ei olisi tässä. Ihmiset ja hallituksen vaiheessa "kuolemia" enemmän kuin ymmärrät.

 27. Voi Luoja, rakastan uusi ilme!
  ja i LOVE MJ!
  HES aliveee, luota minuun.
  Tiedän, nämä asiat

 28. kool ... im luving uuden ulkoasun sivusto .. se hyvä, että nyt on vastaus painiketta ... keep it up!

 29. Olen samaa mieltä everyones kommentit ja i, m sekoittaa aivan yhtä paljon kuin kukaan muu is.I sitä mieltä, että hän on yhä elossa ja jonnekin turvallisesti ja jonnekin missä kukaan ei välitä häntä erityisesti kehno media.BUT katsoa, mitä happenned on Heath Ledger? ? Vain 28 ei ole pitkään aikaan reseptiä huumeiden usuage ja kerran hän osallistui enemmän kuin hänen elin voisi selviytyä se tuhosi häntä .... Toinen puoli, joka saa minut uskomaan mj on elossa, koska miten perhe on käsitelty tämän kaiken ... Jamaine veli näyttää olevan tärkein puolestapuhuja perheeseen. Hän on tehnyt muutamia haastatteluja (voit nähdä ne teidän putki) hän näyttää olevan voimakkain ja aina pitää ne hyvin yhteen ja jokaisessa haastattelussa aina sanoa sama tarina sanasta sanaan sen, kuten se on roled pelataan incase hän vuotoja tai tekee mistake.The muusta syystä uskon, että hän on elossa on olemme vasta nähneet saman materiaalin televisiossa ja lukea lehdistä yli ja ohi, mutta mitään todisteita mistään? ? Kuten silloin, kun hän kiirehti sairaalaan, joka oli lääkärille, että kohdella häntä ja lausutaan hänet kuolleena? mitä ihmiset sairaalassa? henkilöstöä? tietämättä oli tällainen kuvaketta sairaalan kukaan kiirehti ottamaan valokuvan tai puhua sen uutisen? Kun prinsessa Diana kuoli lääkäri antoi julkilausuman ja hän lausutaan hänen kuolleiden tv ... hän explianed mitä he tehneet couldnt pelastaa hänet ... etc etc
  Voisin mennä ja uskon, että hän ei olisi koskaan uudestaan hän suunnitteli tämän hyvin, ja kaiken tämän jälkeen laskeutuu hän jälleenyhdistämisen lapset hänen kanssaan paikassa Tuntematon jos kuunnella hänen uutta kappaletta se edes kertoo meille Tuokaa minulle uuteen paikkaan UNKNOWN ... ... .??????

 30. PARIISI, Prince & viltti ovat MICHAEL'S KIDS!

  Minusta on kummallista, että MJ osoitti heidän edessään, ennen kuin hän katosi liian mutta luulen, että se oli osa suunnitelmaa. Im 100% ne Arnt satunnainen lapset, jotka kansalaiset ajattelevat ovat hänen Olen varma, että lapset näkyy todella hänen.

  michael voisi vain mennä niin pitkälle, suojella heitä julkisen jotka couldnt hind heille ikuisesti ja ilmeisesti lapset inhosi naamarit michael teki heistä kuluminen (N).

  michael on elossa.

 31. @ Momsword,
  kiitos kuvia. Kaunis perhe, lapset ovat todella onnekkaita, että meillä on näin isänsä. niin makea.

 32. wow! Tällä sivustolla todella näyttää hyvältä nyt ADMIN!

  @ ADMIN
  Olen edelleen sitä mieltä, hän on elossa, .. toivon lisää artikkeleita ja luotettavat todisteet ovat saatavilla tällä sivustolla. Olen aina tarkkailun tätä jokapäiväistä kautta kannettavassa tietokoneessa tai puhelimessa ja olen huomannut, että se ottaa pitkään uusi artikkeli on lähetetty tämän sivuston, toivon lisää vihjeitä ja tositteet on paljastanut ...

  uudelleen, tämä sivusto on todella suuri, ja niin ovat myös ne ihmiset, jotka edelleen sitä mieltä, että hän on elossa, onnellinen ja turvallinen ...

  Michael, missä olet, toivon, että olet aina iloinen ja hieno ^ ^

 33. miten ihmeessä voi mitään jäsenen perhe otettaisiin valokuva aikana hänen eloton ja tuuleton elin makaa sairaalassa aikana surua emotionaalisen hetken? . Paina eivät saa mennä, että yksityisen hetki. jos koskaan hän hoax kuolema jonka toivon coz Kaipaan häntä niin paljon laulamista. missä hän on nyt toivon, että hän viimein löytänyt onnen ja rauhan

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.