2009
07,17

In de weken sinds de dood van Michael Jackson, is er een oneindige hoeveelheid opmerkingen wijst naar het feit dat de reden waarom Michael Jackson's dood is niet een hoax is, want hij zou nooit gekwetst zijn kinderen 'en omdat hij hield van ze te veel '. Wij zouden graag willen zeggen dat we het helemaal eens met deze beweringen, en geloven dat dit de exacte reden waarom Michael Jackson's dood is een Hoax. Laat mij het uitleggen.

De dag van Michael Jackson's dood, juni 25th, werd ons verteld dat vrijwel onmiddellijk aan zijn dood was het gevolg van hartstilstand. Naarmate de dagen na zijn dood vorderde, werden we vervolgens gegevens die zijn Heart Attack werd veroorzaakt door overmatig drugsgebruik. Hoewel de resultaten van de twee, misschien drie autopsie van Michael Jackson's lichaam nog moet worden vrijgegeven als de toxicologie verslag van de eerste autopsie, we zijn alleen in staat om te beoordelen van de informatie die we hebben te horen gekregen door de unrelieable bronnen van de media en dergelijke websites als TMZ.

Ik zou echter toch graag naar de redenen waarom ik denk dat zijn kinderen zijn de nummer een reden dat hij nog in leven is.

Als Michael Jackson heeft inderdaad een cocktail van geneesmiddelen per dag, wat op zijn beurt het gevolg van zijn hartaanval, hoe kon hij dit gedaan heeft als vader? Ik begrijp dat een addicition is iets dat is zeer moeilijk te overwinnen en te behandelen, echter, afgezien van een paar kleine incidenten, Michael Jackson wordt gemeld te zijn een uitstekende vader, die zijn kinderen veel van zijn tijd en al de dingen die ze kan hebben ooit wilde. Als de vermelding "Hij zou nooit gekwetst zijn kinderen 'is in feite het geval, waar ik ben er zeker van dat het is, waarom zou hij ooit hebben comprimised zijn gezondheid op een zodanige wijze dat het risico zouden lopen verlaten zonder een vader, in het bijzonder op een dergelijke jonge leeftijd?

Ten tweede, is gemeld dat die momenten na Michael Jackson werd aangekondigd op de dood UCLA Medical Center, Katherine Jackson nam de kinderen aan hun vader. (Hoewel er geen foto bewijs om deze bewering te staven en Katherine Jackson werd niet gezien bij de kinderen in het ziekenhuis te zijn.) Wij waren ook verteld dat op de particuliere familie gedenkteken voor de Openbare gedenkteken op het Staples Center, Michael Jackson's dochter Parijs, die een halsketting van een half hart rondom haar vaders nek, terwijl zij droeg de andere helft.

Als Michael Jackson is inderdaad dood, hoe kon zijn gezin afhankelijk zijn kinderen aan de traumatische ervaring van het zien van hun vaders dood lichaam niet een keer maar twee keer? De tweede keer dat de kinderen zou hebben gezien zijn lichaam, dan zou hij al dood voor meer dan twee weken. Persoonlijk denk ik niet dat dit iets is dat een vader die houdt van zijn kinderen zo veel zou hebben gewaardeerd of ooit toestemming.

Wij waren ook verteld dat de reden dat Michael's kist was niet een open kist bij het Openbaar Memorial was omdat zijn gezicht was gekneusd en beschadigd tijdens CPR en reanimatie. Rekening houdend met het feit dat deze redenering is absoluut belachelijk toch, als het waar is, waarom in hemelsnaam zou je neemt de man de kinderen naar hem toe? Resultaat zijn kinderen van hun overleden vader met een maximaal gezicht sloeg niet een keer maar twee keer? Ik denk het niet ... .. hij hield van ze te veel om ze door iets traumatisch is dat. Ik geloof oprecht dat een kind dat zou hebben moeten verduren zoiets zou ongetwijfeld worden getekend voor het leven.

De uiteindelijke redenering heb ik een back-up van mijn theorie is hoe de kinderen bleek zo unbelieveably kalm tijdens het openbaar Memorial. Excuseer me voor te zeggen ja, maar ik zou zelfs zover te zeggen dat Prince Michael II, de oudste, zelfs keek verveeld op keer. Ik weet dat veel mensen zullen zeggen dat iedereen zich bezighoudt met dingen anders en misschien waren ze in shock (hoewel ik niet zou verwijten hen overweegt ze gewoon hadden te verduren dat hun vader lijk voor de tweede keer.) Maar als mensen probeer te zeggen dat de drie kinderen te maken hebben met hun vader dood in dezelfde rust en verzameld manier (afgezien van de toespraak van Parijs gaf die leken zeer geoefend en gepland en was ook volledig 'tear-less "), dan moeten we zeggen dat dat is een belachelijke claim. Toon mij een kind dat is kalm, samengesteld en 'vervelen' tijdens hun vader gedenkteken zonder tranen of SOB, met een doodskist voor hen die geacht werd om het lichaam van hun vader ... Ik betwijfel je vinden.

Michael Jackson's kinderen te zijn Memorial

Ik geloof dat de enige manier Michael Jackson's kinderen zouden hebben gemaakt door middel van dat gedenkteken zo gemakkelijk en 'emotionless', evenals blijvende twee' bezoeken 'van hun vader lijk zou zijn als hun vader was ook niet dood te beginnen. Ze weten dat hun vader is zeer levendig en goed, ze hebben hem gezien leeft sinds zijn 'dood' en ze weten dat ze zullen worden met hem binnenkort weer.

Hoe kon hij dit doen aan zijn kinderen? We hebben het over een man die het niet iets mis is met hangend zijn baby uit een hotelkamer venster, vier verdiepingen boven de grond. 'Mijn fans wilden zien van de baby, dus ik toonde hen', Michael Jackson zei toen ondervraagd over het incident. Als Michael echt niet zien hoe dit incident kan een probleem zijn, dan zou het niet logisch dat hij waarschijnlijk denkt dat er geen probleem met het maken van de wereld geloven dat hij is dood, terwijl hij gaat wonen op een lange en ontspannen leven ergens anders ?

Houd een oogje op deze kinderen in de komende 2,4 en 6 maanden. Gegarandeerd zullen ze worden verzonden naar 'boarding school' of om te leven overzee naar 'krijgen uit de schijnwerpers' of een dergelijk excuus. We weten allemaal worden ze met hun vader binnenkort weer ... hij houdt van hen te veel en hij zou nooit iets doen aan pijn doen.

134 reacties tot nu toe

Add your comment
 1. Hij LOVE vermommingen. Dat klopt, en ik doe `t schelen of hij ooit terugkeren. Ik wil alleen voor hem te zijn in vrede, en het leven dat hij ooit zo lang. Dat is alles dat telt voor mij.

 2. Ik ben het eens met dit, maar ik vind niet dat hij terug zal komen, de wereld zal haat hem voor wat hij deed. En al 12 mensen zelfmoord gepleegd, of de media die leugens zoals ze altijd doen.

  Maar wie weet, ik haat hem wont
  I love you michael, waar je ook bent <3

 3. OK we al weten de ambulance FOTO is hem niet. OP HET INTERNET IF YOU LOOK UP FOTO'S VAN MICHAEL JACKSON'S EAR IT HAS A CLOSE UP VAN ZIJN oor en VERVOLGENS MET EEN NORMAAL SHOT VAN HEM MET EEN VAN ZIJN KID'S achter hem. GENOMEN 10 jun, 2009 vijftien dagen vóór THEN IF YOU COPY de ambulance FOTO EN MAAK HET BEELD VAN HEM YOU SEE zijn oor is normaal. De ambulance MENSEN HEBBEN OP HUN OUDE PATCHES SHIRTS NIET DE NIEUWE ONE'S LIKE SOMEONE EERDER GENOEMDE VERVOLGENS Mijn vraag is wanneer werd deze foto genomen? EN WANNEER ZIJ 25 juni Wie is het CUZ IT'S NOT MICHAEL? En hij is niet dood. EN ik denk dat hij zal terugkeren THAT'S MY OPINION Ik denk niet dat hij wilde doen DIT ALS HET ELVIS STORY. HE'S ALWAYS DOING SOMETHING DIFFERENT Iedereen weet dat. NU ik weet niet of de agenda is TRUE over hem rustende en KOMEN TERUG OP DEZE DATA Kerstmis of Nieuwjaar jaar, maar Hij zei ook ZOU WORDEN GROTER DAN ELVIS'S Comeback SPECIALE in 1969. Hij zei ook ergens dat had hij nog steeds veel dingen die hij nog wilde doen. Ik denk dat hij probeert te bewijzen hier dat al deze JAAR DE MEDIA EN kranten RAN ZIJN NAAM door de modder. EN SOMMIGE geloofd. Wat mij betreft GEEN KANS. Tenzij ik hier uit zijn eigen mond of ZIE het met mijn eigen ogen niets van weten is waar. SO HEM terug zou zeggen TO US is dat de media LYED TO US. NOW I'M SEEING HEM HE'S NOT DEAD. VERVOLGENS ZIJ HEBBEN ONS LYED de hele tijd over alle beschuldigingen over hem. DON'T BELIEVE EVERYTHING IN HET NIEUWS als het gaat om beroemdheden. GO IN UW EIGEN HEART. AS Michael heeft een grote. Toen God hem gemaakt Hij brak de MOLD. NIEMAND houdt een kaars voor hem. En als hij DID RETURN zou me niet boos op hem en ik denk niet dat A LOT VAN FANS ofwel zou ik zou slechts willen opmerken WELCOME BACK WE ALL LOVE YOU VERY MUCH AND I SEE YOU BEWEZEN YOU'RE PUNT.

 4. OOK HEBBEN je dat BIJ HET VUUR IS DYING IN DE MEDIA. Zij lijken te BRING SOMETHING ELSE OUT TO KEEP THE FLAMES UIT GOING OUT. Ze willen KEEP THE STORY HOT. Eventuele opmerkingen te formuleren.

 5. ADMIN I NEED TO ASK U somthing ... Is er een POSIBLITY DAT DE KIDS * * HIJ WAS GEBLEKEN valstrikken ... Niemand zag ze en de enige dagen voor hij sterft Hij toonde de PICS VAN DEZE FACES ... HU zegt dat KERSTMIS PIC MET ZE HEBBEN OP BE GENUINE ... CUD valstrikken WORDEN OF ANDERE KINDEREN UIT NEVR LAND RANCH

 6. http://www.youtube.com/watch?v=Fcy8N-CYp3M&NR=1
  Check this out

 7. jackoisalive:

  Ik ben het ermee eens, en zo veel Ik denk dat hij nog leeft, is hij net isnt de aard van de persoon om zijn fans van streek, wat over de kosten van het gedenkteken en al dat spul, zoals isnt hij de zaken alleen maar erger voor zichzelf op een manier ? Please make me understandd;

 8. De reden waarom ze zoeken is omdat er een groot scherm in die zaal ... dus ze is te kijken naar zichzelf op dat moment.

 9. Ohh en nog een THING
  ==== LEES ========
  Ok iedereen remebers Macaulay Culkin recht? (de jongen uit Home Alone) .... Hij was echt heel goed bevriend met Michael en hij zelfs stond op 4 Michael met het kind molestering proeven ... ... maar Macauley heeft niet een keer gesproken ongeveer Michael's "dood" ... .. raar ryt?

 10. spreken van zijn kinderen, heeft iemand gezien deze foto's? zijn kinderen zijn mooi .... zo'n lieve en zorgzame vader:

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2381:michael-jacksons-life-as-a-dad-photos&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 11. Gelieve doet iedereen weten waar het lichaam is? Ik heb gehoord dat het zogenaamde 'body' van MJ ontbreekt nog? Gelieve does anyone know anything about this? Waarom heeft niemand lijkt boos dat zijn lichaam ontbreekt zo lang? Het net is niet juist!
  Over de kids Katherine en Janet zal misschien krijgen. Rebbie Jackson is een prachtig moeder en ze kon bekijken nadat ze ook? 'Rebbie' is cool! Joe Jackson wil zijn beurt de kinderen in de "Jackson 3" niet zeker of dat zal gebeuren? zij zullen waarschijnlijk ga naar 'boarding school' in het buitenland. Doubt 'Debbie' of de 'Nanny' of 'Diana Ross' krijgen de kinderen. "Kate" (Katherine), Janet en Rebbie zijn de beste weddenschap! Joe Jackson echt niet mag krijgen de kinderen als Michael zou worden verstoord indien Joe heb ze! Oh nee, die zou willen Joe Jackson als papa? Ik zou liever hebben Michael Jackson als een vader zoals hij is / was veel liever!

 12. Michael ... pls bck komen ... we missen je een hoop .... Muziek is onvolledig zonder jou ..

  wij willen onze parel terug ... we weten THT ur leven .... ergens ...

  Ik denk dat Michael terug zullen komen met een knal!

 13. @ ADMIN-thank you so much ... ur website altijd maakt mijn gedachten leven dat misschien MJ leeft yet.Your theorieën zijn goed geschreven en verduidelijking.
  Houd aan het goede werk ....

  Ik denk dat u zult houden onze ogen opening breed ... [:)]
  Maar wat ik eigenlijk echt willen u bedanken vanuit het diepst van mijn hart ...

  God zegene je.

 14. Re: paris Jackson humeur ring/necklace-

  Ik denk dat paris jackson zetten de stemming ring / ketting op "MJ" op de prive-gedenkplaatsen die kunnen verklaren waarom de kleur is paars. Zijn "body" was koud toen. Maar ik herinner me iemand zeggen dat zijn lichaam was al koud b / f paramedici kwam naar zijn huis. wtf? Ik vergat de bron van info, maar ik denk dat het zou kunnen zijn afkomstig uit de 911 bellen of zoiets. Als dat het geval is, dan Latoya vorderingen van zijn lichaam is warm in het ziekenhuis is inconsequent.

  re: MJ passeren fysieke examen -

  Als MJ had elke vorm van medische ziekte, die hij zou hebben betaald, een arts om te zeggen dat hij erdoor. Hoewel het lijkt misschien onethisch, voor de juiste prijs ik waarschijnlijk zou hebben gezegd dat hij het met vliegende kleuren. Tuurlijk, de dokter (s) kunnen het risico lopen zijn / haar licentie, maar het geld uit dat de transactie zou kunnen overtreffen de gemiddelde levensduur van het loon voor iedere arts. Ik denk dat dr. Arnold Klein weet veel meer dan wat hij vertelt. Ik vind het vreemd dat MJ ging dr. Arnold's kantoor willen 3 keer per week gedurende dit jaar. Op sommige dagen, hij zou vertrekken dr. Arnold's kantoor een zak die zegt huidkanker behandeling of iets (MJJ Pictures, 2009).

  Wanneer Dr Arnold was op CNN, Larry King zei dat MJ het hele lichaam was zo wit als een lelie bloem. Dan, Dr Arnold 's gezicht werd vol verwarring, schokken, of angst. Ik dacht dat er iets was sus. over.

  Ik ben nog steeds bezig om uit te vinden hoe MJ was kaal geschoren hoofd, tenzij hij zijn hoofd binnen een week of zo vóór zijn vermeende overlijden. Een pruik kan gemakkelijk herkennen en soms deed hij slijtage, maar de andere keer had hij te zijn geweest draagt weave extensies omdat ik kon zien zijn hoofdhuid in zijn haar. Met het oog op slijtage weave extensies, moet je haar een mooie lengte van het haar om het stuk te weven zo kaal wordt gewoon geen zin.

 15. Als Nr. 111 Andrea:
  Citaat: "Please doet iedereen weten waar het lichaam is? Ik heb gehoord dat het zogenaamde 'body' van MJ ontbreekt nog? "

  Hallo Andrea,
  Ik heb geen inside informatie, maar ik neem aan dat Michael's lichaam zou worden op een veilige plaats, dat is onbekend voor het publiek. Als je leest over James Brown bijvoorbeeld, lijkt het erop dat hij begraven werd 2 maanden na zijn dood. Dit suggereert dat het mogelijk is voor een begraving worden uitgesteld voor een dergelijke lengte van de tijd.

  -----

  In het begin, nadat ik het nieuws hoorde was ik niet in twijfel dat Michael dood was. Ik wilde niet geloven, maar ik aanvaard het. Dan een paar dagen later merkte ik dat de verhalen niet optellen. Ik begon op zoek online op de 28e juni, en zijn hier sinds lezing. Ik was niet van plan om te posten, maar ik vind het beter zou zijn om iets te zeggen, omdat het denken over dit in de rust van mijn kamer is niet veel helpen.

  Ik was ervan overtuigd dat hij nog leeft.

  Een paar dagen geleden kreeg ik echter te betwijfelen opnieuw en nu ben ik niet zeker. Ik zou zeggen dat de redenen spreken voor en tegen zijn dood nu weegt ongeveer even.

  Ik denk dat een zorgvuldige bezinning is nodig wanneer bepaalde vorderingen zijn gemaakt. Ja, er zijn tal van onregelmatigheden, veranderende verhalen en verwarrende punten. Aan de andere kant, beweert dat een 11-jarige meisje zich bij haar vader gedenkteken, dat de politie is betrokken, alsmede de ziekenhuizen, ambulance personeel, alle entertainers die dicht bij hem, zijn familie en zelfs de overheid is ongepast en ver gezocht, in mijn opinie.

  We moeten oppassen niet te verwarren feiten. Het zou naïef zijn om alleen een antwoord op een onbeantwoorde vraag. Als er een vraag is beantwoord, dat betekent niet automatisch dat Michael is levend of dood.

  BIJVOORBEELD: Parijs "halsketting
  Ze zou hebben gegeven haar vader de helft van die ketting. Ze kunnen worden draagt de andere helft onder haar trui.
  Of zij kan hebben beschadigd de keten en het moet worden gerepareerd. Misschien houdt ze in haar bureau of in een speciale lade.

  De waarheid is, weten we niet alles zeker.

  I WOULD LOVE als Michael was hier bij ons. Hij was een geweldig mens, die heeft zoveel voor deze wereld. Hij probeerde om een betere plek. Helaas veel mensen niet begrijpen dat feit. Veel mensen hebben geen begrip voor hem. Ze hebben interesse in silly feiten zoals apen, gezicht operaties en hyperberic kamers.

  In mijn opinie zou hij niet nodig deze operaties omdat hij was prachtig, van binnen en van buiten. Maar hij was een zeer intelligente man en uiteindelijk was het zijn keuze.

  Ik vind het jammer dat Michael leek te hebben de mensen om hem heen die hem slecht advies. Wie weet waar hun belangen te stellen. We kunnen er niet op vertrouwen dat iedereen die nu uit beweert te zijn Michael's beste en lange tijd vriend.

  DE MEDIA bespot hem en veel mensen gevangen op. Het is pas nu dat veel mensen zich realiseren wat een prachtig persoon die hij werkelijk was. Maar als dat is zijn erfenis, het zij zo.

  WE CAN HONOR MICHAEL'S MEMORY door steeds beter, kinder-en patiënt meer mensen. Als we al onze energie in steeds betere mensen zijn, dan wordt deze wereld een betere plek. Heb je de film "Pay it forward"? Zo niet, dan moet je.

  AAN DEZE OF YOU WHO HAVE READ THIS FAR:
  Bedankt. En gefeliciteerd.

 16. Ik heb een vraag AL ... Er was een poster over hier genaamd "IKNOWITALL". Ik heb niet gezien hem of haar op hier voor dagen. Waar is hij / zij?

 17. Kinderen krijgen over sterfgevallen snel, het gedenkteken werd eeuwen na zijn dood.

  Dit hele ", want hij zou niet gewond zijn kinderen 'theorie is serieus lachwekkend.

 18. Deze kinderen waren zijn kinderen.
  En ik begrijp niet waarom Debbie is na de kinderen nu zijn soort maakt me het gevoel dat hij echt weg. Maar ik kijk naar deze site dagelijks, en het maakt me geloven zijn leven, ik wil niet dat hij wat comeback, ik wil gewoon zeker weten van zijn leven en gelukkig ergens die hij verdient.

 19. Oh! i soort get it now ... Welnu, in mijn mening Ze willen Katherine om het gezag van de 3 kinderen, zodat ze kunnen sturen naar Michael, je weet wat ik bedoel? .. zo Debbie Rowe doesnt hebben omdat hij nog in leven is (hopelijk).
  Nou dat is wat ik thinkk ...

 20. Does anyone know if People won of betaalde tickets voor de Memorial? Want als ze betaald, ik wed dat mensen daar behoorlijk boos om afval op somthing dat was ook niet waar. Als zijn leven!
  <3

 21. & Ik nu nooit meer te luisteren naar de media, Ik weet nu dat deel van deze Hoax is te bewijzen nooit luisteren naar de media. Trueeeeee!

 22. oke! laatste wat ahah.

  Er was nooit een traan eigenlijk stal ... ... .. Parijs is meer geïnteresseerd in haar pocketbook tot Aunty Janet nudges haar en ze gaat naar handelen als shes triest. De pre Familie gedenkteken werd geen prive-gedenkteken op alle ... ... het was een oefensessie om er zeker van Parijs had hoe nep huilen down ... ... zie je nooit een traan van iedereen ... .... Jermaine deed zijn best maar Nope.

 23. En ik zag toen ik keek op het gedenkteken mensen schreeuwen out "I LOVE YOUU JANETTTT" zijn zoals zijn geen muziek concert? Ik weet dat ze fans van haar, ik weet dat ik ben maar het is een gedenkteken mensen worden quiett! En ik zag Prince was lachen op het podium. Hmmm ....

  oke! genoeg van me.

  Dankzij Admins! Ik hou van je werk.

 24. Dani,

  Ik ben helemaal met u eens. Ik denk ook dat deze 3 kinderen die worden getoond aan publiek niet MJ 'echte kinderen. Want als Mike zou echt willen beschermen zijn echte kinderen en ervoor zorgen dat niemand ooit zou zien - hij kan echt doen ...

  Denk na over dit ...

  Aan het begin hij enkele maskers en sjaaltjes op hun gezichten te "beschermen" uit paparazzi ... Het was gedaan om te tonen dat hij relly bezorgdheid over hen wordt in het openbaar ... En aan de andere kant - te slepen de aandacht op hen ... .
  Oorzaak alstublieft! - Zijn de half transparante sjaal is zo beschermend??

  En enige tijd voordat de hoax waren er foto's van th nep alle kinderen via het internet zonder maskers .... Waarom? Dus de wereld zal zich concentreren op de hen en laat Mike en de echte kids alone ...

 25. Nr. ... kids don't get over sterfgevallen snel, vooral
  een ouder is overleden. Ik weet dat dit het geval te zijn de eerste hand.
  Mijn eigen vader overgang van dit leven toen ik werd pas acht jaar oud. Je krijgt nooit meer dan zoiets. Mijn neice hond heb geraakt door een auto en de hond is overleden. Hier zijn we, een paar jaar later en is er nog steeds van invloed op haar vandaag.
  Mijn vader heeft me passeren opgroeien. Ik zie en hoor mijn moeder huilen vaak. Er is niets snel als het gaat om de "dood".

 26. Voor mensen die geloven MJ is echt weg ... waarom ben je hier? Deze website is getiteld "Michael Jackson Hoax Death", toch? U dient te beschikken over enige twijfel of je zou hier niet moeten zijn. Mensen en de regering stadium "doden" meer dan je je realiseert.

 27. oh my god, ik hou van de nieuwe look!
  en i LOVE MJ!
  HES aliveee, geloof me.
  Ik weet dat deze dingen

 28. Kool ... im luving de nieuwe look van de site .. zijn een goede zaak dat nu is er een antwoord knop ... keep it up!

 29. Ik ben het eens met iedereen opmerkingen en i, m verward net zoveel als iemand anders is.I geloven dat hij nog leeft en ergens veilig en ergens waar niemand zal storen hem vooral de crappy media.BUT kijken naar wat happenned om Heath Ledger? ? Slechts 28 niet een lange tijd van het voorschrijven van geneesmiddelen en de usuage een keer nam hij meer dan zijn lichaam zou kunnen opvangen zij vernietigd hem .... De andere kant, dat maakt me geloven MJ leeft is omdat de wijze waarop de familie zijn omgegaan met dit alles ... Jamaine de broer lijkt de belangrijkste woordvoerder van de familie. Hij heeft een paar interviews (u kunt ze zien op you tube) hij lijkt te zijn de sterkste en houden altijd het samen heel goed en op elk interview zegt altijd hetzelfde verhaal woord voor woord zijn zoals zijn geweest roled gespeeld Incase hij lekken of een mistake.The andere reden waarom ik denk dat hij nog leeft is dat we nog maar zien dezelfde beelden op tv en lezen in de kranten over en meer, maar geen bewijs van iets? ?? Net als toen hij werd spoedig mogelijk naar het ziekenhuis die de arts die hem behandeld en uitgesproken hem dood? hoe zit het met de mensen in het ziekenhuis? het personeel? wetende was er bijvoorbeeld een pictogram in het ziekenhuis niemand gehaast om een foto of spreken over het op het nieuws? Toen prinses Diana overleed de arts een verklaring afgelegd en hij uitgesproken haar dood op tv ... hij explianed wat ze gedaan couldnt haar redden ... etc etc
  Ik kon gaan en ik denk dat hij nooit zou hij weer gepland dit heel goed en na dit alles regelt hij zou herenigen de kinderen met hem op een plaats Onbekend als je luistert naar zijn nieuwe song zelfs vertelt ons BRING ME naar een plaats ONBEKEND ... ... .??????

 30. PARIJS, Prince & BLANKET ZIJN MICHAEL'S KIDS!

  Ik vind het vreemd dat MJ toonden hun gezicht voordat hij verdween ook, maar ik denk dat het was een onderdeel van het plan. Im 100% zij Arnt willekeurige kinderen die het publiek denkt dat zijn zijn ik weet zeker dat de kinderen daadwerkelijk zijn aangetoond.

  Michael kon alleen zo ver om hen te beschermen van het publiek die couldnt achterhoeven hen eeuwig en blijkbaar de kinderen haatte de maskers michael ze slijtage (N).

  michael leeft.

 31. @ Momsword,
  dank u voor de foto's. Mooie familie, de kinderen zijn echt gelukkig te zijn vader. zo lief.

 32. wow! deze site ziet er echt geweldig nu ADMIN!

  @ ADMIN
  Ik geloof nog steeds dat hij leeft, .. ik hoop dat meer artikelen en betrouwbaar bewijsmateriaal zal worden geplaatst op deze site. Ik ben altijd controleren dit dagelijks, via mijn laptop of mijn telefoon en ik merkte dat het een lange tijd voor een nieuw artikel te worden geplaatst op deze site, ik hoop meer aanwijzingen en bewijzen zal worden onthuld ...

  Nogmaals, deze site is echt geweldig en daarom zijn de mensen die nog geloven dat hij leeft, gelukkig en veilig ...

  Michael, waar u ook bent, ik hoop dat je bent altijd blij en fijn ^ ^

 33. hoe op aarde kan ieder lid in het gezin zou een foto tijdens zijn adem en levenloze lichaam liggend op het ziekenhuis in die droefheid emotioneel moment? . Druk is niet toegestaan om op dat prive-moment. if ever he hoax death which i hope coz i miss him so much singing. waar hij nu hoop dat hij eindelijk het geluk en vrede

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.