Michael Jackson Tur için 'Mezar' ötesinden

Temmuz, 2009 10.
admin

Michael Jackson mezara ötesinden turunda gidebiliriz. Planları Kral Pop of Hologramın resim sahnede konser bir dizi, News of the World için kardeşleri yanında görünmeye ye olduğunu bildirdi.

Jackson's baba Joe ve onun erkek kardeşi Jermaine, Tito, Marlon ve Jackie eden Jackson 5 parçası olduğunu, bu fikri gerekiyor. Bu onun son grubu ve yalnız turları tahmin kimden Gb'lik önümüzdeki yıl Michael ve video olması amaçlanmıştır.

En Heyecanlı yıldız Elvis Presley, kim "" 2006 yılında Dünya - yaklaşık 30 yıl, ölümünden sonra turneye - zaman onu bir Hologramın bir grup ve orkestra ile birlikte tahmin olduğunu aşağıdaki olacaktır.

Bu Jackson ailesinin bir arkadaş şöyle dedi: "Bunlar Michael en iyi anma sahnede bu son kez onu geri sahip olacağını düşünüyoruz - gibi istedim. Micheal baba ve kardeş bir dünya turu, nerede Michael ve görüntüleri canlı müzisyenlerin yanında sahnede yansıtılır düşünüyorsanız, bir fırtına aşağı gider. "Evet, biz de tüm bunların sadece bir olarak yapıyoruz inanıyorum düşünüyorum eminseniz 'Memorial' - bu süreçte yapar para için deli dağ ile ilgili kesinlikle hiçbir şey.

"Ayrıca Micheal çocuklar sahnede kendi taraftarları önünde onu görüyorum o da hiç bir şey's takdir inanıyoruz. Bunlar Michael fikri onun yerine getirmek Elvis yaptıklarını izleyerek onun dönüş hayal mi sevgi düşünüyorum. Bu onların kardeşi süperstar için mükemmel bir karşılığıdır, "News of the World söyledi.

Bu bile ailesi Michael hayalini Elvis ne yaptı ... .. örneğin ölümünden numara gibi takip oldu diyorsun de ilginçti?

... Ve, Tribute? Sağ. Olan spot bir kez daha kendi çocuk getirirsek, aynı çocuklar onun hayatlarının% 95 duyduğu 'ölüm', Onun istediği asla da eminim bir şey ... önce kendi ilk yapılır özellikle sonra gizli tutulacak kadar umutsuz onun Memorial.

Biz inanıyoruz ki, eğer aile gerçekten bu tur gerçekleştirmek için, bunun Michael Jackson hayatta önermek için daha fazla kanıt ise devam etmektedir. Para böyle bir tur yapılmış ve hayatlarının geri kalan kısmı için hepsi Michael kurmak olacaktır. Micheal borçlar zaten onun 'ölüm' nedeniyle kapalı yazılı olurdu ve o da sorunsuz ücretsiz yararlanabilirsiniz, onun gerçek çocukları ile rahat bir yaşam, bir değişiklik () onun oturma odası kanepe ve konfor için bir konser izlemek yeni evde bir Bahreyn veya Meksika gizlenmiş.

Etiketler: Medya, Haberler, Raporlar, Tur
Medya, Müzik, Haberler, Tur olarak Yayınlanan | Yorumlar (48)

Gerçekler ve Analizi Michael Jackson ve 'Ölüm' arkasında

9 Tem 2009
admin

Bu koşullar olarak ilk günden itibaren şüpheli var Michael Jackson ölümü çevreleyen. Çünkü biz doğru ', veya' ölüler 'kötü konuşmak isteyen kabul edemiyoruz' biz, bu çünkü gerçek olduğunu söylüyor bu demek değildir.

Sürekli değişen bilgi, öykü ve iddiaları 25. Haziran 2009 ile ilgili ve daha çok gerçek.

GERÇEK ne zaman Michael Jackson ölümünden önce duyuruldu biz Medya onun Los Angeles evinin bir Cardiac Tutuklama zarar vardı tarafından söylendi. Her ne kadar onun Kişisel Hekim sözde Daralt sırasında mevcut olduğunu, o canlandırılması için koyamadı. O Paramedics tarafından 911 telefon sonra ikamet yapılmış olduğunu yakalandı. Hastaneye ambulans ve yolculuk sırasında, paramedics boşuna şarkıcıya canlandırmak için, ama boşuna çalıştı. UCLA Tıp Merkezi'nde Upon arrival, Doktorlar cesedi canlandırmaya çalışırken Ancak, yaklaşık 40 dakika boyunca CPR ve Oksijen yönetiminde sonra öldü 2:27 at telaffuz oldu persisted.

Detaylı Analiz: Önce bu Cardiac Tutuklama basit bir durumda olduğu söylendi. Önce o yıkıldı Hikayeler sonra çıkmak için Michael Jackson kişisel doktor, Dr Conrad Murray, iddia edilen şarkıcı, sadece yarım saat Demerol bir çekim idare başladı. Böylece Michael Jackson ağrısı katiller bağımlı idi ve söylendi uzun yıllar olmuştu. Bu bildirim sonra kaynaklardan sadece MJ ağrısı katiller düşkün değildi tarafından kabulü halinde havaya uçtu, ama o 12 farklı ilaçların bir kokteyl aldı günlük!

Sonra yıkıldı bir telefon görüşmesi Michael Jackson ve oturma gelen, onun personel üyesi, yarım saat ile yapılmıştır. Dr Murray başarısız önce düşünce CPR Michael Jackson için bir yarım saat onun yatak için bu iyi bir fikir belki de Paramedics arama vermek olduğunu yönetimi edilmiştir.

Aşağıdaki arama ve en transkript ve ses ne denildi. Bu çağrı da dikkat çekiyor ilgili pek çok soru vardır. Yani, neden personel yani 'Centilmen' Michael Jackson, veya daha fazla, sinirli, histerik ve hummalı ses oldu bahsetmiyorlar. Eğer işveren kalp krizi yere ölen oldu Biz, birçok insan için, sizin ve birlikte telefon şey haline bağırmaya olacağına inanıyorum: 'Çabuk Lütfen onu kurtarmak, Aman Tanrım!' Vs vs , bütün daha histerik olmalıydı. Bu kişinin işveren düşünüldüğünde Michael Jackson oldu, biz inanıyoruz.

İkincisi, neden istemediniz operatör varsa bir darbe mi oldu? Bu bir usul soru TÜM ilişkili 911 telefon olduğunu kabul ediyorum.

Üçüncü olarak, neden operatör arama sonunda, oldukça sakin asmak mi sanki 'Aman bir şey burada, ben sadece bunu daha sonra onları terk edeceğiz ele olmalısınız. Bu da ortak olduğu 911 işlem LINE kadar Paramedics gelindiyse, onlar tüm destek vererek kalmaya düşünce olurdu. Geri eğer ... üzgünüm herhangi bir yardım gerekir, fakat bizi arayın her 911 Operatör hiç söyleyebilirim hiçbir şekilde bu özellikle ilgili sözde yere ölüyor onlar adı olan kişi. DERS THEY WOULD Yardıma ihtiyacınız var BİRİSİNİ ölüyor!

Ve son olarak, çünkü arayan bu kattaki kişi Michael Jackson, nasıl bir kalabalık ambulans o uzakta ambulans tarafından evinin önüne zirvesinde alındı çevrili bu oldu bahsetmiyorlar? Olarak aşağıdaki dinlemek akılda bunları tutun.



Aşağıdaki 911 Telefon Arama bir şeklidir

Operatör: 33 veren kimse, ne acil adres nedir?

Arayan: Ben hemen efendim olabildiğince Ambulans gerekir

Tamam efendim, ne adresi nedir?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Sürücü, evet,

Tamam efendim, ne arıyorum, telefon numarası nedir?

Efendim, burada gereken yardımcı bir beyefendi var. O nefes, o değil nefes durdu ve onu pompa çalışıyorsunuz, ama değil, o değil ...

Tamam tamam, ne kadar eski o?

O 50 yaşında, efendim eski's

Tamam. He, he's nefes değil bilinçli değil?

Evet, o's efendim nefes değil

Ve o da bilinçli değil?

Hayır, en bilinçli değil efendim

Tamam (duraklama). Pekala, o katta, nereye doğru şimdi he's nedir?

O yatakta efendim, he's yatağı var

's Ok yere onu alayım

Tamam

's Ok yere onu alalım. Ben CPR ile şu anda size yardım edecek oldum, tamam

Ona ihtiyacımız var ... bir ihtiyaç ...

Evet yolumuza orada, we're zaten. Biz yolda demektir. Ben telefonda size yardım etmek için ben bu kadar yapacağım yaşıyorum. Yolumuza Biz zaten. Herkes onu gördün mü?

Evet onu, efendim kişisel bir doktor burada

Ah orada bir doktor var mı?

Evet. Ama bir şey hiç cevap yok ... hayır ... o CPR veya herhangi bir cevap değil

Oh, tamam. Peki bizim yol var demektir. Eğer erkek ve CPR yapıyor you're beni daha yüksek bir otorite olan bir doktor tarafından talimat. Ve bu olay var

Tamam

Ne oldu herkes tanık mı?

Hayır, sadece doktor, efendim. Doktor burada tek's been

Tamam bu nedenle doktor ne oldu gördün mü?

Doktor, ne efendim oldu gördün mü? (duyulamaz ses) Efendim, sadece, eğer lütfen olabilir ...

Biz yolda. Biz yolda. Ben sadece kendi yolu üzerinde, efendim benim paramedics için şu sorulara geçen yaşıyorum.

Size teşekkür ederim efendim. O, kendi göğüs pompalama's pompalıyor ama o bir şey efendim yanıt değildir. Lütfen

Tamam, tamam, biz de yolda. Bir mil uzakta daha az ve biz bu kısa olacak.

Sen, teşekkür ederim efendim teşekkürler

Tamam efendim. Eğer herhangi bir yardıma ihtiyacı geri bizi arayın. Teşekkürler

GERÇEK: Michael Jackson ve Footage uzaklıktadır ambulans tarafından alınan olmak ona bir saat içinde dağıtılır oldu hastaneye kaldırılmak olmak. Onu bir resim 'iddia edilen' Paramedics onu canlandırmaya çalışıyorum ile ambulans daha sonra ET tarafından yayımlanmıştır.

Detaylı Analiz: Daha önceki mesajlar sözü varsa, zaten Ambulans en az söylemek tartışmalı Michael Jackson ve görüntünün geçerliliğini bulabilirsiniz. Ambulans ana gitmeyi Kasette da şüphe tabidir. Bu ambulans MJ's soooo araba ve yavaşça dışarı destek olduğunu Birincisi, neden bu? Eğer umutsuz ona arka çalışmaya daha hızlı sürüş mümkün olmayacaktır çalışıyorsun?

Daha sonra, nihayet dışarı sırt ve sokak aşağı sürücüler ambulans olarak bile bu kadın üzerine döndürmez. Yine, bir acele King of pop kaydetmek için olmaz?

Bu bir turist otobüsü gibi bir ambulans kapılarını dışarı çekerek olduğunu geçmişte MJ ana sürücü oldu da şüpheli görünüyor.

Görüntüle görüntüleri burada: http://bit.ly/9QOJQ

Bu resim gibi. Tek ve sadece resim ve kanıt her türlü bu tüm gerçekleşti Michael Jackson ve ambulans olduğunu çalışmış olmak ve paramedics tarafından oksijen verildi. Çok büyük bir soru ne zaman ve nerede bu fotoğraf çekildi? Ne zaman Michael Jackson ambulans koymak olduğunu onun ev kapalı kapılar içinde, hiçbir basın hediye ile. Ne zaman o ambulans dışına alındı, hiçbir basın Yakın oldu. Ayrıca, siz yukarıdaki görüntüleri, ambulans pencerelerin çok koyu renk tarafından görüldü olurdu kimin veya neyin içinde olduğunu görmek mümkün yaptı. Nasıl bu resim daha da çok koyu renkli pencere üzerinden zaman arasında bir noktada zaman MJ ambulans koymak ve UCLA Tıp Merkezi'nde çıkarıldı, alınacak olsa da pek de bir yere herhangi bir medya kapatmak yeterli oldu Böyle bir çekim mümkün mü?

GERÇEK: Michael Jackson kişisel doktor, kim iddia onun çöküşün anda mevcut olduğunu, bir ölüm belgesi imzalamayı reddetti. Ayrıca 24 saat boyunca şarkıcı ölümünden sonra eksik bildirilen doğrulandı. Ölüm yılında Doktorlar tutulumu ve faul varlığı, medya sonra Dr Conrad Murray polis tarafından sorguya olduğunu ve şüpheli Michael Jackson ölümü ait değildi bize emin ilk spekülasyonlar regardin sonra.

Detaylı Analiz: profesyonel bir doktor, bu doktor eylemleri baştan itibaren şüpheli vardı. MJ ve sözde Daraltmak önce ilaçların olası bir enjeksiyon, ilk o zaman MJ çöktü mevcut olduğunu ve sadece 'happing için onu yatakta on' bilinçdışı bulmak için onun hikayesi değişen söyledi. Yönetiminde CPR yatağa. Michael Jackson's ölüm belgesi imzalaması ve reddeden sonra 24 saat boyunca kayıp gidiyor. Onun araç impounded olmak ve delil aranır. Bütün bunlar ve bir şüpheli değil söyledi demektir. Sağ.

GERÇEK: Michael Jackson's' beden 'morga bir Sherrif Kurtarma Helikopter ile airlifted oldu.

Detaylı Analiz: sayısı bir soru o gün için tuhaf olaylar bu kısmı ile ilgili bu: z?

Eğer Michael Jackson gerçekten öldüğünü, neler uçakla için gereken morg yaptığı cansız beden mi? Bu belki de uçakla ona evinin hastane, bu hayat ve ölüm arasındaki fark anlamına olabilir bir zaman tasarrufu için daha mantıklı olması değil misiniz? O kadar onu seçti ambulans düşünüldüğünde çok yavaş, bu hiç ona kaydetme olabilir, merak ediyorum ama verdim neden morg onu taşımak için bir helikopter organize bir çaba mı? Bu sadece gereksiz görünüyor ve aşırı ... sürece, bu kadar yapmak için başka bir sebep oldu. Bu göz önüne aldığımızda, morg Here tıklanması ile helikopter binmek ve görüntüleri at başka bir göz atın.

Hepimizin bildiği gibi, çok, çok daha garip olaylar gün Michael Jackson ve 'ölüm' aşağıdaki unfolded, ama bu olaylar, Haziran 2009 25. bu onun soru koydum olaylar gerçek halkının binlerce kafasında halinde ise dünyanın dört bir yanından.

Etiketler: Ölüm Hoax, sahte Ölüm, Medya
Komplo teorileri, Hoax Ölüm, Medya Yayınlanan | Yorumlar (127)

Michael Jackson's' Ölüm 'Sertifika | Eksik ve şüpheli

9 Tem 2009
admin

Michael Jackson's Ölüm Belgesi - Eksik ve şüpheli

Bu ne 'Michael Jackson's Ölüm Sertifika bir kopyası gibi görünüyor olduğunu.

Bu belgenin varlığı, ancak hala bir şüphe götürmez kanıtlamak için halinde 'Kral Pop gerçekten ölmüş olduğu.

  1. Bu Ölüm Sertifikası Ölüm 'olarak Ertelenen', iki autopsies sonra bile, hala gibi bir difinitive cevap veremiyoruz nasıl MJ öldü anlamı Nedenini listeler.
  2. Bu Ölüm Sertifika bir hekim tarafından imzalanmış değil. Dul veya gömmek değil bir ceset imha lisanslı bir doktor işaretler kalıcı bir ölüm belgesi ya da bir sağlık sorgulayan işaret geçici ölüm belgesi kadar, bu kanundur.
  3. Bu Ölüm Belgesi herhangi bir sorgu yargıcı veya hükümet yetkilisi tarafından imzalanmış değil.
  4. Sonra ölüm belgesi imzalanmıştır, yerel yetkililerin, genellikle de bir mezar veya ölü yakma izni olarak bilinen kalıntıları eğilim bir sertifika sorunu. Önce ölü yakmak veya bir ceset gömmek Crematories ve mezarlıkların bu formu gerektirir. Bu nedenle MJ toprağa edilmedi, yerde bir plan olarak henüz yapmak ile de olabilir.

Ölüm sertifikalar bazen sigorta dolandırıcılık için sahte bir kişinin ölümü ve kullanılan yasa uygulama yetkilileri ya da sinirli akrabaların kaçmayı. Örneğin "Resmi" Los Angeles County ölüm sertifikaları, kolayca 1990'ların ortalarında arasında 500 $ ve 1000 $ her biri için kullanılabilir edildi.

Tıp examiners (veya coroners) "bekleyen" veya "daha fazla laboratuvar testleri ölüm gerçek nedenini belirlemek kadar ertelenen olarak ölüm nedeni listesi. Olağandışı durumlarda hariç, kalıntıları eğilim birkaç hafta tam sürebilir nihai otopsi raporunun beklemeniz gerek yoktur.

Sonra Michael Jackson ve vücut defnetme ile sorunu olan Doktor ve sorgu yargıcı / onun imzalı sertifika henüz değil.

Diğer rapor sorunu olan Jackson ailesinin nerede Michael Jackson, Neverland veya Orman Lawn mezarlığı gömmek hakkında ayrılmış gibi görünüyor.

Kaliforniya Hukuk nedenle Neverland çıktı Özel Arazi insan kalıntıları mezar engeller ....

Peki tutun's up?

Bunu henüz Jackson Klan tarafından başka bir 'oyalama''s, onlara biraz daha zaman yüksek olduğu MJ acutally öldü defalarca söyleyerek alışması için izin inanıyoruz.

Anıt, şan, koyu güneş gözlüğü konuşmak kolay ve bowed heads, ancak devam edin ve mezar sahne de ... aile açıkça birlikte almak ve önce aşağı gidin ve 'öykü' düz almak have için yol .

Etiketler: Medya, Haber
Hoax Ölüm, Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (36)

BU Michael Jackson O2 basın toplantısında oldu | Eller taklitçi bir 'Ölü' hediye

9 Tem 2009
admin
Londra'da Michael Jackson ve taklitçi bir el arasında Fotoğraf analizi
A Comparison of Michael Jackson & The taklitçi ve sol arasındaki O2 basın toplantısında

Bu görüntüler iki sol görüntüler arasında yan kıyasla bir yan hangi Michael Jackson ve sol ve 'bir sol olan Michael Jackson' olan O2 Basın Konferansı Londra'da Mart 2009 yılında.

Bu görüntüleri hiç şüphesiz bu değil Michael Jackson bu Konferans katıldı ötesinde kanıtlamak inanıyoruz.

Bu keşif, onun son ölüm görünümünü de, neden kendi basın toplantısında katılmak wouldn't soru begs? Bu taklitçi bu muhtemelen dünya hiç görmemiş en büyük Hoax hale geldi sahip birçok garip olayların ilk kullanımı oldu mu?

Eğer yanında elinde daha yakından bakmak, yan çekmek, ikisi arasında çok fark görebilirsiniz.

Bu iki el aynı değildir açıktır.

İlk olarak, Michael Jackson uzun ve ince parmakları ve uzun palmiye. Çok yuvarlak yuvarlak hurma ile taklitçi var kısa kısa parmak

Diğer bariz fark yandan bu satır.

Hat Mars ve de hayat Hat olarak bilinen Michael Jackson's yandan oldukça parmağını yakın. Bu taklitçi's Line Mars daha ayrıntılı olarak ele ortasına yerleştirin.

Hakkı olan pembemsi parmak bakın üzerindeki resimlere. MJ oldukça zarif, ince ve küçük bir. Bu imposters, şişman tıknaz ve düz.

Eğer hurma ve genişliği da, işaret parmağı altına gözükmektedirler ve pembemsi için üzerinde uzanan. MJ's bu taklitçi ile, whos el oldukça geniş karşılaştırıldığında oldukça küçük bir genişlik olduğunu.

Bir yağ ve tıknaz V şekli çok gibi Imposters el Temel. Onun el MJ tabanından çok yuvarlak ve küçük.

Şimdi kanıt var.

Eğer bu görünümü, en kariyerine de önemli, daha sonra sahte ne biz değil de daha fazla sahte didn't inanabiliyor musunuz?

Michael Jackson's eller ve el falı analizi ziyaret burada http://bit.ly/m5MFT hakkında daha fazla bilgi görüntülemek için

Etiketler: Conspiracy, Ölüm Hoax, sahte Ölüm, dedikodular
Komplo teorileri, Hoax Ölüm, dedikodular, Tur olarak Yayınlanan | Yorumlar (96)

İki otopsi, suspicous Joe Jackson's not enough Üçüncü ister.

7. Temmuz 2009
admin

Çünkü pop ikonu zehirlenerek öldü inanıyor Michael Jackson babası Joe Jackson, bir üçüncü otopsi şarkıcıya üzerinde de talep etti.

Contactmusic raporlarınızın Joe Jackson, kim bu hafta da "" şarkıcıya's ölümle faul şüpheli söyledi - bu şarkıcının cenaze kontrol ve üçüncü sonrası yapılan inceleme talep iki setleri sonra çalışarak ailesine infuriated olduğu söyleniyor testleri kendi inanç ve 'Thriller' yıldız zehirlenmiş olduğunu disproved.

Bir kaynak şöyle dedi: "Jermaine, La Toya ve eşi Katherine tüm o bir daha zümre üzerinde hiçbir kontrolü vardı, ama gidelim istiyorum değildir söyledim."

Ancak, Joe's kızları LaToya ve Janet bildirildi tur için splashed var kendi baban için saat korumaları - kim Michael ile ne son olacaktır inanılıyor onu adını vermedi çalkantılı bir ilişki vardı - sonra ölüm tehdidi aldı .

Kaynak İngiliz News of the World gazetesinin eklenir: "Bazı çok, kimin ne oldu onu suçlamıyorum çok deli Michael taraftar olabilir.

Kadar onun arıyor bilgileri bulur ilk iki autopsies görünüşte faul dışarı iktidar ile Joe Jackson durdurmak için gitmiyor.

Belki de sorun, kişinin onlar üzerinde otopsi yapıyoruz olduğunu Michael Jackson at all, dolayısıyla Joe Jackson tarafından gerçeği sürekli arama değildir. Bu üçüncü sınav Belki de, bu bir çift bu yüzden hiç bir ölüm belgesi, cenazeye bir iki haftalık gecikme ve vücudun açık görüntülüyorsa açıklayacağız's fark edeceksiniz.

Bu MJ actally öldü kabul etmez miyim? Joe Endişelenmeyin, orada size duyuyoruz.

Etiketler: Medya, Haberler, Raporlar
Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (19)

Michael Jackson tuzağa Ölüm Hoax önemli bir rol oynamıştır Mayıs

7. Temmuz 2009
admin

Siz bu video görebilirsiniz, bu çılgın taraftarları bu cep Navi Japonya'da, bir şüphe de Michael Jackson görüyorsanız olmadan inanıyoruz. Video sırasında zaman, çok fark söylemek zor Navi ve MJ de maskeli arasında karşılaştırma gösteriyor. Hatta örneğin bir bulanık görüntü bu iki arasındaki farkı anlatmak için zor olacaktır .... Belki de biraz altında resim sol bulanık gibi?

Bu varlığı olan Michael Jackson ve 'Ölüm' geçerlilik her türlü verir tek resimdir.

Bazı garip nedenle, bu Michael Jackson zaman o ambulans koymak olduğunu alınmış olan tek görüntü, aslında vardı rağmen pek çok kişinin zaman mevcuttur. Pencerenin yansıması, görüntünün renk ve hafif kabarık çok bu gibi şüpheli's geçerliliği olun.

Bu da Michael Jackson bu o, ya da ölmek olduğunu hastaneye kaldırılmak olmak bize gösterir var the ONLY resimdir. Diğer tüm görüntüleri olan kadarıyla we're ilgili bir sedye üzerinde beyaz bir ceset torbasına bir vücut şekli gösterisi, her şey kontrol olabilir bulunmaktadır.

Hemen boynunu zaman aslında, o CPR daha aşağı BREST kemik üzerinden yapıyor olmalıdır yakınında yer de bizim ilgi bu kim MJ üzerinde (CPR) göğüs sıkıştırma yapıyor veren kimse teslim edildi elini vardır. Belki de bu oldu Tüm 'hikayesi bu Michael Jackson öldü inanmak hepimiz yardımcı olmak için düzenledi. Bir düşün ... eğer serbest olduğunu yukarıdaki gibi bir görüntü, daha sonra herkes olacak bir çok şüpheli! Eğer, hiç bir görüntü, ve tüm bu gerçekten morga gittim vücudun çantası onu inanıyorsanız beklendiğini, birçok insan bu medya tarafından beslenen olduğunu öyküsünü ve geçerliliği kuşkulu olur.

Ancak, bu varlığı, görüntü, yukarıdaki gitmemiz gerekir bir görüntü ... 'Oh tamam, evet bu MJ gibi orada, yani gerçekten daha sonra' öldü tahmin görünüyor. Sadece bir resim yüzünden?

Kadar bir Hoax olarak kanıtlanmış olan Loch Ness Monster Bu resim 60 yıldır fotoğrafçılık kanıtı olarak kabul ediliyordu.

Bir tek resim hakkında konuşalım 60 yaşında bir Hoax mümin olarak kandırdın insanlar. Bu resim olduğunu ve Loch Ness Canavarı ve. Sözde Robert Kenneth Wilson, bir Londra jinekolog, resim Daily Mail 21 Nisan 1934 tarihinde yayınlandı tarafından çekilmiştir. Bu resim, bir Nessie en iconic görüntülerin olduğu ve 'Cerrah's Photograph' olan pek çok eski olarak bilinir canavar iyi kanıt olarak kabul. Görüntü 1994 yılında bir oyun olarak ortaya oldu.

Biz Loch Ness canavarı için Michael Jackson ölümü karşılaştırarak misiniz? Tabii ya. Bu kanıtlanmış oyun ne kadar hızlı ve kolay bir insana bir şeyler iman edecekler, gösterir sadece çünkü medya, ve çünkü hikayesini yedeklemek için bir fotoğraf.

Bu ambulans de Michael Jackson ve yukarıdaki resim sahte olduğunu söyledi mi? Hayır elbette değil, açık sahte değil bu. Bu resim hakkında soru, bu, gerçekten Michael Jackson ambulans mı var? Gerçekten ölü Eğer Michael Jackson ambulans olarak, bir veya Cardiac Tutuklama içinde değil mi?

Çünkü bu Navi Michael Jackson kendisi tarafından çeşitli vesilelerle üzerinde kimin daha, daha büyük ölçekli sadece yapılması değildi söylemek bir tuzağa olmak üzere işe alındı Yukarıdaki video ders var mı? Ayrıca bir röportajda nasıl MJ Ambulans olarak Papparazzi ... ne o bir daha yapmayacağım dedin için ertelemeye kendini bir mankenin koymak Michael Jackson kişisel eğitmenliği Lou Ferrigno hatırlamak duydunuz?

Okuduğunuz her şeyi, duymak ve görmek inanmıyorum.

Bu sitede ne olacak? Ben söz duymak ...

Şey, size kendi karar yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Biz medya gibi aptal değil hepimizin olduğunu düşünüyor.

Hepimiz bu kadar ekler ve hiçbirinin görebilirsiniz.

Etiketler: Conspiracy, komplo teorilerine, Ölüm Hoax, dedikodular, Video
Hoax Ölüm, dedikodular olarak gönderildi | yorum (66)

Taklitçi Michael Jackson gibi O2 Press Conference at teşkil

Temmuz 5th, 2009
admin

Her şeyden önce, yukarıdaki video izlemek ve Michael Jackson olması gerekiyordu, bu kişi hakkında bazı temel unsuru dikkat. Yakından bakın:

  • Onun Mannerisms
  • Onun Ses ve Accent
  • O dokunmaktan ve Mikrofon ayarlayarak gibi, eğer ne veya yapmak nerede olmalı hiç bir fikrim var tutar yolu
  • Elleri
  • Onun yürüyüş
  • Onun Chin
  • Onun Gülümse
  • Saçı
  • O zor ve biliyor o sadece belirli kelimelerin tekrar tekrar, 'Bu da söylüyor Bu şekilde, bu gerçekten' olduğunu
  • O yere kafasını tutar ve her zaman etrafında hareket eder yolu
  • O aslında sadece 10 saniyelik bir maksimum o biliyor gerçeği.

Şimdi Michael Jackson ile Geraldo ile röportaj üzerinde bir kaç yıl önce, akılda olarak tüm önce bahsettiğimiz şey tutarak tüm yukarıdaki puan karşılaştırın seyredin.

Hiçbir şekilde, bu aynı kişi olmasıdır. Bu yüz çok, ancak bu kolay plastik cerrahi ile mümkündür benzer kabul edecektir. Ses, mannerisms ve gülümseme tüm tamamen farklıdır. Eğer yine de bu görüntüleri daha sonra aşağıdaki adresi yakından incelemenizi ikna değildir.

Yan Michael Jackson ve taklitçi yan kıyasla

Soldaki resim yıl önce bir çift çekildi. Karşılaştır bu resim 've alınmış olan Michael Jackson' Basın Konferansı bu yıl.

Öncelikle her bir cilt tonu arasında çok belirgin fark var. Tamamen farklı dudaklarin İkinci şekli ve dişleri vardır. Bu imposters dudakları ve dişleri çok olarak Real Jackson gibi daha yuvarlak şekli ile geniş.

Ayrıca onun çene içinde 'çatlak' bir disctinct farktır. Real Jackson's yarık bir Fake Jackson's yarık ise bir çene dışarı sızdırmak tanımlanır nokta daha olduğunu.

Biz unutmayın gereken şey bu izleri böylece diğer MJ, bu onun nostrils aşırı ameliyatları nedeniyle bir outsides mevcut olduğunu resimleri kapattığınızda, imposters burun üzerinde görünür değildir fark vardır.

Son olarak saç çok farklı ve onu çünkü bir peruk da olduğunu söylemek kolay, fakat bir peruk takan başını ve şekil değiştirmez, ve bu kişilerin kafası çok net bir kare gibi, Real Jackson karşı kimin kafası's açıkçası çok yönlü ve önemli.

Daha bir video izlemek ve görüntü karşılaştırmaları bak, daha bu kesinlikle aynı kişi değildir görebilirsiniz.

Real soru çünkü REAL Michael Jackson aslında ay önce dışarı atlanır veya bu taklitçi yerine koymak oldu yanı sıra gerçek çocuk. Bunun nedeni bu taklitçi nitelikli değil ya da yeterince yetenekli neden Ölüm sahnelenen için vardı açıklıyor herhangi bir konserde gerçekleştirmek için sadece 50 konser sağlar.

'Herhangi bir eksikliği yetenek' veya 'Orijinal Michael Jackson Enerji o üzerindeki genel prova Footage olarak kolayca uzak olduğu o iyi olduğunu ve' fatigued gecesi, ölümünden önce açıklanamayacak olacağını aldım olabilir. Ayrıca, o 50 idi ve onun için kullanılan enerji yoktu.

Bu gerçek, ancak yine de MJ babası Joe Jackson tarafından BlueRay Disk Bu aynı prova Konser serbest bırakılmasını durdurmak değildir.

Çünkü dışarı saklandığını bilir belki de bu yüzden Joe oğlunun ölümü ile sinirli değildir. Bu arada, Joe Jackson yeni şirket Ranch Records, bu kadar rahat ona göre ilk röportajda çok oğlunun ölüm duyurusu sonra MJ para funelling olacak vardı takılı olduğunu tüm Albümleri of satışların patlama, Blue Ray diskler ve Memoribilia son birkaç hafta içinde hazırlamıştır.

Izlemek. Bakmak. Dinlemek.

Bu iddialar daha çok ekleyin komik hikayeler ve Medya bize yayın kuvvet çalışıyor daha.

Etiketler: komplo teorilerine, Ölüm Hoax, dedikodular
Komplo teorileri, Hoax Ölüm, dedikodular olarak gönderildi | yorum (182)

Exclusive Footage: Michael Jackson's genel prova | O2 Tur

3. Temmuz 2009
admin

Bu Exclusive Footage CNN ile elde edilmiş ve önce öldü Michael Jackson onun O2 Konserleri gece prova gösterir.

Hangi Jackson performans gördüğü klip, "Onlar Hakkımızda", inancı olan iconic pop yıldızı hatta gün önceden ölümünden sağlıklı olduğu bazı geçerliliği eklemek için görünür Bakım etmeyin. Bu görünüşte çok kaydedilen kamera, yüksek tanımlı video ve çok yönlü ses (nasıl) uygun ve önümüzdeki aylarda yayımlanan olabilir ....

Etiketler: Medya, Müzik, Tur, Video
Kral Pop, Medya, Müzik, Haberler, Tour de Yayınlanan | Yorumlar (7)

Michael Jackson's Trainer nasıl 'oynamayı sevdiğini itiraf yapmak.

3. Temmuz 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer Londra ve O2 Konserler için, aptalca bir röportajda üzerine konuşma var

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Michael Jackson's eğitmenliği Lou Ferrigno

televizyon göstermek Good Day LA, hakkında MJ oldukça sık ve yapmak çalmak için nasıl da kendini gizlemek de sevdim. O gülmek ve birlikte olarak da nasıl Michael Ambulans olarak Paparazzi caydırmak için Mannequin kendisi yerine kullanılan söyler şaka. Nasıl çok ilginç ...

Burada http://bit.ly/6tE4h Check it out

Sadece bir resounding ... söylemek istiyorum WTF?

Belki hepimiz Hoax müminlere doğru işareti afterall Açık!

Etiketler: Medya, Haber
Hoax Ölüm, Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (4)

Michael Jackson Ölüm Hoax Evidence Mounts

1. Temmuz 2009
admin

Son günlerde, bazı yeni gelişmeler kuramı bu Michael Jackson kendi ölüm sahneye sahip lehine ışık gelen ve yüzyılın en büyük Hoax kapalı çekti. Biz zaten biliyoruz, birkaç tutarsızlık onun 'ölüm' çevreleyen gerçek ki bütün hikayeyi anlattı olmadığını için gözlerini açtı.

Biz inanıyoruz ki eğer o gerçekten ölü olduğunu o zaman da basit olarak açık ve kapalı durumda olması gerekmektedir. Örneğin: Michael Jackson uzaklıktadır Cardiac Tutuklama gelen evde geçmiş olması, 911 Acil denilen o paramedics ve sonra ne yazık ki, var olduğunu ölü telaffuz keşfedilmiştir. Ancak, hepimiz biliyoruz, bu açık ve kapalı durumda değildi ve bu kadar çok 'çok garip' olaylar ve günü öldü gerçekleşti açıklanamayan olaylar vardı.

Biz o verildi söyledi edilmiştir için öncesinde Londra ve O2 Konserleri ile gitmek için dört saat, o da geçti, sağlık. Ayrıca duymuştum bu gece önce enerji dolu ölümü, inanılmaz bir performans prova yapmak (ki sadece için Video taped ... tesadüf) ve sonra bir kalp krizinden sonraki gün ölmeyi ne oldu bir şey oldu.

Onun 'doktor' olarak iddia edilen Demerol ile şarkıcı yarım saat önce çöken enjekte hakkında oldu onun yatakta ', ölümünden sonra yarım saat kadar 911 çağrı yaptı onu bulmak için, garip hikayeleri duydunuz reddetti ölümünden sertifika işareti ve sonra ambulansı hastaneye Jackson aldı kim anlar kayboldu.

Biz, şüphesiz böyle bir harika hareket üzerinde 've sonra da o morga bir tekerlekli olduğunu' Şimdi 'kapalı olacak "diye koyarak için herkese teşekkür Michael Jackson ve görüntüleri Helikopter binmek de morga kadar otururken gördüm , daha sonra kendisini gizli ve arka kapıdan terk.

Şimdi, daha garip şeyler çok olası olarak bizim Hoax kuramı yer yer almak gibi görünüyor. Bize bir kaç puan payı atalım:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Michael Jackson ve Deborah Rowe 1996 yılında kendi evlilik sırasında.

Bu Deborah Rowe, eski karısı ve Michael Jackson, bu son yıldız ve iki çocuk biyolojik babası olmadığını ilan etmiştir. Deborah 'Debbie' Rowe, Prince, 12 anne, ve Paris, 11, ona "yalan evlilik" nin Jackson için dünya İngiliz gazete gazete Haberler ile ilk kamu röportajda konuşulan vardır.

Rowe olan Sheraton Hotel Sidney Kasım 1996'da Jackson evli, o yapay anonim bir bağışçı tarafından inseminated ve bir o şimdi onu Kaliforniya ahır devam eden soylu Mares için kendini benzettiği söyledi.

"Ben sadece geminin oldu. Bu Micheal Sperm değil, "Rowe News of the World söyledi. "Bunun için para var, ve ben geçtikten sonra. Ben Ben çocuk görmek asla biliyorum. "Rowe o ve Heyecanlı şarkıcım saptandı ve cinsiyet hiç de üç yıl evlilik sırasında yatak paylaşmak değil mi, bir dostluk sadece birliği nitelendirdi.

Rowe bildirildi sonra dokuz yıl bir $ US 8,4 Milyon ödeme karşılığında çocuklara onu çocuk hakları birilerine verdim. Rowe ve bir zoraki evlilik olduğunu söyledi. "O bizim bir aile olduğunu iddia istedim." O 37 ve hamile olduğunu ve 38 oldu.

Debbie Rowe bu kabul ile, tüm çünkü bırakmak istemiyor ki Michael Jackson 'kendi ölüm sahne asla iddia olan skeptics ve dinlenmek için koyar onun çocuk.

Neden değil o zaman onlar bile onun?

İkinci olarak, Michael Jackson babası Joe Jackson en tuhaf davranışlar var. E kote oldu! Çevrimiçinde, 'Bu noktada, Joe Jackson daha kendi kayıt projesi hakkında daha fazla bildiği oğlunun cenaze planlıyor. Çok rahatsız edici.

Michael Jacksons Father
Michael Jackson's Babam Joe Jackson ve Al Sharpton son basın toplantısında

The Bet Ödülleri Los Angeles'ta birkaç gece önce, CNN's Don Lemon oğlunun ölümü hakkında Joe Jackson röportaj girişiminde bulundu. Jackson, ani, müstakil cevap Limon's sorularını yanıtladı onun sözcüsü ve avukatı için mikrofon geçti ve sonra kendi müzik şirketine terfi.

Jackson's cevaplar Sopayı kapalı olan sağ: Limon nasıl yapıyor ona sorar ve Jackson, "büyük yanıt, ben çok iyi," bundan sonra sadece birini kaybetti bir oğlu demek için garip bir şey gibi görünüyor yapmaktayım. Daha sonra vites ve diyor, "Gerçekten zor oldu geçer. Unutmayın, sadece dünyanın en büyük yıldız kaybetti. "Hangi de tuhaf görünüyor gibi phrasing şeylerin bir adil ayrılır yolu gibi görünüyordu.

Don Lemon sonra nasıl Janet Jackson ve ailenin geri kalanı Micheal Ölüm ve Joe Jackson's yanıt haber başa olduğunu sorar this is

"Hepsi iyi olduğunuzda, ama bu açıklama yapmak istiyorum ... Bu bir gerçek beyanı burada Marshall ve bir Tutanak Firma Ranch Records" adında kendi ise ve o Müzik Şirketi fişleriyle büyük coşkuyla gösterir.

Çünkü oğlu Michael aslında hala hayatta olduğunu biliyor ya o sadece bir para aç kalpsiz piç ya da böyle oluşur ve tasasız bir. Veya belki de bu kadar!

Üçüncü olarak, bu Nisan bu yıl, bir Müzayede birkaç possesions Michael Jackson ait tasfiye etmek için planlanmış ABD yapılmıştır Raporlar olan Neverland Ranch Emlak appart kimselerdendi.

Amusements, özel bir atı yapılmış gibi Öğeler-taşıma, antika otomobil Çoğaltmaların ünlü uluslararası ödüller, çarşı oyunları, konser kostüm, Disneyana, bahçe heykel, mobilya, çizilmiş gerçek (ve Neverland için oldukça) görkemli giriş kapısı ve Jackson's iconic beyaz - jeweled eldiven.

Bu Müzayede ve gelirleri bir bölümünü MusiCares, kayıt Akademisi bir hayır, bu para ancak yığın olacak söyleniyor düz Kral Pop kendini bir cep girmeden için denildi. Bu Müzayede ardından Jackson ile Londra ve O2 Konserler sonra satılan iptal edildi. Görünüşe göre Michael Jackson Yeni Medya Özgür Yaşam olarak onun geçiş için fazladan para oluşturmak için başka bir yol buldu.

Hayat ile Ağrı Killers ve Borçlar tahmin olduğu iddia Depresyon, geniş kullanım, ABD'nin bu alanda $ 400 milyon, sürekli taraftar ve medya tarafından ve basınç 50 muhteşem konser hakkında 50 yaş, at sunmak için hounded olmak için neden değil bir adada bir endişe birşey ile barışçıl bir hayattan zevk için kendi ölüm numara olma olasılığını göz önünde ki?

Burada o kadar çok recognisable da o sizin kim sigara müminlere olan Michael Jackson bu koparmak şekilde asla, korumak olduğunu kaydetti sonra, veya onun taraftarları için bunu asla ama Wake Up söylemek istiyorum insanlar.

Eğer hiç bir gezegen ön yüzünde olan para bol erişim uzaklıktadır denizaşırı gizli, ulaşım ile Ölüm Hoax çıkarmak için zaman ve anlamı nerede o gitmek istedi, kim tarafından ve onun için her şeyi yaparım personel olurdu herkes oldu ve neden bir yaşam onun sirk terk etmek istiyorsanız ... kesinlikle Michael Jackson's.

Şimdi 'olabilir' hepimiz için öldü ama kesinlikle fiziksel hayatta .... bir yerde.


Etiketler: komplo teorilerine, Ölüm Hoax, sahte Ölüm, Medya, Haberler, söylentiler
Komplo teorileri, Hoax Ölüm, Haberler, söylentiler de Yayınlanan | Yorumlar (159)