Майкл Джексон обман смерті

Чи є король поп-музика дійсно мертвий?

Наступні витяги були отримані з блогу Всередині Illuminus Тео, який доступний для перегляду в його тут повністю: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Тео стверджує, що вони були таємницею організації за Майкла Джексона смерті містифікація.

"Джексона Балетмейстер повертатися не збираюся
Джексон, краще, ніж хто-небудь, знав rigors в танцях, і про те, що його тіло не може впоратися з поверненням таких, як він обіцяв усьому світі. B UT craved він не тільки в безсмертя душі та тіла, але й ім'я і славу, і любов, які він вважає, було не вдається йому все своє життя, навіть в так званих шлюбів (який був досить серйозно, але ніколи не було з любили , він знайшов його розчарування, що він не може любить). Майкл викладеним, щоб показати світові, що він, як молодий і здатний, як і раніше, обіцяючи ряд вистав, що кому-то навіть половину свого віку буде знайти неможливо стащіть ".

"Той факт, що він може навіть керувати практикою сесії є свідченням його відчай, а також про його геніальність і рішучість. Але він тільки планується проводити практичні заняття. Він не мав наміру яким реально брати участь у виставах, тому що, після того, як світ бачив, що він усе ще здатний, він "вмирає", а потім сидіти склавши руки і дивитися на світ оплакують його ".

"Давайте встановлювати одну істину. Майкл був фанатиком здоров'я, а не зловживання наркотиками по крайней мере, багато чого. Його заклики до лікарів для сну кошти були хитрощі для установки сцени за його смерть (що доречно, оскільки вся його життя була сцена). Погано Діпак Чопра була в ужасе, що він бачив, як Майкл Зростаюча залежність від ліків, що відпускаються за рецептом, але Майкл знав, що після того, як він "помер", Діпак будуть пам'ятати його благання за наркотики, а частка їх у симпатії до його потушен другу і, таким чином, посилити фікція, що Джексон помер від наркотиків. Для подальшого зміцнення цієї фікції Джексон зателефонував інших лікарів, жебракування на наркотики, і деякі лікарі зробили представити їх, але він ніколи не використовував їх. Він був дуже наляканий смерті, щоб все, щоб послабити його організмі слабкою провести по життю ".

"Джексон" Смерть "
В ніч перед Джексона "смерть", він танцював в його серце, майже в буквальному сенсі (в якому підкреслюється неможливість пережити виснажливі графіку він оголосив би його громадськості). Він повернувся в свій орендував будинок, і він був гарячий від очікування для струминного Бербенк в аеропорт, в якому перевозяться йому місце в Південно-Східній США, що я осмелюсь не розголошувати (поки що). Але я повинен пояснити, що чоловік, який помер нібито від серцевого нападу в рамках самого руки його особистий лікар (Get Real!) Не Джексон, а 47-річний румунський ім'ям Димитрія Draghicescu, якого Illuminus Тео безобразнічать втянутыми в цю хворобливих справою ".

"Дмитро Draghicescu-Мертвого Джексон
Після повної 3-х років в пластичної хірургії та професійної підготовки, Дмитро міг би легко пройти в прямому Джексон, не кажучи вже мертвим один. Але на відміну від сильних Михайло, Дмитро зробив померти. Димитрія, а не Джексон був одним швидко доставили до лікарні. Ви не дивуватися, чому людина, який зателефонував 911 не сказати: "Майкл Джексон" був жертвою? Він був не уникнути розголосу, але для забезпечення того, що якщо на 911 дзвінків буде проаналізована експертами голосових та електронних аналізаторів, ніхто не міг виявити стрес від телефонує кричущою брехнею ".

"Дмитро вирішив померти в Михайлівський місце тільки тому, що у нього невиліковної хвороби, а також тому, що Джексон пообіцяв щедра винагорода для членів його родини. І Дмитро відмовився, наш замовлення буде виявити Draghicescu сім'ї секрет, що було доведено до відома Illuminus Тео в кінці 1700-х (ми теж знайомі із золотом морква-залізо Stick аргумент).

"Майкл Джексон жив, і з огляду на інформацію, яку він змушені покинути Illuminus Тео, він цілком може досягти своєї мети у житті до 150, але я не думаю, що він буде користуватися цим додатково 100 років (і не будемо). Але в той же час Майкл Джексон користується величезним спектакль для всього світу, в сльозах. Він досяг слави, і навіть в міру любові і поваги, що йому не вдається в житті. Його ексцентрісітети прощені; цим він відчужені є вивірено. І, можливо, це і не погано. Що я боюся, особисто це місце, де Майкл Джексон очолює зараз. За винятком його батька, ніхто не міг коли-небудь сказати "ні" Майкл і що до смертним Джексона. Яким буде світ обробляти Майкла Джексона, який повинен прийти? Звичайно, ніхто не буде визнавати нові Джексона для яких він є. "

 

Липень-10-09

Майкл Джексон тур из-за 'Серйозні'

Написав Admin відповідно до медіа, музика, новини, тур

Майкл Джексон може перейти на гастролі з-за серйозною. Плани які виношували на голограмі зображення короля поп з'явитися на сцені, поряд з його братами за серію концертів, новини у світі повідомлялось. width=470

Джексона Папа Джо і його брати Jermaine, Тіто, Марлон і Джекі, які є частиною Джексона 5, за ідею. Вони мають на меті зйомки Майкла з його минулого групи та сольних турів за прогнозами на концертах в наступному році.

У Триллер зірки будуть наступні Elvis Presley, хто "відвідав" Світ у 2006 році - майже 30 років після своєї смерті - коли йому голограма, за прогнозами, поряд із смуги та оркестру.

А друг сім'ї Джексон заявив: "Вони вважають, що найкращим пам'ятником Майкла було б йому повернутися на сцену в останній раз, що - як він хотів. Михайлівський тато, і брати думають, що світовий тур, в якому кадри Майкл прогнозуються на сцені разом живуть музиканти, увійде шторму. "Так, і ми впевнені, але думаю, що ми всі вважаємо, що вони просто роблять це як 'Меморіал' - з абсолютно нічого спільного з безумной гору грошей вони внесуть у цей процес.

"Вони також вважають, Майкл діти оцінять бачимо його на сцені, на очах у вболівальників, як-то вони ніколи не робив. Вони думають, що Майкл любив би ідея про те, що він виконав свої повернення мрії, дотримуючись якої Елвіс зробив. Це ідеальне данину їх суперзірка брат, говорить новин у світі.

Це цікаво відзначити, що навіть сім'ї, заявивши, що Майкл мрія полягала в тому, щоб слідувати какой Елвіс зробив ... .. як faking його смерті, наприклад?

... І, Данина? Правий. Введення його дітей в центрі уваги знову ті ж самі діти, що він так відчайдушно приховані за 95% їх життя до його смерті, це те, я впевнений, що він ніколи б не хотіла ... особливо після того, як вони зробили свій дебют на його меморіал.

Ми вважаємо, що якщо сім'я дійсно збираєтеся здійснити цей тур, то це тільки більше свідчень того, що Майкл Джексон жив. Гроші, виготовлені з такого туру будуть визначені всі вони, і Майкл на всю оставшуюся жизнь. Майкл боргів буде вже списано у зв'язку з його смертю, і він може користуватися своїми Нервування безкоштовно, розслабленої життя зі своїми реальними дітьми, в той час як перегляд концертів (зміна) з комфортом його вітальні диван у його новій Будинок-то прихований в Бахрейні або Мексиці.

Обставини смерті Майкла Джексона були сумнівними з першого дня. Ми не говоримо про це тому, що ми 'не може прийняти правду ", або хочуть" говорити погано про мертвих ", ми говоримо про це тому, що це факт.

Постійно змінюється інформація, розповіді і заяв, пов'язаних з 25 червня 2009 року і на подальший період, є досить реальною.

Факт: Коли Майкл Джексон смерті було вперше оголошено, нам сказали, в засобах масової інформації про те, що він страждав серцевої арешту в його будинку в Лос-Анджелесі. Хоча його особистий лікар був присутній на момент передбачуваного краху, він не може бути відроджений. Він взяв на фельдш після 911 телефонний дзвінок був зроблений з резиденції. Під час їзди на машині швидкої допомоги доставили в лікарню, фельдш безуспішно намагалися відродити співака, але це не дало ніяких результатів. Після прибуття в Лос-Анджелесі медичний центр, лікарі наполегливо намагаються оживити його тіло, однак, після керуючої РСП і кисню протягом майже 40 хвилин, він був оголошений мертвим в 2:27 вечора.

Подальший аналіз: Спочатку було сказано, мова йде про простому випадку зупинки серця. Історії потім почав формуватися, що Майкл Джексон особистий лікар, д-р Конрад Murray, як стверджується, зробив постріл у Demerol для співачки лише півтори години до того, як він звалився. Ми тоді говорили, що Майкл Джексон був залежним від болю вбивці, і була на протязі багатьох років. Це заяву, а потім підірвали в допуск з джерел, які не тільки МЮ, пристрасть до болю вбивці, однак, що він прийняв коктейль із 12 різних препаратів кожен день!

А телефонний дзвінок був зроблений з резиденції Майкл Джексон, один з членів його співробітників, з половиною години після того, як він звалився. Д-р Мюррей був безуспішно управляючі КПП з Майклом Джексоном на його ліжко за півтори години до того, як вони думали, що хороша ідея може дати фельдш дзвінка.

Нижче наводиться аудіо виклику і стенограма того, що було сказано. Є багато питань про те, що цей заклик виділяються. А саме, чому співробітник не говориться, що "Джентльмен" був Майкл Джексон, або звук більш істеричні, засмучений чи скаженими. Ми вважаємо, для більшості людей, якщо їх роботодавець був померти на підлозі від серцевого нападу, який Ви будете кричати в телефон, то, за аналогією: "Будь ласка, Поспішайте і зберегти його, О Боже!" І т.д. і т.п. . Вважаючи цю особи роботодавець був Майкл Джексон, на нашу думку, він повинен був усе більш истерический.

По-друге, чому оператор не запитувати, чи існує пульс? Ми припускаємо, що це є загальним процедурних питань, пов'язаних з усіма 911 телефонних дзвінків.

Третє, чому оператор повісити в кінці призову, абсолютно спокійно, як б 'Ах вони, як видається, є ручка на речі там, я просто залиште їх тоді ". Ми хотіли б міг подумати, що він був також загальні процедури 911 STAY на лінії до тих пір, поки фельдш прибутку, надаючи всю необхідну допомогу вони можуть. 'Зателефонуйте нам, якщо вам потрібна допомога "... Вибачте, але немає будь-якої спосіб 911 Оператор буде сказати, що коли-небудь, особливо якщо особа, вони закликали про нібито є умирали на підлозі. Звичайно, вони повинні ХЕЛП, THERE IS SOMEONE DYING!!

І, нарешті, оскільки абонент, не кажучи вже про те, що людина на підлозі був Майкл Джексон, як він, що натовп оточив машину швидкої допомоги, коли він був повезений на машині швидкої допомоги на очах у його будинку? Майте це на увазі, як ви слухаєте нижче.



Нижче наводиться стенограма 911 Телефон Call

Оператор: фельдшер 33, те, що адреса Вашої надзвичайного?

Caller: Мені потрібна швидка допомога, як тільки це можливо, сер

Ok сер, що ваш адрес?

Лос-Анджелес Каліфорнія, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, да,

Ok сер, що номер телефону ви телефонуєте?

Сер, у нас є джентльмен, що потребує допомоги. Він припинив дихати, він не дихати, і ми намагаємося насос йому, але він не так, він не ...

OK OK, скільки років він?

Він 50 років, сер

Добре. Він не усвідомлює, він не дихати?

Так, він не дихати сер

І він не усвідомлює небудь?

Ні, він не усвідомлює сер

Ок (пауза). Добре, він на підлозі, де він в даний час право?

Він на ліжку сер, він на ліжку

Ок давайте йому на слово

Добре

Ок давайте його вниз до підлоги. Я хочу допомогти вам з КНР зараз, OK

Нам потрібна йому ... нам потрібен ...

Так, ми вже на нашому шляху. Ми на нашому шляху. Я збираюся робити наскільки я можу допомогти вам по телефону. Ми вже на нашому шляху. Чи хто-небудь його бачити?

Так у нас є особистий лікар тут з ним, сер

А у вас є лікар там?

Так. Але він не реагує на все, щоб ні ... ні ... він не реагує на КПП або нічого

Ох, добре. Ну ми на нашому шляху. Якщо ваш хлопець робить КПП і ви вказівкою лікаря він має більш високий авторитет, ніж мені. І він там, на сцені

Добре

Чи хто-небудь свідком того, що трапилося?

Ні, просто лікар, сер. Лікар був єдиним тут

Добре так само лікар подивитися, що сталося?

Доктор, ви бачили, що сталося сер? (чути голос) Сер, просто, якщо можна, будь ласка ...

Ми знаходимося на нашому шляху. Ми знаходимося на нашому шляху. Я просто проходять з цих питань до моїх фельдшерів, які знаходяться на їхньому шляху, сер.

Спасибо сер. Він накачування, він накачування грудях, але він не реагує на всі сер. Будь ласка

Добре, добре, ми на нашому шляху. Ми менш ніж у миле від нас, і буде там в ближайшее время.

Спасибо г-н Голова, дякую вам

Ok сер. Телефонуйте нам, якщо вам потрібна допомога. Спасибо

Факт: Footage Майкла Джексона час забрали на швидкої допомоги був направлений в один час він був доставлений в лікарню. Образ його "нібито" в машині швидкої допомоги з фельдш намагаються оживити його, був пізніше звільнений ET.

Подальший аналіз: Як уже згадувалося в попередніх постів ми вже знайти дійсності образ Майкла Джексона незабаром сумнівна по меншій мірі. На кадри з швидкої залишивши будинку також підлягають підозри. По-перше, чому це, що машини швидкої допомоги є підтримка з МЮ в під'їзної soooo повільно? Якщо вони відчайдушно намагаються працювати на нього в спині, не буде їх водіння як можна швидше?

Потім, як швидка допомога, нарешті, спиною, і диски вниз по вулиці, він навіть не покласти на це сирена. Знову ж таки, не будуть вони в поспіху, щоб зберегти короля поп-музика? width=310

Воно також здається підозрілою, що туристичний автобус тільки що відбулося в минулому диску МЮ будинку, як машина швидкої допомоги була вириває ворота.

Переглянути кадри тут: http://bit.ly/9QOJQ

Що для цього образу. В одній тільки зображення і будь-які докази, що це все займає місце Майкла Джексона в машині швидкої допомоги на час працював і з урахуванням кисню фельдшерів. Дуже велике питання, коли і де була ця малюнок прийняті? Коли Майкла Джексона був зроблений на швидку допомогу, вони були всередині закритих воріт свого будинку, без яких-небудь прес-справжньому. Коли він був вивезений з машини швидкої допомоги, не для преси були поруч. Крім того, як ви вже бачили вище, на кадри, надзвичайно темно відтінок з вікна машини швидкої допомоги зробив неможливим, щоб хто або те, що всередині. Як це, що цей образ може бути прийнято через дуже темні тоновані вікна какой-то момент між часом, коли МЮ був у машині швидкої допомоги і вивезений в медичному центрі UCLA, незважаючи на те, що навряд чи будь-які засоби масової інформації досить близько на місцях змогли прийняти такий знімок?

Факт: Майкл Джексон особистого лікаря, який нібито був у момент його розпаду, відмовився підписати свідоцтво про смерть. Він також повідомив про зниклих без вести в протягом 24 годин після смерті співака було підтверджено. Після початкових спекуляцій regardin докторів участь в смерті і в присутності будь-якого фол грати, засобів масової інформації тоді запевнила нас у тому, що д-р Конрад Murray були допитані поліцією, а не підозрюваного у зв'язку зі смертю Майкла Джексона.

Подальший аналіз: Для професійного лікаря, це лікарі були підозрілі дії з самого початку. Одним з можливих ін'єкції наркотиків до передбачуваного краху МЮ, спочатку сказав він був присутній при МЮ рухнула, то змінюваного його розповідь просто 'happing знайти його в несвідомому стані на своїй ліжку ". Керуючі КПП на ліжку. Відмова підписати Майкла Джексона свідоцтво про смерть, а потім збирається зниклих протягом 24 годин. Його автомобіль накладено час і шукали докази. Все це, і ми сказали він не є підозрюваним. Правий.

Факт: Michael Jackson's' тіло 'був по повітрю в морзі по Шериф рятувальних вертольотів.

Подальший аналіз: номер один питання, пов'язаний з цією частиною дивних подій цього дня полягає в наступному: чому?

Якщо Майкл Джексон був дійсно мертвий, що необхідність в повітря його безжизненное тіло в морзі? Чи не призведе це, можливо, більш доцільно повітряні його з свого будинку в лікарню, то час, заставки, які могли б мати на увазі різницю між життям і смертю? З огляду на те, що машини швидкої допомоги обрали його змусили так повільно, що не дивно, вони не могли врятувати його, але навіщо йти в зусилля з організації вертоліт для транспортування його в морзі? Це тільки здається непотрібною і надмірної ... якщо існує ще одна причина для цього. Маючи це на увазі, ще поглянути на кадри з вертольота їхати в морг на натиснувши тут.

Як ми всі знаємо, багато, багато інших дивні події у дні після смерті Майкла Джексона, але саме ці події, події 25 червня 2009 рік, які поставили питання про його істину в умах тисяч людей по всьому світу.

Майкл Джексон свідоцтво про смерть - Неповні та сумнівних

Це те, що ', як' буде копію Майкла Джексона свідоцтво про смерть.

Наявність цього документа, однак, до сих пір не опинитися поза всяким сумнівом, що "король поп 'дійсно померлою.

  1. Це свідчення про смерть перераховує причини смерті як "Відкладений ', це означає, що навіть після двох аутопсій, вони, як і раніше, не в змозі забезпечити difinitive відповідь про те, як МЮ помер.
  2. Це свідчення про смерть не було, підписаний лікарем. Вижили не можуть поховати або іншим способом розпоряджатися труп до ліцензованого лікаря ознаки постійного свідоцтва про смерть або медичної експертизи ознаки тимчасове свідоцтво про смерть, це закон.
  3. Це свідчення про смерть не було підписано якийсь коронеру або урядового чиновника.
  4. Після того, як свідоцтво про смерть було підписано, місцеві органи влади, як правило, видає свідоцтво про ліквідацію залишається, також відомий як поховання або Кремація дозволу. Цвинтарів і крематоріїв вимагають цій формі, перш ніж вони будуть креміровать або ховати тіло. Це може бути, чому МЮ не був похований, без планів на місці, як ще це зробити.

Свідоцтва про смерть, іноді використовуються для підробленої обличчям смерті за страхове шахрайство, і ухилитися від правоохоронних органів або розгніваний родичів. "Офіційні" Лос-Анджелес свідоцтва про смерть, наприклад, були легко доступні в середині 1990-х років в межах від $ 500 до $ 1000 кожна.

Медичні експерти (або Coroners) перелік причин смерті, як "до" або "відкладено" до подальших лабораторних тестів визначити фактичні причини смерті. За винятком незвичайних випадків, утилізація останків не потрібно чекати остаточного відкриття, яке може тривати тижні до завершення.

Проблема з ховати тіло Майкла Джексона те, що доктор і коронера не буде / не підписали його сертифікатом.

Інше питання, як повідомили в тому, що Джексон сім'ї розділилися щодо того, де поховати Майкла Джексона Neverland і Лісовий галявині цвинтаря.

Каліфорнійський закон дозволяє захоронення людських останків, на приватних землях, тому Neverland знаходиться поза ....

Так у чому ж затримати?

Ми вважаємо, що ще одна 'зрив "Радою Джексон клану, що дозволяє їм трохи більше часу, щоб звикнути говорити вголос, що МЮ в acutally помер.

Меморіал був легким, співати, говорити, темні окуляри і вклонився глав, але насправді потрібно йти вперед і стадії поховання, а ... в родині, безумовно, отримати його разом, і отримати їх "історію" прямо перед вони йдуть вниз, що дорога .

Фототехніка аналіз руках Майкла Джексона, і шахрай в Лондоні
Порівняння між лівою рукою Майкла Джексона І В шахраєві на O2 Прес-конференції

Ці знімки є пліч-о-пліч зіставлення двох лівого зображення, що в лівій руці Майкла Джексона, а ліва рука 'Майкла Джексона "в O2 прес-конференції в Лондоні в березні 2009 року.

Ми вважаємо, що ці знімки доводять поза всяким сумнівом, що він не Майкл Джексон, які були присутні на конференції.

Це відкриття, з урахуванням його нещодавньої смерті, напрошується питання, чому б йому не бути присутнім на власній прес-конференції? Чи є використання цього шахраєві перший з безлічі дивних подій, які, можливо, виявилася велика містифікація в світі ніколи не бачив?

Якщо ми поглянемо на руку, пліч-о-пліч, ми можемо побачити багато розходжень між ними.

width=303

Совершенно очевидно, що обидві руки, не те ж саме.

По-перше, Майкл Джексон досить довго і тонкі пальці і довго пальми. У шахрай має короткий пріземістий пальці з дуже округлений циркуляр пальма

В інших очевидних розходжень є ліній на руці.

Лінія Марса, також відомої як лінія життя на Майкла Джексона боку досить близькі до його пальцях. У шахраєві Лінія Марса в набагато далі в центр руку.

У картинки на право, подивіться на Pinky пальця. МЮ у вельми ласий, тонка і маленька. У imposters це коренастий, жиру і плоским.

Якщо ви подивитеся на ширину долоні, тільки з-під вказівний палець і поширення на всій Pinky. МЮ в дуже невеликій ширині у порівнянні з роботою шахраєві Whos боку досить широкий.

У нижній частині Imposters боку дуже схоже на жирні і коренастий V форми. МЮ у базі руці дуже круглі і малі.

Зараз у нас є доказ.

Якщо він підробили цього виду, один з найважливіших в його кар'єрі, тоді як ми не можемо вважати, що він не підроблений більше?

Для перегляду додаткової інформації про Майкла Джексона руки і хіромантії аналізу відвідування його тут http://bit.ly/m5MFT

Майкл Джексон батька Джо Джексон зажадав, щоб третя розтин проводиться на співака, оскільки він вважає, що поп-ікона помер від отруєння.

Contactmusic повідомляє про те, що Джо Джексон, який раніше на цьому тижні заявив, що він підозрюється "нечесна гра" у співака смерті - як кажуть, Розлючені його родини, намагаючись взяти під контроль співачки похорону і вимагаючи третій пост трупа після двох множин тести спростували своє переконання в тому, що 'Триллер' зірки був отруєний.

Джерело сказав: "Jermaine, Ла Тойя та його дружина Катерина розповіла йому все у нього немає контролю над кланом більше, але він не хоче відпустити".

Тим не менш, Джо дочки LaToya і Джанет, як повідомляється, splashed для цілодобового охоронців для свого тата, - які мали бурхливі стосунки з Майклом, який не назвав його в тому, що, як вважається, його остаточний будуть - після того, як він отримав погрози вбивством .

Джерело додав у Великобританії Новини в світі газети: "Є деякі дуже божевільний Майкл вболівальників, хто звинувачувати його за те, що сталося.

За перші два аутопсій очевидно, виключає нечесна гра, Джо Джексон не збираємося зупинятися до тих пір, поки він вважає, що інформація, яку він шукає.

Може бути, проблема полягає в тому, що особа, що вони роблять за результатами розтину, не Майкл Джексон на все, отже, постійний пошук істини Джо Джексон. Можливо, в цій третій експертизи, вони будуть розуміти, що це подвійна, яка пояснить, чому немає свідоцтва про смерть, а два тижні затримка з похоронами, і ніяких відкритих перегляду тіла.

Можна не погодитися з тим, що МЮ є actally мертвих? Не хвилюйтеся Джо, ми там з тобою.

Як ви можете побачити на цьому відео, Crazed, що натовпу шанувальників у Японії, Navi, всі вважають, без сумніву, що вони бачать Майкла Джексона. На відео, коли вони показують порівняння між Navi і МЮ обидва в масках, це дуже важко сказати, різницю. Це було б ще важче сказати різницю між цими двома у нечіткого зображення, наприклад .... Може бути, як злегка розмитим зображенням внизу ліворуч?

width=310

Це єдине зображення на існування, що дає будь-які дії на смерть Майкла Джексона.

По какой-то странной причини, це єдине зображення, яке було прийнято Майкла Джексона, коли він був у машині швидкої допомоги, незважаючи на той факт, що там було кілька людей, присутніх на той момент. Відображення у вікні, забарвлення зображення, а також невеликі нечіткість робити це дуже підозріло, як на його дії.

Це також єдиний образ, який існує Майкла Джексона, що показує нам, що він помре, або його доставили в лікарню. Всі інші зображення існують показати форму тіла в білий мішок тіло на ношах, в якому наскільки ми стурбовані, може бути що-небудь.

Вона також була доведена до нашого відома, що фельдшер, який виконує стиск грудної клітини на МДж (КПП) в руці розміщується близько його шиї, коли на самому справі, він повинен бути самим КПП далі над Брест кістки. Може бути, це було все "поставив", щоб допомогти всім нам вірити в історію, що Майкл Джексон помер. Подумайте про це ... якщо немає зображення, таких, як один з наведених вище були звільнені, тоді все було б набагато більше, підозріло! Якщо немає зображення, а ми всі вважаємо, очікується, що вона дійсно була йому в тіло мішок, який виходить в морзі, багато людей будуть сумніватися в обгрунтованості історії ми були подається в засобах масової інформації.

Однак, оскільки існує один спосіб існування зображення вище, ми повинні йти ... "Ну добре, так він виглядає МЮ там, тому я думаю, він дійсно мертвий, а потім". Просто из-за одного зображення?

width=300

Цей образ у Лох-Несс Monster вважався фотографічні докази протягом 60 років до тих пір, поки воно виявилося хибним.

Давайте поговоримо про інше єдиного образу, який обманом людей повірити в оману протягом 60 років. Це зображення полягає в тому, що в Лох-Несс Monster. Передбачається, прийняті Роберта Кеннета Вілсона, в Лондоні гінеколог, зображення було опубліковано у "Daily Mail від 21 квітня 1934 року. Це одне зображення, є однією з найбільш знакових образів Nessie і відома як" Хірург малюнок ", який багато раніше вважається гарним доказом монстра. Зображення було виявлено як містифікація в 1994 році.

Чи можемо ми в порівнянні Майкл Джексон смерті в Лох-Несс чудовисько? Ви ставки. Це довів розіграш показує, наскільки швидко і легко люди вважають, то тільки тому, що вона була в засобах масової інформації, а також тому, що є малюнок для резервного копіювання історію.

Чи можемо ми сказати, що вище образ Майкла Джексона в службу швидкої медичної допомоги є підробленою? Ні, звичайно, ні, ви, безумовно, не може, що підроблені. Те, що ми повинні про це питання, це образ, чи є Майкл Джексон на швидкої допомоги? Якщо це Майкл Джексон в машині швидкої допомоги, він дійсно мертвий або в серці?

З тих пір, як ми дізналися з відеофільму вище Navi, що був найнятий Майкл Джексон сам кілька разів в якості приманки, хто би сказати, це не було зроблено ще раз, тільки в набагато більшому масштабі? Ми також чули Майкл Джексон особистий тренер Лу Ferrigno нагадати у своєму інтерв'ю, як МЮ покласти манекен себе в машині швидкої допомоги відкладати на Papparazzi ... Що сказати, що він не зробив, що ще раз??

Не думайте, що все, що ви читаєте, почути і побачити.

Що про цей сайт? Я чую, ви говорите ...

Ну, ми радимо вам зробити ваш власний розум.

Ми не дурні, як засоби масової інформації думає всі ми.

Ми всі можемо бачити, що нічого з цього не зводиться.

Перш за все, дивитися відео вище, і звернути увагу на деякі ключові елементи, про це особа, яка, як передбачається, буде Майкла Джексона. Подивіться уважно на:

  • Його Mannerisms
  • Його голос і Accent
  • Те, як він тримає зворушлива і регулювання мікрофона, як якби він не знаю, що з ним робити і де воно має бути
  • Його руки
  • Його прогулянки
  • Його Чин
  • Його посмішка
  • Його волосся
  • Вони, як він майже не говорить, і коли він це говорить лише деякі слова знову і знову: "Це він, це дійсно є його '
  • Те, як він тримає голову вниз і продовжує рухатися навколо весь час
  • Тот факт, что он на самом деле говорять лише протягом максимум 10 секунд.

Тепер порівняйте всі з перерахованих вище пунктів з Майклом Джексоном у вище інтерв'ю з Жералду кілька років тому, беручи всі ці вище згадані речі на увазі, як годинник.

Існує не так, щоб це одна й та сама особа. Ми згодні з тим, що перед обличчям дуже схожі, проте це легко досягається шляхом пластичної операції. Голос, mannerisms, а посмішка все абсолютно різні. Якщо ви все ще не переконані, а потім уважно подивитися на ці картинки.

Пліч-о-пліч порівняння Майкла Джексона і шахрай

Зображення ліворуч було прийнято кілька років назад. Порівняйте це з зображенням прийнято 'Майкл Джексон "в прес-конференції в цьому році.

Перш за все, існує дуже чітке розходження між тоном шкіри. По-друге, форма губ і зубів є абсолютно різними. У imposters губи і зуби дуже широкий, у порівнянні з більш округлений форми реального Джексона.

Існує також різниця disctinct з "щілину" в його підборіддя. The Real Джексона расщеліна є більш точку то Пекаха Джексона расщеліна це визначено зубилах з підборіддя.

Друга річ, ми повинні мати на увазі, полягає в тому, що шрами, які так помітні в інших близьких образ МЮ, які присутні на зовнішніх ніздрів його з-за надмірного кабінетів, не видимі на imposters ніс.

Нарешті волосся дуже різні, і я знаю, це легко сказати, що це тому, що це перуку, але носити перуку не міняє форму вашої голови, та особи, голови явно дуже площі, на відміну від реального Джексон хто голову, очевидно, дуже округлений і pointy.

Чим більше ми будемо дивитися відео, і подивіться на зображення порівнянь, тим більше ми бачимо, що це далеко не одне і те ж обличчя.

Реальний питання чи є чи не цей шахрай був введений в дію, оскільки РЕАЛ Майкла Джексона насправді пропустив з місяця назад разом з його реальних дітей. Це пояснює, чому смерть повинна бути поставлена, тому що цей шахрай не було кваліфікованого або достатньо талановитих для виконання в будь-якому концерті, не кажучи вже 50 концертів.

Будь-яка відсутність таланту "або" Оригінал Майкл Джексон енергії ", які можна було б одержати в Заключному Репетиція Footage б легко бути пояснені тим фактом, що він був погано І fatigued 'в ніч перед його смертю. Крім того, що він був 50, і не мають енергію, яку він хотів.

Цей факт, однак, все одно не зупинити випуск цієї ж репетиції концертів на BlueRay диск МЮ батька, Джо Джексон.

Можливо, Джо не так засмучений в смерті його сина, бо він знає, він ховався в. Тим часом Джо Джексон нової компанії Ranch Records, який був настільки зручно підключити до них у найпершому інтерв'ю він після оголошення про смерть його сина, буде funelling МЮ гроші, що вибух продажів усіх своїх альбомів, блакитний Ray дисків та Memoribilia підготував в останні кілька тижнів.

Годинник. Дивитись. Слухати.

Ці претензії додати більше, ніж у смішних історій, що засоби масової інформації намагаються силою годувати нас.

Ця ексклюзивна Footage була отримана CNN і показує Майкл Джексон репетирували його O2 Концерти ніч до того, як він помер.

У кліпі, який бачить Джексон піснею "Вони не дбають про нас", як видається, додати деякі дії в надії на те, що поп-зірка знакових дійсно здоровий за кілька днів до його смерті. Було очевидно, зареєстрованих в мульти-камери високої чіткості, відео-і багаторічних доріжки аудіо (як зручно), і може бути випущений в найближчі місяці ....

Лу Ferrigno, Майкл Джексон Особистий тренер для O2 концерти в Лондоні, виступив з любов'ю до інтерв'ю

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Майкла Джексона тренер Лу Ferrigno

телевізійного шоу Good Day LA, про те, як МЮ любив грати витівки досить часто і яким чином він буде також приховати сам. Він сміється і жартує разом, як він розповідає, як Майкл використовували помістити манекен себе в машині швидкої допомоги по стримування Paparazzi. Як дуже цікаво ...

Перевірити це тут http://bit.ly/6tE4h

Нам просто хотілося б сказати рішуче ... WTF?

Може бути, ми все обман віруючих право на знак afterall!

Підписатися на Майкла Джексона обман смерті
Тема надана: Wordpress тема - Перший Готівковий