То није био Мицхаел Јацксон на О2 Пресс конференција | Хандс оф Импостер а 'Деад' одавање

Јули 9тх, 2009
бы админ
Фотографски анализа између рукама Мицхаел Јацксон и Импостер у Лондону
Упоредбу између леве руке Мицхаел Јацксон & Тхе Импостер на О2 Пресс конференција

Ове слике су раме уз раме упоредбу између две леве слике, које су са леве стране од Мицхаел Јацксон, а левом руком "Мицхаел Јацксон" на О2 конференцији у Лондону у марту 2009.

Верујемо да се ове слике доказују ван сумње да то није био Мицхаел Јацксон који су присуствовали конференцији.

Ово откриће, с обзиром на његове недавне смрти, моли се питање, зашто он не би присуствовати својој пресс конференцији? Био је употреба овог Импостер први од многих чудних догађаја које је могуће испоставило се да се највећи светски Хоакс је икада видео?

Ако нам се ближи поглед на руку, раме уз раме, можемо видети многе разлике између два.

Јасно је да су обе руке нису исти.

Прво, Мицхаел Јацксон је прилично дуг и танки прсти и дуг длан. Тхе Импостер има кратку пањевит прсти са врло заобљених кружне палма

Други је очигледна разлика је линија на руку.

Линију Марс, такође позната као живот Лине, о Мицхаел Јацксон рука је сасвим близу његове тхумб. Тхе Импостер'с линија Марс у много даљих у центру руку.

У слике на десно, поглед на розикаст прст. МЈ-а је врло укусан, танка и мала. Тхе импостерс је зрнасто, дебео и раван.

Ако погледате ширина длан, од само под Кажипрст и продужите до преко розикаст. МЈ-а је врло мала у поређењу са ширином од Импостер, чија рука је прилично широк.

Основни Импостерс у руци је врло много као и зрнасто масних В облик. МЈ базе руци му је јако мали и облина.

Сада имамо доказ.

Ако је овај лажни формат, један од најважнијих у каријери, па како можемо да не верујем да није лажна више?

Да бисте видели више информација о Мицхаел Јацксон руке и хиромантија анализа посетите га овде хттп://бит.лы/м5МФТ

Тагс: Удруживање, Деатх Хоакс, лажни Деатх, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Гласине, Тоур | Коментари (66)

Два обдукција није довољно, суспицоус Јое Јацксон захтијева трећину.

Јули 7тх, 2009
бы админ

Мицхаел Јацксон отац Јое Јацксон је захтевао да трећина обдукција се спроводи на певачица, јер он верује да је поп икона је умро од тровања.

Цонтацтмусиц извјештаја која, Јое Јацксон, који је раније овог недеље је изјавио како се сумња "фаул" у певач смрти - рекао је да су веома љут његова породица покушава да преузме контролу над певач је спроводи и захтеван трећине посмртни испит након два сета тестови диспровед уверење да је 'трилеру' звезда је отровна.

Извор је рекао: "Јермаине, Ла Тоыа и његова жена Катхерине сви рекли му није имао контролу над клан више, али он не жели пустити."

Међутим, Јое'с кћери и Јанет ЛаТоыа су наводно попрскан за округлим-тхе-цлоцк телохранитељ за њихов тата - који је имао бурн везу са Мајкл, који се нису га у име онога што се верује да ће бити његов коначни - након што је добио претње смрћу .

Извор додат у Британији'с Неус оф тхе Уорлд новине: "Постоје неки врло, врло луцкаст Мицхаел обожаватељи тамо ко му крив за оно што се догодило.

С прва два аутопсиес наизглед владајуцхе оут фаул, Јое Јацксон се неће зауставити све док није нашао информацију да је тражи.

Можда је проблем је да је лице они раде на обдукција није Мицхаел Јацксон на свим, отуда трајној потрази за истином бы Јое Јацксона. Можда у овом испитивању трећи, они ће остварити да је двоструко, што ће објаснити зашто нема смрти цертификат, две недеље закашњења са погреб, а не отварати преглед тела.

Не могу прихватити да је МЈ ацталлы мртвих? Јое не брините, ми смо право ту са вама.

Тагови: медији, вести, извештаји
Постед ин Медији, Вести | Коментари (19)

Мицхаел Јацксон вабити мај имати одиграо важну улогу у Смрти Хоакс

Јули 7тх, 2009
бы админ

Као што можете видети из овог видео записа, на бјесомучан навијача који моб Нави у Јапану, сви верујемо без сумње да су виђење Мицхаел Јацксон. Током видео кад показују поређења између Нави и МЈ оба закрабуљени, врло је тешко рећи разлику. Било би још теже је рећи разлику између ова два у фуззы слику за пример .... Као што је можда мало замагљена слика доле лево?

Ово је једина слика у постојању да даје било какве ваљаност у "Смрт" и Мицхаел Јацксон.

Из неког чудног разлога, ово је једина слика која је преузета од Мицхаел Јацксон када је стављена у амбуланте, упркос чињеници да је било неколико људи присутна у тренутку. Рефлексија прозора, колорит на слику и омаловажавање мутноћа чине га врло сумњива, као да је ваљаност.

Ово је једина слика која постоји од Мицхаел Јацксон који показује нам да је смрт, или су одведени у болницу. Све остале снимке постоје схоу облику тела у белом телу торбу на носила, која колико смо забринути, могло је садржавао ништа.

То је и довео у нашу пажњу да је болничара који ради на шкрињи цомпрессионс МЈ (ЦПР) је своју руку ставио горе десно поред врата, када је, у ствари, он би требао бити догађај ЦПР даље над Брест кост. Можда је то било све 'креиран' да помогне свима нама да верујете у причу да Мицхаел Јацксон је мртав. Размислите о томе ... ако нема слике као што је онај горе је била објављена, па свако би се пуно више сумњив! Ако није било слике, а ми смо били све очекује да верујем да је заиста била га у телу торбу да је отишао на мртвачница, многи људи би бити неповјерљив ваљаност приче смо се хранио у медијима.

Међутим, будући да је једна слика у постојање, слика горе, ми смо требали ићи ... 'Ох ок, да то изгледа као МЈ тамо, тако да мислим да је стварно мртав онда'. Баш због једне слике?

Ова слика је била Затон рт Монстер сматрати фотографски доказ за 60 година, док је доказано да је Хоакс.

Лет'с талк о другој једна слика да се народ у начичкана верујући Хоакс један за 60 година. Ова слика је била да од Затон рт Монстер. Наводно узима Роберт Кеннетх Вилсон, а Лондон гинеколог, слика је била објављена у Даилы Маил на 21. април 1934. Ова једна слика, један од најпрепознатљивијих иконаст слике Нессие је познат и као "кирург'с Фотографија ', који много раније Сматра се да добар доказ о чудовиште. Слика је разоткрило као хоакс 1994.

Јесмо упоредбу Мицхаел Јацксон'с деатх до Затон рт монструма? Ви кладити. Овај доказани хоакс означава колико брзо и једноставно ће људи верују нешто, само зато што је у медијима, и због тога је фото копију причу.

Смо у којем се каже да је горе слику Мицхаел Јацксон у амбуланте је лажна? Не, наравно, не, ти очито не може да је кривотворина. Шта ми морамо питање о овој слици је то, Да ли је то стварно Мицхаел Јацксон у амбуланту? Ако је Мицхаел Јацксон у амбуланте је он заиста мртав или срчани хапшење?

Како смо сазнали из видео Нави изнад које је унајмљен од стране Мицхаел Јацксон и сам у неколико наврата да буде мека, ко је за рећи то није учинио поново, само на много већег размера? Такође смо чули Мицхаел Јацксон лични тренер Лоу Ферригно уитхдрау у интервјуу како МЈ ставити лутка сам од себе у хитну помоћ за стављање ван Паппараззи ... шта се рећи да није то опет?

Не верујем све што прочитате, чути и видети.

Шта о овој страници? Чујем говориш ...

Па, охрабрујемо вас да надокнади сопствени ум.

Нисмо глупи као медија сматра да су сви.

Можемо сви виде да ништа од тога, додаје се.

Тагс: Удруживање, теорија, Деатх Хоакс, Гласине, Видео
Постед ин Хоакс Деатх, Гласине | Коментари (66)

Импостер поза као Мицхаел Јацксон у О2 Конференција

Јули 5тх, 2009
бы админ

Фирст оф алл, уатцх видео изнад и обратите пажњу на неке кључне елементе о овој особи која је требала бити Мицхаел Јацксон. Погледајте изблиза на:

  • Његово понашање
  • Његов глас и аццент
  • Начин на који он држи дирљиве и подешавање микрофона, као да он нема појма што учинити с тим или где је требала бити
  • Његовим рукама
  • Његова шетња
  • Његов Цхина
  • Његов Смиле
  • Његов косе
  • Они начин он једва говори и кад је не само појединих речи, каже опет и опет, 'То је то, то заиста је то'
  • Начин на који он држи главу доле и чува око премештања свих времена
  • Чињеница да је он заправо говори само за највише 10 секунди.

Сада упоредити све од горе наведених тачака са Мицхаел Јацксон горе у интервјуу Гералд пре неколико година, имајући све од наведених ствари на уму како да га гледају.

Нема начина да је то иста особа. Ми ћемо се слажу да је лице је врло слична, међутим ово је лако постићи пластичне кирургије. Глас, понашање, и осмијех су потпуно другачији. Ако и даље не уверен онда се затвори погледати ове слике испод.

Раме уз раме поређење Мицхаел Јацксон и Импостер

Слика на лево је снимљена пре пар година. Упоредите то са ликом узета од "Мицхаел Јацксон" на конференцији за новинаре у овој години.

Пре свега ту је врло различита разлика између коже тон. Други облик је усне и зуби су потпуно другачији. Тхе импостерс усана и зуби су врло широки, у поређењу са заобљеним облику више од Реал Јацксона.

Ту је и разлика дисцтинцт са "пукотина" у његову браду. Тхе Реал Јацксон'с расцијепљен је више од дот док Лажни Јацксон'с расцепи је длијето дефинисан од брада.

Други ствар морамо имати на уму је да ожиљака који су толико примјетна и у другим цлосе уп слике МЈ, који су присутни на оштећена хартија од његових носница због прекомерне амбуланте, нису видљиве на импостерс нос.

На крају косу је врло различита, и знам да је лако рећи да је због тога јер то је перика, али ношење власуља не мења облик ваше главе, лица и то је глава врло јасно тргу, за разлику од Реал Јацксон ко је глава је очито врло заобљених и шиљаст.

У више смо гледати видео снимке и погледајте слике поређења, то више што се види да је ово сигурно није иста особа.

Право питање је да ли или не овај импостер био стављен на место, јер је Мицхаел Јацксон РЕАЛ заправо прескочена из мјесеца, заједно са својим РЕАЛ деце. То би објаснио зашто је Смрт креиран је морао бити, јер ово импостер није била довољно квалификованих или талентовани изводити на било којем концерту, а камоли 50 концерата.

Било који недостатак 'таленат' или 'Изворни Мицхаел Јацксон Енергы' који би се могао подићи на пробе у завршној снимке, лако би се објаснити удаљен од чињенице да је 'био болестан и фатигуед' ноћ пре своје смрти. Исто тако да је 50, а нису имали енергију да он користи имати.

Та чињеница, међутим, и даље не престају издавањем овог истог пробе Концерт на БлуеРаы Дисц ла МЈ отац, Јое Јацксона.

Можда Јое није толико узнемирио његов син смрти, јер зна да је скривање оут. У међувремену, Јое Јацксон је ново предузеће Ранцх Рецордс, која је била тако лако од њега прикључен на први интервју је имао након објаве његове смрти сина, је идући да буде фунеллинг МЈ новац који експлозије продаја све његове албуме, Блуе Раы дискова и Меморибилиа је произведена у последњих неколико недеља.

Гледати. Гледати. Слушати.

Ови захтеви сабрати више него смешан прича да су се медији покушавају форце феед ус.

Тагс: теорија, Деатх Хоакс, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Гласине | Коментари (136)

Прави Мицхаел Јацксон је умро 1984 године

Јули 5тх, 2009
бы админ
Написао Рафиелз на опен.соурце.цом у марту 2009

Сада ... ако желите рећи мене тај тип:

... И овог типа:

су исти дуде ... ыеп, И'м буыин '...

и ...

ако кажем да је овај тип:

и овај ... ум ... лице:

су исте категорије ... ја сам с тобом ...

АЛИ --

покушати реците ми да је тип ин пицс једног и два је исти тип пицс у три и четири, а имамо проблем.

Не постоји начин они су исте особе. Нема шансе. Не може бити. У мом уму "прави" ... Мицхаел Јацксон је "Родбина", Мицхаел Јацксон ... тхе "Дон'т Стоп то Ыоу Гет Еноугх" Мицхаел Јацксон ... умро је 27. јануар 1984.

Мислим да је Пепси ватромет несрећи која се догодила на постављена током комерцијалне пуцати тај дан био је гори од пријављених, а да, да, Мицхаел Јацксон-а севере Бурнс били довољно имати убио. И мислим да је.

Па шта је са свима од албума, а то је злочин у енсуед од деценије? Мислим да је 1984 Мицхаел Јацксон је био новац за ходање фабрици. "Родбина" је постала највећа продаја албума свих времена - да се не може белиттлед ... Човек је отишао из поп звијезде у глобални феномен у пар година. У 1984, Мицхаел Јацксон је веома значило постојање одређених људи су идући у направити боатлоадс, пакао, Цруисе-Схип лоадс новца-новца. Он је био златна Гуска полагање јаја. То је, многи људи би заиста богата докле тај тип био дисања. Дакле, његов глас је добио то тачка где је урадио, чак и ако умрети, он још увек није могла да буде дозвољено да се "мртва" ... моје бесциљно уловити?

Мислим да је мало која окупља ... ратни соба сессион ... догодио се убрзо након Мицхаел Јацксон'с деатх. Јавност се јави у Јацксон'с хоспитализација ... али нема интернет ... не ... не ТМЗ Тренутни приступ. Мислим да је момак отишао и оних који стајао губе милијарде потенцијалних цоллудед пронаћи нешто убедљиво фасцикл за ношење на марку ... и настави да се уведе у зелено.

Ок, тако да у годинама након "Родбина" данашји фасцикл је постао све више бледо, дотаћи децу и Обриј његов нос, и принесе бебе и управо је постао "уацко." Али стварно, ако сте спремни за потписивање уговора пристанком на Постаните неко ... за остатак твог живота претварати да си неко не ... ти си добро, да сте вероватно слепи миш-С ** т луди ионако се не?

Мислим да је 1984 или'85 у ексецс добио њихов момак ... А талентовани певач и плесачи "дрхтање" ед уз могућност (опрости ми), уз помоћ различитих музичких писања прозодија, а вокално продукције чаробњаци. Послушајте пругом на албуме након " трилеру "... слушајте пажљиво на глас ... то није он. Тхе неу гуы није довољно ефикасан посао у видео записе, а све више ретких јавних наступа ... али на крају мислим да у оно мало знају дошао да видим да је њихова плата самозванац је све више расте луда - и на тај су видели нову маркетинг тацка искористити.

Ако сте живели толико под контролом ... сваки ваш потез сцрутинизед како би задржали тајну ... ваш живот уговор свирати неко други - Па, мислим да бих га изгубити превише. Дакле, овај нови тип који је "на броду "у" Бад "ере ... вероватно почела веровати својој хыпе ... почела купити у његов нови благородан лифестыле - вероватно још веровао да је он / прави је Мицхаел Јацксон. И тако, уз пут" опасних "изиђе његов еццентрицитиес били постају све видљивији.

Сада, за почетак ... Лет'с погледајте на кожу ... Не занима ме оно што свако ко каже да не можете једноставно убацивати бели у кожу - нарочито не у касним 1980-их до средине - поглед на разлике у технологији онда и сада. Геезуз , средином до касних 80с људи још увек мисли кључ-тар је био нервозан. Пакао, то је 2009, а ми смо још увек покушава савршену косу офарбати ... заборавите кожу.

Погледајте колико дуго времена је била између "Родбина" и "лоше" ... тада погледајте оба видеа потпорних албуме. Као што сам рекао, мислим да је мало уротницима у знају наћи њихове идеалне тип ... и 1987 Мицхаел изгледа прилично слично до 1984 Мицхаел, али он је дефинитивно палер. То није исти тип! Нови Мицхаел је пронашао негде у'84 ... и чувају тајну, обучени у приватној ... усавршени потези за неколико година, а онда ... бум дошла 1987 поновног покретања .

Поред моје спекулације ... и док не предложи то је добра идеја за слушање Дејвид Гестови залагаонице офф он ... али ништа ... - Мислим да је вриједно с обзиром на то да би он био близак пријатељ Јацксон је пре " трилеру "доба и он је направио неколико знатижељника коментаре. Његови спомена да је његов пријатељ" промена ", након које комерцијалне Пепси несреће мај бити ефективан.

Неки заступају став да би могли бити немогуће задржати такав заплет тихо, да су људи, ако ништа, неспособним за држање уста затворити ... ипак Им 'не казивање то је нешто што је морао да укључује много људи ... ја сам сугерише, три или четири мозда - могао би да буде мало више, могло би бити пар мање. А могло би се расправљати, што је са породице? Јеси ли видио Јацксон породицу? Да ли још потреба за квантификовати аргументом околним нивоу дисфункција инхерентан у онај клан ? Ан нападачки отац ... А дјетињство без већих приватност ... полубрат озлојеђеност (Јанет искључене наравно) ... доврага ти људи могли смо, рекао је план за увођење ове нове самозванац поводом МЈ'с деатх, слегне и само се са један обрачун неких ... то би могло да има чак и потписали офф на цијелом сарад - оно што су они губе? Онда опет, они, као и сви остали могли су се чува у наручју дужина након несреће, а прихватила је лаж да тај нови дечко је био исти стари Мицхаел.

И заиста, цео "уацко" персона свира у уротницима 'рукама зар не? Људи почети показујући прстима ... старт указујуцхи на потпун контраст између "Родбина", Мицхаел Јацксон и пост-"Родбина" Мицхаел Јацксон - људи почели Напомена разлике. Дакле, како је играо офф? Са гласина и наговјештај о ботцхед пластичне операције, боја коже третманима, хипербарична комора, кости слона, спава са децом, као и на и на. цразиер На овај тип је направио да изгледају мање времена ... ми бисмо стварно морам видети овај имитатор у телу ... ... добро је лакше флеецед ми бисмо сви бити, зар не?

Ја сам вам ... Мицхаел Јацксон, човек сам ... тхе ... Мицхаел Јацксон је умро 25 година. Оставио нас ... га више нема. Тхе Мицхаел Јацксон бранд ... корпорације ... она живи. Све ове ствари које је изумео за јавност, како би људи заинтересованих, а куповину музике је учинио свој посао. А то уацкед оут Азијски дама видимо на ТМЗ, добро је / био је талентиран, узнемири самозванац изворно запослили у 80с носити на који се певање, плесање "Кинг оф Поп." Тада, када он / она је започео само његов луцкаст куиркс добити боље од њега, оне који први хатцхед наставак-а добити земљиште одлучио најбољи начин за управљање провере да би се, био на коришћење медија против њихове цонтрацтее ... користити овај фасцикл је ментално нестабилна невоље као маркетиншки алат за бранд они 'надам се да овјековјечити.

Мислиш?

С обзиром на догађаје у јуну 2009, Рефиелз теоријама у овом члану сада изгледају врло веродостојно и многа питања око смрти 'оф Мицхаел Јацксон ће бити одговорено.

Тагс: Удруживање, Гласине
Постед ин теорија, Гласине, Ухацко Јацк | Коментари (19)

Ексклузивне снимке: Мицхаел Јацксон'с Финал пробе | О2 Тоур

Јули 3рд, 2009
бы админ

Ово је снимак Ексклузивно добивеним ЦНН-а показује Мицхаел Јацксон пробни приказ за његов О2 Концерти ноћ пре него је умро.

Тхе цлип, који види Јацксон најбоље, "Они донт 'брига за о нама", чини се да неке ваљаност додај у увјерењу да је иконаст поп звезда је био уистину здрав у дана пре своје смрти. То је наводно снимљен у мулти-камера, хигх-дефинитион видео и мулти-трацк аудио (како згодан), а могло би бити објављена у наредним месецима ....

Тагови: медији, музика, Тоур, Видео
Постед ин Кинг оф Поп, Медиа, Мусиц, Неус, Тоур | Коментари (7)

Мицхаел Јацксон је Траинер признаје да је волео да игра 'пранкс'.

Јули 3рд, 2009
бы админ

Лоу Ферригно, Мицхаел Јацксон-а Персонал Траинер за О2 Концерти у Лондону, говорио је њежно у интервјуу на

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Мицхаел Јацксон је тренер Лоу Ферригно

на телевизији схоу Гоод Даы ЛА, МЈ о томе како је волео да игра пранкс прилично често и како би се прикрили он сам. Он је уз вицеве и смех, као и он каже како Мицхаел се смјестите лутка сам од себе у хитну помоћ како би одвратиле су Папараззи. Како врло занимљиво ...

Цхецк ит оут овде хттп://бит.лы/6тЕ4х

Ми би само желели рећи један одјекујући ... УТФ?

Можда све нас Хоакс верници право на жиг афтералл!

Тагс: Медији, новости
Постед ин Хоакс Деатх, Медиа, Вести | Коментари (4)

Мицхаел Јацксон Смрт Хоакс Доказ носачи

Јули 1ст, 2009
бы админ

Последњих дана, неколико нових збивања су дошли на видело у прилог теорији да је Мицхаел Јацксон је креиран своју смрт и издвајали од највећих Хоакс је век. Као што је већ познато, неколико околних недоследност његова 'смрт' отвориле очи на чињеницу да ми се не јави целу причу.

Верујемо да, уколико је он заиста био мртав онда би једноставно био отворен и затворио случај. На пример: Мицхаел Јацксон је открио да су код куће умину из кардиолошка хапшење, 911 Хитна звало, био је покупљено од парамедицс а онда нажалост, проглашена мртвима. Међутим, као што сви знамо, то није био отворен и затворио случај и било је далеко превише 'чудно' непротумачен догађања и догађаја који се одвијао на дан умрије.

Ми смо рекли да је он добио од четири сата у медицини, који је прошао, како би да иде напред са О2 Концерти у Лондону. Такође смо чули да је вече пре његове смрти био је пун енергије, стави на један невјероватан пробе изведбе (само што се догодило да се видео тапед ... каква случајност) и онда слуцајно умре од срчаног удара током следећег дана.

Чули смо се чудно приповијестима о његовој 'лекар' који, наводно, убризгава се са пјевач Демерол по сата пре него што су пропали, догодило да 'га на његов кревет ", нису звали 911 до пола сата након његове смрти, одби знак своје смрти и сертификат који је нестао тренутака након амбуланте Јацксон је у болницу.

Видели смо снимке Мицхаел Јацксон седи у вожњу хеликоптером на мртвачница, без сумње захваљујући свима за стављање на тако велик "акт", а затим рекао: 'Ја ћу се сад офф', као што је био са точковима у мртвачница , а затим преобуче себе и прохода јесу леђа врата.

Сада је чини се, још више чудних ствари које се одвијају, који наше место Хоакс теорије као врло могуће. Лет ус схаре неколико тачака:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Мицхаел Јацксон и Деборах Роуе током њиховог брака 1996.

Он је најавио Деборах Роуе, екс-супруга Мицхаел Јацксон, који касне звездицом није биолошки отац своје двоје деце. Деборах 'Деббие' Роуе, мајком Принце, 12, и Паризу, 11, говорио јој "лажан брак" за Јацксона у свом првом јавном интервју са Бритисх таблоиди новина Неус оф тхе Уорлд.

Роуе, која је у браку Јацксон Схератон Хотел у Сыднеы-у новембру 1996, је рекао да је вештачки инсеминатед бы анонимног донатора и ликенед сама на један од расан Марес она сада држи на ранч њена Калифорнији.

"Био сам само брода. То није био Мицхаел'с спермиј ", рекао Роуе Неус оф тхе Уорлд. "Добио сам за то плаћен и ја смо се преселили на. Знам да ће моја деца никада видети поново. "Роуе открио је и Родбина певач никада није имала сексуални однос и не делите кревет током три године брака, описујући уније само као пријатељство.

Роуе, наводно, онда јој је дао далеко родитељска права за децу у замену за 8,4 милиона УС $ исплата преко девет година. Роуе, рекао је њихова била сачмарица венчање. "Он је хтео да се претварати да смо били породицу." Била је трудна и 37 и он је 38.

Уз данашји улажење бы Деббие Роуе, ставља га се одморити од свих скептик који тврде да је Мицхаел Јацксон "никада нецхе позорници својој смрти јер не желе да напусте своју децу".

Зашто не би био кад нису ни свога?

Друго, ми имамо бизарна понашања оца, Мицхаел Јацксон, Јое Јацксон. То је био котира на Е! Онлине тога, "У овом тренутку, Јое Јацксон зна више о сопствену евиденцију пројекту од његова сина планира спроводи '. Јако узнемирујуће.

Michael Jacksons Father
Мицхаел Јацксон је Отац Јое Јацксон и Ал Схарптон на недавној конференцији за

На Бет Ауардс у Лос Анђелесу неколико дана пре, ЦНН'с Дон лимун покусавали интервју Јое Јацксон о смрти свог сина. Јацксон одговори лимун'с питања са врлетан, одвојен одговора, положили микрофоном за његов гласноговорник и адвокат, а потом унапријеђен његово снимање предузећа.

Јацксон'с одговори су чудна право искључити слепи миш: лимун пита га како он ради, а Јацксон одговара "одлично, ја сам прилично добро радиш", који изгледа као особитој што за рећи након једне је управо изгубио једног сина. Он потом пребацује мењаче и вели: "То је заиста тешко. Сетите се, ми само изгубио највећих звезда у свету. "Који такође изгледа чудно, јер је изгледало као прилично независан начин пхрасинг ствари.

Дон лимун онда пита како Јанет Јацксон и остатак породице се сналазе у вест о смрти и Мицхаел Јацксон Јое одговор је ово,

"Они сви у реду, али ја желим да ову изјаву ... ово је прави добру изјаву овде, Марсхалл и ја поседујете Рецорд Цомпаны зове Ранцх Рецордс", и показује како је велики ентузијазам и утикачи Рецорд Лабел.

Или је он само новац-огладње неосетљивим копиле или је тако састављен и безбрижан јер зна да је његов син Мајкл је заправо још увек жив. Или можда то оба!

Треће, извештаји које су у априлу ове године изјавила да је планирана аукције за продају офф неколико поссесионс припадају Мицхаел Јацксон који су, осим у Неверланд Ранцх Естате.

Ставке као што су амусементс, прилагођени су са коњске вучом колица, античке реплика аутомобиле, реномиране међународне награде, аркадних игара, концерт костим, Диснеыана, врт вајарство, намештај, стварна (и сасвим) грандиозан улазак на вратима и Јацксон'с Неверланд иконаст бело -- јеуелед рукавица.

Део прихода од Ова аукција је рекао да су идући да буде МусиЦарес, а љубави за снимање академији, но Већина средстава је рекао да се иде равно у џепу од Кинг оф Поп себе. Ова аукција је тада отказао Јацксон након О2 Концерти у Лондону распродан. Очигледно Мицхаел Јацксон је пронашао још један начин да се стварају неки додатни новчани за његову транзицију у нови медији Фрее Лифе.

Са животом који је тврдио Депресија, екстензивно употреба Паин Киллерс, Задуженост Процењује се да у арени од УС $ 400 милиона долара, стално хоундед по навијача и медија, а притисак да достави на 50 спектакуларне концерте у доби од 50, зашто не би ли размотри могућност заваравања сопствену смрт уживати у мирном животу на острву негде с Не морате се бринути?

Ми смо овде напоменути да они од вас који нису верници који су одржавање Мицхаел Јацксон никада нецхе моцхи да пулл тхис офф, као што је он препознатљив превише, или би никада то учинити својим обожаватељи, али желимо рећи пробудити људи.

Ако је икад ико тамо био на лицу планету који би средства за скинути смрти Хоакс приступ обиље новца скривен далеко шор, превоз кад год и где год је хтео да иде, особље које ће учинити нешто за њега, а мотив да желите напустити циркус је његов живот ... то је свакако Мицхаел Јацксон.

Он мај бити 'мртва' за све нас, али он је апсолутно физички жив .... негде.


Тагс: теорија, Деатх Хоакс, лажни Деатх, медији, вести, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, вести, Гласине | Коментари (86)

Смрт Хоакс Ексклузивно: Мицхаел Јацксон седне у хеликоптер за мртвачница

29. јуна 2009
бы админ


Мицхаел Јацксон је тело превезено је у Лос Анђелесу кантона Морге преко хеликоптера. То показује снимак његова тела 'седи уп' у хелипцоптер јер се сели далеко.

Скептик ће рећи да је његово тело се 'преселио' неко из пуцао, међутим, ако је он мртав и страппед доле на носила, онда зашто би он треба преселио?

Овај снимак само потврђује оно што смо овде у МЈХД већ од самог почетка веровао. Баците поглед на себе и видети шта ви верујете.

Сазнајте најновије вести и интернет на ТВ Онлине исофтуаретв.цом

НБ: Хвала Биллы за довођење то пажњу.

Упдате: Као одговор на људе који су направили коментаре попут "Он је изгледао као врећа кромпира", и "Он је мртав, па, наравно, његово тело би се кретати на скину ', молимо имајте на уму следеће ствари:

Тхе 911 Хитни позив је направљен од Мицхаел Јацксон'с Мансион ат 12:21. То је пола сата НАКОН Др Цонрад Мурраы пронашао Јацксон 'реагује' на његов кревет и наводно почео најбоље, ЦПР.

Јацксон тело стигли на УЦЛА Медицински центар у 1:14 по локалном времену и тим лекара и кардиолога ради на њему за више од једног сата, док их је дао горе и изречена му мртве ат 2:26.

Мицхаел Јацксон је тело превезено је у хеликоптер који би затим прешли на другу ЛА кантона мртвачница 35-45 минута касније.

Ригор Мортис ће почети у након 3 сата. Његово тело не би било као "врећа кромпира" или "кретање на полетјети", јер то није могуће.

Осим ако је он још жив.

Размишљати о томе.

Тагс: Удруживање, теорија, Деатх Хоакс, лажни Деатх, медији, вести
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Медиа, Вести | Коментари (119)

Јацксон породица сумња околним Мицхаел'с деатх

29. јуна 2009
бы админ

То је извијестио је да је Мицхаел Јацксон породица је врло нередовно и сумњиве околности у вези смрти. Он је настао да су чланови породице мај желите тражити независну обдукција, усред монтажу љутње и фрустрације због коначног часова трагиццне поп икона живота.

Прелиминарни обдукција на Јацксон је неуверљив и коначни узрок смрти неће бити познат до токсикологија исцрпно тестирања завршио у "шест до осам недеља."

Овај временски оквир је само предуг за породицу разбили чекати одговоре везано за оно што заиста и догодило у тренуцима Мицхаел'с деатх. Тхе Јацксон чланови породице били су усредсређујући пажњу на њихову улогу у певачица је лекар, идентификовани као Цонрад Мурраы.

Они, ундерстандиблы имају много неодговорених питања и очајнички желе да знају ствари као што су:

"Када је дошао лекар? Шта је то? Јесу ли убацити га, ако је тако с тим што, "

Извештаји тврдећи да Мурраы отишао нестало у време непосредно након смрти пјевач су такође дубоко узнемирио је породицу.

"Његов изостанак поставља питања супстанце које неће отићи док не буду одговарали," велечасни Јессе Јацксон рекао је у име породице.

Ако се Мицхаел Јацксон властите породице су збуњени, фрустриран и сумњиве околности које су певач смрти, онда зашто не могу бити сви други?

Ако своју породицу размишљате други обдукција, јасно је да нису задовољни да су се јавили целу причу .... Баш као и све остало нас!


Тагс: Медији, новости
Постед ин Медији, Вести | Коментари (0)

Копирај заштићен Цхетан 'са УП-ЦопыПротецт.