Michael Jackson je Trenér připouští jak miloval hrát 'Pranks'.

3. července 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson Osobní Trenér pro O2 koncertů v Londýně, má něžně mluví v rozhovoru pro

Michael Jackson je trenér Lou Ferrigno

Televize show LA Dobrý den, o tom, jak MJ miloval hrát Pranks poměrně často a jak by také zamaskovat sebe. On se směje a vtípky spolu jako on také vypráví, jak Michael použity umístit mannequin ze sebe v ambulanci se odradit Paparazzi. Jak velmi zajímavé ...

Ověřit si to tady http://bit.ly/6tE4h

Rádi bychom právě chtěli říci hlasité ... WTF?

Snad každý z nás věřících Hoax pravdu o značku konec!

Štítky: Média, Novinky
Posted in Hoax Smrt, Média, Novinky | Komentáře (4)

Michael Jackson Smrt Hoax Evidence pripojí

1. července 2009
admin

V posledních dnech několik nových vývoj přicházejí na světlo ve prospěch teorie, že Michael Jackson je inscenoval své vlastní smrti a vytáhl z největších Hoax o století. Jak jsme již uvědomují, že některé nesrovnalosti obklopující jeho 'smrti' otevřely oči, aby skutečnost, že jsme není řečeno, že celý příběh.

Jsme přesvědčeni, že když byl opravdu mrtvý, pak by se prostě byly otevřené, a případ uzavřel. Například: Michael Jackson byl objeven mít zemřel doma od srdeční zástava, 911 Tísňové říkalo, že byl vyzvednout do zdravotníci a potom bohužel výraznější mrtvý. Nicméně, jak všichni víme, nebylo otevřené a zavřené případu a bylo příliš mnoho 'podivný' happeningů a nevysvětlené události, které se konalo v den, kdy zemřel.

Byli jsme řekli, že mu bylo přiděleno čtyři hodiny lékařské, které složil, aby se do toho pusťte s O2 Koncerty v Londýně. Také jsme slyšeli, že v noci před svou smrtí byl plný energie, uvedené na úžasnou zkušebnu výkonu (což se právě stalo, aby se video nahraný na kazetě ... co je to náhoda) a pak jen náhodou zemře na infarkt následující den.

My jsme slyšeli podivné historky o jeho 'doktor' kteří údajně injektován zpěvačky s Demerol půl hodiny dříve, než se zhroutil, se stalo 'najdete ho na jeho lůžku', nebylo volání 911 až půl hodiny po jeho smrti, odmítl podepsat jeho úmrtní list a momentů, které zmizely po ambulance Jackson vzal do nemocnice.

Viděli jsme záběry Michael Jackson posezení v Helicopter jezdit do márnice, žádné pochybnosti poděkovat všem za uvedení na takový velký 'jednat' a pak řekl: 'I'll be vypnout hned', jako byl kolové v márnici , pak se skryté a odešel zadními dveřmi.

Nyní se zdá, ještě podivné věci se dějí, které kladou naši Hoax teorie jako velmi možné. Pojďme podíl několika bodů:

Michael Jackson a Deborah Rowe během jejich manželství v roce 1996.

Byla vyhlášena Deborah Rowe, Ex-Manželka Michael Jackson, který na konci hvězda není biologickým otcem svých dvou dětí. Deborah 'Debbie' Rowe, matka Prince, 12 a Paris, 11, mluvil o ní "falešnou manželství" Jackson se ve své první veřejné rozhovor s britskou bulvární noviny Novinky ze světa.

Rowe, kdo oženil Jackson v hotelu Sheraton Sydney v listopadu 1996, prohlásil, že byla uměle oplodněny od anonymního dárce a přirovnal se k jedné z plnokrevný klisen teď drží na svých kalifornském ranči.

"Jen jsem se plavidlo. Nebylo Michaela spermií, "řekl Rowe Novinky ze světa. "Dostal jsem zaplatil za to, a jsem přestěhoval na. Vím, že už nikdy znovu vidět své děti. "Rowe odhalil, že i Thriller zpěvačka nikdy neměla sex a neměly sdílet lože během tři roky manželství, popisující unie jen jako přátelství.

Rowe údajně poté dal pryč rodičovské práv dětí výměnou za US $ 8,4 mil. vyplacení více než devět let. Rowe řekl to byl jejich brokovnicí svatbu. "Chtěl se tvářit, že jsme jedna rodina." Bylo jí 37 a těhotné a byl 38.

S tímto přijetí Debbie Rowe, je staví do zbytku všechny skeptikové, kteří tvrdí, že Michael Jackson 'nikdy etapě jeho vlastní smrt, protože ten by nechtěli opustit své děti'.

Proč by ne, že když se ani jeho?

Za druhé, máme bizarní chování otce Michael Jackson, Joe Jackson. Bylo kotované na E! Online že 'V tuto chvíli Joe Jackson ví více o jeho vlastní rekord projektu než jeho syn na pohřbu plánů'. Velmi znepokojující.

Michael Jackson Otec Joe Jackson a Al Sharpton na nedávné tiskové konferenci

Na BET Ocenění v Los Angeles před pár dny, CNN to Don Lemon pokusil rozhovor Joe Jackson o smrti svého syna. Jackson odpověděl Lemon otázky s prudkým, nezávislí odpovědi složili mic do svého mluvčího a obhájce, a pak prosazovat své nahrávací společnosti.

Jackson to divné odpovědi byly správné nazačátek: Lemon žádá ho, jak se to dělá, a Jackson reaguje, "veliké, jsem dělá docela dobře," což se jeví jako svérázné jen říct po jednom právě ztratil jeho syn. Poté se přepne zařízení a říká: "To bylo opravdu těžké. Pamatujte si, že jsme právě prohráli největší hvězda na světě. "Což také zdá divné, jak to vypadalo jako poměrně nezávislí způsob frázování věci.

Don Lemon pak se ptá, jak Janet Jackson a zbytek rodiny se vyrovnávají s novinky Michaela smrti a Joe Jackson odpověď je to,

"Jsou všichni v pořádku, ale já chci, aby toto prohlášení ... je to opravdu dobrá Prohlášení sem, Marshall a já vlastní nahrávací společnosti s názvem Ranch rekordů", a ukazuje, jak velké nadšení ten svíčky na Record Label.

Buď je jen peníze-hlad krutý bastardovi nebo on je tak složen a bezstarostné, protože ví, že jeho syn Michael je vlastně stále ještě naživu. Nebo snad je to jak!

Za třetí, Zprávy, které byly provedeny v dubnu letošního roku prohlásil, že aukce byla plánována vyprodat několik possesions patřící k Michael Jackson, které byly od sebe z Nezemě Ranch Estate.

Položky jako zábavu, zhotovení koní-tažené přepravy, starožitné automobilový repliky, renomovaných mezinárodních ocenění, Arkády, koncertní kostýmy, Disneyana, zahradní sochy, nábytek, skutečná (a dost) velkolepou vstupní brány do Země Nezemě a Jackson je kultovním bílo - šperkovaný rukavici.

Část výtěžku z této aukce se říci, že se chystá MusiCares, charitativní ze záznamu Akademie však podstatnou část finančních prostředků byla údajně jít rovnou do kapsy krále Pop sám. Tato aukce byla poté zrušena Jackson od O2 Koncerty v Londýně vyprodáno. Michael Jackson prý našli další způsob, jak vytvářet nějaké extra peníze za svůj přechod do nové Media Volný Life.

S životem, který tvrdil, krize, rozsáhlé využívání bolesti, dluhy odhaduje, že je ve scéně v USA 400 milionů dolarů, neustále hounded od fanoušků a médií, a pod tlakem, aby dostála 50 velkolepé koncerty ve věku 50, proč nebude vám zvážit možnost falšování své vlastní smrt těšit mírového života na ostrově, někde se o nic starat?

Zjistili jsme, že zde uvést ty, kteří nejsou věřící, jsou-Michael Jackson tvrdí, že nikdy nebudou schopni vytáhnout si to, protože on je taky rozpoznatelné, nebo by to nikdy neudělal, aby své fanoušky, ale chceme říct, Wake Up lidé.

Jestliže někdy tam byl někdo na povrchu planety, která by mít k dispozici prostředky pro zout smrti Hoax s přístupem na spoustu peněz ukryt moři, doprava, kdykoli a kdekoli on chtěl jít, zaměstnanci, kteří by pro něj něco udělat, a motiv chtějí opustit cirkus o životě ... rozhodně je to Michael Jackson.

Ten nyní může být 'mrtvý' pro všechny z nás, ale je naprosto fyzicky naživu .... někde.


Tagy: konspirační teorie, Smrt Hoax, předstírají smrt, Média, Zpravodajství, Rumours
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Novinky, Rumours | Komentáře (55)

Smrt Hoax Exkluzivně: Michael Jackson sedí ve vrtulníku do márnice

29. červen 2009
admin


Michael Jackson těla byla převezena do Los Angeles County Morge pomocí vrtulníků. To ukazuje záběry z jeho těla 'posezení až' v helipcopter protože vzdaluje.

Skeptici říkají, že jeho tělo bylo 'přesunuta' někdo mimo záběr, nicméně, když on je mrtvý a omezovaný dolů nosítka, pak proč by mu musí být přesunuty?

To jen potvrzuje, záběry, co jsme tady v MJHD již od začátku věřil. Podívejte se sami a uvidíte, co jste přesvědčeni.

Získejte nejnovější zprávy a internetová televize online na isoftwaretv.com

Pozn.: Rádi bychom poděkovali Billy pro uvedení na tuto naši pozornost.

UPDATE: V reakci na lidi, kteří mají připomínky jako 'Vypadal jako pytel brambor' a 'On je mrtvý, tak samozřejmě jeho tělo by se pohybovat na sundat', mějte na paměti následující věci:

Na 911 Tísňové volání bylo od Michael Jackson je zámek v 12:21. To je půl hodiny po Dr. Conrad Murray našel Jackson 'reagovat' na svém loži a údajně začal výkonem CPR.

Jackson těla dorazila UCLA Zdravotnické středisko v 1.14pm místního času a tým lékařů a kardiologů Pracoval na něm po dobu delší než jednu hodinu, dokud dali nahoru a vyslovuje ho mrtvého v 2.26pm.

Michael Jackson těla byla převezena do vrtulníku, který by se pak přesunout na jiný márnici LA County 35-45 minut později.

Rigor mortis začnou nastavit v po 3 hodinách. Jeho tělo by nebylo to jako 'pytel brambor' nebo 'pohybující na sundat', protože to není možné.

Aniž by byl stále naživu.

Přemýšlejte o tom.

Tagy: Conspiracy, konspirační teorie, Smrt Hoax, předstírají smrt, Média, Novinky
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Média, Novinky | Komentáře (110)

Jackson Rodinné Podezření okolní Michael smrti

29. červen 2009
admin

Uvádí se, že Michael Jackson rodině je velmi nestálý a pokud jde o podezřelé okolnosti jeho smrti. Z toho vyplývá, že členové rodiny mohou chtít hledat nezávislou pitvu, uprostřed montáž vztek a frustraci nad konečnou hodin po tragické pop ikonou života.

Předběžný pitvu Jackson byl nejednoznačný a konečnou příčinou smrti by neměl být známy až vyčerpávající toxikologických testů jsou vyplněny v "šest až osm týdnů."

Tento časový rámec je příliš dlouhá pro rozbila rodinu čekat na odpověď ohledně toho, co se opravdu stalo v okamžicích Michael smrti. Jackson se členové rodiny byli zaměřit svou pozornost na roli zpěvačky lékařem, které jsou označeny jako Conrad Murray.

Ty, understandibly mají mnoho nezodpovězených otázek a zoufale chtěli vědět věci jako:

"Kdy lékaři přijdou? Co udělal? Řekl, že mu injekci, a pokud ano, s tím, co "

Zprávy tvrdí, že Murray musel pryč chybí v hodinách bezprostředně následujících po smrti zpěváka také hluboce zneklidněn rodiny.

"Jeho absence vyvolává otázky o látky, které nebudou odejít, dokud nebudou zodpovězeny," řekl reverend Jesse Jackson jménem rodiny.

Pokud Michael Jackson vlastní rodiny, jsou zmateni, podezřelých a zmařeny okolnosti zpěvačky smrti, proč nemohou být všichni ostatní?

Pokud svou vlastní rodinu, se uvažuje o druhé pitva jasně nejsou přesvědčeny, že je jim pověděl celý příběh .... Stejně jako my ostatní!


Štítky: Média, Novinky
Posted in Média, Novinky | Komentáře (0)

O2 Koncerty perfektní výmluvu pro Michael Jackson 'smrt'

28 června 2009
admin

Michael Jackson vln na fanoušky na svou poslední tiskovou konferenci v březnu 2009.

Tam se zdá být tolik protichůdných historek ohledně skutečného stavu Michael Jackson zdraví před jeho smrtí ve čtvrtek 25. června. Je dobře známo, že Jackson byl po vysilujícím rozvrh v přípravě na tuto velkou předpokládané 'To je to výlet na londýnské O2 Areně.

Po oznámení o koncertech, poptávka vstupenek se ukázala být obrovská a spustit nakonec rozšířena na 50 koncertů, se stovkami tisíc prodaných vstupenek. Termíny byly rozděleny do několika měsíců, která začne na počátku července a sahající až do roku 2010. V prvních čtyřech termínech bylo později odložena, údajně proto, že zpěvačka potřebuje více času na šaty zkoušky v místě konání. Někteří lidé v blízkosti zpěvačky vyjádřeny pochybnosti, zda by byl schopen strhnout tolik koncertů.

V rámci přípravy na londýnské představení, Jackson musel projít pěti-hodinu fyzikální vyšetření. AEG Live Ředitel Randy Phillips v březnu řekl, že pan Jackson musel "složil létání s barvami." Mr. Jackson souhlas s AEG Live, kterou vlastní miliardář Phil Anschutz Denver, včetně možnosti rozšířit koncertní série ještě dále do světa - celé turné po dobu tří let nebo více. Všichni řekli, že turné by mohlo mu 400 milionů dolarů.

Zatímco zkoušíme na turné, zprávy začaly plocha, že Jackson byl závislý na několika různých 'bolesti'. 10 hodin-a-day zkoušek, deprese a obrovského množství tlaku na 'plnit' na optimální úrovni namaloval obraz, který se údajně Jackson 'upped proti' a silně spoléhat na tyto léky, aby se 'dostat každý den'.

Objevují se zprávy ze zdrojů, které byly v účasti na koncertu zkoušek, které vyvolávají dojem, že neexistuje důkaz o jakékoliv únavy nebo zdravotní problémy, před Jacksons smrti.

"Byl tvrdě pracuje, v němž se například dozor nad choreografie, kopanci zadek a užívat jména," řekl Johnny Caswell, prezident CenterStaging Hudební Productions Inc, a Burbank zvuk fázi, kdy Jackson nacvičovány až koncem května. "Byl připraven k ránu všichni ven z vody. Bylo to bude největší fantastická, zábava podívaná v historii. "

V noci předtím, než zemřel, jeho zkoušku odešel do časných ranních hodinách ve čtvrtek ráno. "Podíval se veliký a měl mnoho energie. Nebyl zpěvu v plné výši, ale byla krásná jako nikdy, "řekl Ed Alonzo, koncert kouzelník / komik najatá Jackson. "On ani chvilku uchopit láhev vody či odpočinout si. Šel z jednoho čísla na druhé. 'Pojďme to udělat znovu.' Chtěl se podívat na rekvizity pro 'Thriller' číslo, gigantický pavouk. Byl to tanec, zpěv, legrace s posádkou. Pokud byl s jakékoliv bolesti nebo bolesti, nikdo nevěděl o tom, že v noci. "

Ostatní rozporuplné zprávy říkají mnohem temnější příběh. The Guardian to Sam Jones zprávy Jackson poslední hodiny života.

'Na 10pm ve středu Michael Jackson dorazila do 20.000-sedadla Staples Centra aréně v centru Los Angeles se zkoušet na comeback turné, které by nebyly v přímém přenosu, aby se vydaly cestou.

Jeho kapela, zadní zpěváků a tanečníků byly uchovávány po dobu tří hodin čekání na jít na show, která byla určena k regild své koruny za krále Pop. Viděli tenké, apatický a číslice letargický mít fázi.

Přes svou křehkost a stále blednoucím podobnost s důraznou zábavy byl před dvěma desetiletími, Jackson nacvičeny pozdě do noci. Pokud byl neobyčejně špatně nebo naštvaná, přítomných na Staples Centra říkají, že neviděl značku je '.

Pokud všechny tyto spekulace na mysli, snad Michael Jackson nikdy neměla v úmyslu provést některý z těchto koncertů. Je to po všech odložit nich, která se rovněž dala benzín do ohně, že jeho 'zdraví' byl na vině. Pokud budeme přemýšlet o tom na chvíli, když Michael Jackson zemřel v 'srdeční zástava', aniž by musel tyto koncerty naplánované se vysilujícím zkoušek, a tlak na 'udržet ve tvaru', nebude si všichni velmi podezřelé? Pokud to nebylo 'pracuje tak tvrdě' při zkouškách, proč by pak věříme, že on prostě spadl mrtvý na mladé stáří 50 bez předchozí historie onemocnění srdce?

V pravidelné koncerty v Londýně, byli perfektní způsob, jak nasměrovat pozornost zpět k Michael Jackson, aby se nám věřit, že byly příčinou jeho pomalá smrt. Médií, fanoušků a ve světě byli všichni velmi rychle se domnívat, že je důvod, proč měl srdeční záchvat. Opět je závoj byl pokrytý přes oči, a my jsme viděli jen to, co chtějí nás vidět. Příběh se zdá být příliš těsně set-up a 'nacvičovány', jak to bylo, to je neuvěřitelný. Je to skoro příliš výhodné, že jakmile Michael Jackson začal zkoušeli znovu začal užívat více léků, působil příliš tvrdý a měl srdeční záchvat.

Co jsme se všichni zapomenou, že to je to, co udělala, celý život! Pokud jste přesvědčeni, že heresay, budete také věří, že má také brát drogy celý svůj život. Proč je nyní určujícím faktorem pro jeho smrti? Pokud stres a užívání drog bylo hrát obrovskou roli v jeho smrti, pak by mu zemřeli během zkušebního Sexuální zneužívání dětí v roce 2005? , Že musí být extrémně stresující čas pro něj. Mnohem více stresující, deprimující a zdaněním o své zdraví, než příprava na vystoupení, které je něco, co by se s největší pravděpodobností druhý přírody k němu.

Tagy: konspirační teorie, Rumours, prohlídka
Publikováno v konspirační teorie, Rumours, prohlídka | Komentáře (4)

Michael Jackson je klíčovým hráčem v Doktor Smrt Hoax Plot

28 června 2009
admin

Tělo Michael Jackson je brát v UCLA Medical Center

Proč je to, že Michael Jackson osobním lékařem, Dr. Conrad Murray, utekl scény okamžiků poté, co Michael Jackson je prý zhroutil?

Policie nebyly vědomy Dr Murray umístění na několik hodin před tím, než se podařilo navázat kontakt, což spekulace mu utekli. Mají již rozhovory s ním jednou, a to plán na to znovu.

Možná, že to byl klasický případ 'Mystifikace' - populární techniku používanou při vykonávání magických triků. 'Mystifikace využívá meze lidské mysli, aby se dávají špatný obraz a paměť. Mysl může soustředit pouze na jednu věc v jeden čas. ' (pocházet z Wikipedie).

S 'Mystifikace' na mysli, pak to není možné, že zatímco zdravotníci, policisté, zaměstnanci a média se soustředila na to, co se děje v přední části domu, a to na disk do nemocnice, u vchodu do nemocnice (to dostat nápad), že Dr. Conrad Murray a skutečný Michael Jackson byl prchající scénu - spolu.

Zdá se, že policie chtěla otázku Dr Murray konkrétně o možném podání injekce krátce před Jackson uplynulo do komatu. Co když injekce Dr Murray byl podán na spaní, na to, aby mohla mít bezpečnou & stresu volné jízdy - mimo své CIRKUS O život.

Uvádí se, že se zběsile pokoušel resuscitovat Michael Jackson před člen organizace v domácnostech, kde se zdržuje Jackson nazývá 911 pro nouzové pomoci. Vidíte, 'člen organizace' je klíčový svědek zde. Jejich role v tomto enitre pozemek je sdělit policii, že bez pochyb, že to vidět Dr. Conrad pokouší resuscitovat Jackson. Jsou to nemuseli vědět, že to všechno byla falešná - navržena tak, aby oni viděli, co Conrad Jackson a chtěli je vidět. Rovněž bylo navrženo, aby se dokonale 'člen organizace' by se na jedné zavolat na policii s tím, že Conrad dostatek času přejít Michael Jackson se podvodník, který měl být převezena do nemocnice.

Co podvodník? Slyším vás. Michael Jackson byl zámeček. Je možné, že jiná osoba by mohla být 'na to', strčený do sanitky a přivezeno do nemocnice? Pokud si myslíte o tom, kolik lidí vlastně přišli s Michael Jackson těla poté, co zemřel? Pět, deset snad? S miliony dolarů v hrnci sem, že to není těžké koupit pár zdravotníci a lékaři říci, Michael Jackson zemřel na srdeční zástavu a byl pronnounced mrtvých při příjezdu.

V médiích se cirkusu určitě se postaral o zbytek, jak na to obvyklé, že se určitě něco Michael Jackson mohl spolehnout. Během několika hodin jeho 'smrti', televizní sítě již bouraných společně 'pocty' a 'Život' filmových záběrů. Sheesh, všichni byli velmi rychle vzít návnadu! V pitevní zprávě není ani dosud nebyly uvolněny, a každý ví, že byl mrtvý během několika hodin od oznámení jen-tak se říká několika málo lidí?

Rozumí se, Dr Murray odmítl uvést své jméno na úmrtní list. No, samozřejmě, že nechtějí spojovat své jméno s smrti Michael Jackson, protože věděl, že nešlo pochybovat o tom, že Král Pop 'byl ještě naživu a dobře, a na své cestě do svého nového života, pryč z médií reflektor, hrozícím úpadku a stočené veřejného image.

K oživení prodeje alba na samotné zpěvačky smrt by mu poskytly dostatek finančních prostředků pro svůj nový život, ve spolupráci s Conrad, který samozřejmě bude přičemž jeho snížení, a to nemluvíme o miliony dolarů v prodeji vstupenky na koncert v O2 Londýn.

Spiknutí nebo ne, mrtvý nebo živý, dejte nám jen doufat, že Michael Jackson konečně má, co mu vždycky zdálo, že touží po - mír.

Tagy: Conspiracy, konspirační teorie, Smrt Hoax, předstírají smrt, Rumours
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Rumours | Komentáře (4)

Aktuality Zpráva Michael Jackson Smrt HOAX.

28 června 2009
admin


Podle YouTube, toto video bylo původně se před několika měsíci. Ať už je velmi přesný v souladu s vývojem v osud Michael Jackson během posledních několika dní, nebo barvami velmi reálný obraz z možností, jak snadno jedna fáma může být zahájena, a jak rychle budou lidé přesvědčeni, něco.

Tagy: Smrt Hoax, Média, Novinky, Zprávy, Rumours
Posted in Hoax Smrt, Média, Zpravodajství, Rumours | Komentáře (0)

Pozorování Michael Jackson prchají USA - potvrzuje Smrt Hoax

28 června 2009
admin

Nepotvrzených zpráv ze Spojených států amerických pro cla a ochranu hranic uvedla, že dva svědky, kteří si přejí zůstat v anonymitě pro vlastní bezpečnost, viděli, co se popisuje jako nezaměnitelný vidět Michael Jackson a další muž, který je ještě třeba určit překračování California-Mexiko Hraniční ve čtvrtek pozdě večer.

Když pochybovali o jejich jistotu na pozorování z 'Král Pop' první svědek byl citován řka:

'Jak byste mohli omylem tvář rád, že? Ano, jsem některé byl Michael Jackson. Jeho vlasy zkrátit a měl na sobě tmavé sluneční brýle, ale já mám pár svých alb a vidět ho v televizi a všechno, takže jsem neměla pochyb o tom, v mé mysli, že to byl on '.

Svědek také řekl, že netušila, že zpěvák zemřel v době, kdy z pozorování, jelikož pracoval deseti hodině směny a nebylo vidět, nebo slyšel novinové titulky, že den.

'Hvězdičky překračování hranic tady celou dobu, protože jsme tak blízko LA, takže nedošlo ke mně v té době, že by to bylo tak důležité'.

Platnost svědky příběhu se ještě ověřit, ale poslední vývoj v případě smrti Michael Jackson daly Conspiracy teoretiků příčinu k domněnce, co by se jinak uvažovat jako 'daleko-přehnanější'.

S podivné okolnosti Michael Jackson osobní lékař, možnost smrtící injekce, o odložení na pitvu informací, neprodleně jeho O2 prohlídka tohoto roku a jeho nepochopitelné množství osobních dluhu, možná i smrt 'Hoax' je jen logické vysvětlení v tomto bodě.

Kdo by se měli více důvod předstírat vlastní smrt a uteče do Mexika prakticky nepovšimnuto, jiný než Michael Jackson?

Přemýšlejte o tom.

Tagy: Conspiracy, konspirační teorie, Smrt Hoax, Rumours
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Rumours | Komentáře (7)

Live-In doktor hraje obrovskou roli v Michael Jackson Smrt

27. červen 2009
admin

Zprávy o tom, že Michael Jackson je lékař chyběla po smrti zpěváků ve čtvrtek 25. června vyvolala spekulace, že je podáván injekcí smrtelné bolesti, která ukončila život se 'Král Pop'.

POLICE bylo vyšetřování tvrdí, že Michael Jackson dostal bolest-zabíjení injekce léku Demerol krátké době před svou smrtí, uprostřed intenzivní tlak na přípravu na řadu lukrativních comeback koncerty v Londýně příští měsíc.

Michael Jackson je pitevní výsledky jsou zpožděné, zatímco jeho tělo je testována pro předepisování léků. Kardiolog doktor Conrad Robert Murray mluvil s policií poté, co vyšlo najevo, že byl s Jackson, když se zhroutil ve čtvrtek, ale nebyly podepsal úmrtní list a pokouší oživit ho, zatímco sanitku říkalo.

Murray je ve středu policejní vyšetřování uprostřed tvrdí, že Jackson byl dostávají denně injekce Demerol, syntetický bolest-zabiják podobné morfinu. Detektivové dříve zabavené auto spojené s lékařem a Karen Rayner, policejní mluvčí, řekl, že by mohly obsahovat "léky nebo jiné důkazy, které mohou pomáhat koroner v určení příčiny smrti."

Podívejme se blíže podívat na chvilku tady. Zřejmě Murray byl najat koncertu promotor AEG Live a Michael Jackson požadavek byl, aby jej doprovázejí do Londýna na pomoc své zdraví během O2 koncerty v tomto roce. Dr. Conrad Murray je Cardioligist a postupy při Acres Domů srdce a cév ústavu. Proč Michael Jackson má žít-in Cardioligist? Proč ne praktickým lékařem?

Podle zprávy by KHOU v Houstonu, zdravotnického asistenta na Acres Domů srdce a cév ústav potvrdil, že tam kardiologa, Dr. Conrad Robert Murray, žil s Jackson ve své rezidenci a byl pronajat s pop star, kdy byl sklíčen .

Ale žena, která odpověděla na telefon tam vyvrátila zprávy, že Murray byl ošetřující Jackson nebo byla nějakým způsobem s ním spojené. "No No ne, "řekla. "To není jeho pacientem. No "

Došlo k velké mediální spekulace o lékaře identitu a jaký typ péče byl poskytující Jackson, který byl údajně přičemž kombinace antidepresiv a analgetika. Stále je otázkou, zda Murray byl licencován k praxi medicíny v Kalifornii, a on není známo vůbec mnoho předních 'Lékaři pro hvězdy' v Los Angeles oblast.

Lékař nepodepsal úmrtní list, což je protokol k smrti, k němuž dochází v rámci strážní služby lékaře. Pokud lékař nestanoví policie s detaily a okolnosti smrti a nepodepíše úmrtní list, v případě, bude převeden na koronera kancelář, kde budou zkoumány jako vražda.

Začínáme myslet, že ani Michael Jackson nařídil jeho 'Osobní Doktor' dát injekci proti Murray lepší rozsudku, což je důvod, proč později uprchl na scéně, nebo že to je další vodítko v zamotaný web lži, že má byly šité společně tvoří největší Smrt Hoax tohoto století.

Posted in Hoax Smrt | Komentáře (1)

Jackson Smrt Hoax plánovaných na podporu prodeje alba

27. červen 2009
admin

Samojízdnému-vyhlásil "králem popu", který zemřel náhle ve čtvrtek 25. června obsadil top 15 sloty na online prodejce Amazon.com Inc nejlepší-prodejní alb během několika hodin.

Č. 1 disk, není divu, bylo 25. výročí jeho dotisk 1982 trháku "Thriller", největší prodejní album v historii se odhaduje celosvětový prodej o téměř 50 milionů výtisků. Tři různé konfigurace "Thriller" přišli na číslo 12, 13 a 14.

Do pátku to Jackson alba vzal 14 z top 20 míst na Amazon.co.uk prodeje chart - navzdory obchodní odvolání, které bylo z velké části v depresi roky jako jeho soukromý život zastínil jeho hudbu.

Nedostatek nových materiálů po mnoho let také přispěla k veřejné lhostejnost, i když to začalo, jak zvrátit JackO horečka začala grip po oznámení jeho rekord-přerušení běhu O2 ukazuje.

S takovou obrovskou odezvu na celém světě hlášena k jeho smrti, tragicky, zpěváka je teď daří lépe finančně smrti, než byl přitom naživu, nebo snad to bylo součástí plánu?

Zajímavé propuštění jeho pitevní zprávy je nyní nastavena na hodnotu být odloženo na dobu 6 týdnů. Hmm ... máme vůni krysa!

Tagy: Conspiracy, Smrt Hoax, předstírají smrt
Posted in Hoax smrt, Král Pop, média, hudba, Novinky | Comments (1)

Kopírovat chráněné Chetan 's WP-CopyProtect.