Мистерия Сингър "Ние сме на земята" е странен подобие към Original Майкъл Джексън

Юли 10th, 2009
от Admin

"Ще те обичам повече ... Майкъл се присъедини към нас".

Какво интересен избор на думи да се използват само пред този човек в средата на изображението по-долу стъпки, изложени върху сцената.

Тази "Мистерия Man", който рита почти песента "Ние сме в света по Майкъл Джаксън на мемориала на Staples център в Лос Анджелис изглежда имат странен прилика с Майкъл Джексън от 1980-те години. Съвпадение може би? С поглед в тези изображения, може да се каже, че той почти прилича на оригинала Майкъл Джаксън (пре-пластмасови и витилиго), само на 30 години, или по-възрастни.

Hmmm ... .. интересно!

Tags: Музика, слухове
Публикувано в измама Смърт, крал на поп, Музика, слухове | Коментари (93)

Фактите и анализ зад "смъртта" на Майкъл Джексън

Юли 9th, 2009
от Admin

Обстоятелствата около смъртта на Майкъл Джексън са съмнителни от ден един. Не казвам това, защото ние сме "не може да приеме истината", или искат да "говорят зле за мъртвите", ще кажа това, защото то е факт.

Постоянно променящата се информация, разкази и твърдения, свързани с 25 юни 2009 г., и извън нея, е съвсем реална.

Факт: Когато Майкъл Джексън смъртта е била първа съобщи, ние казаха от медиите, че той е претърпял сърдечен арест в дома си в Лос Анджелис. Въпреки, че личното му лекар е присъствал по време на предполагаемото Свиване, той не е могъл да се възражда. Той беше избрано от Paramedics след 911 телефона е направен от пребиваването. По време на езда в линейка към болницата, paramedics се опита напразно да съживи певица, но да не се ползват. След пристигането им в Лос Анджелис Медицински център, лекарите настояваха да се опитват да съживят тялото му, обаче, след администриращата CPR и кислород в продължение на почти 40 минути, той бе изразен мъртъв в 2.27pm.

Допълнителна Анализ: Първо ни казаха, че това е просто случай на спиране на сърдечната дейност. Разкази после започна да се очертава, че Майкъл Джексън на личен лекар, д-р Конрад Мъри, се твърди, прилаган изстрел на Demerol на певицата само половин час преди да се срути. Бяхме тогава каза, че Майкъл Джексън е била пристрастена към болка убийци, и е бил в продължение на много години. Това изявление тогава взривиха в допускане от източници, които не само е MJ пристрастен към болка убийци, но че той взе един коктейл от 12 различни наркотици всекидневието!

А телефона е направен от резиденцията на Майкъл Джексън, от член на екипа му, половин час след като припадна. Д-р Мъри бе неуспешно администриращата CPR за Майкъл Джексън на леглото си за половин час, преди да те мислеха, че това е добра идея може да даде на Paramedics на повикване.

По-долу е звука на поканата и на препис на това, което бе казал. Има много въпроси за тази покана, че да изпъкват. Именно, защо даден член на персонала не се споменава, че "Господа" беше Майкъл Джексън, или звука по-истерично, разстройство или ужасен. Ние вярваме, за повечето хора, ако работодателя им е смъртта на пода от сърдечна атака, това ще бъде викане в телефона нещо по реда на: "Моля, бързо и да го спаси, Боже мой!" И т.н. и т.н. . Отчитайки този човек работодателят е Майкъл Джексън, ние вярваме, че той е трябвало да бъде още по-истерично.

На второ място, защо не поиска от оператора, ако има пулс? Ние ще приемем, че това е въпрос на обща процесуални свързани с всички 911 телефонни обаждания.

Трето, защо оператора затваряй в края на разговора, доста спокойно, като че "А те като че ли имат дръжка на нещата там, ще ги оставим за после го". Ние би смятат, че това беше обща 911 процедура, за да останете на линия, докато пристигнат Paramedics, като всички от тях помощ може. "Обадете ни се върна, ако имате нужда от помощ" ... съжалявам, но няма начин всички 911 оператора ще си каже, че, особено ако човек те са наречени, са общо мнение умира на пода. Разбира се, че ще трябва HELP, там е някой БИТКА!

И накрая, тъй като повикващия не споменем, че лицето, на пода е Майкъл Джексън, как е, че тълпата заобиколен линейката, когато той е бил отнесен от линейка в предната част на дома си? Съхранявайте тези неща, като се има предвид слушате долу.



По-долу са Препис от 911 Телефон Повикване

Оператор: фелдшер 33, какъв е адресът на вашия спешно?

Обаждащия: Имам нужда от бърза помощ, веднага щом е възможно, сър

Добре господине, какво е вашето адрес?

Лос Анджелис, Калифорния, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, отговорът е да,

Добре господине, какво е телефонен номер се обаждате?

Сър, имаме тук джентълмен, който се нуждае от помощ. Той спря дишането, той не диша и ние се опитваме да помпа него, но той не е, той не е ...

Добре добре, на колко години е той?

Той е на възраст 50 години, сър

Добре. Той не е в съзнание, той не диша?

Да, той не диша сър

И той не е било в съзнание?

Не, той не е в съзнание сър

ОК (пауза). Добре, той е на пода, Къде е той в момента?

Той е на леглото, сър, той е на легло

Добре нека да го хванеш на пода

Добре

Добре нека го хвана чак до пода. Аз съм да помогна с CPR веднага, OK

Имаме нужда от него ... имаме нужда от ...

Да, ние сме вече на път там. Ние сме на пътя ни. Аз съм го направим, доколкото аз мога да ви помогне по телефона. Ние сме вече на път. Някой видя ли го?

Да имаме личен лекар тук с него, сър

О сте лекар там?

Да. Но той не реагира на всичко, за да не ... не ... той не реагира на CPR или нищо

О, добре. Ами ние сме на път там. Ако вашият човек прави CPR и сте инструктирани от лекар, той е по-голяма власт, отколкото аз. И той е там на сцената

Добре

Дали някой свидетел какво се е случило?

Не, само на лекар, сър. Лекарят беше единственият тук

Добре, така направи лекарят видя какво се случи?

Докторе, видя ли какво стана сър? (недоловим гласа) Сър, просто, ако не можете, моля ...

Ние сме на пътя ни. Ние сме на пътя ни. Аз съм просто преминаване на тези въпроси, за да ми paramedics, които са на път там, сър.

Благодарим ви, господине. Той изпомпване, той помпени гърдите му, но той не реагира на всичко, сър. Моля

Добре, добре, ние сме на път. Ние сме по-малко от един километър и ще бъде там скоро.

Благодарим ви, господине, благодаря ви

Добре г-не. Обадете ни се върна, ако имате нужда от помощ. Благодаря

Факт: кадри на Майкъл Джексън е отнесен от линейката е бил разпространен в рамките на един час от него да се вземат в болница. Една снимка за него "твърди" в линейката с Paramedics се опитват да го съживят-късно е освободен от ЕТ.

Допълнителна Анализ: Като имаме споменати в предишните постове, ние вече намери валидността на образа на Майкъл Джаксън в линейката спорно да се каже най-малко. В кадри от линейка напускането на дома също е обект на подозрение. На първо място, защо е това, че линейката е гръб на MJ на алеята soooo бавно? Ако те отчаяно се опитват да работят по него в гръб, не би те да бъдат движеща възможно най-бързо?

След това, тъй като линейката накрая гръб и кара надолу по улицата, той дори не пуснати на It's сирена. Отново, не би те да са в бързаме да спаси Краля на поп?

Тя също изглежда съмнително, че туристически автобус се случи за шофиране миналото MJ дома като линейка се изтегля порти.

Вижте кадри тук: http://bit.ly/9QOJQ

Колкото за това изображение. В един и само образ и всякакъв вид доказателство, че всичко това се състоя се на Майкъл Джаксън в линейката е работил и дава кислород от paramedics. Много голям въпрос е кога и къде беше тази снимка? Когато Майкъл Джаксън е пуснат в бърза помощ, те са вътре в затворени вратите на дома си, без преса момента. Когато той е взет от линейка, без преса бяха наблизо. Също така, както бихте се вижда от горните кадри, изключително тъмен нюанс на линейка прозорци направи невъзможно да се видим кой или какво е вътре. Как е, че този образ е бил в състояние да бъде взето през много тъмно оцветени стъкла в някакъв момент между момента, когато MJ е пусната в линейката и взети на най Лос Анджелис Медицински център ", въпреки, че беше почти всяка медия достатъчно близки и на двете места, за да са били в състояние да предприеме такъв изстрел?

Факт: Майкъл Джаксън на личен лекар, който твърди, до момента по време на неговото разпадане, отказал да подпише смъртен акт. Той беше също липсват за 24 часа след смъртта на певицата е била потвърдена. След първоначалните спекулации regardin лекарите участие в смъртта и наличието на всяко престъпление, медиите тогава ни увери, че д-р Конрад Мъри е бил разпитан от полицията и не е заподозрян по отношение на смъртта на Майкъл Джаксън.

Допълнителна Анализ: За професионален лекар, това лекарите са подозрителни действия от самото начало. А възможно инжектирането на наркотици, преди предполагаемото колапс на МП, първо казва той беше до момента, когато MJ припаднал, след което променя неговата история до малко "happing да го намериш в безсъзнание на леглото му". Администрираща CPR на леглото. Отказва да подпише Майкъл Джаксън на смъртен акт, а след това ще липсва за 24 часа. Колата му са задържани и търсили доказателства. Всичко това, и ние не казал той не е заподозрян. Десен.

Факт: Майкъл Джаксън на "орган" е airlifted в моргата с Sherrif Спасителен хеликоптер.

Допълнителна Анализ: Броят на един въпрос свързан с тази част от странни събития на този ден е това: Защо?

Ако Майкъл Джексън беше наистина мъртъв, какво е необходимо да AIRLIFT безжизнен тялото му в моргата? Не би той може би има смисъл да се прави по-AIRLIFT него от дома си в болницата, времето защита, което би могло да означава разликата между живота и смъртта? Като се има предвид, че линейка качват го изпъди толкова бавно, че не е чудно, че не можа да го спаси, но защо отидете в усилията за организиране на транспорт с хеликоптер го в моргата? Това просто е излишно и прекомерно ... освен ако не е, там е друга причина да го направите. Имайки предвид това, да вземе друг поглед върху кадри от хеликоптер яздя до моргата от тук.

Както всички ние знаем, много, много по-странни събития разгънат в дните след "смъртта" на Майкъл Джексън, но той е на тези събития, събитията от 25 юни 2009, които са поставени въпроса за това е истината в съзнанието на хиляди хора по целия свят.

Tags: Смърт измислица, симулирала смъртта, медии
Публикувано в Conspiracy теории, излъгвам Смърт, Медии | Коментари (122)

Майкъл Джаксън на "Смъртта" Сертификат | Некомплектовани и спорно

Юли 9th, 2009
от Admin

Майкъл Джексън смъртта Сертификат - Некомплектовани и спорно

Това е, което "се появява", за да бъде копие на Майкъл Джаксън на смъртен акт.

Наличието на този документ, обаче, все още не успее да докаже извън съмнение, че "крал на поп" наистина е починал.

  1. Това Смърт Сертификат списъци на причината на смъртта като "Отложени", което означава, че дори и след две Аутопсии, те все още са в състояние да осигури difinitive отговори за това как MJ умря.
  2. Този смъртен акт не е подписан от лекар. Наследствени не може да погребе или друго разпореждане на тялото, докато лицензиран лекар признаци постоянна смърт сертификат или медицински екзаминатор признаци временно удостоверение смърт, това е законът.
  3. Този смъртен акт не е подписан от всички моргата или правителствен служител.
  4. След смъртта сертификат е подписан, местните власти обикновено се издава сертификат за разпределението на остава, известен също като погребение или кремация разрешение. Crematories и гробища изисква тази форма преди те ще кремираме или погребват тяло. Това може да бъде MJ защо не е бил погребан, без планове в място като все още предстои да направи това един от двамата.

Смъртта удостоверения са рядко използвани за имитация на човек смърт за застрахователни измами и да не се поддавам на служителите на закона или разярен роднини. "Официална" Лос Анджелис Каунти смърт сертификати, например, са лесно достъпни в средата на 1990-те години на между $ 500 и $ 1000 всяка.

Медицински екзаминаторите (или coroners) списък на причината за смъртта като "очакване" или "отлагане" до допълнителни лабораторни тестове определи действителната причина за смъртта. Освен в необичайни случаи, разпределението на останките не е нужно да чакаме за аутопсия окончателен доклад, който може да отнеме седмици, за да завърши.

Въпросът с погребение на тялото на Майкъл Джексън тогава, е, че лекар и моргата няма да / не са подписали неговия сертификат.

Другите съобщени въпрос изглежда е, че семейство Джексън са разделени за това къде да погребе Майкъл Джаксън, Невърленд или горски чиморезачки гробището.

Калифорния Закона предотвратява заравянето на човека остава на Частни Земя, затова Невърленд е извън ....

Е каква е издържи?

Вярваме, че това е поредното "гумен предпазител" от Джаксън Clan, позволявайки им още малко време да свикна да казва на глас, че МП е acutally умря.

Паметникът беше лесно, песни, приказки, тъмни очила и наведоха глави, а да има наистина да отида напред и етап на погребение, както и ... семейството очевидно трябва да се заедно и да получите своята "история" чисти, преди да отида, че пътната .

Tags: Медии, новини
Публикувано в измама Смърт, медиите, новини | Коментари (36)

То не беше Майкъл Джексън в O2 Пресконференция | ръцете на Imposter на "Dead" Giveaway

Юли 9th, 2009
от Admin
Фотографска анализ между ръцете на Майкъл Джаксън и Imposter в Лондон
Едно сравнение между лявата ръка на Майкъл Джаксън & на Imposter на O2 Прес конференция

Тези снимки са рамо до рамо сравнението между двете ляво изображения, които са в лявата ръка на Майкъл Джексън, а лявата ръка на "Майкъл Джексън" в O2 пресконференция в Лондон през март 2009.

Ние вярваме, че тези образи се окаже извън съмнение, че не е Майкъл Джексън, които присъстваха на конференцията.

Това откритие, с оглед на последните му смърт, begs на въпроса, защо той не присъства на собствената си пресконференция? Беше с употребата на този Imposter първата от много странни събития, които е вероятно да се превърна в най-голямата измама в света някога е виждал?

Ако погледнем по-отблизо в ръце, рамо до рамо, ние може да видите много разлики между двете.

То е ясно, че двете ръце не са еднакви.

На първо място, Майкъл Джексън е доста дълги и тънки пръсти и дълъг палми. В Imposter е нисък и набит къси пръсти с много заоблени кръгли Palm

Другата разлика е, очевидно, линиите на ръката.

Линията на Марс, също известна като Живот линия, на Майкъл Джексън на ръка е доста близо до неговия палеца. В Imposter на линията на Марс в много по-нататъшно в центъра на ръка.

В изображенията на правото, погледни на кутре пръст. MJ на е доста изтънчен, тънки и дребничка. В imposters е нисък и набит, мазнини и плоски.

Ако търсите по ширината на палми, от малко под индекса пръст и удължаване намира на кутре. MJ на е доста малка широчина в сравнение с тази на Imposter, whos ръка е доста широк.

Основата на Imposters ръка е много искал мастни и буци V форма. MJ на база на неговата страна е много кръгли и малки.

Сега имате доказателство.

Ако той е симулирала този вид, едно от най-важните в кариерата си, след това как може ние не смятаме, че той не е фалшив повече?

За да видите повече информация за Майкъл Джексън ръце и хиромантия анализ посещение тук http://bit.ly/m5MFT

Tags: Conspiracy, Смъртта измислица, симулирала смъртта, слухове
Публикувано в Conspiracy теории, излъгвам Смърт, слухове, Тур | Коментари (92)

Две аутопсията не е достатъчно, suspicous Джо Джаксън изисква една трета.

Юли 7th, 2009
от Admin

Майкъл Джаксън на бащата Джо Джаксън е поискано, че трета аутопсията се проведе на певицата, защото той смята, че поп иконата е починал от отравяне.

Contactmusic съобщава, че Джо Джаксън, който рано тази седмица каза, че подозира "измама" в вокалист на смърт - се казва, че са разгневен от семейството му се опитва да вземе контрола на певицата на погребението и трудна трета след преглед след два комплекта тестове отхвърлена си убеждение, че "Трилър" звездата е била отровена.

Източник заяви: "Jermaine, La Toya и съпругата му Катрин всички Казах му, той не е имал контрол над клана още, но той не желае да тръгваме."

Въпреки това, Джо дъщери LaToya и Жанет са залети Съобщава се за денонощно охрана за техния баща - които са имали бурна връзка с Майкъл, който не е името му в това, което се смята, че ще му бъде окончателно - след като е получил смъртни заплахи .

Източникът добавя към британеца Новини на Световната вестник: "Има някои много, много луд Майкъл фенове там, който го обвинявам за това, което се случи.

С първите две Аутопсии очевидно изключва фал играя, Джо Джаксън няма да спрем, докато той констатира, информацията, той търси.

Може би проблемът е, че лицето, което прави аутопсията не е на Майкъл Джексън на всички, което непрестанно търсене на истината от Джо Джаксън. Може би в тази трета преглед, те ще осъзнаят, че това е двойно, което ще обясни защо не е смъртен акт, с две седмици закъснение с погребение, и няма открити гледане на тялото.

Не може да се приеме, че MJ actally е мъртъв? Не се притеснявайте Джо, ние сме тук с вас.

Tags: медии, новини, репортажи
Публикувано в медиите, новини | Коментари (19)

Майкъл Джексън примамка може да играе важна роля в смъртта излъгвам

Юли 7th, 2009
от Admin

Както можете да видите от това видео, на луд, че феновете на тълпата Navi в Япония, всички вярваме, без съмнение, че те са като Майкъл Джексън. По време на видео, когато те показват сравнението между Navi и MJ двете маскирани, е много трудно да се каже разликата. Той ще има още по-трудно да се каже разликата между тези две в размити изображение за пример .... Може би като леко замъглено изображението по-долу вляво?

Това е единствената снимка на съществуване, която дава възможност на всеки вид на валидност на "смъртта" на Майкъл Джаксън.

За някои странни причина, това е само образ, който е било взето на Майкъл Джексън, когато той е бил пуснат в бърза помощ, независимо от факта, че има няколко души, присъстващи на време. Размисълът на прозореца, оцветяване на изображението, и леко fuzziness правят много подозрителни, че да е действителността.

Това е единствената снимка, която съществува на Майкъл Джексън, че ни показва, че той умира, или да се вземат в болница. Всички други образи съществуват покаже формата на тялото в бял тялото чантата на носилка, която, доколкото ние сме заинтересовани, могат да се съдържат нищо.

Той е също така доведе до нашето внимание, че фелдшер, който прави гърдите компресии на MJ (CPR) е ръката му, поставени точно до край врата му, когато в действителност, той трябва да се прави CPR още по-надолу, над Брест кост. Може би това беше всички "поетапни", за да помогне на всички ни да се вярва на историята, че Майкъл Джексън е мъртъв. Помисли за това ... ако не на изображението, като например една по-горе е бил освободен, след което всеки ще бъде много по-подозрителни! Ако не е имало изображение, а ние всички се очаква да се смята, че той наистина е бил в тялото чувал, че отиде в моргата, много хора биха се съмнява валидността на историите ни са били хранени с медиите.

Въпреки това, тъй като там е едно изображение в съществуването на снимката по-горе, ние трябваше да отида ... "О добре, да изглежда MJ там, така че предполагам, че наистина е мъртъв след това". Само защото на едно изображение???

Това изображение на Loch Ness Monster се е смятало за фотографско доказателство за 60 години, докато тя е доказала, че е измислица.

Да поговорим за друг единен образ, който изигра души в една измама се счита за 60 години. Това изображение е била тази на Loch Ness Monster. Предполага се, взети от Робърт Кенет Уилсън, лондонска гинеколог, изображението е била публикувана в ежедневната Mail на 21 април 1934. Това изображение, е един от най-икона образ на Nessie и е известна като "хирург на снимка", която много преди това счита за добро доказателство за чудовище. Изображението се разкри като измама през 1994 година.

Стигнахме сравняване Майкъл Джексън смъртта на Loch Ness чудовище? Точно така. Тази доказана измама показва колко бързо и лесно хората ще вярват нещо, само защото тя е в медиите, и тъй като има снимка на гърба на историята.

Ще кажете, че горните образ на Майкъл Джаксън в линейката е фалшива? Не разбира се, вие очевидно не може да фалшив това. Какво трябва въпрос за това изображение е това ли е наистина Майкъл Джаксън в линейката? Ако това е Майкъл Джексън в линейката, той наистина е мъртъв или спиране на сърдечната дейност?

Тъй като сме научили от видеото по-горе, че Navi е бил нает от Майкъл Джексън самият на няколко пъти да е примамка, кой е да се каже, че не е било направено отново, само при много по-голям мащаб? Ние също така се чу Майкъл Джаксън на личен треньор Лу Ferrigno припомни в интервю как MJ постави манекен от себе си в линейката да съблякли Papparazzi ... какво да кажа, той не прави това отново?

Да не вярват на всичко, което чета, чувам и виждам.

Ами този сайт? Чух ви казвам, че ...

Е, ние Ви препоръчваме да направите вашия собствен ум.

Ние не сме глупави като медия смята, ние всички сме.

Всички можем да се види, че нищо от тези добавя се.

Tags: Conspiracy, Conspiracy теории, Смъртта измислица, слухове, Видео
Публикувано в измама Смърт, слухове | Коментари (66)

Imposter поставя като Майкъл Джексън в O2 Прес конференция

Юли 5th, 2009
от Admin

Преди всичко, гледане на видео-горе, и да обърне внимание на някои ключови елементи за това лице, което е трябвало да бъде Майкъл Джаксън. Погледнете отблизо:

  • Неговият Mannerisms
  • Неговият глас и Акцент
  • Начинът, по който той държи докосване и коригиране на микрофона, както ако той не знае какво да прави с нея, или когато тя трябва да бъде
  • Неговите ръце
  • Неговият разходка
  • Неговият Чин
  • Неговата усмивка
  • Неговата коса
  • Те начин той почти не говори и когато той не само казва някои думи отново и отново, "Това е то, това наистина е той"
  • Начинът, по който той държи главата си надолу и се движат около държи през цялото време
  • Фактът, че само действително говори за максимум 10 секунди.

Сега сравните всички от гореизброените точки с Майкъл Джексън в над интервю с Geraldo преди няколко години, запазвайки всички от преди споменатите неща има, както ви гледам.

Няма начин, че това е едно и също лице. Ние ще се съгласите, че лицето е много сходни, но това е лесно да постигне чрез пластична операция. Гласът, mannerisms и усмивка са абсолютно различни. Ако все още не са убедени, след което взима близо погледнете тези снимки по-долу.

Рамо до рамо сравнение на Майкъл Джаксън и Imposter

Образът на ляво е взето преди няколко години. Сравнете това с образа, взети от "Майкъл Джексън" в Пресконференция тази година.

Преди всичко там е много отделни разликата между кожата тон. На второ място на формата на устните и зъби са напълно различни. В imposters устните и зъбите са много широки, в сравнение с по-закръглена форма на недвижими Джаксън.

Има и disctinct разлика с "пукнатина" в брадичката си. Истинската Джаксън на пукнатина е повече от една точка като има предвид, че Лъжливи Джаксън на пукнатина е определено длето на брадичката.

Другите нещо, което трябва да се има предвид е, че белези, които са толкова забележимо в други затвори образи на МП, които са в наличност в outsides на ноздрите му поради прекомерната кабинети, които не са видими за imposters носа.

Накрая косата е много различно, а аз знам, че е лесно да се каже, че е така, защото това е перука, но носеше перука не променя формата на главата си, и това лица главата е много ясно квадрата, за разлика от недвижими Джаксън Кой е глава е очевидно много закръглени и pointy.

Колкото повече ни гледате видео кадри и погледнете снимката сравнения, толкова повече можем да видим, че това със сигурност не е един и същ човек.

THE REAL въпрос е дали, или не това imposter бе поставена на мястото, защото REAL Майкъл Джексън действително се отстраняват месеца, заедно с истинското му деца. Това ще обясни защо Смъртта е трябвало да се поставя, тъй като този imposter не беше достатъчно квалифицирани и талантливи да извършва във всеки концерт, да не говорим за 50 концерта.

Всяка липса на "талант" или "Original Майкъл Джексън енергия", които могат да се качват в заключителния репетиция кадри, ще бъде лесно да се обясни с факта, че той е бил неразположени & уморени "в нощта преди смъртта му. Също така, че той е бил 50, и не са енергията, която той използва за да имам.

Този факт, обаче, ще продължат да спрат освобождаването на същата тази репетиция Концерт на BlueRay Диск с MJ на бащата, Джо Джаксън.

Може би Джо не е толкова разстроен от смъртта на сина му, защото той знае, той се крие. Междувременно, Джо Джаксън ново дружество ранчото Records, която беше толкова удобно поставен от него най-много първото интервю той след обявяването на смъртта на сина му, ще бъде funelling MJ парите че експлозията на продажбите на всичките му албуми, Blue Рей дискове и Memoribilia е произведена през последните няколко седмици.

Часовник. Гледам. Слушам.

Тези претенции допринасят още повече, че от нелепи истории, че медиите се опитват да сила фуражи нас.

Tags: Conspiracy теории, Смъртта измислица, слухове
Публикувано в Conspiracy теории, излъгвам Смърт, слухове | Коментари (164)

THE REAL Майкъл Джексън умря през 1984 г.

Юли 5th, 2009
от Admin
Автор Rafielz на open.source.com през март 2009

Сега ..., ако искате да ми кажете на този човек:

... И този човек:

са същите, пич ... Да, аз съм buyin '...

и ...

ако ти кажа, че този човек:

и това ... хм ... човек:

са същите, котка ... аз съм с вас ...

Но --

се опита да ми кажеш, че човек в снимки една и две е един и същ човек в снимки три и четири, и ние имаме проблем.

Няма начин те са едно и също лице. Няма начин. Не мога да бъда. В съзнанието ми "истинския" Майкъл Джаксън ... на "Трилър" на Майкъл Джексън ... "Не спирайте към Получавате Достатъчно" Майкъл Джексън ... умря 27 януари 1984 година.

Мисля, че Пепси фойерверки злополука, настъпила по време на определени търговски застреля този ден е бил зле, отколкото съобщени, и че, да, Майкъл Джексън на тежки изгаряния са достатъчни, за да са го убили. И аз мисля, че го направих.

Значи това, което беше с всеки един от албумите, и тежка телесна повреда, която е ensued от десетилетия, тъй като аз мисля, през 1984 г. Майкъл Джексън е ходеща пари фабрика. "Трилър" е станала най-голямата продажба на албум на всички времена - че не може да бъде belittled ... човекът отиде от поп звездата, за да глобално явление след няколко години. През 1984 г., Майкъл Джексън е много означаваше съществуването на някои хора, че ще направят boatloads, по дяволите, круиз кораб купища пари в брой. Той беше гъска г. златни яйца. Това е, много хора ще получите много богати, докато този човек е все още диша. Така че, славата му се до точката, където дори и ако той умре, той все още не може да бъде позволено да е "мъртъв" ... улова си плаващите?

Мисля, че една малка събиране ... война стая ... сесия се състоя непосредствено след смъртта на Майкъл Джексън. Обществеността беше казал на Джаксън на хоспитализацията ... но не е имало интернет ... не ... не TMZ неотложен достъп. Мисля, че човекът е мъртъв, и тези, които стоеше да загуби милиарди colluded потенциал да се намери малко по убедителен измамник за извършване на търговска марка ... и продължава да в това зелено.

Добре, така че в годините след "Трилър" този измамник става все по бледи и се допря до децата, и обръсна носа му, подвижи бебета, и просто става "wacko". Но наистина, ако сте склонни да подпишат договор съгласявате да BECOME някой друг ... за останалата част от живота ти да се преструваш, че някой не сте ... ами, вие вероятно бухалка-е ** т луд все пак не са ли?

Мисля, че през 1984 г. или 85 на execs ли си човек ... талантлив певец и танцьор "тръпка" изд с възможност (простете ми), подпомогнати от различни музикални писмено професионалистите, както и вокални производство помощници. Чуй песните от албумите след " Трилър "... слушайте внимателно в гласа ... това не го. Новият тип направи достатъчно ефективна работа на видео, и в непрекъснато все по-редки публични изяви ... но мисля, че в крайна сметка тези няколко ноу дойде да се види, че си плаща самозванец растях все луди - и с това, че видях новата пазарна халс за експлоатация.

Ако сте живели под контрол ... че много ви проверяват на всеки ход, с цел да се запази в тайна ... много ви живот договор да играе някой друг - Е, мисля, че вие искате да го губя също. Значи, този нов човек, който е "на борда "в" Bad "ера ... вероятно започва да се смята своя Hype ... започнаха да купуват в новия си надменен начин на живот - може би дори вярват, че той е бил / е реалната Майкъл Джаксън. И така, от време за" опасни "излезе си eccentricities бяха стават все по-очевидни.

Сега, за начало ... нека погледнем в кожата ... Не ми пука кой какво казва, че просто не може да се инжектира под кожата си бял - особено не в средата до края на 1980-те - погледни разликата в технологиите тогава и сега. Geezuz , в средата до края на 80s хора все още си ключа-катран е нервен. По дяволите, това е 2009 г., а ние все още се опитват да перфектни за бои за коса ... забравя кожата.

Вижте колко дълго време беше между "Трилър" и "Bad" ... след което търсите в подкрепа на двете видео албуми. Както казах, мисля, че малкото заговорниците в ноу намериха идеален мъж ... и 1987 Михаел изглежда доста сходна с 1984 Майкъл, но той определено е paler. Това не е един и същ човек! Новият Майкъл бе установено, по някое време през'84 ... и се държат в тайна, обучени в частни ... усъвършенствувал ход за няколко години, и тогава бум ... 1987 дойде повторното стартиране .

В допълнение към моите спекулации ... и докато не предполагат, че е добра идея да слушате Дейвид Gest чучур изключване на ... ами ... нищо - Мисля, че си струва да се отчитат, че искате той бил близък приятел на Джаксън предварителното към " Трилър "ера и той е направил няколко любопитни коментари. Негово да споменем, че неговата приятелка" промяна ", след това Пепси търговски авария може да се казва.

Някои твърдят, че искате да бъде невъзможно да се поддържат такива парцел тихо, хората са дали нещо, неспособни да водят си устата затворена, а аз съм ... Не казвам, това е нещо, което трябваше да включват много хора ... аз съм което предполага, три или четири може би - може да е малко повече, може да бъде след няколко по-малко. Тогава може да се спори, какво ще кажеш за семейството? Виждал ли си на Джаксън семейството? Трябва ли още трябва да се определи количествено аргумент около нивото на дисфункция, присъщи на този клан ? Един злоупотребяваща баща ... от детството, без личен живот ... големи сиб яд (Жанет изключено, разбира се) ... дяволите, тези хора биха могли да бях казал на плана да се въведе тази нова измамник по повод смъртта на МП, а просто shrugged го със един финал на някакво ... те могат да имат дори подписа си за цялата шарада - какви са били те губят? Тогава пак, те, като всички останали може да са били държани в ръце дължина след инцидента, и приета в лъжа, че това е нов тип същите стари Майкъл.

И наистина, цялата "wacko" персона играе в заговорниците "ръце не го? Хората проекта сочещи пръсти ... проекта отбелязва рязък контраст между" Трилър "Майкъл Джаксън и след" Трилър "Майкъл Джаксън - хората започнаха да се отбележи различия. Е, как е бил играч на разстояние? С слух и инсинуация около botched пластични операции, кожни Боядисват лечения, хипербарна камари, слонове кости, спят с деца, както и за и за. crazier на този човек е направен да изглежда толкова по-малко време ... ние действително искате да видите това интерпретатор в плът ... добре ... по-лесно fleeced искате всички ние се, нали?

Аз съм ти ... Майкъл Джексън, човекът сам ... за Майкъл Джексън ... умря 25 години назад. Той ни остави ... той е не повече. За Майкъл Джаксън марка ... корпорацията ... тя живее. Всички тези неща, която е била измислена за публичност, за да държи хората интересуват, както и закупуване на музиката е направил своята работа. А това wacked изложени азиатски дама ние виждам на TMZ, и той / тя / е един талантлив, размирни измамник първоначално наети в 80s да извършва като пеят, танцуват "Краля на поп". Тогава, когато той / тя започна отдаване си луд quirks получите по-добро за него / нея, тези, които първи излюпени продължаването на печалбата парцел реши най-добрият начин да се справят с упражняване на контрол, които ще възникнат, беше да се използват медиите срещу тяхното contractee ... да ползвате този психически нестабилен измамник на проблеми като маркетингов инструмент за марката искате те се надяват да прославям.

Мислиш ли?

С оглед на събитията от юни 2009 г., Refielz теории в тази статия, сега изглежда много надежден и много въпроси около "смъртта" на Майкъл Джексън ще бъде отговорено.

Tags: Conspiracy, слухове
Публикувано в Conspiracy теории, слухове | Коментари (26)

Ексклузивни кадри: Майкъл Джексън окончателния репетиция | O2 обиколка

Юли 3rd, 2009
от Admin

Това Ексклузивни кадри е получена от CNN и показва Майкъл Джексън репетира за своя O2 Концерти в нощта преди да умре.

Клипът, който вижда Джаксън изпълнение "Те не се грижи за нас", се появява за да добавите някои валидност до убеждението, че в традиционен стил поп звезда бе наистина здрави в дните преди смъртта му. Тя очевидно е записано в мулти-камера, висока разделителна видео и мулти-писта аудио (как удобни), и могат да бъдат пуснати в следващите месеци ....

Tags: Медии, Музика, обиколка, Видео
Публикувано в крал на поп, Медии, Музика, Новини, Тур | Коментар (7)

Майкъл Джаксън на Тренер признава как той обича да играе "pranks".

Юли 3rd, 2009
от Admin

Лу Ferrigno, Майкъл Джексън Лична Тренер за O2 концерти в Лондон, е говорил в незнанието си в интервю за

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Майкъл Джаксън на треньор Лу Ferrigno

Телевизия показват Добър ден LA, за това как MJ обичал да играе pranks доста често и как той би също прикриват себе си. Той се смее и вицове заедно като той разказва как Майкъл, използвани за пускане на манекен от себе си в линейката да възпрат папараци. Много интересно ...

Проверете го тук http://bit.ly/6tE4h

Ние просто искал да каже ехтящ ... WTF???

Може би всички нас излъгвам вярващите са прави върху марката afterall!

Tags: Медии, новини
Публикувано в измама Смърт, медиите, новини | Коментари (4)