Michael Jackson's Trainer toegeeft hoe hij graag spelen 'Pranks'.

De 3 juli 2009
door admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer voor de O2-concerten in Londen, heeft gesproken liefdevol in een interview op

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

de televisie-show Good Day LA, over hoe MJ geliefde spelen Pranks heel vaak en hoe hij zou ook vermommen zelf. Hij lacht en grappen langs als hij ook vertelt hoe Michael gebruikt om een Mannequin van zichzelf in een ambulance om de paparazzi. Hoe zeer interessant ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Wij zouden graag willen zeggen dat een doorslaand ... WTF?

Misschien ons allemaal Hoax gelovigen zijn recht op het merk Afterall!

Labels: Media, Nieuws
Gepost in Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (4)

Michael Jackson Death Hoax Bewijs Mounts

De 1 juli 2009
door admin

In de afgelopen dagen zijn verschillende nieuwe ontwikkelingen aan het licht zijn gekomen in het voordeel van de theorie dat Michael Jackson heeft Geënsceneerde zijn eigen dood en trok uit de grootste Hoax of the Century. Zoals we al weten, de diverse inconsistenties rond zijn 'dood' hebben onze ogen voor het feit dat we niet het hele verhaal verteld.

Wij zijn van mening dat, als hij echt dood was dan zou het gewoon een open en dicht zaak. Bijvoorbeeld: Michael Jackson werd ontdekt te hebben heengegaan thuis uit Hartstilstand, 911 Spoedgevallen heette, werd hij opgepakt door paramedici en vervolgens helaas uitgesproken dood. Echter, zoals we allemaal weten, was het niet van een open en gesloten geval en waren er veel te veel 'vreemd' happenings en onverklaarbare gebeurtenissen die plaatsvonden op de dag waarop hij stierf.

Wij hebben te horen gekregen dat hij kreeg een vier uur medische, waarin hij, om te gaan met de O2-concerten in Londen. We hebben ook gehoord dat de nacht voor zijn dood was hij vol van energie, die op een verbazingwekkende prestatie repetitie (die net gebeurd zijn video afgeplakte ... wat een toeval) en vervolgens is er gebeurd om te sterven aan een hartaanval de volgende dag.

We hebben geluisterd naar de vreemde verhalen over zijn 'arts', die naar verluidt geïnjecteerd de zanger met Demerol een half uur voordat hij ingestort, is er gebeurd met' hem vinden op zijn bed ', niet bellen 911 tot een half uur na zijn dood, geweigerd teken zijn dood certificaat en die verdwenen momenten na de ambulance nam Jackson naar het ziekenhuis.

We hebben gezien hoe de beelden van Michael Jackson zit in de lift naar de Helicopter Lijkenhuis, geen twijfel bedanken iedereen voor de verhandeling op een dergelijke grote 'daad' en dan zeggen: "Ik kom nu af ', zoals hij was op wielen in de Lijkenhuis , dan vermomde zich en liep door de achterdeur.

Nu lijkt het nog meer vreemde dingen plaats, die onze plaats Hoax theorie als zeer mogelijk. Laten we ons aandeel een paar punten:

Michael Jackson en Deborah Rowe tijdens hun huwelijk in 1996.

Het is aangekondigd door Deborah Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, dat de late ster is niet de biologische vader van hun twee kinderen. Deborah 'Debbie' Rowe, de moeder van Prince, 12, en Parijs, 11, heeft gesproken over haar "sham huwelijk" te Jackson in haar eerste publieke interview met de Britse tabloid krant News of the World.

Rowe, die getrouwd Jackson in het Sheraton Hotel Sydney in november 1996, zei dat ze werd kunstmatig geïnsemineerd door een anonieme donor en vergeleek zichzelf met een van de volbloed merries ze nu houdt op haar ranch in Californië.

"Ik was net het vaartuig. Het was niet Michael sperma, "vertelde Rowe Nieuws van de wereld. "Ik heb betaald, en ik ben verhuisd. Ik weet dat ik zal nooit mijn kinderen toe. "Rowe bleek zij en de zanger Thriller nooit seks gehad en heeft niet eens een bed tijdens hun drie jaar huwelijk, een beschrijving van de Unie slechts als een vriendschap.

Rowe zegt vervolgens weg gaf haar ouderlijke rechten aan de kinderen in ruil voor een US $ 8,4 miljoen uitbetaling over negen jaar. Rowe zei hun was een shotgun bruiloft. "Hij wilde doen alsof we een familie." Ze was 37 en zwanger en was hij 38.

Met deze bekentenis van Debbie Rowe, het brengt rust al de skeptics die beweren dat Michael Jackson 'nooit stadium zijn eigen dood, omdat hij niet zou willen laten zijn kinderen'.

Waarom zou hij niet als ze niet eens zijn?

Ten tweede hebben we de bizarre gedrag van Michael Jackson's vader, Joe Jackson. Het was genoteerd op E! Online dat "Op dit punt, Joe Jackson weet meer over zijn eigen record project dan zijn zoon de begrafenis plannen." Zeer storend.

Michael Jackson's Vader Joe Jackson en Al Sharpton op een recente persconferentie

Op de BET Awards in Los Angeles een paar nachten geleden, CNN's Don Lemon geprobeerd interview Joe Jackson over de dood van zijn zoon. Jackson Lemon beantwoord de vragen met abrupte, vrijstaande antwoorden, geslaagd voor de microfoon aan zijn woordvoerder en advocaat, en vervolgens gepromoveerd zijn platenmaatschappij.

Jackson's antwoorden waren vreemd recht off the bat: Lemon vraagt hem hoe hij aan het doen is, en Jackson reageert, "grote, I'm doing pretty good," dat lijkt een eigenaardige ding zeggen na een zojuist een verloren zoon. Hij schakelt versnelling en zegt: "Het is echt hard. Vergeet niet, we verloren de grootste ster in de wereld. "Welke ook lijkt vreemd, want het leek een tamelijk los van frasering dingen.

Don Lemon vervolgens vraagt hoe Janet Jackson en de rest van de familie zijn het omgaan met het nieuws van Michael's Dood en Joe Jackson's reactie is dit,

"Ze zijn allemaal prima, maar ik wil deze verklaring ... dit is echt een goede verklaring hier, Marshall, en ik de eigenaar van een platenmaatschappij genaamd Ranch Records", en toont veel enthousiasme als hij de stekkers Record Label.

Ofwel hij is gewoon een geld-honger harteloze klootzak of hij is zo samengesteld en zorgeloos, omdat hij weet dat zijn zoon Michael is eigenlijk nog in leven. Of misschien is het beide!

Derde, de verslagen die werden gemaakt in april van dit jaar stelde dat een veilingen was gepland op de afstoting van verscheidene possesions behoren tot Michael Jackson, die afgezien van de Neverland Ranch Estate.

Items zoals amusement, een op maat gemaakte paard getrokken vervoer, antieke auto replica, gerenommeerde internationale onderscheidingen, arcade games, concert kostuums, Disneyana, tuin beeldhouwwerken, meubels, de eigenlijke (en heel) grandioze binnenkomst poorten naar Neverland en Jackson's iconische wit - jeweled handschoen.

Een deel van de opbrengst van deze veiling waren zeiden te zullen MusiCares, een liefdadigheidsinstelling van The Recording Academy, echter het merendeel van de fondsen werd gezegd te gaan in de zak van de King of Pop zelf. Deze veiling werd vervolgens geannuleerd door Jackson na de O2-concerten in Londen uitverkocht. Blijkbaar Michael Jackson had gevonden op een andere manier om wat extra geld voor zijn overgang naar een nieuwe Media Vrije Leven.

Met het leven dat beweerde Depressie, uitgebreid gebruik van pijnstillers, schulden naar schatting in de arena van US $ 400 miljoen, constant raken door fans en de media, en de druk om op 50 spectaculaire concerten op de leeftijd van 50, waarom zou je niet de mogelijkheid te faken uw eigen dood om te genieten van een rustig leven op een eiland ergens met geen zorgen te maken?

We hebben opgemerkt dat degenen onder u die niet-gelovigen zijn het behoud van dat Michael Jackson nooit in staat zou zijn deze af te trekken, zoals hij is te herkennen, of nooit zou doen voor zijn fans, maar we willen zeggen WAKE UP PEOPLE.

Als er ooit iemand op het gezicht van de planeet die de middelen hebben om pull off een Death Hoax met toegang tot veel geld verscholen offshore, transport wanneer en waar hij wilde gaan, personeel doet alles voor hem en het motief te willen verlaten zijn circus van een leven ... het is zeker Michael Jackson.

Hij kan nu 'dood' van ons allemaal, maar hij is absoluut fysiek leven .... ergens.


Labels: Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Media, Nieuws, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Nieuws, Geruchten | Reacties (55)

Death Hoax Exclusief: Michael Jackson zit in Helicopter te Lijkenhuis

Juni 29th, 2009
door admin


Michael Jackson's lichaam werd vervoerd naar de Los Angeles County Morge via helikopter. Dit toont beelden van zijn lichaam 'zitten' in het helipcopter als het beweegt weg.

Skeptics zullen zeggen dat zijn lichaam werd 'verhuisd' van iemand buiten schot, echter, indien hij is dood en vastgebonden op een brancard, waarom zou hij moeten worden verplaatst?

Deze beelden net bevestigt wat we hier op MJHD al geloofde vanaf het begin. Neem een kijkje voor jezelf en zie wat je gelooft.

Ontvang het laatste nieuws en Internet TV Online op isoftwaretv.com

NB: Wij zouden graag willen bedanken voor Billy om dit aan onze aandacht.

UPDATE: In reactie op de mensen die opmerkingen hebben gemaakt, zoals' Hij leek op een zak aardappelen ', en' Hij is dood, dus uiteraard zijn lichaam zou bewegen op take off ', houd de volgende zaken rekening houden:

De 911 Alarmroepen werd gemaakt van Michael Jackson's Mansion op 12:21. Dit is een half uur na Dr Conrad Murray gevonden Jackson 'Niet' op zijn bed en begon naar verluidt presterende CPR.

Jackson's lichaam arriveerde op UCLA Medisch Centrum in 1.14pm lokale tijd en een team van artsen en Cardiologen gewerkt aan hem voor meer dan een uur, totdat zij heeft uitgesproken en hem dood te 2.26pm.

Michael Jackson's lichaam werd vervoerd naar de helikopter die vervolgens over naar de LA County Lijkenhuis een ander 35-45 minuten later.

Rigor mortis zal beginnen om na 3 uur. Zijn lichaam zou zijn geweest als een 'zak met aardappelen "of" Verhuizen rond op take off ", want het is niet mogelijk.

TENZIJ hij nog in leven was.

THINK ABOUT IT.

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Media, Nieuws
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (110)

Jackson Family Verdenking rond Michael's Death

Juni 29th, 2009
door admin

Het is gemeld dat Michael Jackson's familie is heel onrustig en argwanend ten aanzien van de omstandigheden van zijn dood. Gebleken is dat de familieleden willen streven naar een onafhankelijke autopsie, temidden van de montage van woede en frustratie over de laatste uren van de tragische pop-icoon leven.

De voorlopige autopsie op Jackson was onduidelijk en een definitieve doodsoorzaak zou pas bekend zijn na uitputtende toxicologische tests zijn voltooid in "zes tot acht weken."

Deze tijd is gewoon te lang voor de Shattered familie te wachten op antwoorden met betrekking tot wat er werkelijk gebeurd is in de momenten van Michael's dood. De Jackson familieleden werden richten hun aandacht op de rol van de zanger van de arts, aangewezen als Conrad Murray.

Zij, understandibly hebben veel onbeantwoorde vragen en hard wilt weten dingen zoals:

"Toen deed de dokter komen? Wat heeft hij gedaan? Hebben ze injecteren hem, zo ja met wat, "

De rapporten beweren dat Murray was verdwenen in de uren direct na de dood van de zanger hebben ook ernstig verstoorde de familie.

"Zijn er geen aanleiding tot vragen omtrent de stof die zal niet verdwijnen totdat ze antwoordde:" Dominee Jesse Jackson zei namens de familie.

Als Michael Jackson's eigen familie zijn verward, verdachte en gefrustreerd door de omstandigheden rond de dood van de zanger, waarom kan niet iedereen zijn?

Als zijn eigen familie overweegt een tweede autopsie, duidelijk niet overtuigd zijn dat ze worden verteld het hele verhaal .... Net als de rest van ons!


Labels: Media, Nieuws
Gepost in Media, Nieuws | Reacties (0)

O2 Concerten perfecte excuus voor Michael Jackson 'dood'

Juni 28th, 2009
door admin

Michael Jackson fans golven op zijn laatste persconferentie in maart 2009.

Er lijken dus veel tegenstrijdige verhalen met betrekking tot de werkelijke stand van Michael Jackson's gezondheid voorafgaand aan zijn overlijden op donderdag 25 jun. Het is een bekend feit dat Jackson was na een afmattend plannen in voorbereiding voor zijn veel te verwachten "Deze Tour is er bij de Londense O2 Arena.

Na de aankondiging van de concerten, de vraag naar tickets te zijn enorm, en de aanloop werd uiteindelijk verlengd tot en met 50 concerten, met honderdduizenden kaartjes verkocht. De data werden verspreid over verschillende maanden, vanaf begin juli en strekken tot in 2010. De eerste vier data werden later uitgesteld, zogenaamd omdat de zangeres meer tijd nodig voor jurk repetities in de plaats. Sommige mensen dicht bij de zanger uitgedrukt twijfelt of hij in staat zou zijn te trekken uit zoveel concerten.

Ter voorbereiding van de London optredens, Jackson moest ondergaan vijf uur lichamelijk onderzoek. AEG Live Chief Executive Randy Phillips zei in maart dat de heer Jackson had doorgegeven met vliegende kleuren. "Mr Jackson's overeenkomst met AEG Live, eigendom van Denver miljardair Phil Anschutz, ook een optie tot verlenging van het concert reeks nog verder in een wereld - breed rondleiding over een periode van drie jaar of meer. Alle vertelde de tour zou kunnen hebben verdiend hem $ 400 miljoen.

Hoewel het repeteren voor de tour, verslagen begon oppervlak dat Jackson was verslaafd aan verschillende 'pijnstillers'. 10 uur per dag repetities, depressie en enorme bedragen van de druk op' uitvoeren 'op een optimaal niveau hebben een schilderij dat Jackson beweerdelijk 'upped de anti' en zich sterk op deze drugs met het oog op 'krijgen elke dag'.

Er zijn verslagen van bronnen die daar aanwezig waren op de Concert Repetities die de indruk wekken dat er geen sprake was van enige vermoeidheid of gezondheidsproblemen vóór Jacksons dood.

"Hij was hard werken, waarin het voorbeeld, het toezicht op de choreografie, schopt kont en rekening namen," aldus Johnny Caswell, voorzitter van CenterStaging Musical Productions Inc, een Burbank geluid fase waarin Jackson repeteerde tot eind mei. "Hij was klaar om te blazen iedereen uit het water. Dit ging om het grootste Extravaganza, entertainment spektakel ooit. "

In de nacht voordat hij stierf, zijn repetitie ging in de vroege uren van donderdagmorgen. "Hij zag er geweldig en had veel energie. Hij was niet zingen bij volle niveau, maar het was zo mooi als altijd, "Ed Alonzo gezegd, een concert goochelaar / komiek gehuurd door Jackson. "Hij heeft niet eens een moment om grijper een fles water of neem een rust. Hij ging van het ene nummer naar het andere. 'Laten we dat nog eens doen. " Hij wilde kijken rekwisieten voor de "Thriller"-nummer, een gigantische spin. Hij was te dansen, zingen, een grapje met de bemanning. Als hij met een pijn of pijn, niemand wist dat die nacht. "

Andere tegenstrijdige rapporten vertellen een veel donkerder verhaal. The Guardian's Sam Jones verslagen over Jackson's laatste uren van het leven.

"Op 10pm op woensdag Michael Jackson arriveerde op de 20.000-zetel Staples Center arena in downtown Los Angeles om te repeteren voor een comeback-tour dat hij niet zou leven te beginnen.

Zijn band, backing zangers en dansers zijn gehouden, te wachten tot drie uur te gaan door middel van de show was bedoeld om regild zijn kroon als de King of Pop. Zij zagen een dunne, lusteloos en loom figuur op het podium.

Ondanks zijn zwakheid en vervagen steeds meer gelijkenis met de krachtige showman had hij al twee decennia geleden, Jackson beoefend laat in de nacht. Als hij was ongewoon ziek of streek, die aanwezig is op het Staples Centre zeggen ze zag geen teken van. "

Met al de speculatie in het achterhoofd, misschien Michael Jackson nooit bedoeld voor het uitvoeren van een van deze concerten. Hij heeft, na alle uitstellen, die heeft ook olie op het vuur, dat zijn 'gezondheid' is te verwijten. Als we denken voor een moment, als Michael Jackson was overleden aan een 'Hartstilstand' zonder had deze concerten gepland, afmattend repetities, en de druk op 'houden in vorm', niet zouden we allemaal erg achterdochtig? Als hij niet was' werkt zo hard 'aan repetities, waarom zouden we dan geloven dat hij gewoon dood daalde op de jonge leeftijd van 50 jaar zonder voorgeschiedenis van hartziekte?

De concerten gepland in Londen waren een perfecte manier om onder de loep terug naar Michael Jackson, om ons te doen geloven dat zij de oorzaak waren van zijn ontijdige dood. De media, de fans en de hele wereld werden al heel snel aan te nemen dat is de reden waarom hij een hartaanval. Nogmaals, een sluier werd gedrapeerd over onze ogen, en wij zijn alleen te zien wat ze willen ons te zien. Het verhaal lijkt te zetten en 'geoefend' als het ware te geloofwaardiger. Het is bijna te gemakkelijk, dat zo snel als Michael Jackson weer begonnen te repeteren, begon hij meer drugs, werkte te hard en had een hartaanval.

Wat we allemaal vergeten is dat dit is wat hij gedaan heeft zijn hele leven! Als u denkt dat de heresay, zult u ook van mening dat hij ook drugs zijn hele leven. Waarom is het nu een bepalende factor in zijn dood? Als stress en drugsgebruik was om te spelen een grote rol bij zijn overlijden, dan zou hij zijn overleden tijdens het proces van Kinderseks Misbruik in 2005? Dat moet zijn een uiterst stressvolle tijd voor hem. Veel meer stress, deprimerend en de heffingsbevoegdheid over zijn gezondheid dan de voorbereiding van optredens en dat is iets dat de meeste kans op een tweede natuur voor hem.

Labels: Conspiracy Theories, Geruchten, Tour
Gepost in Conspiracy Theories, Geruchten, Tour | Reacties (4)

Michael Jackson's Doctor belangrijke speler in Death Hoax Plot

Juni 28th, 2009
door admin

Het lichaam van Michael Jackson worden gehouden UCLA medisch centrum

Waarom is het dat Michael Jackson's persoonlijke arts, Dr Conrad Murray, vluchtte de scène momenten na Michael Jackson zou zijn ingestort?

Politie was niet op de hoogte van Dr Murray's locatie voor enkele uren voordat zij waren in staat om contacten te leggen, waardoor de speculatie hij vluchtte. Zij hebben reeds interviewde hem eens en van plan dat te doen het opnieuw.

Misschien was het een klassiek geval van 'Misleiding' - een populaire techniek die gebruikt wordt bij het uitvoeren van magische trucs. 'Misleiding profiteert van de grenzen van de menselijke geest om het verkeerde beeld en geheugen. De geest kan concentreren op slechts een ding tegelijk. " (afkomstig uit Wikipedia).

Met 'Misleiding' in gedachten dan, is het niet mogelijk dat terwijl de ambulance, politie, personeel en media gericht op wat er gebeurde op de voorkant van het huis, op het station naar het ziekenhuis, bij de ingang naar het ziekenhuis (je krijg het idee), dat Dr Conrad Murray en de echte Michael Jackson was de vlucht van de scène - samen.

Blijkbaar politie wilde vraag Dr Murray specifiek over een eventuele toediening van een injectie kort voordat Jackson vervallen in een coma. Wat als de injectie Dr Murray was een kalmerend middel toegediend, om hem naar een veilige & stress vrije reis - buiten zijn CIRCUS VAN EEN LEVEN.

Het is gemeld dat hij woest geprobeerd te reanimeren Michael Jackson voor een medewerker in het huis waar Jackson verblijft werd opgeroepen 911 voor noodgevallen hulp. U ziet, de 'medewerker' is een belangrijke getuige hier. Hun rol in dit enitre plot is de politie te vertellen dat er zonder twijfel wel zie Dr Conrad probeert te reanimeren Jackson. Ze deden het niet te weten dat het was allemaal nep - ontworpen om hen te laten zien wat Conrad en Jackson wilde dat ze te zien. Het was ook perfect ontworpen, zodat de 'medewerker' zou het een om de politie te bellen, waardoor Conrad ruim de tijd om over te schakelen Michael Jackson met de bedrieger die moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Wat bedrieger? Ik hoor je. Michael Jackson had een herenhuis. Is het niet mogelijk dat een andere persoon zou zijn geweest "in op", schuiven in een ambulance, en overhaast naar het ziekenhuis? Als je erover nadenkt, hoe veel mensen daadwerkelijk contact gehad met Michael Jackson's lichaam, nadat hij gestorven? Vijf, tien misschien? Met honderden miljoenen dollars in de pot hier, het is niet moeilijk af te kopen door een paar paramedici en artsen zeggen Michael Jackson overleden aan hartstilstand en dat hij pronnounced dood bij aankomst.

De media circus zeker nam de zorg van de rest, zoals gebruikelijk, dat is zeker iets wat Michael Jackson kon vertrouwen. Binnen een paar uur van zijn 'dood', Televisie netwerken reeds gesneden samen 'eerbetoon' en 'Het leven van' filmbeelden. SHEESH, ze waren allemaal heel snel aan het aas! De obductierapport heeft zelfs niet zijn vrijgegeven nog, en iedereen dacht dat hij dood was binnen enkele uren na de aankondiging alleen door de zeggen-zo van een paar mensen?

Het is wel te verstaan Dr Murray weigerde om zijn naam op de overlijdensakte. Nou, natuurlijk deed hij niet wil zijn naam te associëren met de dood van Michael Jackson, omdat hij wist dat buiten twijfel dat The King of Pop 'werd nog in leven en goed, en op weg naar zijn nieuwe leven, ver weg van de media schijnwerper, naderend faillissement en gedraaide publieke imago.

De stijging in het album verkopen alleen op de zanger van de dood zou hebben verstrekt hem ruimschoots de financiering voor zijn nieuwe leven, bijgestaan door Conrad, die uiteraard, zou rekening zijn gesneden, niet te spreken van de miljoenen dollars aan de verkoop van de tickets voor concerten in de O2 Londen.

Conspiracy of niet, dood of levend, laat ons alleen maar hopen dat Michael Jackson heeft eindelijk wat hij altijd leek te crave - Vrede.

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten | Reacties (4)

Nieuws Verslag van Michael Jackson Death HOAX.

Juni 28th, 2009
door admin


Volgens YouTube deze video werd oorspronkelijk gemaakt van een paar maanden geleden. Het is een zeer nauwkeurig in overeenstemming met de ontwikkelingen van het lot van Michael Jackson in de afgelopen paar dagen, of het verven een heel reëel beeld van de mogelijkheid van hoe gemakkelijk een gerucht kan worden gestart, en hoe snel mensen iets geloven.

Tags: Death Hoax, Media, Nieuws, Verslagen, Geruchten
Gepost in Hoax Death, Media, Nieuws, Geruchten | Reacties (0)

Waarnemingen van Michael Jackson vlucht US - bevestigt Death Hoax

Juni 28th, 2009
door admin

Onbevestigde rapporten uit de Verenigde Staten Customs and Border Protection hebben aangegeven dat er twee getuigen die anoniem willen blijven voor hun eigen veiligheid, zag wat zij omschrijven als de onmiskenbare waarneming van Michael Jackson en een andere man, die moet nog worden vastgesteld, overschrijding van de California-Mexico grens laat op donderdag avond.

Wanneer ondervraagd over hun zekerheid van de waarneming van de 'King of Pop' de eerste getuige was genoteerd zeggen,

'Hoe kon je vergissing een gezicht dat leuk? Ja, ik ben bepaald was Michael Jackson. Zijn haar was kort gesneden en hij droeg donkere zonnebril, maar ik heb een paar van zijn albums en hem gezien op televisie en alles, dus ik heb geen twijfel in mijn achterhoofd dat het hem '.

De getuige heeft ook gezegd dat ze had geen idee dat de zanger was overleden op het moment van de waarneming, omdat zij had gewerkt een tien uur verschuiven en had niet gezien of gehoord van de nieuwsberichten die dag.

'Stars grensoverschrijdingsdocument hier de hele tijd, omdat we zo dicht bij LA, zodat het niet in me op het moment dat het belangrijk was dat'.

De geldigheid van de getuigen verhaal wordt nog gecontroleerd, maar de recente ontwikkelingen in het geval van het overlijden van Michael Jackson hebben gegeven Conspiracy theorists reden om te geloven wat anders zou worden als' onnatuurlijk '.

Met de vreemde omstandigheden rond Michael Jackson's persoonlijke arts, de mogelijkheid van een dodelijke injectie, het uitstel van de autopsie informatie, de vertraging van zijn O2 Tour dit jaar en zijn onbegrijpelijk bedrag van persoonlijke schuld, misschien een Death 'Hoax' is de enige logische toelichting op dit punt.

Wie zou nog meer reden om nep hun eigen dood en vlucht naar Mexico vrijwel onopgemerkt, andere dan Michael Jackson?

Denk er eens over na.

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten | Reacties (7)

Live-in Dokter speelt grote rol in Michael Jackson Death

Juni 27th, 2009
door admin

Meldt dat Michael Jackson's arts werd vermist na de zangers overlijden op donderdag 25 jun ontstond speculatie dat hij de dodelijke injectie toegediend van pijnstillers die eindigde het leven van de 'King of Pop'.

POLITIËLE zijn onderzoek naar de beweringen dat Michael Jackson een pijnstillend injectie van het geneesmiddel Demerol een korte tijd voor zijn dood, temidden van intense druk voor te bereiden op een reeks lucratieve comeback concerten in Londen volgende maand.

Michael Jackson's autopsie resultaten zijn vertraagd, terwijl zijn lichaam is getest voor geneesmiddelen op recept. Cardioloog Conrad Doctor Robert Murray heeft gesproken met de politie, nadat was gebleken was hij met Jackson toen hij stortte op donderdag, maar niet ondertekenen een overlijdensakte en probeerde hem te blazen terwijl een ambulance werd gebeld.

Murray is in het midden van het politie-onderzoek concludeert dat temidden Jackson had ontvangen van dagelijkse injecties van Demerol, een synthetisch Pain-killer vergelijkbaar met morfine. Detectives eerder een auto in beslag genomen in verband met de arts en Karen Rayner, een politie-woordvoerster zei dat het zou kunnen bevatten "medicatie of andere aanwijzingen die kunnen helpen bij de lijkschouwer bij het bepalen van de oorzaak van de dood".

Laten we eens een kijkje voor een moment hier. Blijkbaar Murray werd ingehuurd door het concert promoter AEG Live en op verzoek van Michael Jackson, werd hij bij hem naar Londen om te helpen zijn gezondheid tijdens de O2-concerten dit jaar. Dr Conrad Murray is Cardioligist en praktijken op het Acres Home Hart en Vasculaire Instituut. Waarom heeft Michael Jackson hebben een live-in Cardioligist? Waarom niet een huisarts?

Volgens een rapport van KHOU in Houston, een medisch assistent aan de Acres Home Hart en Vasculaire Instituut bevestigd dat er een cardioloog, Dr Conrad Robert Murray, was het leven met Jackson op zijn verhuurd herenhuis en werd met de popster, toen hij werd getroffen .

Maar een vrouw die beantwoordt de telefoon er weerlegd de rapporten die Murray was behandelend Jackson of waren op enigerlei wijze met hem verbonden. "Nee Nee Nee, "zei ze. "Dat is niet zijn patiënt. Nee "

Er is veel media gespeculeerd over de identiteit van de arts en welk type zorg hij leverde Jackson, die zegt was het nemen van een mix van antidepressiva en pijnstillers. Er is nog een vraag of Murray is in licentie gegeven aan de praktijk geneeskunde in Californië, en hij is niet bekend op alle door veel van de toonaangevende 'Artsen van de sterren' in de Los Angeles gebied.

De arts heeft niet ondertekenen de overlijdensakte, dat protocol voor een dood die optreedt onder het horloge van een arts. Als de arts niet de politie met de details en de omstandigheden rond de dood en niet ondertekent de overlijdensakte, wordt de zaak overgedragen aan de lijkschouwer het kantoor, waar zij zal worden onderzocht als een moord.

We beginnen te denken dat zowel Michael Jackson besteld zijn 'Persoonlijke Doctor' te geven van de injectie, tegen het arrest Murray is beter, dat is de reden waarom hij later vluchtte de scène, of dat dit is nog een ander idee in de Tangled web van leugens, dat is zijn genaaid samen vormen het grootste Death Hoax van de eeuw.

Gepost in Hoax Dood | Reacties (1)

Jackson Death Hoax geplande vergroting album verkoop

Juni 27th, 2009
door admin

De zelf uitgeroepen "King of Pop" die stierf plotseling op donderdag 25 juni bezet de top 15 slots op online retailer Amazon.com Inc's best verkochte albums in uren.

De nummer 1 schijf, niet verrassend, werd de 25ste verjaardag van zijn hernieuwde 1982 blockbuster "Thriller", het meest verkochte album in de geschiedenis met een geschatte wereldwijde verkoop van bijna 50 miljoen exemplaren. Drie verschillende configuraties van "Thriller" kwam op nummer 12, 13 en 14.

Vrijdag, Jackson's albums hadden 14 van de top-20 plaatsen op de Amazon.co.uk sales chart - ondanks een commercieel beroep dat was grotendeels in de streek al jaren als zijn prive-leven overschaduwde zijn muziek.

The lack of new material for many years also contributed to the public indifference, although this started to reverse as Jacko fever began to grip following the announcement of his record-breaking run of O2 shows.

With such a huge response worldwide to his reported death, tragically, the singer is now doing better financially in death, than he was while alive, or perhaps this was all part of the plan?

Interestingly the release of his autopsy report is now set to be delayed for 6 weeks. Hmm…we smell a rat!

Tags: Conspiracy , Death Hoax , Faked Death
Posted in Hoax Death , King of Pop , Media , Music , News | Comments (1)

Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.