Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

Мицхаел Јацксон дао 6мјесеци да живе у јануару 2009

Овај одломак је преузет из Фаб Живот је написано и на 7. јануар 2009. Погледајте линк овде: хттп://бит.лы/ЕгТАц

"Без обзира на Деманти од Мицхаел Јацксон-а да пате од смртоносне плућне болести, Натионал Енкуирер је и даље на" Ухацко Јацк "смрт уатцх. Сада њихови извори дају певач шест месеци да живи. "Његово стање је исто тако далеко отишао, ИД-'бити изненађен ако он траје шест месеци ... болова и напити имати је ухваћен горе са њему. Једини начин на који је био у могућности носити се са стресом и секс скандала и његова роллер-подметач за чаше живота био је да се маска не боли субстанце абусе с ".

Јацк животописац Иан Халперин је потврдио њихов извор'с потраживања емфизем и гастроинтенстинал крварења са својим извором. "Мајкл жели да има пресађивање плућа, али због других обољења он бори, он је преслаба да подвргнут таквим главни поступак. Он је узимање један аналгетика за другом. "То би објаснио зашто је он ауцтионинг своје имовине, али онда Јацксон је нежан и новчани-изгладнео годинама. Ипак, ако су извештаји истинита, Краљ Поп мај не буде око много дуже. "

Како занимљиво да скоро тачно 6 месеци касније Мицхаел Јацксон је умро!

Овај чланак и слику (горе), моли и питање да ли заиста Мицхаел Јацксон је био пријављен бити 'нежан' и 'тако далеко отишли', како се наводи у члану у јануару 2009, како је на земљи био је у могућности то пасс а 5 сат медицински тест са 'летећи боје "која је извршена у фебруару 2009 чекању Лондон О2 концертну најава?

Можда Медији су га поново добио криву, издаваштво лажи и хересаы (која је вероватно и увек), иако то објашњење и даље има проблема - није објашњено удаљена је огромна коинциденција да Мицхаел Јацксон заправо није умрети 6 месеци касније.

Можда је број 1 траг на цео Мицхаел Јацксон Смрт Хоакс налази у оквиру овог извештаја. Овде је теорија:

Јануар 2009 Мицхаел Јацксон здравље потребно скренути за најгоре, АЕГ Ливе Организатори и Мицхаел'с Персонал Доктор знам не постоји начин могуће је да он може обављати 1 концерт, а камоли 50 година. Они такође знају шта уложио огроман новац у 'То је то' цомебацк турнеја, као и почео још један закон одијело у то време. (Организатори о предложеном Јацксон Фиве Реинион концерт поднесена од $ 40м тужбе наводе да Јацксон'с Лондон 50 датуме крше услове њихова 2.008 уговора). Једини начин Мицхаел ће оздравити од своје болести и АЕГ иду нешто новца за МЈ Хоакс до своје смрти. Стање Мицхаел Јацксон здравље је леакед то тхе пресс, знајући да ће га пријавити. Планови су ступиле на место, а до фебруар, Мицхаел Јацксон је напустио свој живот и отишао у бјекству, а сви остали су ништа мудрији.

Особа која је донела 5 часовни медицински испит за турнеју То је то није био Мицхаел Јацксон. Особа која је присуствовао О2 Концерт Конференција није био Мицхаел Јацксон. Особа која је присуствовао аудитионс за плесачи за Тоур није био Мицхаел Јацксон.

Лице у Амбуланта на 25. јуни није био Мицхаел Јацксон.

Ви мај бити молба те закључке како могу бити испуњен? Молимо, дозволите ми да објасни.

Имајући у виду у члану из Натионал Енкуирер споменуто, чини се као да су 'претјерано коришћење болова' прича је врло фокус Мицхаел Јацксон'с хеалтх проблем. Спомена овог наизглед малим детаљима у јануару је, наравно, врло критичан детаљ кад смо осврнути се на то сад након МЈ'с деатх.

Ти људи у популацији, који се лако водио (и постоји много) ће изгледати на тренутне околности Мицхаел Јацксон'с деатх са свим у "друг абусе" разговора и узети у целој причи, без питања, јер "Ах да је био пријављен повратак у јануару да је Мицхаел Јацксон био је злоупотребљавају свакодневних болова - није ни чудо да је умро - то је само питање времена ".

Када Мицхаел објављује његове концерте и рехеарсалс почиње у марту, његов јануар здравље заборављен је проблем јер све је Бузз са његов повратак. Свет је уроњен у Мицхаел Јацксон разгњевити поново.

После његове смрти, друг абусе навод је ре-игнитед, јер као што сви знамо, од срчаног удара помоћу повремених болова надмоћни током периода од неколико недеља је врло мало вероватно, поготово када МЈ је рекао да се "слику здравља ", док завршеног рехеарсалс. Стога извјештаја вишка злораба лека врло су важни, јер они подржавају тврде да је његово хапшење било заиста цардиац узрокованих дрогама.

Превелика доза дроге је такође врло важан фактор за АЕГ Ливе. Њихов осигурању милиона долара ће бити исплаћена када Мицхаел Јацксонс токсикологију и извјештаја аутопсија доказују да дроге узроковало његову смрт. То је део плана. Остатак новца се АЕГ Ливе доћи ће од продаје Завршни пробе ДВД Трибуте Тоурс, унрелеасед песама и Роба.

Јо Јацксон је такође недвосмислено макинг правично смањити те да ће највероватније бити фуннелинг део његова новца направљене Мицхаел у свом новом животу.

И деца су познати да ће то бити дешава од фебруар, што је разлог зашто су да се објави. Ако они су остали скривени, свет би био неповјерљив хоће ли или не они су Мицхаел деце. Породица видеа су пустили да се даље копију ове тврдње. Унутар следећих 6 месеци, деца ће се са својим оцем.

Јо Јацксон ће богаташ, АЕГ Ливе имати је направио знатну количину новца, да не спомињем вучна офф један од највећих 'показује' икад. Мицхаел ће се уживајући у мирну и здрав живот и његова деца са њим ће се, далеко од пажње на добро.

... Највећи Хоакс свету је икада видео.

  1. мјфан Саид,

    хммм. ЈА чинити мислити шест месеци предвиђања је врло повољно. И МЈ је посјетом болници / доктор много пре његове смрти, тако да га фуелед превише. И док не мислим тип на О2 је МЈ, ЈА донт мислити тип на рехеарсалс је Јацксон. Ыоу'ре заборављајуцхи и слику њега и његову децу неколико месеци пре његове смрти, са лица открила Јацксон. То је свакако Мицхаел Јацксон. Ја искрено наслањајте убиство више према теорији него "живи" теорији.

    У теорији не живи смисла за мене. Он је лако могао бити миран приватни живот ако он бих остао само у Ирској, где се ствари чинити се да буде прилично миран и ниско-кључ за њега. Само Енглеској и Америци заиста узнемиравао га. Можда је то због дугова, али стварно .. . Заваравања ваше смрти да плати дугове је рискантан подухват. То је превара.

    Тхе "МЈ повратак из мртвих турнеју", док је Ауесоме Идеја је испуњен са превише преваре / загрозити затвора.

    Лукс МЈ волио његове обожаваоце. Он никада не би заиста нешто учинити да узрокује толико људи ово много јада. Мислим да човек срамоти и ко га је да каже да ће учинити нешто овако. Он није трчање од ствари, а ово изгледа као бежање.

    Као што је осетљива као МЈ, зар стварно мислите да би могли да стоји за 12 својих навијача починити самоубиство?

    ЈА па ипак мислити хес' вероватно је умро, а мислим да доста фаул је укључен. Има је пуно од чудност који не додате горе, ипак ЈА донт 'мислити своју' нешто МЈ створили.

  2. мбц080709 Саид,

    Админ уроте:
    Мицхаел ће се уживајући у мирну и здрав живот и његова деца са њим ће се, далеко од пажње за добре

    Како он може уживати у тишини и здрав "нови" живот када је био (је), тако аналгетика уништено тело ??!!! Врло нереалистицни, осим ако је његова здравственог стања нису тако драматичне још 6 месеци или годину дана ... то смисла?

Додај коментар

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац