Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Michael Jackson givet 6 måneder at leve i januar 2009

Dette uddrag er taget fra The Fab Life og var skrevet på den 7. januar 2009. Se linket her: http://bit.ly/EgTAc

"På trods af benægtelser fra Michael Jackson, at han lider af en dødelig lungesygdom, National forespørgerens forbliver på" Whacko Jacko "død se. Nu deres kilder give sanger seks måneder til at leve. "Hans tilstand er lige så langt væk, ville jeg blive overrasket, hvis han holder seks måneder ... smertestillende og sprut have fanget op med ham. Den eneste måde, hvorpå han var i stand til at klare stress af køn skandaler og hans Roller-coaster liv var at maskere smerte med stofmisbrug. "

Jacko biograf Ian Halperin har bekræftet deres kilde påstande af emfysem og gastrointenstinal blødning med sin kilde. "Michael vil have lunge transplantation, men på grund af andre sygdomme, han kæmper, han er for svag til at gennemgå en så stor procedure. Han tager en smertestillende efter den anden. "Dette vil hjælpe med at forklare, hvorfor han bortauktionering off sine aktiver, men så Jackson er blevet svagelige og cash-udsultes i årevis. Still, hvis beretninger er sande, Kongen af Pop kan ikke rundt meget længere. "

Hvor interessant, at næsten præcis 6 måneder senere Michael Jackson døde!

Denne artikel og billede (ovenfor), giver anledning til at spørge, at hvis Michael Jackson blev rapporteret at være »svage« og »så langt væk« som artiklen hedder det i januar 2009, hvordan i alverden var han i stand til at overvælte en 5 timers Medicinsk prøve med "Flying Colours", der blev udført i februar 2009, indtil London O2 Concert annoncering?

Måske Medier havde endnu en gang fik det forkerte, udgivelsesvirksomhed løgne og heresay (som altid er sandsynligt), selv om denne forklaring har stadig det problem - det ikke bortforklare det enorme tilfældighed, at Michael Jackson faktisk dør 6 måneder senere.

Måske er det nummer 1 fingerpeg til hele Michael Jackson Døden Hoax ligger inden for denne rapport. Her er en teori:

Januar 2009 Michael Jackson sundhed tager en tur til det værste, AEG Live Organisatorer og Michael's Personal Læge ved, at der er nogen mulig måde, at han kan udføre 1 koncert, endsige 50. De ved også, de har investeret et stort beløb i »Det er Det 'comeback tour samt begyndt endnu en retssag i mellemtiden. (Arrangørerne af et foreslået Jackson Five reunion koncert indgivet en $ 40m retssag med påstand om, at Jackson's 50 London datoer overtræder betingelserne i deres 2008 kontrakten). Den eneste måde Michael vil gendanne fra sin sygdom og AEG vil gøre nogen penge er for MJ til Hoax hans død. Den tilstand af Michael Jackson's helbred er lækket til pressen, vel vidende, at de vil rapportere det. Planer er sat på plads, og med februar, Michael Jackson har forladt sit liv og gået under jorden, med alle andre, desto klogere.

Den person, der har passeret de 5 timers medicinsk eksamen for Det er Det tour var ikke Michael Jackson. Den person, der deltog i O2 Concert Pressekonference ikke var Michael Jackson. Den person, der har deltaget i høringer for dansere for Tour blev ikke Michael Jackson.

Den person i Ambulance den 25. juni var ikke Michael Jackson.

Du kan spørge, hvordan kan disse konklusioner være opfyldt? Tillad mig at forklare.

Holde sig for øje artiklen fra National forespørgerens nævnt ovenfor, ser det ud som om 'over brugen af smertestillende' historie var meget fokus i Michael Jackson's spørgsmål om sundhed. Nævne denne tilsyneladende lille detalje tilbage i januar er naturligvis en meget vigtig detalje, når vi ser tilbage på det nu efter MJ's død.

De mennesker i befolkningen, som er let førte (og der er mange) vil se på de nuværende omstændigheder omkring Michael Jackson død med alle de »stofmisbrug 'tal og tage i hele historien med nogen spørgsmål, fordi" Åh ja det blev rapporteret Tilbage i januar, at Michael Jackson var misbruger smertestillende hverdag - ikke så mærkeligt, han døde - det var kun et spørgsmål om tid ".

Når Michael bebuder hans koncerter og begynder rehearsals i marts, hans januar sundhedsmæssige spørgsmål er glemt på grund af alle de brummer med sit comeback. Verden er nedsænket i et Michael Jackson Frenzy igen.

Efter hans død, den stofmisbrug påstand er re-antaendes, fordi som vi alle ved, et hjerteanfald i at anvende lejlighedsvise smerter dræber over en periode på et par uger er højst usandsynligt, især når MJ blev siges at være et "billede af sundhed ", mens du gennemfører rehearsals. Derfor rapporterne af overskydende stofmisbrug er meget vigtige, da de støtter påstanden om, at hans hjertestop var forårsaget af narkotika.

Laegemidlet overdosis er også en meget vigtig faktor for AEG Live. Deres forsikring anprisning af millioner dollars vil blive udbetalt, når Michael Jacksons Toksikologi og obduktionserklæringer bevise, at stoffer forårsaget hans død. Dette er også en del af planen. Resten af pengene, der skal foretages af AEG Live vil komme fra salg af den endelige øvelse DVD, Mindeord Tours, ikke-frigivne sange og handelsvarer.

Jo Jackson er også uden tvivl gør en rimelig opskaaret og vil højst sandsynligt blive funneling en del af sine penge på at Michael i sit nye liv.

Børnene har vidst, at dette ville være sket siden februar, hvilket er grunden til, at de skulle være afsløret. Hvis de havde holdt sig skjult, verden ville være tvivl om, hvorvidt de var Michael's børn. Familien videoer er blevet frigivet til yderligere at støtte dette krav. Inden for de næste 6 måneder for børn vil være med deres far.

Jo Jackson vil være en rig mand, AEG Live vil have gjort en betydelig sum penge, for ikke at nævne at trække ud for en af de største 'viser' nogensinde. Michael vil være at nyde en rolig og sundt liv og hans børn vil være med ham, væk fra søgelyset for godt.

... Den største Hoax verden nogensinde har set.

  1. mjfan Said,

    hmmm. Jeg tror seksmånedersfrist forudsigelse er meget bekvemt. Og MJ var på besøg i det hospital / læge, en masse før hans død, så fueled den også. Og mens jeg tror ikke, at den fyr på O2 blev MJ, jeg tror den fyr på rehearsals blev Jackson. Du glemmer også det billede af ham og hans børn et par måneder før hans død, med Jacksons ansigt udækket. Det er definitivt Michael Jackson. Jeg ærligt magert mere mod mordet teori end "live" teori.

    Den live teori giver ikke mening for mig. Han kunne have let havde en stille private liv, hvis han skulle bare opholdt sig i Irland, hvor tingene så ud til at være temmelig fredeligt og low-nøgle til ham. Kun England og Amerika virkelig chikaneret ham. Måske var det på grund af gæld, men virkelig .. . faking din død til at betale gæld er et risikabelt foretagende. Det er svindel.

    Den "MJ tilbage fra de døde tour", mens en fantastisk idé, er forbundet med for meget bedrageri / fængsel fare.

    Plus MJ elskede hans fans. Han virkelig ville aldrig gøre noget for at forårsage så mange mennesker denne meget sorg. Jeg synes, det dishonors manden og hvem han var til at sige, at han ville gøre noget som dette. Han ikke løbe fra tingene, og det ser ud som kører væk.

    Så følsomme som MJ var, Tror du virkelig, at han ville være i stand til at stå for 12 af hans tilhængere til at begå selvmord?

    Jeg stadig mener, at han sandsynligvis døde, og jeg tror en masse fejl spiller er involveret. Der er en masse weirdness, der ikke tilføje op, men jeg tror ikke, det er noget MJ oprettet.

  2. mbc080709 Said,

    Admin skrev:
    Michael vil være at nyde en rolig og sundt liv og hans børn vil være med ham, væk fra søgelyset for god

    Hvordan kan han nyde en rolig og sundt "nye" liv, da han var (er), så smertestillende ødelagt organ ??!!! Meget urealistisk, medmindre hans helbred betingelser var ikke så dramatisk endda 6 måneder eller et år siden ... giver det mening?

  3. Mimi Said,

    godt il sige, at grunden, mens vi alle er gældsbevis chatter væk om konspirationsteori's er sikkert at sige:

    Var på Jorden er hans krop OG DOEDSFALD ATTEST

    mennesker fælles! åbne dine øjne og lugten af lort ikke kaffe i lort til reelle var er Michael Jackson, de siger, at de begravede ham her de begravede ham der de sætte ham i tog ham ud derfra, og når vi vil finde ud af de kommer op med var han aldrig bringes på det første sted.

    De sagde Michael Jackson er død
    De siger, var han er, og hvad der planer er
    DE feed offentligheden og medierne, hvad de vil
    DE gennem os på sporet, når vi kommer tæt på at finde noget, men var blot ment til at lukke op og tror hver ting, vi får at vide, som om vi er små børn.

    k så vi vil gøre er tale der Lingo se, hvad de finder ud af, hvad disse mennesker siger, og forsøge at sætte det sammen:

    Joe Jacksons
    Latoya
    Janet
    jamine jackson
    Tito
    prins, Paris og tæppe
    miss Kathrine jackson
    Rowe
    MEN IKKE FRIENDS

  4. KTO nado Said,

    meget god og logisk version!
    men bør gøres mere samlet promo-kampagne hans hårde helbredstilstand.
    hvad med tredje obduktion, som også det forsøger at finde? Hvorfor så spille for tiden?

  5. lader tale Said,

    Jeg tror, det er meget mistænkeligt, hvordan en bog forfatter vidste han ville dø i 6 måneder. Jeg ville elske at høre fra hans kilder, hvordan de kom op med det. Sommetider er svarene ret i henhold til vores næse, og vi kan ikke se det. Der er noget til denne Men det var en omtale historien til at give os mulighed for at tilpasse sig til, hvad der var planlagt til at ske. Men jeg hælder i retning af den historie, at MJ troede hans liv var i fare, og med hjælp fra myndigheder er det alle er dækket op, mens de undersøger. Fortæl mig hvorfor AEG nu egne MJJ Productions, hvordan kunne de have gjort det, når det er en del af hans bo, og det skal fik igennem skifteprotokoller. Nu Colony Capital (en del af en virksomhed MJ ejer) ønsker at købe hans Beatles-kataloget. Så noget meget mærkeligt, der sker. Med hensyn til hans chikdren han kunne have fortalt dem, før og bare spille sammen, at han vil være væk i et stykke tid. Han stadig kunne tale med dem via e-mail eller celle ville vi aldrig vide. Også han er meget godt med forklædninger, når han ønsker at være, ville du aldrig ved, at det var ham. Som for hans fans, hvis dit liv er i fare, du skal gøre, hvad du har at
    gøre for at overleve. Også MJ insidere har været plantning historier i mange internetsider at MJ er i live og har det godt. Så det taler til hans fans lade dem vide, for så mange ikke dræbe dig selv, han stadig bor. Så jeg siger bare følge pengene og børnene, og du vil have dit svar.

  6. Jessie Dai Said,

    Jeg er glad for at se Admin opdatere bolg.
    Denne nyhed er fantastisk for os. Jeg troede, det var bare fordi Michael ønsker at nyde fred og afslappende liv. Men nu er det tilsyneladende, at han fingerede sin død med AEG! De kender alle denne skrøne? Jeg håber virkelig, at Michael er i live, men jeg mener blot, det er gået for at være så kompliceret.

  7. charliechaplin Said,

    Jeg tænker, hvis en masse mennesker (uanset om MJ's egen familie eller måske hans meget nære venner) kender Grand Plan, er det forpligtet til at få busted før, fordi vi - måske, anden-en person kan gøre en brøler eller gøre 'slip - of-the-tongue. A Grand Scheme er nødt til at være tæt bevogtet som er formentlig grunden til, at Jackson familie var afskåret fra at se MJ før skjulte 'død'. Og det er grunden til, MJ var allerede fortæller Paris, at han kan ikke gøre det til fars dag og også Paris ikke blive vred eller forstyrret. Konditioneringen af hjerner af »dømt« eller dem, der ikke er involveret i Grand Plan allerede var sat for lang tid siden, tror jeg.

    Jeg tror alt fra O2 Pressekonference med deltagelse af "MJ", til den dag af hjertestop, at ankomsten af den ambulance etc blev sat op af AEG komplet med "aktører" udgør som paramedicinsk personale osv.

    Af den måde, det var MJ's bodyguard som kaldte 911. Han sagde ikke, det var MJ, der havde et hjertetilfælde, fordi det var hans pligt som et organ vagt for at beskytte identiteten på den person, han er bevogtning. Jeg har læst, at et sted. Jeg noterede sig link til det websted, men jeg har brug for tid til at lede efter det.

    Hør, hvis MJ har at sælge sine 200 ikke-frigivne kompositioner, han stadig har brug for en initiativtager, du kender.

    Jeg læste et sted her, at en Hollywood-film vil funktionen resten af sidste rehearsals af MJ. AEG vil tjene på det, selvfølgelig. Og da det funktioner MJ, Kongen af Pop vil få en andel af de penge, men i nogle andre måder, da han i forvejen er "død". Må ikke du synes det er en god start? MJ stadig vil være tjener, måske tjene mere nu, at han er 'døde', at når han var 'live', men sikkert fra pressen, sikkert fra modstandere, sikkert fra fordømmende mennesker, sikkert fra ridicules. Men vi har til at forvente nogle publicity stunts til fremme af hans musik. Så vi kan forvente at blive retsmødet kontroverser som 'han blev myrdet «eller» 12 af hans tilhængere til at begå selvmord "etc hver ny og næ.

    Den MJ bekendt er et geni, kloge væsen, right? Og kun han kan tænke på en Grand Plan som denne. Og kun han kan slippe af sted med det.

    Cheer up, gutter. MJ er i live. I det mindste for mig, han er. Og hvis vi hans fans, lad os bare støtter hans beslutning om ikke at ville dukke op, da hans gamle selvstændig igen. Der er så meget frem til at komme til ham og for os at nyde hans talent.

  8. dirtydiana Said,

    Jeg hører en masse mennesker på her taler om MJ ville ikke gøre dette til hans fans. Denne mand var et menneske ligesom resten af os. Med den måde, han havde at leve det meste af sit liv i spotlite med at være hounded af skøre fans, søgsmål, decievers, angreb og løgne, han har ret som enhver af os at have nogle fred. Hvis disse mennesker rent faktisk begået selvmord over MJ's død, så ville det ikke være en grund til at ønske at komme væk fra det hele? Han har til fortsat at leve et trist liv, fordi disse mennesker, som sandsynligvis følte, at de havde en vis form for personlig forbindelse til ham og har formentlig aldrig mødt ham vil dræbe sig selv, fordi han er gået !!!???? Disse mennesker mest sandsynligt haft nogle underliggende psykiske problemer og på grund af dette, MJ bør komme ud af den ulovlige situation på grund af noget, han ikke kan styre? Denne sindssyge er en enorm grunden MJ bør gå under jorden. Gennem årene har vi alle set, hvordan skøre og hysteriske MJ fans kan være. Dette er en af de meget årsager ønsker at fake sin død. Hvis du stadig er i live, Michael, du fortjener din fred. Jeg elsker dig som kunstner og som menneske. Jeg ikke elsker dig, hvordan nogle af disse fans gøre som om de kender dig personaly og har en vis form for personlig forbindelse! Husk, at dette er ikke mangel på respekt over for nogen, der har fundet deres liv over MJ's forbikørsel. Også disse mennesker sandsynligvis behov for professionel hjælp. Kan de hvile i fred.

  9. Lou Said,

    Denne post giver mening. Jeg spekulerede mange gange HVORFOR 6 måneder siden denne Ian Halperin sagde, at MJ havde kun 6 måneder til at leve - og han virkelig dør næsten præcis 6 måneder senere?? Jeg finder det svært at tro, at MJ var døende, af mange grunde, primært fordi hans familie påstod hele tiden, at han døde unexpectadely og - godt, når nogen er terminalt syge og dør, er der ingen grund til at undersøge årsagerne. En anden mærkelig ting er, at en radiostation meddelte, at MJ var død i december 2008 og senere blev de reprimended til dette Hoax.

    Efter hans død var der historier om narkotika; senere de talte om fejl spille, mord osv. og nu siger de: "mord afgifter er usandsynligt". Http://www.latimes.com/news/local/la-me -jackson-legal19-2009jul19, 0,6908980. historien? spor = rss

    Desværre, jeg ved ikke, om jeg kan tro, at det hele er en spøg, men jeg må blive enige om, at alle disse historier forsvarlig mærkeligt ... måske en dag, hvor fans vil få mulighed for at kende sandheden, hvem ved?

  10. blackorwhite Said,

    Først vil jeg ikke ønskede at tro, han døde. Nu vil jeg ikke tror, at han blev myrdet. Mit hoved gør ondt ...

  11. PPF Said,

    Hvad jeg mener er, efter at han vidste, at han kun havde omkring 6 måneder tilbage i januar 2009, AEG mennesker kløgtigt gjorde hele registrering af alle øvelse i HD video, multi-track audio, nogle portioner i 3D .. etc i forventning af hans død, inden de påbegynder turen. Så de kunne inddrive atleast investeringen gennem alle DVD salg / video rettigheder .. etc ellers som registre rehearsals i HD på flere kamera setup??? og en del i 3D ????? Er du f *** Ing kiddin mig?
    og nu, de havde brug for at gøre det til at ligne død skyldtes narkotika .. så de gjorde ham tage disse lægemidler / smertestillende gennem hans personlige hold, hans læger overbevise ham om at tage dem (som vil få et godt skåret af den fortjeneste, naturligvis)
    og måske i første obduktion, var det ikke klart, hvad der er baggrunden for den (eller de ikke ønsker at afsløre den), og nu toksikologi rapporter er udsat for to uger mere .. så i mellemtiden kan de nogle hvordan skabe de rapporter, for at få det ønskede resultat .. derefter AEG er glade for at have genvundet den investering med nogle smuk fortjeneste. MJ er hans mening er en smule lettet før hans død, at han ikke helt snydt hans fans, og de kan atleast ser hans rehearsals. og alle andre involverede bliver rige.

    Men jeg forstår ikke, hvorfor alle tæt på ham (ud over hans familie) var fraværende for mindesmærket og Oprah ikke har foretaget en enkelt offentlig erklæring endnu!!

    Også i den øvelse optagelser frigivet af AEG, den rutinemæssige han gør på TDCAU og historie sange er nøjagtig den samme, at han gjorde under hans historie tour i slutningen af 90'erne. og jeg tror ikke, MJ vil gerne gøre præcis de samme ting igen i dette comeback koncerter.

    Også, at MJ på 'Denne Det pressekonference ligner ikke reel MJ, periode.

    Så bottom line, jeg oprigtigt føler på hjerte, at MJ en eller anden måde er i live (selvom min hjerne er ikke uenig med det helt)

  12. striggity Said,

    Disse øvelse bånd er ikke engang senere ... Jeg tror, de kan være fra atleast 1997 under Historie tour. Men alt andet tilføjer op (ca. pressekonferencen, ambulance, osv.)

  13. quesarasara Said,

    Nå, jeg må aflevere det til dig Admin. Det gør en ton forstand. Det lyder som når hans PR sat ud Elefanten mands ben, og hyperberic kammer skidt i disse klude. De gjorde det med vilje at gnist intrige for hans ture. Det er den perfekte PR stunt, den perfekte skrøne, den perfekte FU for samfundet. De selv samme samfund, skruet sammen med ham hele hans liv, og en stor fedt FU til berømtheder som ikke hjælpe ham, når han havde brug for det. Og Joe Jackson kan være gammel, men han er sikker er ikke dumme. Endnu en gang emotionless, skarp dræven, backwoods holdning. Han er en alfons, han leger os alle som en violin. Det er den perfekte storm.

  14. Dee Said,

    Jeg hørte abot dette. Michael PR folk sagde, at Michael prumors om sig selv derude. At han altid vidste, hvordan man kan holde opmærksomheden på sig selv, (dvs.: fotos af ham sove i ilt Afdeling, Bubble den chimpanse og forsøger at købe Elefanten mands ben). Den PR fyr fortsatte med at sige, at Michael havde udviklet et forhold med en person på Enquierer, at det var hans ønske at være en del af tabloids fordi hans gode ven Dame Elizabeth var altid i RAG ....

    Onve igen administrationskonsollen, er du på rette spor. MJ sætte det ud af sig selv til sit folk på Enquierer, i forventning om dette Hoax. Mere stykker kommer sammen.

  15. emmie Said,

    så sang han gjorde kaldet 'morfin »Hvad var det om ... .. Jeg ville ønske, han ville komme på denne hjemmeside gøre et tegn på, at det er ham, bare for at give os nogle lukning, at han er ok og godt,,, jeg føler mig så skyldig, at han mide være døde og im ERE tvivle på ham,,,
    Jeg ville ønske, jeg coukd har hjulpet ham, og bare været en trofast ven til ham

  16. SITA Said,

    bravo bravo og du gjorde det igen med dit hjerte.

    Tilbage står et spørgsmål: Hvem krop blev set, og som døde?

    GREAT JOB

  17. SITA Said,

    Husk de skrifter URI GELLER, advarsel MJ ikke misbruge disse smertestillende. Der er andre venner, som advarede ham før.
    DIN TEORI er den mest sandsynlige en.

    Men det giver os et meget dårligt perspektiv for fremtiden. IF MJ var virkelig svage jeg tvivler på han nogensinde vil blive godt. Det kan blive meget godt i en kort tid han vil dø, til sidst. I fred. I harmoni med sine børn og med en latter i hans hjerte, der har gjort, og bliver det centrale punkt for den største skrøne, der fandt sted.
    Eller anden måde Jeg føler en blødning haert ..

    Se med dit hjerte

  18. Rachel Said,

    Jeg fandt denne hjemmeside via et link på Facebook og tænkte ud af nysgerrighed jeg ville give det et kig. Indtil jeg kom her, var jeg 100% sikkert, at Michael er gået væk, men nu er jeg ikke så sikker. For mig synes der at være alt for mange ting, der er ubesvarede, og kan ikke forklares.

    Jeg ved ikke, hvad de skal tro mere, men jeg ved, at jeg vil være religiøst kontrollere webstedet for at se eventuelle nye rapporter er kommet igennem. Alle min familie mener jeg er skør, men skidt med det! En ting jeg tror helt sikkert, er, at hvis alt dette er en skrøne, at Michael vil aldrig komme tilbage. Jeg tror, at han måske fået nok af søgelyset og ønskede at få et "normalt" liv, og dette var den eneste måde, han kunne gøre det. Selv om hans fans ville elske ham at opnå et afkast, for mange mennesker vil blive pisset ud, at de var fremstillet til at tro sådan noget og modreaktion ville være forfærdelig. Bare mine holdninger om. Vil meget gerne vide, hvad andre mener.

  19. ejay5131 Said,

    Teorien er god, undtagen for børnene forlader at være sammen med ham. Hvordan dælen vil Jacksons forklare deres fravær? Med alle de rygter om en falsk død sikkert folk vil blive mere og mere mistænksomme, når disse børn er "mangler".

  20. VanillaCream Said,

    Hvis han vidste, han havde til ldie i et par uger, er jeg sikker på, at han talte med sine børn om hans død, om, hvad der sker efter det happend, hvordan det vil ske, er han sikker lykkedes tingene for hans børn og familie og så videre. Dette er måske grunden til, at hans børn (og familie) var så rolige ved mindesmærket - de vidste alle.

  21. Sosh Said,

    Dette er en, hvis ikke det mest sandsynlige scenarier, der happenend. Det er alle været i th eplanning for måneder. Hele rundvisningen var et dække op for Michael at træde ind i en fredfyldt liv og gøre masser af penge med stuff administrationskonsollen allready sagt.

    Administrationskonsollen er også rigtigt, når at sige det de fleste mennesker vil følge lige, hvad medierne feeds og tage det for givet. Ifølge dem: Michael døde ved at tage en overdosis. Alle andre medier opmærksomhed ligesom eventuelt mord eller faul spiller er der for at gøre det ser mindre dårlig. Men påmindelsen vil tro på en overdosis som COD. Denne gruppe vil aldrig tror ethvert forhold, som har bevist mistænkelige eller doubtfull.

  22. vargaswife Said,

    Jeg vil gerne tro på det. Det giver mening, jeg husker, at de nationale forespørgerens spørgsmål, og hvordan praktisk, at han rent faktisk dør 6 MOS senere, lige før starten på hans tur. Udseende, så meget som MJ elsker hans fans, han elsker sine børn, og dette var den bedste måde at komme ud af søgelyset. Betale sin gæld, få koncerten initiativtagere off ryggen, indstille sine børn op til livet og til sidst komme ud af den barske baggrund af medierne. Gør alle tilfredse. Jeg tvivler på han kunne forudse, at fans ville begå selvmord. Jeg mener, selv om han vidste, han var insanely elskede. De mennesker, der begik selvmord, tydeligvis havde problemer med at begynde med. Jeg var fortvivlet og græd, og jeg stadig græde, og jeg elsker ham så meget, men jeg ville aldrig tænke på at dræbe mig, hvis det kommer for dagens lys, at han rent faktisk dør. Han gjorde det for sig selv og sine børn, hvis han gjorde fake sin død. Ingen mere, han har forladt os en arv, han efterlod mere ny musik for os, og hvis han er i live, kan han fortsætte med at skabe musik under pretense af dette var gamle ting aldrig frigivet. Så han har gjort nok for hans fans, han har forladt os meget, nu efter alle disse år, sin tid for ham at være i fred. Derfor mener jeg, at han gjorde fake sin død, var det tid for ham til at tænke udelukkende af, hvad der var bedst for ham.

  23. Shauna Said,

    Dens svært for mig at tro, Michael var afhængige af IV narkotika gerne medierne bliver ved med at fortælle os. Han altid syntes at være bekymret for sit helbred og ønsker at leve at være 150 år gammel. Måske det var ligger også. Jeg ærlig talt ikke ved, hvad de skal mene. Jeg ønsker at tro han lever et fredeligt liv med sine børn, men jeg bare ikke kender. Der har været så mange løgne fortalt om dette fattige mand, der ved, hvad de skal tro. Jeg ved én ting med sikkerhed. Ingen af de begivenheder, der fandt sted efter døde han giver nogen mening. Hvorfor gør de stadig har hans hjerne? Hvorfor har ikke obduktion resultater kommer tilbage endnu? Hvorfor har medierne altid siger Diprovan dræbt ham, da ingen ved, indtil toksikologi resultater er tilbage? Hvorfor har familien tage emner ud af hans hus, men overlader narkotikaproblematikkens bag? Eller har de plante dem? Hvorfor er den læge, der handler så mærkeligt? Jeg er så forvirret. Jeg ønsker at følge, hvad der foregår, men hver dag er det noget andet, der modsiger, hvad der blev sagt dagen før. Hvem ved???
    Jeg elsker Michael og jeg håber, at han endelig fundet fred, hvor han er.

  24. hecjosmen Said,

    Selv om jeg tror, at Michael Jackson os i live, er jeg sikker på, at han fingerede sin død af en anden grund og ikke at have et liv langt fra stedet liv.

    Det centrale er billedet af »ham« i ambulancen.

  25. Rofibbs Said,

    Jeg er helt enig med Admin, helt. Det wuz samme nationale forespørgerens at MJ kaldes så mange år siden for at komme tage et snap shot af ham i en "overtryk kammer", fordi hans ven LIZ TAYLOR havde ry for altid vises i NATIONALE ansøgeren. Det wuz senere opdagede, at det wuz alle jus 4 omtale ... selv de buyin af Elephant Man's knogler wuz en historie kogte op 4 offentligheden til at tale 'Bout. Det er det samme nationale forespørgerens at indvarslet hans død ... Hvordan bekvem ...

  26. terror2k9 Said,

    Jeg du var gonna planlægge sådan noget du skulle have denne planlagt i lang tid, han altid sagde i sin sange dont tror medierne i sensationsblad Junkie! sagde han, alt hvad jeg ønsker at sige de ikke virkelig bekymrer sig om os! Du kan indstille tidspunkt for dette var blod på dansegulvet album, morfin og demarol er i sangen, han taler om et hjerteanfald i sangen, morfin! hvad??? Så nu alle narkotika påstande, og de første sagde, at han døde af demarol. Jeg mener virkelig, det er alle planlagte, jeg tror, denne Michael Jackson død Hoax er for ingen andre end Media! Hans familie har sørget for de fans vidste, hvor meget han elskede dem! artikler som denne National forespørgerens er det, han er helt træt af, måske det er derfor, han gjorde det for at lære dem en lærestreg! Jeg elsker MJ og jeg føler han stadig taler med sine fans gennem hans sange. Jeg har lige tror han kender medierne vil holde med stoffet story.Its meget mere velsmagende for th Media, mere end han stadig er i live!

  27. Rofibbs Said,

    MJ har bin vides at håndteringshåndtag søgelyset med mærkelige historier, fik han gift med Lisa Presley til at bevise, at han wuznt gay n wuznt et barn molester, fik han m arried den 2. tid n havde babyer med Debbie at bevise over for verden, at han CUD Fader børn til at sætte en tys n de sterilty rygter ... WHY DO U mener, at han plejer FAKE hans død at komme ud af det rod MEDIER N sine penge MONGERIN FRIENDS belagt på ham? Han har bin kendt for at skabe ripples wheneva der pres omkring ham. Jeg ønsker ham et dejligt liv, hvor EVA HAN ER ... han virkelig fortjener det.

  28. Helia Said,

    Ja, det er noget mistænkeligt hvordan dette blad var i stand til at forudse hans død, men alligevel. Vejen for argumentation faking hans død er absolut ikke overbevisende, og at han havde fordobler er det værste påstand. Beklager, men det er lort. Han er desværre død.

  29. Rofibbs Said,

    Guys Take it easy ... Wats denne nyhed, at en psykisk har talt med MJ's ånd? OMG! Sum ppl er beginnin at gøre vittighed i denne MJHD nok ... Selv healere er beginnin for at tjene penge!

  30. Rofibbs Said,

    Administrationskonsollen .. Jeg misunder U, U sikker se n høre en Lotta ting på denne blog. Hold på keepin on ...

  31. MariannaB Said,

    Jeg vil gerne repost mine tanker her:
    Der er ingen tvivl om efter at have set billederne, at den person, på O2 konferencen var MJ.
    Hænderne er de samme, men en masse ældre end i de foregående år - og viser nu opsvulmede finger leddene. De ser meget paincausing. Det lader til, at MJ blev der lider af gigt.

    I dette tilfælde en skæbnesvanger cirkel var startet.
    Jo flere og jo stærkere painrelieve medicin der bliver taget, jo mindre en patient vil bemærke kardiale problemer eller smerter i brystet.
    Spørgsmålet er, mennesker, der lider af gigt er 2 til 3 gange højere risiko for hjerte-angreb eller anholdelse.

    Ovenstående indhold er citeret fra en medicinsk undersøgelse udføres ved Mayo clinik i Rochester, Minnesota i 2000 + år.

    Look at his hands – enlarge the pictures..
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

    However, the person in the ambulance may not 100% be identified as MJ, given his face blown up compared to MJ's haggard body and face of mid 2009.

    Who participated at the rehearsals – to my impression at the rehearsals of the dancers, we saw MJ.
    Also the chewing gum sequence shows MJ in my opinion. The MJ rehearsal dance sequence – no idea who that was, this person looks like the one in the ambulance pic.

    MJ was much more worth dead than alive if you look at his obligations towards AEG, the rights catalogue and the estates. The reactions and purchases worldwide have proven this.
    If every fan just bought one more piece to hook onto the lost – what an immense business on the globe.
    Seems MJ saves as well the record label business from dying due to internet download increases.
    Over the last years, almost no record publication went into black figures. With the increase of legals (and illegal) downloads – who needs CD anyway? The world is on uncontrolable mp3/4 – and the artists don't get paid off anymore.

    There are HUGE interests in doing business with MJ. Worldwide. For billions of dollars.

    And – I have to smile somewhat on this thought – this death or hoax death is the total eclipse of the
    “AS IF” life so many of us are living.
    We live on cost of the environment “as if” it were here forever.
    We live on cost of the third world “as if” we wouldn't know about the hunger and that we cause it.
    We spent loaned money “as if” we had earned it already.
    We save our debts of one credit card with the debts on our second “as if” we had the money in real.
    It's all hoax and a big, big pink bubble.

    In the end I just hope that everyone in this forum will educate himself – back to the basics, back to the essential, back to the truth – even if it hurts. A true life – that's what it's about for everyone here.

    To the judges in here: take a look from at least two sides.
    To the police in here: boil it down to facts, facts, facts and get the truth out.
    To the docs and paramedics in here: help the people that need your help – and this does mean nothing else but giving – and not taking.
    To the managers in here: managing is facing a challenge face to face and getting things done and not run away and cheat others.
    To the friends in here: sharing and standing tall in difficult times is friendship not dating.
    To the families in here: stay together, help each other out. There's a purpose why you are put together as a family, it's not an accident.
    To the finance profs in here: accept that you are dealing with the fortune and future of people and care about them not about the provision you may receive. Did you deserve it?
    To the press profs in here: check your wordings every second – it may kill people's life. Don't do to others what you don't want to live yourself. Stick to the truth and defend it. You are lucky to live where freedom of speech and thought is assured. The majority on this planet cannot share this precious gift. Care for this treasure.

    Change everyday and do everything to your best every second of your life. Wake up, get up, live your wishes in caring for your brother and sister. Let love flow to the ones close to you – they need every little spark of light from you – yes, you. It's fun by the way. Live in the light of truth. The bubbles in your life will go away, the lies, the blame, the fake, the “as if”, the seeking for happiness outside.

    Happiness and truth are inside. Sit down and listen to them.

    MJ put everything in his lyrics.

    Mike, I am grateful for all of your gifts and do feel ashamed to the bones of what has been done to you until today.

    And then after all – it doesn't matter anymore whether MJ is alive or not. He's with us every day and smiles.
    And so do I.

  32. ishealive Said,

    I don't know what to think, i'm so bloody confused. Maybe the whole story above is true, Leonard Rowe said AEG were controlling Michael towards the end of his life maybe this is why, I don't know – please give me your thoughts.

    What has me doubting this hoax is the following – In the UK in March '09 Jade Goody died of cancer but about 2 weeks or so before she died Michael rang her becuase he heard she was a big fan & knew of her from Big Brother when Jermaine was on it in 2007 and wanted to help her so he invited her to his concert, but unfortunately Jade died shortly after this, this all came from her PR guy Max Clifford after Michael died. Why would he invite her if he wasn't going to do them??
    Also Mark Lester Michael's close friend also in England said he spoke to Michael by telephone a week before he died and Michael is Godfather to one of his daughters and Michael asked her to be involved in his concert for his Dirty Diana song, he was extremely close to Mark's children so why invite her if he wasn't going to do them?

    Please prove me wrong on what I just said above, I hope Michael is alive and well and enjoying his life.

  33. dynamit Said,

    I just dont know what to think any more im starting to think that maybe he is dead and that he was murdered, and i believe that it was him at the rehersals

  34. mrs h Said,

    MJ couldnt have just stayed in Ireland and lived a quiet life. He was totally broke and millions in debt, from what I have read living on other peoples charity.
    There had to be a money making scheme in place before he “died”.

  35. svangel Said,

    admin…. dnt worry u will have more conspiracy to research wen the toxicology reports are out… jeeze they really taking long tho…. and u wud think the wud hurry up … wasnt anna necole smith toxicolly report sooner….

  36. Ispy Said,

    Friends,I'm just wondering about 2 points:
    1.too many ppl involved
    2.LAPD will surely spot the truth of the body if they want to ,they have both DNA and fingerprint sample during the trial.Is it possible that the chief capital help the Jackson family to trick us?
    Thx a million !
    ——-From Far East

  37. monij Said,

    This has been my theory all along. I mentioned it a long time ago on this site, either MJ has been muredered by AEG to collect insurance money, or AEG and MJ staged this death, while MJ is somewhere dying of his illnesses.

  38. wndrwmn67 Said,

    Another thing…that little boy from Brittain's Got Talent that sang at his memorial said that Michael had wanted him to perform with him in London (on the tour) and that Michael was ready to “pass the torch” to him. I saw this in an interview after the memorial. I'm not sure what, if any, significance this is, but…

  39. heavencanwait Said,

    ok jeg begyndte at tro, han var død .. derefter JOE JACKSON taler til CNN ... han ikke har set de organ (check du tune cnn Larry King interview)! han er tøvende i sit svar ... så der har set Michael død? Tito har ikke, Quincy ikke ... tænker over det, når nogen døde, du vil betale din sidste respekt for dem, ikke? .. Vi ventilatorerne kørte miles bare at være blev han engang var, og de vil have os til at belive at disse mennesker så tæt på ham ikke pleje at gøre det? ... Hvorfor? intet tilføjer op!

  40. BeenTown Said,

    I want to beleive Michael is alive and for the longest time I couldn' t get this picture out of my head of him sitting down in a room somewhere watching his memorial live while eating popcorn. I think he was really ill and he needed to see what he meant to people before he passed on.

    I want to beleive he is alive but looking at the rehearsal footage, I think he looked a bit sickly. There are many spaces and holes in this story and I just want to know what happened. Also, the ambulance siren was not on which I heard indicates that the person in the vehicle has expired.

    It would be amazing if he were still alive. I would have loved to be a friend to him, me and him being virgos I think we could have shared a lot together. I look at his life and it is a classic case of irony, and it seems so sad. A man with fame and fortune surrounded by vultures and speculation becomes on of the loneliest men in the world. I just wish I could have been there to hold him tightly through it all.

    This man gave the world so much of him and look what they did to him.

    Please be alive Michael, I love you and there are so many more who love you too.

    Admin you are doing a geat job with this site, thanks much.

  41. MariannaB Said,

    @wndrwmn67
    Every king consideres handing the crown to the next generation one day or the other.
    I am convinced that Mike had to face serious health problems. You can see that in his face, eyes and hands. Either he is currently undergoing a critical treatment in order to save his life or he died / was killed due to his state. I do not buy one second in “drug abuse” and what else is being twittered. Who is that guy that spread the exorbitant result of the exams? Who is paying him? There is one source.

  42. Little_Susie Said,

    MariannaB – i find your post extremely interesting, i hope people would pay more attention to it.
    Michael is a special man. And so are you

  43. MariannaB Said,

    Thanks Little_Susie.

    To all those who don't know anymore what to think:

    a tiger has black and yellow stripes. hvorfor? because only with black and yellow stripes he is save and may hide well in the jungle where light and shadow set patterns of dark and brightness.

    It is clear that now there is a bunch of this and that, truth and lies, facts and theories around. The more, the more the tiger may hide.

    If you want to detect him – get out of the jungle, look from far and reflect where the tiger finds best conditions for surviving.
    Get back exactly there and hide, sit down and wait with patience. Train your eyes to see through the shadows and the beams. He will show up.

    The family is adding a lot to the this and that confusion and acting not normal at all.
    But are they the key ? They are participating. That's all.

  44. Susie+Me Said,

    WELL SAID.
    IF ONLY THERE WAS SOME WAY,SOME HOW YOU COULD GET THE MEDIA'S ATTENTION

  45. Samantha Said,

    Be so good, if all of us could go help michael (L)

  46. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Michael is alive… believe it or not!!! MY HEART TELLS ME THAT HE IS ALIVE….

    and umm one more thing… no offence or anything but uhh those “women” in bikinis on the cover of the mag are just PLAIN DISTURBING!!! way to ruin someone's day!!!

    anyways I LOVE YOU MORE MICHAEL!!!

  47. Anæstesien Said,

    Omer Bhatti was on the first row of the memorial service, right next to the family!
    The 25-year-old has many similarities with MJ (and Blanket).
    http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00643/bhatti_643915d.jpg
    http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00568/Omer-bhatti-liten_568334a.jpg

  48. SJ1983 Said,

    Alt, hvad jeg læste på dette websted giver mening på en eller anden måde!
    Efter at have set den Joe Jackson (Larry King) Interview: Jeg har aldrig slået Michael! Han foregiver at være den perfekte familie Uanset JOE!
    (Joe ønsker forældremyndigheden over børnene (Money) soooo dårlige det disgusts mig!)
    OG hvad så generet mig mest:
    JOE siger: jeg dont kende hvor kroppen af Michael ER ROGHT nu, fordi Joe hævdede han gjorde ikke ønsker at se Michale døde krop, men du har vise det til børnene?!
    OG hvordan i alverden er det muligt, at du dont kende hvor din søn er?!?!
    OG EFTER EN MÅNED MICHAEL STADIG HASN'T VAERET BURRIED OG NR DEADCERTIFICATE ?!?!!
    Joe siger: Du er nødt til at spørge nogle andre mennesker, hvor kroppen er: Hvem er de mennesker, JOE?!

    OG findes på internettet:
    MICHAEL'S 4th SON ?!!!!?!!!!!! HAN ER SELV sidder ved siden af REBBIE Jackson med Front Row @ Mémorial! OG SELV ligner i høj grad MJ !!!!!!!
    Han kaldes OMER BHATTI og var den sidste dage SELV set på JACKSONS familiehus !!!!! HVORFOR ER Han holdt et hemmeligt?! Er han den eneste, MJ'S DNA?!
    Og ellers Hvad fanden var denne KID GØR FRONTSEATED AT Mémorial!?!

    Min holdning til andre mistænkelige ting:
    NO følelsesmæssige efter 30 minutter 911call uden Jacksons navn sagde i det
    CPR på den bløde seng tilfælde Conrad Murray sag og hans går væk
    securitytapes forsvundet fra Jackson House
    Den Jacksons var tilladt i salen, efter at det var et gerningssted?!
    Og så påstår, at der var for tonsvis af stuff missing?!
    Den Elizabeth Taylor / Arnold Klein tilfælde især condoleance del at Farrah Fawcett og ikke at Michael kun i 4 dage senere?! Og kun på kvidre siden 17th, 8days før MJs død
    Den Memorial; den virkelige venner werent dér, folk, at gjorde ikke engang kender ham talte.
    Det ser u fra børn, uden følelser.
    OPFYLDELSEN af Paris Jackson taler op barn den JACKSONS sagde selv, da hun var supposibly gråd?!?
    Sætningerne vist på skærmen under mindesmærke.
    Den gyldne æsker, skrin, der blev kendt MJ købte flere i løbet af sit liv, var det bare en af dem!?
    Den DISSAPEREANCE af kroppen, hvordan i alverden kunne det organ være på Forrest Lawn, mens der var 100's på journalisten venter der?!
    Oprah hasn't sagt noget endnu?!
    Katherine Jackson filer for tillid, og hævdede, hun gjorde ikke kender til den "nye" har tillid til, efter at den var ude på internettet for 4days allerede Så Joe ikke læst om ham tævede MJ på internettet, men den glemte den nye tillid?! Sure ...
    Den "nye" MJ sang sted uden intet navn, hvorfor nu, hvorfor denne sang?!
    Hvorfor er resultaterne stadig ikke er i fra Obduktionsborde?! i andre tilfælde er det kun tog et par dage ?!!!!!!

    Jeg tror i denne complottheorie mange ting bare dont give mening:
    -The Police are in it, because they were sick of the money that MJ cost them during the years for the security when MJ decided to go into the public,
    -The Children; They could not live with masks on, they are teenagers now, the paprazzi would have caught their faces soon enough, Debbie was affraid of this too , now with MJ supposibly death the problem is gone and they can through live without masks
    -The Mj wanted to perform 1 time, not 50 times!! Not even an Olympics attendend could make it to the end.
    -The debtissues
    -The constant bad press about MJ the last years
    -The why would he recorded 200singles over the last few years in secret!?

    ALL VERY CONVENIANT TO ME!!!!
    MJ IS ALIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. SJ1983 Said,

    AND why did KAtherine Jackson @ the memorial day goes to a salon to get her nails done?!!Sure…
    And what were the Jackson sisters looking like a fashionshow by donnatella!?
    The no tears at all during the whole ceremony
    and the WAY TOO CONVENIANT sunglasses!?!

  50. SJ1983 Said,

    THE dancer thought to be Michael Jackson's secret lovechild was given a seat in the FRONT ROW at the King of Pop's memorial service, The Sun can reveal.
    Devastated Omer Bhatti, 25, sat with head bowed and wearing dark glasses alongside the star's grieving brothers and sisters during the poignant tribute two weeks ago.

    The eyes have it … Jacko and his lookalike 'son' Omer Bhatti

    It will further fuel suspicion that he is Jacko's fourth child. And childhood snaps show an uncanny likeness to Prince Michael II, seven – known as Blanket – the youngest of the star's three “official” children.

    Michael, who died last month aged 50, is said to have told pals in 2004 that Norwegian Omer was born following a one-night stand in 1984. Omer is now believed to be seeking a DNA test to discover the truth.

    And yesterday his family in the Norwegian capital Oslo refused to rule out Jacko as Omer's dad.

    Familiar face … Michael Jackson's son Blanket,
    who also looks like Omer Bhatti

    After the singer's death, Omer's mum Pia cryptically remarked: “He was the King of Pop. But for us he was so much more.”

    The likeness between Omer and Blanket is remarkable. They have the same dark hair, the same eyebrows and the same facial features.

    Significantly, Omer was granted a special place among the Jackson family for the service at the Staples Center, Los Angeles, on July 7.

    Meanwhile, some of the most famous celebs in the world had to make do with seats in rows behind.

    The Sun can also reveal that wannabe star Omer lived at Jacko's Neverland mansion for several years and mixed with the other Jacksons as if he was one of the family.

    A revealing video shows long-haired Omer, then about 14, unwrapping Christmas presents with Michael at Neverland.

    He plays with an infant, believed to be one Jacko's other kids, as if they were siblings.

    In 2003, Omer was snapped at Jacko's birthday celebration and rode in a limo with the Thriller singer. Omer was even in Neverland when cops investigating child abuse allegations swooped in 2003.

    He said last year: “It was totally sick. It was the whole squad from Santa Barbara Police Department.

    “We didn't know why they were there. Michael was not at home.”

    After Omer was born, Jacko sent two employees to Oslo to help his mum raise him.

    He and Omer are reported to have first met in 1996. Omer, then 12, impressed the dance legend with his own dance moves after waiting for him at a hotel in in Tunisia.

    First contact … Jacko with 12-year-old Omer in Tunisia, 1996

    It is thought Omer's family sold their house in Holmlia, Oslo, and moved to Neverland in 1997.

    They have since returned to Norway.

    Omer had idolised Jacko since he was a child and has performed as a tribute act across the globe.

    From 1996 he began appearing in public with his idol and even performing with him.

    The young dancer was by Jacko's side when he called in a witch doctor to cure him of pain in Aspen, Colorado, in 2004.

    Omer is also said to have had problems with drugs, like his alleged dad.

    He was arrested for possession of a small quantity of cannabis and fined in Norway in 2004.

    Michael even dedicated his 2001 album Invincible to Omer's best friend Benjamin Hermansen, 15, who was stabbed to death by neo-Nazis.

    Omer and Jacko remained close right up until the Thriller singer's death on June 25 after a long addiction to prescription drugs.

    In an interview in 2008, Omer said: “Loyalty is the most important thing for me.

    “I have contact with Michael, and I think my loyalty to him is the reason we still have our contact.

    Advertisement

    “He is an unbelievably good human being.”

    Today Omer is trying to make a name for himself in the world of rap and hip-hop, promoting himself under the stage name O-Bee.

    He has remained in LA since the memorial service.

    Yesterday The Sun called at his family home in Norway but mum Pia was unwell. Her Pakistani husband Riz confirmed that Omer sat in the front row at Jacko's service.

    He said: “Yeah, yeah, I know because I was watching. I told my wife, 'Just wait until the press see this. It's not a small thing'.”

    Both Pia and Riz, in their late 40s, worked for Jackson in the US. Riz is believed to have been a driver and Pia a nanny. Both have refused to answer questions about the star.

    Yesterday Riz would neither confirm nor deny that Omer is Jacko's son. He said: “Make what you like. I don't want to discuss anything.”

  51. SJ1983 Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=KGlW0UFvjXY
    SEE JACKSONS 4TH CHILD @ YOUTUBE DANCE
    OMER BHATTI

  52. mbc080709 Said,

    To Admin:
    if there is anything strange in a death, wouldn't it be one of the first thing to check if DNA of the dead body is the same to MJ's real body? and what about fingerprints, wouldn't it be the same for it?
    Do you think that an insurance company which will have to pay something like 50mil$ to AEG Live in case drugs death will be proven, will ask for more details such as DNA and fingerprints tests of the dead body? Unless the insurance company is part of this BIG HOAX as they are re-insured!!!

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash